Loša iskustva s turističkim agencijama
- roki
#76 Re: Travnička agencija vara putnike...
Ko kod age,za 3KM dobijes proljetivitis.Inace sta ima u Travniku?
- charrrmed
#77 Re: Travnička agencija vara putnike...
Vlasnik te agencije je dobar covjek (ako je to taj na kojeg ja mislim), pa me ovo cudi...Valjda kad su pare u pitanju, prestanes biti dobar.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#78 Re: Travnička agencija vara putnike...
Pa čojik je išao busom a ne kolimaEdin H. wrote:Pa ko ne bi, kazu ne zaustavlja murija, mozes p'jan vozitisvemirska_vjeverica wrote:Gdje ces bolan u Albaniju na godisnji?
- motachjointa
#79 Re: Travnička agencija vara putnike...
Ja koliko znam vta ima dosta posla i dobro rade ne bi me iznenadilo da je ovo planski od konkurencije da ih malo poljuljaju. Sve ove prigovore koji se navode ja mogu povezati i sa centrotoursom i sa solazurom, znaci neminovno je da se nekad mora desiti neki problem ali to ne znaci da nekog trebas zbog toga ovako javno lincovati. Volio bih cuti i drugu stranu price, nekako ovim sto odmah polete popljuvati po forumu plaho i ne vjerujem, vjerujem da je bio problem ali pretpostavljam da je podobrano umnozen u ovom slucaju.
- Edin H.
#80 Re: Travnička agencija vara putnike...
Briljantnobambina78 wrote:Najbolja je bila ponuda za ovogodisnje finale lige prvaka u Mihenu, prevoz, spavanje i UKLJUCENE karte za olimpijski stadion gdje ce se gledati utakmica. Fora je bila da se utakmica uopste nije igrala na tom stadionu, nego je bio video zidelcaliente wrote:Ma oni su uzeli kes i to onda ganjaj poslije ono sto su oni tebi obecali.roki wrote:Bezveze je govoriti kako zdrav razum kaze da za male pare nemozes dobiti puno.Pa ljudi moji,agencija sastavlja cijene,zaboli mene sto je ponuda 100KM 15 dana u Parizu,ako je agencija rekla 100 onda je 100,i za te pare ima da dobijem sto je napisano.Ko im brani da stave 1000KM? Nego ovako,obecaju kule i gradove,i onda da bi zaradili sjebu ti odmor.
Zato i kazem ako neces da imas poslije stres i hodanje po sudovima onda razmisljas prije i ocijenis moze li ta ponuda biti realna.
Isti fazon rade dvije velike agencije koje vode navijace repke na utakmice.
Ponuda glasi 159KM utakmica BiH-protivnik samo za 159Km sa dva spavanja u npr Minhenu.
Ali nigdje ne pise da se ulaznica ekstra placa ili pise malim slovima ulaznica za utakmicu 45KM.
-
zilla_
#81 Re: Travnička agencija vara putnike...
Upravo tako i ja mislim, neko hoće da ih ocrni max... Ja prvi spreman sam ubiti za svoj novac i kad me neko izradi al putovao sam sa skoro svim većim anencijama iz Sarajeva i uvijek mi je nešto falilo... Uvijek se desio bar neki problem...motachjointa wrote:Ja koliko znam vta ima dosta posla i dobro rade ne bi me iznenadilo da je ovo planski od konkurencije da ih malo poljuljaju. Sve ove prigovore koji se navode ja mogu povezati i sa centrotoursom i sa solazurom, znaci neminovno je da se nekad mora desiti neki problem ali to ne znaci da nekog trebas zbog toga ovako javno lincovati. Volio bih cuti i drugu stranu price, nekako ovim sto odmah polete popljuvati po forumu plaho i ne vjerujem, vjerujem da je bio problem ali pretpostavljam da je podobrano umnozen u ovom slucaju.
