Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
#1 Ukrali mi sony auto cd 2005-e... ja parkirao ispred kapije, i skinem plocicu i ma reko necu je nostiti jer necu nigdje... samo da istovarim iz gepeka stiropor, zakljucam auto.. vracam se za 24 sekunde.. iscupano
#2 Parkiran na grbavici, kod misa nekadasnjeg... i prilazim ja autu i prvo kontam vidi mene budale idem prema tudjem... jer frajer stoji, otvoren gepek i nesto trazi... vidim ja ipak moje.. pridjem mu ja i stanem iznad njega... on neki prco, narkic... i pitam ja:
"Jarane hocel to?!"
Kaze on: "Hoce, evo trazim nesto..."
"Pa naso si u mom autu TRAZIT????"
I on se okrenu, pogleda me... kazem mu ja: ostavi taj toster (bio u gepeku )... ostavi on i poce bjezat... i jos se dere: JARANEEEEE NE VALJA TI BRAVA, MOJ TI JE SAVJET DA JE POPRAVIS....?!
_________________________________-
#3 Prije 3 dana, vidim neko cacko bravu na gepeku... zvucnici tu, radio tu... ellhamdulilah, ne bih zvucnike prezalio....
I danas idem sa sestrom kuci, uz ulicu, prvu do moje... i pored kuce stoji neki dzemper, zeleni, maslinasti... kazem ja sestri... vidi isti moj, kaze ona FAKAT...
DOdjem kuci, zaboravio.. ma reko odoh prerovit ormare.. ku*ac, nigdje dzempera... ukro degen, valjda mu bio velik pa ga samo sutno ulicu ispod i tu stoji 3 dana
Ma ne iso ja po njega, jest da mi ga je darovala jedna pepotica al ebga
jaro poskoka ili slicnog reptila u auto pa ces vidjet kako ga poslije zaobilazi.
mana: ujutro pronaci zivotinju i uhvatiti je.
Takodje, dobar pit bul rjesava stvar, samo ga trebas nauciti da nesere i nepisa u autu toko noci.
e kad je moj brat ufatio narkica u autu i namlatio ga al malkice dode drot i napisa mu kaznu. drot sve gledo i nije regovao pa kad je brat zavrsio sa marisanjem slozio mu kaznu. poslije mi potjerali stelu jer bi logicnije bilo da narkica vodi drot sa sobom, a on uhvatio kaznu pisati osobi kojoj je obijeno auto. a ja sam se najvise smijala bratu kad rece: prilazim ja autu a lik sjedi i natakario moje cvike i rovi mrtav hladan
nema hajra od policije vec toljagu u ruke i udri govna
obuca wrote:e kad je moj brat ufatio narkica u autu i namlatio ga al malkice dode drot i napisa mu kaznu. drot sve gledo i nije regovao pa kad je brat zavrsio sa marisanjem slozio mu kaznu. poslije mi potjerali stelu jer bi logicnije bilo da narkica vodi drot sa sobom, a on uhvatio kaznu pisati osobi kojoj je obijeno auto. a ja sam se najvise smijala bratu kad rece: prilazim ja autu a lik sjedi i natakario moje cvike i rovi mrtav hladan
nema hajra od policije vec toljagu u ruke i udri govna
reci bratu drugi put da ima gepek i olimpijske planine za slican sport