Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mx

#1 Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Mx »

Lov na Albance po Sarajevu i Federciji BiH i stvaranje netrpeljivosti. Gdje to srljaju Bosnjaci? Ko od toga ima najvise koristi?

Vas komentar?
Ali_G

#2 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Ali_G »

Zna se koji se Albanci love i od njihovog sklanjanja svi cemo imati koristi. Nisu ni ovi nasi krimosi cvjecke, al Albanci velikim koracima grabe da preuzmu kontrolu nad ovim podrucjem. Ne treba ni pominjati ko je najveci diler droge na balkanu...
weed

#3 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by weed »

Moram reci komsiji sto ima slasticarnu da se pripazi onda! :lol:

Kakve su ovo gluposti!? :run:
Drvosjeca iz Dejcica

#4 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Mx wrote:Lov na Albance po Sarajevu i Federciji BiH i stvaranje netrpeljivosti. Gdje to srljaju Bosnjaci? Ko od toga ima najvise koristi?

Vas komentar?
Ako mislis u kontekstu hapsenja Gasija & co. onda je to legitimna akcija policije i policijski sluzbi u suzbijanju organizovanog kriminala i kriminalaca. To sto se tebi cini da su meta tih akcija iskljucivo Albanci zbog svoje nacionalne pripadnosti je potpuno neosnovano.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#5 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Latina »

Mx wrote:Lov na Albance po Sarajevu i Federciji BiH i stvaranje netrpeljivosti. Gdje to srljaju Bosnjaci? Ko od toga ima najvise koristi?

Vas komentar?
Ne "love" se Albanci, nego kriminalci.

Ako je kriminalac ujedno i Albanac onda mu je nacionalna odrednica sporedan podatak.

Usput, gdje to srljaju Italijani, Njemci, Svicarci, Englezi, Francuzi ? Oni isto "love" kriminalce koji su uz to i Albanci.
Prozor

#6 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Prozor »

jos jedna tvrdnja bez citata, izvora...
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#7 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by grunt »

Ja ti naslova u p.m. ,cuj "lov na albance"-kao da su kakve divlje zivotinje :-) .Dobro kaze @Latinica ovo je lov na kriminalce,a ne na albance zato sto prije prepravi naslov :D
zgembo_sa

#8 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by zgembo_sa »

Pik moja pekara u mojoj ulici :D
starii

#9 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by starii »

u ovom slucaju su albanci mada bi to mogli biti i neki drugi..uglavnom ma ko god bio ako se bavi kriminalom i rasturanjem droge treba biti na listi za lov..
madner

#10 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by madner »

Stvarno kako ih nije stid, ne moze covjek ni da mirno ubija, reketira i sverca drogu. A jos je ljepo stavio americku zastavu na kucu.

Ozbiljno, ovo je jedan od najglupljih naslova odavno. :roll:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#11 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by hrasno38 »

Vas komentar?
Kad napises neke stvari ovakvoga tipa onda moras biti precizan jer i sitni detalji znatno mijenjaju cinjenice. Predopstavljam da je tvoje pokretanje ove teme inspirisano jucerasnjom pucnjavom. Da si malo pazljivije pratio koja se imena spominju onda bi shvatio da je to uzvratni udarac sandzacke mafije vjerovatno insiprisane onim sto su culi u 60 minuta. I jedni i drugi u ovoj drzavi se vode kao Bosnjaci ali niti jedni niti drugi u principu nisu autohtoni Bosnjaci zato tvoje pitanje "Gdje to srljaju Bosnjaci" bar sto se ovog tice nema blage veze.
U principu odgovor na tvoje zadnje pitanje je da bi u slucaju nestanka i jednih i drugih najvise koristi imao posteni svijet kojeg ne bi bilo vise strah pustiti djecu navecer u neki od sarajevskih kafica. Bar sto se mene tice neka ovako nastave sve do zadnjeg ali na nekim mjestima gdje nece ugrozavati nikoga drugog nego sebe.
Cholina_Lokica

#12 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Cholina_Lokica »

madner wrote:Stvarno kako ih nije stid, ne moze covjek ni da mirno ubija, reketira i sverca drogu. A jos je ljepo stavio americku zastavu na kucu.

Ozbiljno, ovo je jedan od najglupljih naslova odavno. :roll:
stvarno gdje ode ovaj grad... vise covjek ne moze s mirom da ubije nekog ko mu smeta da ga odmah ne prozivaju svuda...

ne znam sta nam je... puuuu :run: :run:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#13 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by grunt »

zgembo_sa wrote:Pik moja pekara u mojoj ulici :D
U zgradi preko puta moje nedavno se zatvorila pekara,mora da je "albanac" imao dojavu da ce ubrzo sezona lova pa zdusio negdje :D !
MuaDib

#14 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by MuaDib »

Problem nije u Bošnjacima, već u Albancima. :x
Mi smo ih prihvatili kao naše sugrađane. Činjenica je i da mnogi pošteno i teško zarađuju hljeb. Međutim problem je što većina njih štiti kriminalce Albance, jer to smatra svojom nacionalnom dužnošću. Za njih je bitno jedino da si Albanac, a kakv si čovjek to je većinom irelevantno.
sarajevo63

#15 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by sarajevo63 »

Naslov je fašistoidan, što lov, što Bošnjaci u naslovu. Ne znam odakle ideja za isti. Bože sačuvaj. :(
Prozor

#16 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Prozor »

MuaDib wrote:Problem nije u Bošnjacima, već u Albancima. :x
Mi smo ih prihvatili kao naše sugrađane. Činjenica je i da mnogi pošteno i teško zarađuju hljeb. Međutim problem je što većina njih štiti kriminalce Albance, jer to smatra svojom nacionalnom dužnošću. Za njih je bitno jedino da si Albanac, a kakv si čovjek to je većinom irelevantno.
Cuj :shock: vecina stiti kriminalce :roll: ovo mi tukne na onu "vecina su Srba petokolonasi..." :zzzz:
leo karan

#17 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by leo karan »

nego da vas pitam, za koga navijate
Sqiptare vs Sancak
ja sam za sandze brate :-D
Vares City

#18 Re: Lov na Albance po Federaciji BiH. Gdje to srljaju Bosnjaci?

Post by Vares City »

Sto se cudite pobogu!!!
Pa zar nije cinjenica da Albanci drze vise od pola Evropskog narko-trzista i da u tom "poslu"ne moze ucestvovati samo nekoliko ljudi!

Citm svakodnevno po novinama u Swizi:Taj i taj,Albanci,toliko i toliko kila,...
Prije dvije sedmice neki tip Albanac kazu za godinu dana utalio 2,5 TONA HEROINA uz pomoc mnogobrojne familije,....i kazuda posjeduje pola Urosevca(Ferizaj),..
Post Reply