Evo sad za 1. maj kad smo išli u Istanbul sa Solazurom prije Sofije ja se posvađao sa vozačem jer nije htio da mi stane da pišam i da uzmem zraka jer mi je bilo loše, a 5 minuta posle meni pozlilo i onesvijestio se u busu... kad sam došao sebi sjetio sam im se najuže familije i agenciji i vozačima... da sam umirao oni nebi stali dok se njima ne ćejfne...
Zato kažem ovo mi više liči da neko hoće da im našteti poslau jer i ja sam primijetio da super dobro rade... Evo samo sad za pariz nafatali su raje za 5-6 autobusa... Sumnjam da i jedna agencija tako dobro radi kao oni
-
Ambrozija
#82 Re: Travnička agencija vara putnike...
zilla_ wrote:Upravo tako i ja mislim, neko hoće da ih ocrni max... Ja prvi spreman sam ubiti za svoj novac i kad me neko izradi al putovao sam sa skoro svim većim anencijama iz Sarajeva i uvijek mi je nešto falilo... Uvijek se desio bar neki problem...motachjointa wrote:Ja koliko znam vta ima dosta posla i dobro rade ne bi me iznenadilo da je ovo planski od konkurencije da ih malo poljuljaju. Sve ove prigovore koji se navode ja mogu povezati i sa centrotoursom i sa solazurom, znaci neminovno je da se nekad mora desiti neki problem ali to ne znaci da nekog trebas zbog toga ovako javno lincovati. Volio bih cuti i drugu stranu price, nekako ovim sto odmah polete popljuvati po forumu plaho i ne vjerujem, vjerujem da je bio problem ali pretpostavljam da je podobrano umnozen u ovom slucaju.
Evo sad za 1. maj kad smo išli u Istanbul sa Solazurom prije Sofije ja se posvađao sa vozačem jer nije htio da mi stane da pišam i da uzmem zraka jer mi je bilo loše, a 5 minuta posle meni pozlilo i onesvijestio se u busu... kad sam došao sebi sjetio sam im se najuže familije i agenciji i vozačima... da sam umirao oni nebi stali dok se njima ne ćejfne...
Zato kažem ovo mi više liči da neko hoće da im našteti poslau jer i ja sam primijetio da super dobro rade... Evo samo sad za pariz nafatali su raje za 5-6 autobusa... Sumnjam da i jedna agencija tako dobro radi kao oni
Nema te turisticke agencije, ni u svijetu a jos manje u BiH koja "super dobro radi", kao sto ti rece i koja je postena do kraja pa ni ova nije izuzetak...
- coek
#83 Re: Travnička agencija vara putnike...
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:26, edited 1 time in total.
-
sarajlija1974
#84 Re: Travnička agencija vara putnike...
pa da ne bi bilo kako ih crnimo evo vam njihov e-mail (mi smo prvo njima poslali da nismo dobili što je ponuđeno)pa zaključite sami ako smo izmislili sve ovo zašto ovako odgovaraju na naš e-mail...zilla_ wrote:Upravo tako i ja mislim, neko hoće da ih ocrni max... Ja prvi spreman sam ubiti za svoj novac i kad me neko izradi al putovao sam sa skoro svim većim anencijama iz Sarajeva i uvijek mi je nešto falilo... Uvijek se desio bar neki problem...motachjointa wrote:Ja koliko znam vta ima dosta posla i dobro rade ne bi me iznenadilo da je ovo planski od konkurencije da ih malo poljuljaju. Sve ove prigovore koji se navode ja mogu povezati i sa centrotoursom i sa solazurom, znaci neminovno je da se nekad mora desiti neki problem ali to ne znaci da nekog trebas zbog toga ovako javno lincovati. Volio bih cuti i drugu stranu price, nekako ovim sto odmah polete popljuvati po forumu plaho i ne vjerujem, vjerujem da je bio problem ali pretpostavljam da je podobrano umnozen u ovom slucaju.
