Lose navike

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

StLouis

#1 Lose navike

Post by StLouis »

Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju :D bljak :-) prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu :D

i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem :lol:
kujundzija

#2 Lose Navike

Post by kujundzija »

Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na usta
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Najgore mi je kad frajko nabaci kolonsku a bazdi mu iz usta kad mu pridjes na 1m distancu... I onda se smrad i miris mjesaju u nesto, sto je gora smjesa nego ijedno od ovo dvoje orginalno...
Dori

Post by Dori »

...ili cese uho malim prstom, olovkom, kljucevima od auta..... :roll:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

kad se tip zacese na sred ulice :D Mislim, tamo.. :D
Gadi mi se i ovaj smrad o kojem Nosferatu prica :D
karanana

Post by karanana »

Dena wrote:...ili cese uho malim prstom, olovkom, kljucevima od auta..... :roll:
...i onda pogleda vrh kljuca ili olovke, da vidi sta je iskopao, i onda s tim u usta.
Dori

Post by Dori »

karanana wrote:
Dena wrote:...ili cese uho malim prstom, olovkom, kljucevima od auta..... :roll:
...i onda pogleda vrh kljuca ili olovke, da vidi sta je iskopao, i onda s tim u usta.
...jao, pa gdje ces mi to jutros uraditi :( ...nisam jos ni kafe popila :lol: Ma fuuuuuuuuuj!
Lace

#8 Re: Lose navike

Post by Lace »

StLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju :D bljak :-) prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu :D

jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jede :D
Lace

Post by Lace »

maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
ibrik

#10 Re: Lose navike

Post by ibrik »

Lace wrote:
StLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju :D bljak :-) prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu :D

jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jede :D
Podapisujem :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :) :-)
Dori

Post by Dori »

Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?! :shock:
Koshpa

Post by Koshpa »

Dena wrote:
Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale

njemu je svejedno ha smrdio u 8 ili u 12 isto mu ga dodje :) mrzim kad neko puse nos ( bez maramice ) na sred ulice "otrese ga ko slinu" :D
kujundzija

#13 Re: Lose Navike

Post by kujundzija »

kujundzija wrote:Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na usta
Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vrata
zena21

Post by zena21 »

bosmen wrote:
Minnela wrote:sve ovo sto ste vec nabrojali plus kad neko zvace zvaku otvorenih usta..uh,sto to zna ici na zivce :D
Pa mora dista Minnela draga.Smijel ih bar ponekad otvoriti? :D
mislimda mina misli na ono mljackanje :oops: :D

isto mrzim kad neku jede jabuku pored mene... pa cujes ono sve...aaajjjjj :roll: :D
ibrik

Post by ibrik »

Dena wrote:
kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka :roll: :? :zzzz: :x :-)
Dori

Post by Dori »

ibrik wrote:
Dena wrote:
kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka :roll: :? :zzzz: :x :-)
Ma fuj, fuj, fujeva!!!! :run:
zena21

Post by zena21 »

uh... bijeli luk... uzas :roll:
krava

Post by krava »

zena21 wrote:
bosmen wrote:
Minnela wrote:sve ovo sto ste vec nabrojali plus kad neko zvace zvaku otvorenih usta..uh,sto to zna ici na zivce :D
Pa mora dista Minnela draga.Smijel ih bar ponekad otvoriti? :D
mislimda mina misli na ono mljackanje :oops: :D

isto mrzim kad neku jede jabuku pored mene... pa cujes ono sve...aaajjjjj :roll: :D
heheh i mene uzasno nervira ovo za jabuku.....:D
funaki

#19 Re: Lose Navike

Post by funaki »

Minnela wrote:
kujundzija wrote:
kujundzija wrote:Meni smeta najvise kod drugih kad uzrigne ko konj i kad zijeva neko a nestavi ruku na usta
Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vrata
uh, i to je gadno :D ne znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda :D :D
Ma sta gadno... :D Mi smo (svi muski sa godine :D ) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote :lol:
krava

Post by krava »

ibrik wrote: Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka :roll: :? :zzzz: :x :-)
kako to ne kontas, najbolji smrad bijelog luka je onaj koji odstoji preko noci....a ujutro ne operes zube i pravo u tramvaj :D
amrino

Post by amrino »

Na svijetu mi nista odvratnije nema nego kad papak pusti mali nokat pa s njim cacka zube...U stanju sam da povratim evo i dok pisem o tome... :shock: FUJ!!!
zena21

Post by zena21 »

joj jest... vazda se pitam za sta im sluzi onaj dugacki nokat na malom prstu :shock: :-?
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

e znate sta mi je jako dosadno (dobro, nije sad odvratno)
Kad neko nesto cita u busu, troli..., a onaj do njega se nagne pa viri :D
U takvim situacijama mi dodje da zalupim knjigu i ucepim mu nos :D
funaki

#24 Re: Lose Navike

Post by funaki »

seka wrote:
funaki wrote:
Minnela wrote: uh, i to je gadno :D ne znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda :D :D
Ma sta gadno... :D Mi smo (svi muski sa godine :D ) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote :lol:
teleci pogledi. :lol: mi tako zvali :)

moja losa navika...zapaliti cigaretu ulicom... :(
Znaci, to je tradicija :lol:
kujundzija

#25 Re: Lose Navike

Post by kujundzija »

funaki wrote:
Minnela wrote:
kujundzija wrote: Vala jos mi smeta kad neko u nekog pilji ko tele u sarena vrata
uh, i to je gadno :D ne znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda :D :D
Ma hajd to je inekako ok kad momak pilji u djevojku ali kad frajer u frajera pilji hehe to je onda uh gadno pa eto ti
Post Reply