m:tel marketing
Moderator: anex
-
musac
#1 m:tel marketing
Zna li se koliko je m:tel ulozio u marketinsku kampanju? Ovo je nevjerovatno... Na svim TV, radio stanicama, billboardi, posteri...
- burekodsira
mogu kad im je dodik dao dzaba telekom pa te pare sad na marketing daju
-
Umjetnik a
#5 Re: m:tel marketing
musac wrote:Zna li se koliko je m:tel ulozio u marketinsku kampanju? Ovo je nevjerovatno... Na svim TV, radio stanicama, billboardi, posteri...
a BHT nekad po 3 stranice u avazu i to koloru, bilborda uvijek imaš neke od BHT, na TV također, kad je neka sportska manifestacija uvijek je tu onaj logo BHT
-
eeeeeee
Ne znam ja ko drkakomi wrote:eeeeeee wrote:Sta ja mogu sto ti je to zasmetalo, djaba kad je istinakomi wrote:argument ti je jak kooo moj argument o 1463.![]()
ps nešto kontam u oba slučaja plaćam srbijance... MTEL srbi BHTelekom sandjaklije ???
Istina boli zar ne, tako djaba im sav marketing
I nije jak nego je prejak
naravno da mi smeta kad drkate patriotizam i ekonomiju u zemlji gdje sve poskupljuje a plate iste
m:tel = pare ostaju definitivno u Bosni
m:tel = kupujmo domace (vala kako za koga)
To kraljuuuuuuuuuuuuuuuu
I u ovakvim situacijama patriotizam na prvom mjestu
-
LjepoticaiZvjer
mislim da je zdrava konkurencija sva tri operatera za nas kao zadnje korisnike najpovoljnija, jer najveci uspjeh telekoma je sto ce ga svi automatski koristiti bez obzira na cijene i ponudu, pa tako da iako ima konkurenciju prakticno je nema, sto znaci da ima monopol, a ko ima monopol moze da ti radi sta hoce, sto oni i rade.
vrijeme je da se svi malo vise pocnu truditi i davati kako mobitele, tako i jeftinije tarife.
vrijeme je da se svi malo vise pocnu truditi i davati kako mobitele, tako i jeftinije tarife.
- uvjek dobar gost
Ali ne tri operatera obojena nacionalnim bojama, još malo pa će nam i mobiteli biti u bojama...LjepoticaiZvjer wrote:mislim da je zdrava konkurencija sva tri operatera za nas kao zadnje korisnike najpovoljnija, jer najveci uspjeh telekoma je sto ce ga svi automatski koristiti bez obzira na cijene i ponudu, pa tako da iako ima konkurenciju prakticno je nema, sto znaci da ima monopol, a ko ima monopol moze da ti radi sta hoce, sto oni i rade.
zato sam i rekao T Mobile il Vodaphone... a ne kojekakvi lažni prijatelji...
U BH telecomu je na početku mobitel sa karticom bio 2000 KM... sony onaj cigla.... ebo im ja ma..r lopovsku..
-
LjepoticaiZvjer
ma vala nisu mi ni oni nista veci prijatelji, samo ce doci i pokupiti pareuvjek dobar gost wrote:Ali ne tri operatera obojena nacionalnim bojama, još malo pa će nam i mobiteli biti u bojama...LjepoticaiZvjer wrote:mislim da je zdrava konkurencija sva tri operatera za nas kao zadnje korisnike najpovoljnija, jer najveci uspjeh telekoma je sto ce ga svi automatski koristiti bez obzira na cijene i ponudu, pa tako da iako ima konkurenciju prakticno je nema, sto znaci da ima monopol, a ko ima monopol moze da ti radi sta hoce, sto oni i rade.
U BH telecomu je na početku mobitel sa karticom bio 2000 KM... sony onaj cigla.... ebo im ja ma..r lopovsku..
a glupi bosanci neka se svadjaju
-
Manch
A sada razbijanje iluzija:
U najmanje dvadeset firmi u Sarajevu plate su veće negu u BH Telecomu, a njih niko ne mrzi. Naprotiv, na njih niko i ne obraća pažnju.