Postovani;
Zahvaljujemo se na javljanju i sugestijama upucenim na poboljsanje kvalitete u pruzanju usluga u Albaniji. Sagledavsi mail i Vase opaske istog momenta smo nazvali odgovorne u hotelskom osoblju i nas vodicki tim koji je sa Vama u hotelu. Dobili smo obecanje da ce se izmjeniti uslovi, te da ce se pobrojane stavke ukloniti kojih do sada nije bilo u prethodnim grupama.
Za korespodenciju, sugestije i pitanja obratite se nasim vodicima Mirzi i Merisu.
Ugodan ostatak odmora Vam zelimo;
Lijep pozdrav;
Adnan Terzic
Sales manager
VTA - Ventura Travel Agency
Žitarnica 1a, 72270 Travnik
Bosnia and Herzegovina
Tel: + 387 30 518 374,+ 387 30 540 855
Fax: + 387 30 540 856;
http://www.EKSKURZIJE.ba; http://www.VTA.ba;
E-mail [email protected]; [email protected]
a ako želite otvorite njihovu stranicu nađite ljeto Albanija 2012,hotel Dicks sons i sami pročitajte nude li bazen,švedski sto i ostalo...a to ne dobijete u hotelu...
-
sarajlija1974
#85 Re: Travnička agencija vara putnike...
Nema nikakva konkurencija veze s ovim već samo upozeorenje svima koji s njima žele putovati da dobro provjere sve što im nude...Ambrozija wrote:zilla_ wrote:Upravo tako i ja mislim, neko hoće da ih ocrni max... Ja prvi spreman sam ubiti za svoj novac i kad me neko izradi al putovao sam sa skoro svim većim anencijama iz Sarajeva i uvijek mi je nešto falilo... Uvijek se desio bar neki problem...motachjointa wrote:Ja koliko znam vta ima dosta posla i dobro rade ne bi me iznenadilo da je ovo planski od konkurencije da ih malo poljuljaju. Sve ove prigovore koji se navode ja mogu povezati i sa centrotoursom i sa solazurom, znaci neminovno je da se nekad mora desiti neki problem ali to ne znaci da nekog trebas zbog toga ovako javno lincovati. Volio bih cuti i drugu stranu price, nekako ovim sto odmah polete popljuvati po forumu plaho i ne vjerujem, vjerujem da je bio problem ali pretpostavljam da je podobrano umnozen u ovom slucaju.
Nema te turisticke agencije, ni u svijetu a jos manje u BiH koja "super dobro radi", kao sto ti rece i koja je postena do kraja pa ni ova nije izuzetak...
-
sarajevomd
#86 Re: Travnička agencija vara putnike...
Hvala sto si se javila samo da nam otvoris oci ! Jel te sef buba pa ti ovo dodje probono piskaranje na temu za agenciju ?dženny wrote:http://albania-hotels.edialtour.com/hot ... es-Albania
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Revi ... urres.html
Po meni ovaj hotel vrijedi 3* .. bila sam prosle godine u alanyi u hotelu 3*... ovaj hotel je 5+ u poređenju sa tim.. i ambijent je lijep .. a jedes za 2 eura pizzu u hotelu...
ostavljam vam link da procijenite i sami..
Vlasnik je debil i skrtica kakve nema i ne cudi me sto se ovo desava. Taj ti marke ne bi dao na kafu...charrrmed wrote:Vlasnik te agencije je dobar covjek (ako je to taj na kojeg ja mislim), pa me ovo cudi...Valjda kad su pare u pitanju, prestanes biti dobar.
-
dženny
#87 Re: Travnička agencija vara putnike...
I da nas varaju... u što se lično nisam ni najmanje uvjerila... svaka podrška tome jer ovako nekulturan narod ništa bolje ne zaslužuje.. Nema gore bolesti od zavisti i ljubomore.. Čak ni forumske maske ne mogu pokriti "svačija" lica.. Ovdje svako o sebi sve sam govori.. pa stoga vidim da ja nemam više uopšte potrebe da išta kažem... želim vam lijep ostatak rasprave
DA.. i zamalo zaboravih želim vam skoro ozdravljenje ... 
