Losa iskustva sa peletom u BiH
Moderator: anex
-
Kondenzator
#1 Losa iskustva sa peletom u BiH
DELETED
Last edited by Kondenzator on 26/12/2016 09:19, edited 2 times in total.
- Rugafet
#2 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
Tako je, ni slucajno ne treba sutit. Ako se 'potkrala' greska u kvaliteti ima nacina da se dogovori ako se ima volje. Ako ne samo ovako javno reagovati, pa neka skontaju sta znaci, losa reklama je najgora reklama.
Ne znam da li je do mene ali ja slike ne vidim.
-
Kondenzator
#3 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
Provjerit cu malo kasnije sta je sa slikama da li je do tebe. Meni su vidljive.Rugafet wrote:Tako je, ni slucajno ne treba sutit. Ako se 'potkrala' greska u kvaliteti ima nacina da se dogovori ako se ima volje. Ako ne samo ovako javno reagovati, pa neka skontaju sta znaci, losa reklama je najgora reklama.
Rekao me je momak iz Euroimpexa sutra zvat da ustanovimo do cega je i kao ako bude do pelleta moze povrat novca ili zamjena.
Bas tako ljudi grijese i ako priznaju gresku zamjene to ce biti uredno objavljeno.
-
Kondenzator
#4 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
Eto ga slike bi sad trebale biti vidljive.Kondenzator wrote:Provjerit cu malo kasnije sta je sa slikama da li je do tebe. Meni su vidljive.Rugafet wrote:Tako je, ni slucajno ne treba sutit. Ako se 'potkrala' greska u kvaliteti ima nacina da se dogovori ako se ima volje. Ako ne samo ovako javno reagovati, pa neka skontaju sta znaci, losa reklama je najgora reklama.
Rekao me je momak iz Euroimpexa sutra zvat da ustanovimo do cega je i kao ako bude do pelleta moze povrat novca ili zamjena.
Bas tako ljudi grijese i ako priznaju gresku zamjene to ce biti uredno objavljeno.
- Rugafet
#5 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
Samo ti njih pritisni.
E sad vidim slike, a prema njima pelet je zlj kvalitete, garant.
Napisi tu sta je na kraju bilo.
E sad vidim slike, a prema njima pelet je zlj kvalitete, garant.
Napisi tu sta je na kraju bilo.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#6 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
Nekad davno kupio Garo company iz Visokog, umalo da pec pokvarim
-
peletiisamopelet
#7 Re: Losa iskustva sa peletom u BiH
I ja sam kupio prosle godinenjihov pelet, mogu reci da je bio odlican ali je problem bio sto su me zakinuli za oko 500kg jer je svaka vreca imala 13-14kg. To je ogromno odstupanje. I uz to sam morao rucno istovarati. Ove godine sam uzeo u euro stilu u doboju, pelet je od DIS (drvna industrija sipovo) i odlican je, sve preporuke. Pelet je bukov.
Послато са LG-D290 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D290 уз помоћ Тапатока