i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem
Lose navike
- StLouis
#1 Lose navike
Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju
bljak
prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu 
-
kujundzija
#2 Lose Navike
Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na usta
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Najgore mi je kad frajko nabaci kolonsku a bazdi mu iz usta kad mu pridjes na 1m distancu... I onda se smrad i miris mjesaju u nesto, sto je gora smjesa nego ijedno od ovo dvoje orginalno...
-
mamica papucarka
kad se tip zacese na sred ulice
Mislim, tamo..
Gadi mi se i ovaj smrad o kojem Nosferatu prica
Gadi mi se i ovaj smrad o kojem Nosferatu prica
- Dori
...jao, pa gdje ces mi to jutros uraditikaranana wrote:...i onda pogleda vrh kljuca ili olovke, da vidi sta je iskopao, i onda s tim u usta.Dena wrote:...ili cese uho malim prstom, olovkom, kljucevima od auta.....
- Lace
#8 Re: Lose navike
jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jedeStLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopajubljak
- Lace
maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
-
ibrik
#10 Re: Lose navike
PodapisujemLace wrote:jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jedeStLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopajubljak
- Dori
E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?!Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
- Koshpa
Dena wrote:E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?!Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
njemu je svejedno ha smrdio u 8 ili u 12 isto mu ga dodje
-
kujundzija
#13 Re: Lose Navike
Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vratakujundzija wrote:Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na usta
- zena21
mislimda mina misli na ono mljackanjebosmen wrote:Pa mora dista Minnela draga.Smijel ih bar ponekad otvoriti?Minnela wrote:sve ovo sto ste vec nabrojali plus kad neko zvace zvaku otvorenih usta..uh,sto to zna ici na zivce
isto mrzim kad neku jede jabuku pored mene... pa cujes ono sve...aaajjjjj
-
ibrik
kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...Dena wrote:E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?!Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka
- Dori
Ma fuj, fuj, fujeva!!!!ibrik wrote:kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...Dena wrote:E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?!Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka![]()
![]()
![]()
![]()
- krava
heheh i mene uzasno nervira ovo za jabuku.....zena21 wrote:mislimda mina misli na ono mljackanjebosmen wrote:Pa mora dista Minnela draga.Smijel ih bar ponekad otvoriti?Minnela wrote:sve ovo sto ste vec nabrojali plus kad neko zvace zvaku otvorenih usta..uh,sto to zna ici na zivce![]()
![]()
isto mrzim kad neku jede jabuku pored mene... pa cujes ono sve...aaajjjjj![]()
-
funaki
#19 Re: Lose Navike
Ma sta gadno...Minnela wrote:uh, i to je gadnokujundzija wrote:Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vratakujundzija wrote:Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na ustane znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda
![]()
- krava
kako to ne kontas, najbolji smrad bijelog luka je onaj koji odstoji preko noci....a ujutro ne operes zube i pravo u tramvajibrik wrote: Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka![]()
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
e znate sta mi je jako dosadno (dobro, nije sad odvratno)
Kad neko nesto cita u busu, troli..., a onaj do njega se nagne pa viri
U takvim situacijama mi dodje da zalupim knjigu i ucepim mu nos
Kad neko nesto cita u busu, troli..., a onaj do njega se nagne pa viri
U takvim situacijama mi dodje da zalupim knjigu i ucepim mu nos
-
funaki
#24 Re: Lose Navike
Znaci, to je tradicijaseka wrote:teleci pogledi.funaki wrote:Ma sta gadno...Minnela wrote: uh, i to je gadnone znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda
![]()
Mi smo (svi muski sa godine
) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote
mi tako zvali
![]()
moja losa navika...zapaliti cigaretu ulicom...
-
kujundzija
#25 Re: Lose Navike
Ma hajd to je inekako ok kad momak pilji u djevojku ali kad frajer u frajera pilji hehe to je onda uh gadno pa eto tifunaki wrote:Ma sta gadno...Minnela wrote:uh, i to je gadnokujundzija wrote: Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vratane znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda
![]()
Mi smo (svi muski sa godine
) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote