prvi put da nadjem nekoga na ovom forumu kome se billie vishe svidja od nine
shvedjaninu, dabogda svake nedjelje forum'o
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
reci, ne sputavaj se, nije to dobro za zheludacdanas wrote:ja bih sad nesto reklaali posto lady zna sta cu reci, suzdrzacu se
![]()
![]()
znam ja sta koke vole cutilady midnight wrote:![]()
![]()
prvi put da nadjem nekoga na ovom forumu kome se billie vishe svidja od nine![]()
![]()
:-):):)
shvedjaninu, dabogda svake nedjelje forum'o:D:D:D
jes, vala, ne valja drzati u sebi, eksplodiraces.lady midnight wrote:reci, ne sputavaj se, nije to dobro za zheludacdanas wrote:ja bih sad nesto reklaali posto lady zna sta cu reci, suzdrzacu se
![]()
![]()
:D:D
chuj kokecallmethebreeeze wrote:znam ja sta koke vole cutilady midnight wrote:![]()
![]()
prvi put da nadjem nekoga na ovom forumu kome se billie vishe svidja od nine![]()
![]()
callmethebreeeze wrote:znam ja sta koke vole cutilady midnight wrote:![]()
![]()
![]()
nazire se poprilichno iskustvo iz oblasti stocharstva i ratarstva, kamuflirano iza privida nachitanostiSaian wrote:callmethebreeeze wrote:znam ja sta koke vole cutilady midnight wrote:![]()
![]()
![]()
pi pi pi pi pi pi ...
il ako su geek koke onda : 3.1415926, 3.1415926, 3.1415926, 3.1415926, ...
![]()
![]()
odvrnula sam, evo tresu se zvijezdedanas wrote:veze ti nemasko me smije zvat dajnica
a ko teyze
![]()
![]()
![]()
nego odvrni ovaj JD kad je cojk fino turioi suti tu
dok ste jos mladilady midnight wrote:odvrnula sam, evo tresu se zvijezdedanas wrote:veze ti nemasko me smije zvat dajnica
a ko teyze
![]()
![]()
![]()
ja te ne bih zvala dajnicom ni da me placash:D:D a ja shutim samo kad spremam nakav belaj
prema tome, haj ti na poso i pusti nas da uzhivamo u svojim nedjeljama dok smo josh mladi
"mlad" to je jedan jako relative pojam, moja Vidanas wrote:dok ste jos mladilady midnight wrote:odvrnula sam, evo tresu se zvijezdedanas wrote:veze ti nemasko me smije zvat dajnica
a ko teyze
![]()
![]()
![]()
ja te ne bih zvala dajnicom ni da me placash:D:D a ja shutim samo kad spremam nakav belaj
prema tome, haj ti na poso i pusti nas da uzhivamo u svojim nedjeljama dok smo josh mladi
![]()
bona, zar ne znas da takI jeftini self-advertajzment ne prolazi Vodje
![]()
![]()
![]()
nemoj nam se obracati u mnozhini, ogrijeshit cesh dushu: danas se ne drogira, ona sasvim poshteno radi svoj posao, i to josh nedjeljom, dok ja zahebavam poshten svijet na forumucallmethebreeeze wrote:a jos se i drogirate:( nalet vas bilo
ja bih rado sad inhaliraolady midnight wrote:nemoj nam se obracati u mnozhini, ogrijeshit cesh dushu: danas se ne drogira, ona sasvim poshteno radi svoj posao, i to josh nedjeljom, dok ja zahebavam poshten svijet na forumucallmethebreeeze wrote:a jos se i drogirate:( nalet vas bilo:D:D (shto dodushe, chini i ona
)
i za protokol: nisam inhalirala, majke mi:D:D:D:D
nego evo josh neshto u duhu podforuma i teme:
Your mind and your experience call to me
You have lived and your intelligence is sexy
I want to know what you got to say
I can tell you taste like the sky
cause you look like rain
You look like rain
You think like a whip on a horse's back
Stretched out to the limit you make it crack
Send that horse round and round the track
I want to know what you got to say
I can tell you taste like the sky
cause you look like rain
You look like rain
Yea you look like rain
You look like rain
http://www.youtube.com/watch?v=qL1peztU_Ac
:-):-)
dobra ovacallmethebreeeze wrote:evo da shved jednu predivnu pjesmicu za sve one koji zure u zvijezde i uzdishu za voljenom osobom:
http://youtube.com/watch?v=zjmLsSs0xDY