eh toLady Agora wrote: Da ne idem sada predaleko
ali ono sto mi nekad kaze je u smislu: da bi ja na ovom svijetu funkcionisao kako ja hocu - trebam tebe.
Love&Control
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#26 Re: Love&Control
- Cholina_Lokica
#27 Re: Love&Control
naraFnozelenashica wrote:a voLješ li koŠPECholina_Lokica wrote:ja ne voLJem kontrolu![]()
![]()
![]()
- ljubav_aha
#28 Re: Love&Control
Tranquilizer wrote:Lady Agora je na tragu necemu, mada treba sasvim jasno priznati sebi (a i drugima) da je kontrola afrodizijak, ne bih sada ulazio u kinky games ili tako nešto ali ocigledno je da je kontrola jako bitna, u ljubavi u odnosu a i u samom poredku stvari....
ima ona neka izreka "snaga bez kontrole ne znaci ništa"![]()
![]()
mmm come to me baby
- ljubav_aha
#29 Re: Love&Control
a kontorLJuCholina_Lokica wrote:ja ne voLJem kontrolu
- Tranquilizer
#30 Re: Love&Control
Ma došao bih ja, ali karta je žaraljubav_aha wrote:Tranquilizer wrote:Lady Agora je na tragu necemu, mada treba sasvim jasno priznati sebi (a i drugima) da je kontrola afrodizijak, ne bih sada ulazio u kinky games ili tako nešto ali ocigledno je da je kontrola jako bitna, u ljubavi u odnosu a i u samom poredku stvari....
ima ona neka izreka "snaga bez kontrole ne znaci ništa"![]()
![]()
mmm come to me baby
- Cholina_Lokica
#31 Re: Love&Control
e to je vec drugoljubav_aha wrote:a kontorLJuCholina_Lokica wrote:ja ne voLJem kontrolu
- Lady Agora
#32 Re: Love&Control
Ja mislila ovo je nesto za teoretske rasprave a ovde se vec poslovi ugovaraju
Ljubavi ne zamjeri ali naci cu ti u Becu frajera kakvog hoces samo mi zauzvrat posalji
karton ovoga (nema kupit u Becu a navukla sam se na to u Cali
)

Ljubavi ne zamjeri ali naci cu ti u Becu frajera kakvog hoces samo mi zauzvrat posalji
karton ovoga (nema kupit u Becu a navukla sam se na to u Cali

- piupiu
#33 Re: Love&Control
DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!!

- ljubav_aha
#34 Re: Love&Control
Lady Agora wrote:Ja mislila ovo je nesto za teoretske rasprave a ovde se vec poslovi ugovaraju![]()
![]()
![]()
karton ovoga (nema kupit u Becu a navukla sam se na to u Cali)
imam bolju ideju :Tranquilizer ce doci u Bec,a ti ga posalji meni
kupila si me:saljem ti
- ljubav_aha
#35 Re: Love&Control
nista ne birni,ti samo dodji kod lady Agore u Bec /procitaj gornji post/Tranquilizer wrote:Ma došao bih ja, ali karta je žaraljubav_aha wrote:mmm come to me baby![]()
![]()
- ljubav_aha
#36 Re: Love&Control
piupiu wrote:DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!!![]()
- Tranquilizer
#37 Re: Love&Control
Pa taman bi mogao, ostavim auto kod lady Agore i pticom do USA na praznike