Niko ne obraća pažnju ni na pare koje BH Telecom daje državi, i od kojih dosta ljudi ima neke dobrobiti.
Bice i da ce se privatizirati (neki od ovih potencijalnih prijatelja možda bude Privatnik), pa em država neće imati više te pare, em će cijene poskupiti (vas će naravno ubijediti da su jeftinije marketingom) da bi privatnik vratio pare koje je uložio.
U najmanje dvadeset firmi u Sarajevu plate su veće negu u BH Telecomu, a njih niko ne mrzi. Naprotiv, na njih niko i ne obraća pažnju.
Niko ne obraća pažnju ni na pare koje BH Telecom daje državi, i od kojih dosta ljudi ima neke dobrobiti.
Bice i da ce se privatizirati (neki od ovih potencijalnih prijatelja možda bude Privatnik), pa em država neće imati više te pare, em će cijene poskupiti (vas će naravno ubijediti da su jeftinije marketingom) da bi privatnik vratio pare koje je uložio.
-
LjepoticaiZvjer
mislim da im ni slogan nije los, cak je vrlo pozitivan.
oni su vrlo lako mogli izabrati slogan tipa svi srbi ujedinjeni u jednoj mrezi ali nisu, zasto - zato sto zele imati svoje trziste u federaciji, mozete sada reci da to rade zbog para i hvala Bogu da rade. da su ljudi 92 godine mislili na ekonomski a ne nacionalisticki nacin ne bi rata ni bilo. ekonomija je ono sto nas moze povezati i odrzati ovu zemlju zajedno, vise od bilo kojih izbornih obecanja. a telekomu bi bilo bolje da i oni nesto slicno naprave u rsu ako zeli odrzati vodecu poziciju u bih.
oni su vrlo lako mogli izabrati slogan tipa svi srbi ujedinjeni u jednoj mrezi ali nisu, zasto - zato sto zele imati svoje trziste u federaciji, mozete sada reci da to rade zbog para i hvala Bogu da rade. da su ljudi 92 godine mislili na ekonomski a ne nacionalisticki nacin ne bi rata ni bilo. ekonomija je ono sto nas moze povezati i odrzati ovu zemlju zajedno, vise od bilo kojih izbornih obecanja. a telekomu bi bilo bolje da i oni nesto slicno naprave u rsu ako zeli odrzati vodecu poziciju u bih.
-
eeeeeee
PodebljavamManch wrote:A sada razbijanje iluzija:
Svaka cast
- uvjek dobar gost
Ma kao da smo ti i ja osjetili ove sad pare... to osjete oni u kvazi nadzornim odborima il vahid H. i njemu slični...LjepoticaiZvjer wrote:ma vala nisu mi ni oni nista veci prijatelji, samo ce doci i pokupiti pareuvjek dobar gost wrote:Ali ne tri operatera obojena nacionalnim bojama, još malo pa će nam i mobiteli biti u bojama...LjepoticaiZvjer wrote:mislim da je zdrava konkurencija sva tri operatera za nas kao zadnje korisnike najpovoljnija, jer najveci uspjeh telekoma je sto ce ga svi automatski koristiti bez obzira na cijene i ponudu, pa tako da iako ima konkurenciju prakticno je nema, sto znaci da ima monopol, a ko ima monopol moze da ti radi sta hoce, sto oni i rade.
a glupi bosanci neka se svadjaju
Pojma nemam više ... kako god se zadumam ništa ne ljava... i onda od dva zla probam probrati bar na oko manje...