-
clio_dci120
#88 Re: Travnička agencija vara putnike...
Ma moguce da je ovo i maslo konkurencije, licno znam vlasnika,lika sto ga prozivate, ne nije bivsi premijer,samo se tako zove,a zasto bi nisko pao,ako momak radi od jutra do mraka u ovoj drzavi,dok ostala omaldina ispija kafice po kaficima..mogao je i on zaci po kaficima, i smekati cure iz basti,ne raditi nista...ha ja...
Necu ulaziti u detalje,shvatam ogorcensot postavljaca teme,u svakoj grupi se moze naci neko ko je nezadovoljan kada je rijec o ovakvim putovanjima, a sam sam isao na jedno putovanje sa tom agencijom,ne zato sto mi je A.T. dobar poznanik, nego sto su stvarno profesionalni..
Adu znam licno,bivse kolege sa faksa,i mogu reci da je sto se tice posla sigurno korektan i profesionalan, jer je se sav zadao u taj posao, i daje maksimum od sebe, ulaze sve od sebe za taj posao..i drago mi je sto se sve vise razvija njegova agencije,bolje i on da se razvija nego neke agencije iz okruzenja,odnosno iz susjednih drzava..momak je jako mlad,svi mladi ljudi rade u toj agenciji,i sad je najbolje doci popljuvati,poniziti neciji trud, na kraju za sve postoji sud, a ne pljuvanje preko foruma..
Ovaj post nema nikakve veze sa tim sto vlasnika licno znam, niti sam uopste sa njim i pricao o ovome,samo licno znam i dosta ljudi kojis su zadovoljni organizacijom njihovih putovanja..
Pozdrav!
Necu ulaziti u detalje,shvatam ogorcensot postavljaca teme,u svakoj grupi se moze naci neko ko je nezadovoljan kada je rijec o ovakvim putovanjima, a sam sam isao na jedno putovanje sa tom agencijom,ne zato sto mi je A.T. dobar poznanik, nego sto su stvarno profesionalni..
Adu znam licno,bivse kolege sa faksa,i mogu reci da je sto se tice posla sigurno korektan i profesionalan, jer je se sav zadao u taj posao, i daje maksimum od sebe, ulaze sve od sebe za taj posao..i drago mi je sto se sve vise razvija njegova agencije,bolje i on da se razvija nego neke agencije iz okruzenja,odnosno iz susjednih drzava..momak je jako mlad,svi mladi ljudi rade u toj agenciji,i sad je najbolje doci popljuvati,poniziti neciji trud, na kraju za sve postoji sud, a ne pljuvanje preko foruma..
Ovaj post nema nikakve veze sa tim sto vlasnika licno znam, niti sam uopste sa njim i pricao o ovome,samo licno znam i dosta ljudi kojis su zadovoljni organizacijom njihovih putovanja..
Pozdrav!
-
MUNAFIK
#89 Re: Travnička agencija vara putnike...
Jel ovo sekretarica agencije ili neka familijadženny wrote:I da nas varaju... u što se lično nisam ni najmanje uvjerila... svaka podrška tome jer ovako nekulturan narod ništa bolje ne zaslužuje.. Nema gore bolesti od zavisti i ljubomore.. Čak ni forumske maske ne mogu pokriti "svačija" lica.. Ovdje svako o sebi sve sam govori.. pa stoga vidim da ja nemam više uopšte potrebe da išta kažem... želim vam lijep ostatak raspraveDA.. i zamalo zaboravih želim vam skoro ozdravljenje ...
Inace sta ima tamo, moze li se malo doci da se svrati kod Lutve na kafu? Kakva je hladovina
-
Am1
#90 Re: Travnička agencija vara putnike...
Turisticka agencija VTA Travnik vara svoje putnike!
To mnogo i ja potvrditi, bio sam s njima prosle godine u Albaniji tacnije u Dracu.
Turisticki vodic Adnan iz Travnika je lazov i teski amater, koji nije sposoban da cuva dvije ovce na Vlasicu, a kamoli da vodi turiste u Albaniju.
