Jebem mu sunce, ko da na finskom pricamo sa Kinezima... Kompjuter od 5 ukucanih brojeva od strane operatora izbacio sta ima, i ljudi opet pitaju kako ? Evo tuzilastvo ce istraziti sta je bilo...? Jel to dovoljno za pocetak...? Ne tvrdim da mozda i nije bilo nesto, ali onaj snimak sam po sebi ne dokazuje nista osim da su usrali, pa se vadili...karanana wrote:znali su da ima 28 pogodaka jer je kompjuter vidio ukucanih 5 brojeva i na osnovu toga je analizirao sve uplacene kombinacije i izracunao da ima 28 pogodaka sa 5 brojeva. i naravno taj broj je ostao isti i kad se stvarno izvukao 21. da se taj broj promijenio to bi bilo sumnjivije nego ovako.Matzan wrote:ali kako su već kod 4. izvučenog broja znali da ima 28 pogodaka sa 5 brojeva? I gle čuda, nakon izvučenog 5. broja ta brojka sa 28 pogodaka ostaje nepromijenjena.![]()
![]()
![]()
Loto prevara veceras
- drndalo
#51 Re: Loto prevara veceras
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#53 Re: Loto prevara veceras
A sjecate li se naseg Binga, Lutrija BiH ima trice 
- Ajatolah_
#54 Re: Loto prevara veceras
Pa upravo vjerovatnoća da će se pogoditi sljedeća kugla nakon 4 izvučene je 1/35, tj. oko 3%. Nisam ni spominjao vjerovatnoću da će se broj 21 izvući bilo kad niti je ona bitna u ovom kontekstu (usput, ona je dosta veća - nešto ispod 20%).Thorgerson wrote:Drug malo si se ti zajebo sa tom vjerovatnocom?Ajatolah_ wrote:Onaj što kuca brojeve je greškom unio 27 umjesto 21 (relativno slično, je l'). Šanse da se poslije potrefi 21 nije baš toliko mala, 1/35.
Zaboravio da je ovdje bitan redoslijed? Dakle, kolike su sanse da ovaj iz rezije ili odakle vec pogodi da ce bas peta kugla biti 21? Jer, kontas, nije da nije bitno koja je kugla 21? To je morala biti bas peta kugla. Jer da je bila sesta onda nije to to. Da je bla prva nije to to.
Halo, imas informaciju da nekome ne dadnes nekoliko miliona eura. Dakle, znas tacno koji je to broj. I sad cu ja jel vjerovati u postenje i gluposti i misliti da to neko nece iskoristiti?
Pravila igre su postavljena tako da matematički oni jednostavno moraju izaći u plusu i sa random izvlačenjem. Ne moraju se oni nešto previše mučiti i rizikovati s ovakvim glupostima, kad priređivač igre svakako izlazi dobar.
- Matzan
#55 Re: Loto prevara veceras
Zaboravljaš na jednu sveprisutnu ljudski osobinu - pohlepa.