- uvjek dobar gost
Samo je problem što smo tu foru sa Energopetrolom već popušili... sad su na redu Elektroprivreda i telecom....eeeeeee wrote:PodebljavamManch wrote:A sada razbijanje iluzija:
Svaka cast
Nek nam je sa srećom
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Masa stanovnistva u BiH nije u stanju da se kofrci i da bira kakve proizvode prema patriotizmu nego iskljucivo ekonomski. Srbijanski telecom je koliko ja znam isto tako kupljen od nekog evropskog telecoma tako da je to sve previse zamrseno u vlasnickoj strukturi. Obicnog covjeka ovdje iskljucivo interesuje cijena i nista vise. Naravno vise manje u zavisnosti od firmi odakle dolaze tako i zaposljavaju ljude u njima. Ali sta je sa onim srbima i hrvatima sto predeverase rat sa nama u Sarajevu pa rijetko koji dobi posao u BH Telecomu. Pusti pricu o patriotizmu sve dok su prazni novcanici.eeeeeee wrote:Zato daj cetniku koji radi u tom istom m:telu koji je klao i pljacko po Bosni ili ustasi cija je politika samo cu navesti srusila stari most...(nisu svi zaposleni, ali ima ih... isto kosto koljač (drot) danas cuva svoju zrtvu po selima Bosne)komi wrote:ne dam bošnji zaposlenom preko štele u telekomu pare
mrzim ga iz dna duše i njega i njegovu rodbinu
neprijatelji moga neprijatelja su moji prijatelji
Ako je to nacionalizam onda ja jesam nacionalista jer prezivio sam opsadu Sarajeva kojeg u svakodnevno unistavali i palili i ubijali i sad ti isti ljudi nude mi slogane imate prijatelje...
Koje prijatelje, gdje su ti prijatelji zato nemojte mi sloiti pamet i suplje price...
-
eeeeeee
Bio je samo kontra odgovor komiju (procitaj rego)...hrasno38 wrote:Masa stanovnistva u BiH nije u stanju da se kofrci i da bira kakve proizvode prema patriotizmu nego iskljucivo ekonomski. Srbijanski telecom je koliko ja znam isto tako kupljen od nekog evropskog telecoma tako da je to sve previse zamrseno u vlasnickoj strukturi. Obicnog covjeka ovdje iskljucivo interesuje cijena i nista vise. Naravno vise manje u zavisnosti od firmi odakle dolaze tako i zaposljavaju ljude u njima. Ali sta je sa onim srbima i hrvatima sto predeverase rat sa nama u Sarajevu pa rijetko koji dobi posao u BH Telecomu. Pusti pricu o patriotizmu sve dok su prazni novcanici.eeeeeee wrote:Zato daj cetniku koji radi u tom istom m:telu koji je klao i pljacko po Bosni ili ustasi cija je politika samo cu navesti srusila stari most...(nisu svi zaposleni, ali ima ih... isto kosto koljač (drot) danas cuva svoju zrtvu po selima Bosne)komi wrote:ne dam bošnji zaposlenom preko štele u telekomu pare
mrzim ga iz dna duše i njega i njegovu rodbinu
neprijatelji moga neprijatelja su moji prijatelji
Ako je to nacionalizam onda ja jesam nacionalista jer prezivio sam opsadu Sarajeva kojeg u svakodnevno unistavali i palili i ubijali i sad ti isti ljudi nude mi slogane imate prijatelje...
Koje prijatelje, gdje su ti prijatelji zato nemojte mi sloiti pamet i suplje price...
koliko znam da je m:tel jos uvijek pod drzavnim vlasnistvom srbije (ako ima neko podatke nek ih iznese)
Nemoj pricati uvijek je bilo koliko para toliko i muzike i nije ni kod nas pa koliko ti god mislio da smo siromasni cijena uvijek prevaga (mada u vecini slucajeva da) nekad je i kvalitet
-
vryzas
#22 Re: m:tel marketing
"prica se" oko 10.000.000 maraka za 30 danamusac wrote:Zna li se koliko je m:tel ulozio u marketinsku kampanju? Ovo je nevjerovatno... Na svim TV, radio stanicama, billboardi, posteri...
-
vryzas
Marco-x wrote: Kako je ekonomija usko vezana za politiku, ne može se izbjeći malo politike na ovom podforumu. Obrisani su postovi, za koje mislim da su isključivo politički motivirani. Ubuduće za sve primjedbe koristite isključivo PP moderatoru. Komentiranje moga rada na topicu neće biti dopušteno i isti će biti baniran.
Hvala