Lord Oven o antisrpskoj propagandi, podmuklosti Morilijona..

Post Reply
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

inele - ti neki dan dobi po usima, sto postavljas teme bez komentara ...

hajde der brzo kupi zvrk pite, da ne ogladnis na putu za B :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Neka je emisija sa BN pa makar :-) Ovo za lokalnu upotrebu i protiv budjenja onih sto zaspase 1987 uz Milisevicevu uspavanku:-) :-D :-D :-D Dobro se ismijah, ne isplati se ni gledati do kraja, uvijek ista prica, je li Seselj pomogao u reziji :-D
ineleZub

Post by ineleZub »

Nema se sta tu komentarisati.Ovu emisiju su radili ljudi sa strane,pa me interesuje sta vi mislite o ovom sto je receno.
klixober

Post by klixober »

1. moze se vidjeti samo ako si registrovan na youtube
2. zasto bi te zanimalo moje misljenje ako ti ne dajes svoje misljenje?
Salko sto je u vodu skako

#6 Re: Lord Oven o antisrpskoj propagandi, podmuklosti Morilijo

Post by Salko sto je u vodu skako »

ovo ne radi :lol: e jes ti i fora :lol:
ineleZub

Post by ineleZub »

fantom slobode wrote:Neka je emisija sa BN pa makar :-) Ovo za lokalnu upotrebu i protiv budjenja onih sto zaspase 1987 uz Milisevicevu uspavanku:-) :-D :-D :-D Dobro se ismijah, ne isplati se ni gledati do kraja, uvijek ista prica, je li Seselj pomogao u reziji :-D
Moze se posmatrati i drugacije,tj.mozda je ovo uradjeno u svrhu budjenja onih drugih koji su zaspali uz neke druge uspavanke.
ineleZub

Post by ineleZub »

komeba wrote:1. moze se vidjeti samo ako si registrovan na youtube
1.Nije valjda tolko tesko da se registrujes
2.Pa radi se o vama,a sto se tice mog misljenja nije bitno,ionako cete me odma optuziti da sam cetnik 8-)
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

ineleZub wrote:Nema se sta tu komentarisati.Ovu emisiju su radili ljudi sa strane,pa me interesuje sta vi mislite o ovom sto je receno.

... pa ako se nema sta komentarisati ... sta onda ocekujes :? qq lele, ja sto si paradoxan lik :-)
fantom slobode

Post by fantom slobode »

ineleZub wrote:Nema se sta tu komentarisati.Ovu emisiju su radili ljudi sa strane,pa me interesuje sta vi mislite o ovom sto je receno.
I ljudi sastrane rade za pare, a prenese je prava televizija,zar ne!Sto ne napisa BBC u cosku nekako bi bilo uvjerljivije.A napisah ti sta mislim, valjda i ti djelis moje misljenje, nije valjda da te je dovelo do kolebanja.Ljude koji su dozivjeli opsadu, nemoj da se sekiras, neces dovesti u razmisljanje, znamo mi sta se desilo i koji su cobani dosli da pljackaju i ubijaju.Ali sada im je mahanje, neka se skupljaju po ravnoj gori.
klixober

Post by klixober »

ineleZub wrote:
komeba wrote:1. moze se vidjeti samo ako si registrovan na youtube
1.Nije valjda tolko tesko da se registrujes
2.Pa radi se o vama,a sto se tice mog misljenja nije bitno,ionako cete me odma optuziti da sam cetnik 8-)
1. ne zanima me toliko da se registrujem radi ovog filma
2. sigurno se ne radi o meni.Meni ni lord Oven ni peti,deseti ne trebaju da objasnjavaju sta se desilo.Svojim ocima sam vidio.A nemam dovoljno materijala da bih te prozvao cetnikom,mada te mogu prozvati demagogom,ili nekim drugim prigodnijim atributom.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Izvori emisije:

Lord Owen - poznat po izjavi "don't dream dreams"
Misha Gleni - poznati neutralni novinar

fuj
Hantraga

Post by Hantraga »

Ovaj bi propagandni prograqm mozda i uspio za jedno 50 godina kad pocrkaju svi oni koje ste pokusali da pobijete...

Onda ce te moci smoirom da sirite laznu propagandu...

No u nase vrijeme, dok ima onih koji su prezivjeli sve one torture, nema potrebe da podvaljujete ovakve materijale...

Svi smo mi svojim ocima vidjeli ko je sta radio...
Post Reply