Organizacija je nula, sve od putovanja do Albanije do boravka pa do odlaska, prosle godine putovali smo skoro 24 sata do Draca, grad u sjevernoj Albaniji.
Zaposleni radnici u Hotelu, u kojem smo bili, su meni licno rekli da nikad vise nece raditi sa VTA agencijom, jer nemaju pojma o nicemu. (to su bile njihove rijeci tih Albanaca)
Takodjer je Adnan govorio jedno putnicima dok smo bili u Albaniji a radio drugo, skoro svaki put nisu mogli stupiti u kontakt s njim.
Adnan iz Travnika nije dorastao tog zadatka, jednostavno taj klinac nema puno klikera u glavi,
a pravio se kao da je Einstein, a to je i najveci problem!
To mnogo i ja potvrditi, bio sam s njima prosle godine u Albaniji tacnije u Dracu.
Turisticki vodic Adnan iz Travnika je lazov i teski amater, koji nije sposoban da cuva dvije ovce na Vlasicu, a kamoli da vodi turiste u Albaniju.
Organizacija je nula, sve od putovanja do Albanije do boravka pa do odlaska, prosle godine putovali smo skoro 24 sata do Draca, grad u sjevernoj Albaniji.
Zaposleni radnici u Hotelu, u kojem smo bili, su meni licno rekli da nikad vise nece raditi sa VTA agencijom, jer nemaju pojma o nicemu. (to su bile njihove rijeci tih Albanaca)
Takodjer je Adnan govorio jedno putnicima dok smo bili u Albaniji a radio drugo, skoro svaki put nisu mogli stupiti u kontakt s njim.
Adnan iz Travnika nije dorastao tog zadatka, jednostavno taj klinac nema puno klikera u glavi,
-
sarajlija1974
#91 Re: Travnička agencija vara putnike...
poštujemo mi njegov rad,ali takođe cijenim svoje i mi smo svojim radom zaradili novac za putovanje nije nam niko poklonio,samo smo tražili ono što nam je ponuđeno da se ispuni ma koliko ta ponuda koštala,nije ovo nikakvo pljuvanje i nije ogorcen jedan putnik nego cijela grupa,clio_dci120 wrote:Ma moguce da je ovo i maslo konkurencije, licno znam vlasnika,lika sto ga prozivate, ne nije bivsi premijer,samo se tako zove,a zasto bi nisko pao,ako momak radi od jutra do mraka u ovoj drzavi,dok ostala omaldina ispija kafice po kaficima..mogao je i on zaci po kaficima, i smekati cure iz basti,ne raditi nista...ha ja...
Pozdrav!
-
sarajlija1974
#92 Re: Travnička agencija vara putnike...
Am1 wrote:Turisticka agencija VTA Travnik vara svoje putnike!
Nije problem u njemu vec u nasem narodu koji i pored svih prevara nastavljaju podržavat ovu agenciju,a očito ih je mnogo prevarenih od strane iste agencije ne samo za Albaniju vec i mnoge druge destinacije..
-
sarajevomd
#93 Re: Travnička agencija vara putnike...
Vidi radnika sto su dosli da zarade platu, to i piskaranje po forumu se mora odraditi ? jao jao 
-
clio_dci120
#94 Re: Travnička agencija vara putnike...
@sarajevomd, nemam nikakve veze sa agencijom niti radim kod njih niti mi je to struka,na birou sam vec duze vrijeme..
Gore sam samo iznjeo svoje misljenje jer licno Terzu znam i znam kao odgovrnog,i predanog poslu, kad je u pitanju taj posao moze da radi i dan i noc, i kada sam isao na putovanje sa njegovom agencijom i meni i mojoj grupi je bilo super organizovano,bilo je extra, i dan danas se cjela grupa sjeca tog putovanja,gdje je sve maximlano extra odradio..
