Eeee Bosno Bosno sretan ti praznik!! Od radnika koji ga slavi radno! A guzonje odmaraju...
Eeeee Bosno, što bona dopuštaš da ti gaze jadne radnike, koji rade za siću...a rade i danas...da gazdama ne zafali.
Pa gdje su inspekcije danas...kada mi radimo, moramo ...gazda naredio.Ova jadna radnička klasa, jadna i čemerna sa platama tek tolikim da pokrije troškove svog jadnog života ne zna ni za praznik, ni za odmor ni za vikend...jer sve se radi, svaki dan od jutra do mraka...
Bosno ponosna...a nekad žalosna i jadna ...pa kako da te volimo kad trpimo nepravdu...a samo da preživimo.Dijete podstičem da uči i da ide, da bježi iz tebe oooooo Bosno moja...poharana od lopova opustošena...
Ja danas radim...a moje gatde odmaraju...Idući na posao vidim svaka privatna firma, market...sve radi...ko onda slavi današnji dan...Ah da...guzonje, glavonje i novopečene gazdurine, čija su carstva sazdana na suzama, boli i jadu sirotinje.
Hajde ljudi, sada nabrajajte sve one koji rade danas...da ih bar malo posramimo kad inspekcije ne rade svoj posao...a trebale bi...
MERKUR OTOKA...FUJ FUJ
KONZUM BLJAK...
idemo dalje.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MA KAKAV PRAZNIK!!!
Sve o zdravlju...
Moderator: anex
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024