loš seks

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

blah blah 000

#1 loš seks

Post by blah blah 000 »

pozdrav svima :) nova sam ovdje pa se bas ne snalazim najbolje al htjela bih vas zamoliti savjet pa unaprijed zahvaljujem svima koji mi odgovore.
on i ja u vezi smo godinu i par mjeseci, veza nam nije dobra, puno se svađamo al razlog zbog kojeg sam na ovom forumu odlucila potraziti savjet je seks. njemu seks nije dobar, kaze da sam mu najgora partnerica dosad (on je meni prvi ja njemu ne) i kad ga pitam sto ne valja on odgovori da jednostavno ne valja, da mi ne moze objasnit, da ja nemam zavodnicke sposobnosti kojim bih njega zainteresirala za seks i kad nije raspolozen :? da njemu nikad nije dobro bilo samnom itd. ne razumijem sto bih ja trebala napraviti, sto uciniti da njemu bude dobro sa mnon??
a još manje mi nije jasno zasto mi ne moze konkretno reci sto bi volio, sto mu se sviđa a sto ne, kao da smatra da bi mu trebala citati misli i sama znati sto bi on, kada i kako? pokusala sam razgovarati puno puta s njim o tome al on ne zeli, svaka rasprava zavrsi na tome da njemu nista ne valja i gotovo. neznam u cemu je problem ni kako napraviti da bude zadovoljan?
ako je ikad itko bio u slicnoj situaciji ili ima nekakav savjet molim vas odgovorite, hvala :)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2 Re: loš seks

Post by Slo Burner »

Savjetovao bih ti da potrazis drugo misljenje.
Ljakan

#3 Re: loš seks

Post by Ljakan »

a misljene ko shupak,svako ga ima :lol:
BarbaDue

#4 Re: loš seks

Post by BarbaDue »

da bi ti mogli pomoć hajd ti nama opiši jednu vašu prosjećnu sex partiju
čisto no da znam šta sadrži i šta eventualno fali...znači pokušaj što detaljnije
da nam opišeš :mrgreen:
Capajebo

#5 Re: loš seks

Post by Capajebo »

Code: Select all

a još manje mi nije jasno zasto mi ne moze konkretno reci sto bi volio, sto mu se sviđa a sto ne, kao da smatra da bi mu trebala citati misli i sama znati sto bi on, kada i kako? pokusala sam razgovarati puno puta s njim o tome al on ne zeli, svaka rasprava zavrsi na tome da njemu nista ne valja i gotovo. neznam u cemu je problem ni kako napraviti da bude zadovoljan? 
Toooo leegennnndoooooo :lol:
Kapa dole tvom momku :mrgreen: :kravata:
duminjo

#6 Re: loš seks

Post by duminjo »

Ostavi ga
Bronco_Billy

#7 Re: loš seks

Post by Bronco_Billy »

Teska situacija

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
stup metropola

#8 Re: loš seks

Post by stup metropola »

Ma neki idiot, nema muda da te ostavi pa pokusava tako

Sent from my A800 using Tapatalk
_Gea_

#9 Re: loš seks

Post by _Gea_ »

nikad mi nece biti jasne ovakve zene.. pa da imas imalo samopostovanja izasla bi iz te veze umjesto sto mu i dalje pokusavas udovoljiti. ne ide vam su krevetu,ne ide van njega, ne kontam cemu trud? :mrgreen:
Ljakan

#10 Re: loš seks

Post by Ljakan »

_Gea_ wrote:nikad mi nece biti jasne ovakve zene.. pa da imas imalo samopostovanja izasla bi iz te veze umjesto sto mu i dalje pokusavas udovoljiti. ne ide vam su krevetu,ne ide van njega, ne kontam cemu trud? :mrgreen:
meni nikad nisu bili jasni forumasi koji se trude dat pametan odgovor osobi koja sama sebi odgovara a pritom trazi kao tuđe misljenje :lol:
plus kao nova,cita nas dugo al se tek registrovala :lol:

ovakve treba po kratkom postupku,žik :D
HardCore

#11 Re: loš seks

Post by HardCore »

pa jaranice malo blowjob malo ga capis za jaja, i mora da valja, znas i sama sta svaki muskarac zeli, a to da je dama u gradu a kurava u krevetu...znaci ako se ti napalis napalit ce se i on, mislim to mi je neke logika ha ya bar kod mene :lol:

btw. ako nista pravi se da svrsavas, lozi ga malo
CoCoLoCo

#12 Re: loš seks

Post by CoCoLoCo »