Samo mogu reci od mene mu sve pohvale, na kraju ovo je forum i svako ima pravo da iznese svoje misljenje, samo i postujem i postove postavljaca teme,samo stvar je eto sto nas ima i koji imamo pozitivna iskustva sa tom agencijom, i ljudski je i nomrlano da cu i reci koju dobru za njega, jer me nervira to sto bi ljudi radije da novac ubiraju agencije iz susjednih zemalja, a da npr.ova agnecija 100% hajmo reci domaci proizvod propadne..
Ukoliko je istina ovo sto je postavljac teme napisao, vrlo je vjerovatno da je se sad od konkurencije javilo dosta ublehasa, koji su se samo nakacili na ovu temu da ga sto vise popljuju..na kraju takav je nas narod, ljubomora i zavist,samo nek propadne neko ko je mlad i uspjesan, kad ja nemam nek ni on nema..takav je nas mentalitet...
Od mene na ovu temu dosta,iskljucujem se sa teme!
Gore sam samo iznjeo svoje misljenje jer licno Terzu znam i znam kao odgovrnog,i predanog poslu, kad je u pitanju taj posao moze da radi i dan i noc, i kada sam isao na putovanje sa njegovom agencijom i meni i mojoj grupi je bilo super organizovano,bilo je extra, i dan danas se cjela grupa sjeca tog putovanja,gdje je sve maximlano extra odradio..
Samo mogu reci od mene mu sve pohvale, na kraju ovo je forum i svako ima pravo da iznese svoje misljenje, samo i postujem i postove postavljaca teme,samo stvar je eto sto nas ima i koji imamo pozitivna iskustva sa tom agencijom, i ljudski je i nomrlano da cu i reci koju dobru za njega, jer me nervira to sto bi ljudi radije da novac ubiraju agencije iz susjednih zemalja, a da npr.ova agnecija 100% hajmo reci domaci proizvod propadne..
Ukoliko je istina ovo sto je postavljac teme napisao, vrlo je vjerovatno da je se sad od konkurencije javilo dosta ublehasa, koji su se samo nakacili na ovu temu da ga sto vise popljuju..na kraju takav je nas narod, ljubomora i zavist,samo nek propadne neko ko je mlad i uspjesan, kad ja nemam nek ni on nema..takav je nas mentalitet...
Od mene na ovu temu dosta,iskljucujem se sa teme!
-
MUNAFIK
#95 Re: Travnička agencija vara putnike...
Raditi sa nasim narodom je jako tesko i sretno svakome ko se u to upusti...
Ali neke stvari kod agencija mi nikako nisu jasne, cemu potreba da se prica, nudi i obecava jedno a onda po pravilu servira nesto skroz drugo...
Inace agencije u BiH su preskupe i pale svakoga ko sa njima ide po usima zestoko, zato za pametne postoji internet...
Za ovu agenciju sam cuo od kolege cija su djeca isla u Bec i bili su nezadovoljni i kazu da su vodici bili totalno pogubljeni i da je raja ustvari vodila vodice do hotela, da su gubili autobuse itd... Evo kazu momci mladi, pa mozda nauce, a do tada sta se moze...
Ali neke stvari kod agencija mi nikako nisu jasne, cemu potreba da se prica, nudi i obecava jedno a onda po pravilu servira nesto skroz drugo...
Inace agencije u BiH su preskupe i pale svakoga ko sa njima ide po usima zestoko, zato za pametne postoji internet...
Za ovu agenciju sam cuo od kolege cija su djeca isla u Bec i bili su nezadovoljni i kazu da su vodici bili totalno pogubljeni i da je raja ustvari vodila vodice do hotela, da su gubili autobuse itd... Evo kazu momci mladi, pa mozda nauce, a do tada sta se moze...
-
sarajevomd
#96 Re: Travnička agencija vara putnike...
Znam i ja istog Terzu
Vec sam rekao, taj ti ne bi dao ni marke za kafu
Njegova marka je zlatna i zajebo bi te za zu marku....
-
zilla_
#97 Re: Travnička agencija vara putnike...
