Lost-Mira Furlan
-
water
#1 Lost-Mira Furlan
je li iko (USA) gledao "Lost" sinoc. Trebalo mi je pola sata zeni (anamonoj amerikanki) da objasnim sta je Mira Furlan znacila za sexualni razvitak mladog jugoslovenskog pubertetlije. Vide se godine, onako malo kao divljakusa neuredna(usput je li do mene ili ovaj sou je zaista bezveze) , ali jos uvijek budi lijepe uspomene na neka lijepa vremena (Uh jesam ostario).
-
teletrader
Ja sam joj poslije Babylon5 izgubio svaki trag,kakvim se projektima sada bavi?
- Salko sto je u vodu skako
#10 Re: Lost-Mira Furlan
mira furlan je obicna kurvica...uloga u lost je vrhunac njene kariere..inace lost gledam obavezno vec vise od godinu i po...fantasticna serija...water wrote:je li iko (USA) gledao "Lost" sinoc. Trebalo mi je pola sata zeni (anamonoj amerikanki) da objasnim sta je Mira Furlan znacila za sexualni razvitak mladog jugoslovenskog pubertetlije. Vide se godine, onako malo kao divljakusa neuredna(usput je li do mene ili ovaj sou je zaista bezveze) , ali jos uvijek budi lijepe uspomene na neka lijepa vremena (Uh jesam ostario).
- StLouis
#11 Re: Lost-Mira Furlan
Ne bih se slozio s tobom u vezi ovog...dapace, Mira Furlan je velika umjetnica. Doduse, uvijek je imala neke prljave uloge provincijalke(PUT U VUCJAK), ali da je kurvica???...hm...losa analiza...uz Milenu Dravic, meni jedna od najdrazih glumica s EX YU prostora.Salko sto je u vodu skako wrote:mira furlan je obicna kurvica...uloga u lost je vrhunac njene kariere..inace lost gledam obavezno vec vise od godinu i po...fantasticna serija...water wrote:je li iko (USA) gledao "Lost" sinoc. Trebalo mi je pola sata zeni (anamonoj amerikanki) da objasnim sta je Mira Furlan znacila za sexualni razvitak mladog jugoslovenskog pubertetlije. Vide se godine, onako malo kao divljakusa neuredna(usput je li do mene ili ovaj sou je zaista bezveze) , ali jos uvijek budi lijepe uspomene na neka lijepa vremena (Uh jesam ostario).
- anais_nin
potpisujemdanas wrote:nije do tebe![]()
taj show je bezze, pa ga ne gledamo, te smo stoga propustili miru
i pored onoliko "mesa" ta serije me nije nimalo zaintrigirala...inace obicno tj cesce se kacim na serije koju pravljene po principu "svaka prica za sebe", tipa Criminal Minds
mada sam se unaprijed nalozila na koncept nove NBC serije Heroes
http://heroes.nbc.com/
- shuriken
#13 Re: Lost-Mira Furlan
[quote="Salko sto je u vodu skako"
mira furlan je obicna kurvica...uloga u lost je vrhunac njene kariere..inace lost gledam obavezno vec vise od godinu i po...fantasticna serija...[/quote]
nek si ti nama skako, samo bojim se da je bilo plitko i da je bilo na glavu.
bez neke vece traume kranijalne, tesko je davat takve izjave.
mira furlan je obicna kurvica...uloga u lost je vrhunac njene kariere..inace lost gledam obavezno vec vise od godinu i po...fantasticna serija...[/quote]
nek si ti nama skako, samo bojim se da je bilo plitko i da je bilo na glavu.
bez neke vece traume kranijalne, tesko je davat takve izjave.
-
semso poplava
Mira Furlan.....
Eh pusta mladosti
Eh pusta mladosti