Ljakan wrote:
_Gea_ wrote:nikad mi nece biti jasne ovakve zene.. pa da imas imalo samopostovanja izasla bi iz te veze umjesto sto mu i dalje pokusavas udovoljiti. ne ide vam su krevetu,ne ide van njega, ne kontam cemu trud? :mrgreen:
meni nikad nisu bili jasni forumasi koji se trude dat pametan odgovor osobi koja sama sebi odgovara a pritom trazi kao tuđe misljenje :lol:

A tvoje misljenje kao najveceg forumskog ljakana je relevantno kako?
Get off that high horse i pisi ko insan sa ljudima, sta ima veze sto je nova cura, treba sad da je ismijavate ko coporcic pekinezera hinjavih, nidje veze.
Ljakan

#13 Re: loš seks

Post by Ljakan »

CoCoLoCo wrote:
Ljakan wrote:

A tvoje misljenje kao najveceg forumskog ljakana je relevantno kako?
Get off that high horse i pisi ko insan sa ljudima, sta ima veze sto je nova cura, treba sad da je ismijavate ko coporcic pekinezera hinjavih, nidje veze.
ti znas da je cura jel?moguce da si ti cim se ovako bunis :lol:
CoCoLoCo

#14 Re: loš seks

Post by CoCoLoCo »

I btw u neku ruku gea ima pravo, za svaku vrstu odnosa treba dvoje, isto tako se i ti mozes upitat, koji je klinac sa njim pa ne moze probudit to ludilo u tebi, boli te kurac, vidis da je mutavac neki.
Neki ljudi jednostavno nisu kompatibilni skupa, ma kakav bio fizicki izgled, psihe se ne nadju, ne njushe se i jebajiga.
Ne dumaj plaho oko toga vec ti hanuma probaj sa drugim kakvim, nije niko naucio ni biciklo vozit ko expert iz prve :D
Ljakan

#15 Re: loš seks

Post by Ljakan »

CoCoLoCo wrote:I btw u neku ruku gea ima pravo, za svaku vrstu odnosa treba dvoje, isto tako se i ti mozes upitat, koji je klinac sa njim pa ne moze probudit to ludilo u tebi, boli te kurac, vidis da je mutavac neki.
Neki ljudi jednostavno nisu kompatibilni skupa, ma kakav bio fizicki izgled, psihe se ne nadju, ne njushe se i jebajiga.
Ne dumaj plaho oko toga vec ti hanuma probaj sa drugim kakvim, nije niko naucio ni biciklo vozit ko expert iz prve :D
jesi se olakso mudrac? :lol: :lol:

e sad ces moc lakse zaspat. :D
CoCoLoCo

#16 Re: loš seks

Post by CoCoLoCo »

@Ljakan, svati da nije bitno sad sta je, odgovaram na post, a ne osobi koja je iza kompa, sosonski je tako papanski dismisovat novog forumasha samo zato jer je nov. Meni se cini kao iskren post, i insan ma ko da je dodje i ogoli dusu, a ti LJAAKANE, dodjes i kao dismisovao bi, sprdao se, i po kratkom postupku. Pa ok imas pravo, to je tvoja furka, al cemu onda kenjanje da nikaad neces razumit osobe poput gea koji su navikli na normalno forumanje, jedini ovde koji ima smeca u glavi i koji ne foruma ko insan si ti care moj. A moglo bi se malo dublje i skontat zasto si tako istripan, i ti i dosta forumasa koji u svakom novom forumasu vide klona i trola, nasukali su vas isuvishe puta do sad ko bekane zadnje, pa niste sposobni za normalnu komunikaciju bez da ti tripovi ne isplivaju jbga :D
Ljakan

#17 Re: loš seks

Post by Ljakan »