Za tu lošu organizaciju vezano za Beč sam i ja čuo od jedne kolegice sa fax-a... Jbga ja sad sa njima putujem u Pariz pa ću javit utiske... Uglavnom što se tiče putovanja u Istanbul za 1. maj imali su bolju organizaciju nego Solazur jer sam ja išao sa Solazurom a prijateljica mi sa VTA tako da sam upućen...
Samo ovo treba preformulisat da se odnosi na sve agnecije a ne samo ovu jer sve su to ista g***a... Recimo kod svake agencije ti piše "usluge pratioca grupe tokom boravka" a gdje god sam išao bio sam prepušten sam sebi ukoliko nisam platio fakultativne izlete... Isto tako strašno mi smeta kad napišu autobus sa WC a ni jedna kompanija neda koristiti te WC-ove...
Najbolje je zato ko je u mogućnosti sam da nađe smještaj i organizuje prevoz... Možda će bit malo skuplje al bar znaš šta si platio ha ya
Samo ovo treba preformulisat da se odnosi na sve agnecije a ne samo ovu jer sve su to ista g***a... Recimo kod svake agencije ti piše "usluge pratioca grupe tokom boravka" a gdje god sam išao bio sam prepušten sam sebi ukoliko nisam platio fakultativne izlete... Isto tako strašno mi smeta kad napišu autobus sa WC a ni jedna kompanija neda koristiti te WC-ove...
Najbolje je zato ko je u mogućnosti sam da nađe smještaj i organizuje prevoz... Možda će bit malo skuplje al bar znaš šta si platio ha ya
- East_side
#98 Re: Travnička agencija vara putnike...
Moj sarajlija,nije valjda da si ti taj autobus čekao 6 sati da dođe po tebe u Sarajevo!!!!!!!!!!!!sarajlija1974 wrote:Jedva čekate svoj godišnji odmor...tražite gdje odmoriti i nađete veoma povoljne ponude za ljetovanje u Albaniji..
I tako nađete agenciju VTA Travnik i kontaktirate,šaljete upite i dobijate odgovore...
Oni Vam tako lijepo prodaju aranžman,oni sugerišu izbor hotela u ovom slučaju Dicks sons i vi oduševljenji njihovim obećanjima i jedva čekate dan polaska...
Došao i taj dan i vi krećete na put koji treba da traje 10 sati tako vam kažu,a onda putujete putujete 15 sati,nema veze...vozi vas jedan vozač koji do Sarajeva vozi već nekih 6 sati jer kreće iz Travnika,pa u Tuzlu pa u Zenicu i po vas u Sarajevo i tako nastavlja svoj put do Albanije i jadan već preumoran al vama ne smeta jer idete na odmor mada jako skeptični jer ipak valja sigurno stić jer je vozač preumoran i prebrzo vozi samo da stigne što prije...
Stižete u Albaniju tamo oko 13h ,već Vam ukrali pola dana pa onda smještaj i nekako dočekate da dođete do plaže...
Prvo jutro doručak,vi se odmorili od puta jedva čekate švedski sto kad dočeka vas serviran doručak kuhano jaje,malo sira,paradajza,krastavca i neke domaće marmelade,da zlo bude veće tako doručkujete sve dane boravka u hotelu svako jutro isti doručak,a vama prodali švedski sto...
Čekate večeru oni opet donesu jedno jelo,a vama prodali meni s dva tri jela pa izaberite,nažalost nema izbora kod doručka i večere nego jedi šta ti donesu...Ops ako nemaš dovoljno para koje si ponio onda ne jedeš...
Požalite se vodiću on Vas lijepo ostale dane ingoriše,tražite premještaj ili ispunjenje obećanog oni vas upute na istog vodića i onda šuti i trpi,a plaćeno halali..
Da tragedija bude veća obećaju bazen na krovu hotela ali ga gazda zaključa i možete ga vidjeti na iz ponude agencije,i onda se gazda sažali jednu noć otlkljuća i pozove vas na bazen da se druži cijela grupa i tad vam naplati pić eskuplje nego što vam inaće prodaju tokom boravka...