- ljubav_aha
#38 Re: Love&Control
aha,u Becu kupis kartu kod jagomira gjde samo ptice lete jeftinijeTranquilizer wrote:Pa taman bi mogao, ostavim auto kod lady Agore i pticom do USA na praznike![]()
![]()
- piupiu
#39 Re: Love&Control
Ho's sad ozbiljno? Mislim da je od covjeka do covjeka i od para do para. To "I need you to be what I need to be" ne vazi za svakoga, mada je svaka veza na neki nacin 'osjecajna baza' za 'materijalnu nadgradnju' zivota. Ono, zajedno smo jaci ...ljubav_aha wrote:piupiu wrote:DakleM, odgovor je u astrologiji! Ako si sa skorpijom ili bikom, sve je u kontroli, ako si sa vagom ili vodolijom, jadna ti majka ako zadas kontrolni!!!!![]()
Najvisi stepen ljubavi za mene je onaj u kojem nema kontrole, nema manipulacije, nema nesigurnosti ... i svaki je covjek slobodan da donosi svoje sopstvene odluke. Kad iz takve konstelacije stvari proizidje odanost, vjernost, prijateljstvo, povjerenje, itd ... to je prava stvar.
- ljubav_aha
#40 Re: Love&Control
piupiu wrote:Ho's sad ozbiljno? Mislim da je od covjeka do covjeka i od para do para. To "I need you to be what I need to be" ne vazi za svakoga, mada je svaka veza na neki nacin 'osjecajna baza' za 'materijalnu nadgradnju' zivota. Ono, zajedno smo jaci ...![]()
Najvisi stepen ljubavi za mene je onaj u kojem nema kontrole, nema manipulacije, nema nesigurnosti ... i svaki je covjek slobodan da donosi svoje sopstvene odluke. Kad iz takve konstelacije stvari proizidje odanost, vjernost, prijateljstvo, povjerenje, itd ... to je prava stvar.
naravno,kontrola u obliku manipualcije ili kao izvor nesigurnosti,apsolutno ne
pisala sam o kontroli "bez" pritiska
- Cholina_Lokica
#41 Re: Love&Control
ev' jedna maksuz za teme
-
PalaSa Marsa
#42 Re: Love&Control
Mah.. ja mislim kad ti neko sjedne ono pravo, da tu nema nikakvih kontrola i sl., nekako to ide sve samo po sebi i sve to nadodje na mjeto na kojem ustvari treba bit'. Valjda zbog ovog postoje dobre i lose konekcije, odnosno veze, odnosno odnosi medju ljudima.

-
extraordinary
#43 Re: Love&Control
Ja nisam imao nijednu pretjerano ozbiljnu vezu dosad, pa ne mogu ništa posebno iznijeti ovdje, ali generalno mogu reći da me privlače djevojke sa kojima mogu ostvariti određen nivo neke intelektualne kompeticije. Odnosno, kad dođemo na kafu da ne bude: Jesi znao da je XX sinoć povalio XY i slično, već da iznenadimo jedno drugo intelektom, da imamo stav po pitanju mnogih stvari. Ovdje ne mislim na to da dođemo na kafu i pričamo o kvantnoj fizici, ali ako mi je svejedno hoću li otići na kafu sa jaranom ili djevojkom, onda ta veza tu negdje treba da prestane.
Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem
) rade šta im se ćefne.
Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem
- citroen
#44 Re: Love&Control
Ljubav _aha je onda tvoj brojextraordinary wrote:Ja nisam imao nijednu pretjerano ozbiljnu vezu dosad, pa ne mogu ništa posebno iznijeti ovdje, ali generalno mogu reći da me privlače djevojke sa kojima mogu ostvariti određen nivo neke intelektualne kompeticije. Odnosno, kad dođemo na kafu da ne bude: Jesi znao da je XX sinoć povalio XY i slično, već da iznenadimo jedno drugo intelektom, da imamo stav po pitanju mnogih stvari. Ovdje ne mislim na to da dođemo na kafu i pričamo o kvantnoj fizici, ali ako mi je svejedno hoću li otići na kafu sa jaranom ili djevojkom, onda ta veza tu negdje treba da prestane.
Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem) rade šta im se ćefne.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#45 Re: Love&Control
Takve djevojke su posebna prica.extraordinary wrote:
Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem) rade šta im se ćefne.
Glume da ne vide sve to samo da bi mogle reci da su u vezi.
Cast onim rijetkim koje to otjeraju od sebe.
-
PalaSa Marsa
#46 Re: Love&Control
Ama haj' ti, nista se ne desava bez razloga tek tako.
-
extraordinary
#47 Re: Love&Control
@citroen: Opasna je ljubav_aha, na par tema me opasno pokušala diskreditovati 
@ ladyblue18: U posljednje vrijeme u modi je i zajednički facebook profil, ali tako da momak ima svoj profil, a pored toga da sa djevojkom ima zajednički.
@ ladyblue18: U posljednje vrijeme u modi je i zajednički facebook profil, ali tako da momak ima svoj profil, a pored toga da sa djevojkom ima zajednički.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#48 Re: Love&Control
extraordinary wrote:
Hvala sto me uputi u ove nove tokove.
- madner
#49 Re: Love&Control
Ja joj ljepo kazem da joj vjerujem ali da kod nas Albanaca vazi jos besa. Pa ona kako hoce, samo nece dokle hoce 
-
theTruePath
#50 Re: Love&Control
Uff znam za to,ali kod mene se radi uglavnom o bracnim parovima,,ono Amar Amina Blablaovic(uglavnom zena pise i to