CoCoLoCo wrote:@Ljakan, svati da nije bitno sad sta je, odgiovaram na post, a ne osobi koja je iza kompa, sosonski je tako papanski dismisovat novog forumasha samo zato jer je nov. Meni se cini kao iskren post, i insan ma ko da je dodje i ogoli dusu, a ti LJAAKANE, dodjes i kao dismisovao bi, sprdao se, i po kratkom postupku. Pa ok imas pravo, to je tvoja furka, al cemu onda kenjanje da nikaad neces razumit osobe poput gea koji su navikli na normalno forumanje, jedini ovde koji ima smeca u glavi i koji ne foruma ko insan si ti care moj. A moglo bi se malo dublje i skontat zasto si tako istripan, i ti i dosta forumasa koji u svakom novom forumasu vide klona i trola, nasukali su vas isuvishe puta do sad ko bekane zadnje, pa niste sposobni za normalnu komunikaciju bez da ti tripovi ne isplivaju jbga :D
ti imas problema sa samim sobom :lol:
manje ljutih paprika jedi :lol:
AstorH

#18 Re: loš seks

Post by AstorH »

Mene kad ne zanima nista drugo osim seksa takodjer kazem da nemam vremena za objasnjavanje ako je seks bio los jer dok to sve objasnim radije cu razmisljati o tome gdje da nadjem to sto nisam kod tebe.Surovo,ali iskreno ti kazem - jer je tu u pitanju samo seks i nista drugo sa njegove strane.

Sent from my iPad using Tapatalk
newlevel

#19 Re: AW: loš seks

Post by newlevel »

Dao bi ti savjet, ali drzim se strogo svojih principa. A jedan od njih je da ne komentarisem nesto sto nisam probao, tako da...

Sent from my Nokia 3310
newlevel

#20 Re: AW: loš seks

Post by newlevel »

Obali mu jaja.

Sent from my Nokia 3310
victom

#21 Re: loš seks

Post by victom »

ja sam gay. ne mogu ti pomoći.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:46, edited 2 times in total.
shibonja

#22 Re: loš seks

Post by shibonja »

Samo ti njemu lutko gladi mosnje kad god stignes i u svakoj situaciji,on ce te uvijek zeliti :D
mefistofilis

#23 Re: loš seks

Post by mefistofilis »

reci ti njemu da je on kriv sto sex ne valja i da se tebi ne svidja i da te ne moze zadovoljiti nikako pa ces onda vidjeti
blah blah 000

#24 Re: loš seks

Post by blah blah 000 »

ne zelim ga ostaviti kao ni on mene, volimo se i znam da nije u vezi samnom zbog seksa kako je neko od vas napisao a isto tako znam da ne bi zelio prekinuti.
a sto se tice toga kako izgleda nas seks, vecinom on preuzme inicijativu, ja kad ga pocnem prva pipkat to uglavnom ne zavrsi na nicemu, makne mi ruku jer se njemu valjda neda, kad on mene pocne pipkat to vecinu puta dovede do seksa.. kad se vec pocnemo ljubakat i to vodi seksu onda dosta puta bude blowjoba (nije mi to problem) nekad i 69 (ali rijetko kad) a sto se tice samog seksualnog odnosa neznam sto bih rekla ni u cemu je problem, izmjenimo 2,3 poze, ne bih rekla da sam pasivna, iako mozda je on aktivniji od mene, dosta puta je zavrsilo tako da njemu ili meni nije dobro, vecinom njemu i onda jednostavno prekinemo, on kaze da ne valja, ja pitam sto ne valja on naravno kaze da jednostavno ne valja i ne objasni u cemu je problem :roll: jednom je spomenuo da nisam dominantna a on bi to zelio, rekao je i da ja nemam zavodnicke sposobnosti, da se on ne osjeca zavedeno, nesto u tom smislu, mozda je htio rec da se ne osjeca kao da ga zelim, nemam pojma viseee :( htjela bih da mu bude dobro samnoom al neznam kakoo i sto da uradim
Bronco_Billy

#25 Re: loš seks

Post by Bronco_Billy »

Pa eto nisi dominantna... Kako ti nije objasnio. Poradi na dominaciji.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Post Reply