S toga kad sve ovo pročitate dobro razmislite da li vjerovati Agenciji VTA Travnik mada ni druge nisu puno bolje,jer grupa koja je s njima putovala 03.08.2012 je imala ovako lijepo iskustvo...
-
sarajlija1974
#99 Re: Travnička agencija vara putnike...
Ne cekas pošalju oni tebi e-mail da se krece ispred muzeja u 22.30 i naravno da dođes malo ranije....East_side wrote:Moj sarajlija,nije valjda da si ti taj autobus čekao 6 sati da dođe po tebe u Sarajevo!!!!!!!!!!!!sarajlija1974 wrote:Jedva čekate svoj godišnji odmor...tražite gdje odmoriti i nađete veoma povoljne ponude za ljetovanje u Albaniji..
I tako nađete agenciju VTA Travnik i kontaktirate,šaljete upite i dobijate odgovore...
Oni Vam tako lijepo prodaju aranžman,oni sugerišu izbor hotela u ovom slučaju Dicks sons i vi oduševljenji njihovim obećanjima i jedva čekate dan polaska...
Došao i taj dan i vi krećete na put koji treba da traje 10 sati tako vam kažu,a onda putujete putujete 15 sati,nema veze...vozi vas jedan vozač koji do Sarajeva vozi već nekih 6 sati jer kreće iz Travnika,pa u Tuzlu pa u Zenicu i po vas u Sarajevo i tako nastavlja svoj put do Albanije i jadan već preumoran al vama ne smeta jer idete na odmor mada jako skeptični jer ipak valja sigurno stić jer je vozač preumoran i prebrzo vozi samo da stigne što prije...
Stižete u Albaniju tamo oko 13h ,već Vam ukrali pola dana pa onda smještaj i nekako dočekate da dođete do plaže...
Prvo jutro doručak,vi se odmorili od puta jedva čekate švedski sto kad dočeka vas serviran doručak kuhano jaje,malo sira,paradajza,krastavca i neke domaće marmelade,da zlo bude veće tako doručkujete sve dane boravka u hotelu svako jutro isti doručak,a vama prodali švedski sto...
Čekate večeru oni opet donesu jedno jelo,a vama prodali meni s dva tri jela pa izaberite,nažalost nema izbora kod doručka i večere nego jedi šta ti donesu...Ops ako nemaš dovoljno para koje si ponio onda ne jedeš...
Požalite se vodiću on Vas lijepo ostale dane ingoriše,tražite premještaj ili ispunjenje obećanog oni vas upute na istog vodića i onda šuti i trpi,a plaćeno halali..
Da tragedija bude veća obećaju bazen na krovu hotela ali ga gazda zaključa i možete ga vidjeti na iz ponude agencije,i onda se gazda sažali jednu noć otlkljuća i pozove vas na bazen da se druži cijela grupa i tad vam naplati pić eskuplje nego što vam inaće prodaju tokom boravka...
S toga kad sve ovo pročitate dobro razmislite da li vjerovati Agenciji VTA Travnik mada ni druge nisu puno bolje,jer grupa koja je s njima putovala 03.08.2012 je imala ovako lijepo iskustvo...
-
sarajlija1974
#100 Re: Travnička agencija vara putnike...
možda si putovala samo s njima ?????? pa zasto kuditi konja kojeg jases....dženny wrote:I da nas varaju... u što se lično nisam ni najmanje uvjerila... svaka podrška tome jer ovako nekulturan narod ništa bolje ne zaslužuje.. Nema gore bolesti od zavisti i ljubomore.. Čak ni forumske maske ne mogu pokriti "svačija" lica.. Ovdje svako o sebi sve sam govori.. pa stoga vidim da ja nemam više uopšte potrebe da išta kažem... želim vam lijep ostatak raspraveDA.. i zamalo zaboravih želim vam skoro ozdravljenje ...