- Ljakan
#56 Re: Loto prevara veceras
ma ja ba sve je to isto njesra...Slo Burner wrote:A sjecate li se naseg Binga, Lutrija BiH ima trice
- victom
#57 Re: Loto prevara veceras
A šta kažeš na ovo: kada su bile ukucane četiri 27-ce, kompjuter prikazuje 2050 pogodatka od tri broja... vidi sa na videu na 1:55drndalo wrote:Jebem mu sunce, ko da na finskom pricamo sa Kinezima... Kompjuter od 5 ukucanih brojeva od strane operatora izbacio sta ima, i ljudi opet pitaju kako ? Evo tuzilastvo ce istraziti sta je bilo...? Jel to dovoljno za pocetak...? Ne tvrdim da mozda i nije bilo nesto, ali onaj snimak sam po sebi ne dokazuje nista osim da su usrali, pa se vadili...karanana wrote:znali su da ima 28 pogodaka jer je kompjuter vidio ukucanih 5 brojeva i na osnovu toga je analizirao sve uplacene kombinacije i izracunao da ima 28 pogodaka sa 5 brojeva. i naravno taj broj je ostao isti i kad se stvarno izvukao 21. da se taj broj promijenio to bi bilo sumnjivije nego ovako.Matzan wrote:ali kako su već kod 4. izvučenog broja znali da ima 28 pogodaka sa 5 brojeva? I gle čuda, nakon izvučenog 5. broja ta brojka sa 28 pogodaka ostaje nepromijenjena.![]()
![]()
![]()
toliko na temu o live računanju dobitnih kombinacija na osnovu unesenih brojeva.... jer za sa četiri 27-ce od 4 izvučena broja ne možeš imati dobitnu kombinaciju
ovaj video treba biti dio tretmana pri liječenju ovisnosti od kocke... ovo ko vidi, nema šanse da igra ponovo
Last edited by victom on 01/03/2021 05:46, edited 2 times in total.
-
ovo_mi_je_nick
#58 Re: Loto prevara veceras
Ne znam zasto neko uopste brani lutriju kad se zna da je to prevara (i ovaj slucaj kao i svaki put kad se brojevi izvlace), osim ako nije neko iz tog djelokruga lutrije.
- mayab
#59 Re: Loto prevara veceras

Nego, ko je mlada
-
das auto
#60 Re: Loto prevara veceras
klasicna namjestaljka.Rezija je bila brza od kuglice jer je imao unaprijed brojeve u memoriji.Vjerovatnost da je ovo slucajno je ravna vjerovatnosti da jednim udarcem biljarskog stapa slozis sve kugle u jednu liniju po brojevima i po boji.Dakle moguce( sve je moguce, cuda se dogadjaju) ali kolika je vjerovatnoca
-
das auto
#61 Re: Loto prevara veceras
-
das auto
#62 Re: Loto prevara veceras
slabo se ti razumijes u to.vidi se nikad nisi kocko. niti sa kartama niti si valjao kocke koje se uvijek okrenu na sesticu. Slucajnodrndalo wrote:Jah... Lako ih je nariktati... Jebo matematiku, fiziku, fluide, vjerovatnocu...Thorgerson wrote:Ljudi, vi shvatate da ONI znaju koje su kombinacije uplacene?
Dakle, zasto bi oni sad tek tako dijelili pare kada mogu bildati jackpot i povecavati prodaju...
Ne znam...meni je dovoljno to da oni znaju koja kombinacija moze da ne dobije. A jest problem one kuglice nariktat...
takodje ako je upisao 21 zasto ga nije obrisao nego je cijelo vrijeme 21 stajao na ekranu. stoji na ekranu i ceka svoj red,planirani . 5 brojeva i 4 kuglice a on ceka.
Sta ceka. Nastao je metez i pometnja, u lazi su kratke noge, izgubio se totalno, ne zna sta da radi, ruke se tresu i onda izlazi 21. Nemoj se ljutiti, nista licno , ali rezon ti nije jaca strana.
- drndalo
#63 Re: Loto prevara veceras
Minuta 2:15 na ovom snimku... Kako nije obrisao 21 ??? Kad je obrisano sve redom, i upisan redosljed kuglica koje stoje skotrljane na dnu kosine ???takodje ako je upisao 21 zasto ga nije obrisao nego je cijelo vrijeme 21 stajao na ekranu. stoji na ekranu i ceka svoj red,planirani . 5 brojeva i 4 kuglice a on ceka.
- Ljakan
#64 Re: Loto prevara veceras
Kazu da je loptica 21 ostecena,oduzeli su im sve racunare i opremu.
-
Fauja Singh
#65 Re: Loto prevara veceras
Kako je dobra ova voditeljica sta je ovo ovako
Da sam je "primoran" gledati, tipa posao ili sl. tacno bi mi pamet pomutila