Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znaci ne ici..........hvala za info narode......al slikice su im super
Baš sam htjela da pitam gdje je vještica na ovoj temi
I ne reče niko, ima li ovaj lokum ikakve veze sa naninom kohinjom, ja se kanim da tamo odem odavno...
I ne reče niko, ima li ovaj lokum ikakve veze sa naninom kohinjom, ja se kanim da tamo odem odavno...
Naravno da ima, isti vlasnik i nanine kuhinje i lokuma i The Cluba, Promenade...
Ja sam narucio jednom od njih. Dostava je trebala doci na ugao Logavine i Karpuzove, da bi me nakon desetak minuta dostavljac nazvao dok je bio na stanici kod Katedrale i pitao gdje dodje Logavina
Ja sam vidjela bas ovdje njihovu reklamu i odlucim naruciti maxi hamburger i cordon blue... cordon blue je bio dobar, a hamburger pljeskavice izgorilee, znaci na nekim dijelovima ugljenisano... i hajd kontam moze se svakome desiti jednom... neku vece opet ajd reko da narucim oko pola 7 sam nazvala i sve kao ok, moze dostava itd, medjutim dostava nikad nije stigla, nakon sat vremena sam zvala dva, tri puta, niko se nije javio... Uglavnom NIKAD VISE!!!
miikiica wrote:Ja sam vidjela bas ovdje njihovu reklamu i odlucim naruciti maxi hamburger i cordon blue... cordon blue je bio dobar, a hamburger pljeskavice izgorilee, znaci na nekim dijelovima ugljenisano... i hajd kontam moze se svakome desiti jednom... neku vece opet ajd reko da narucim oko pola 7 sam nazvala i sve kao ok, moze dostava itd, medjutim dostava nikad nije stigla, nakon sat vremena sam zvala dva, tri puta, niko se nije javio... Uglavnom NIKAD VISE!!!
to samo govori o poslovnosti ljudi i kvaliteti njihovih radnika
Last edited by laufer3000 on 07/07/2011 12:22, edited 1 time in total.
bila neki dan i jela pohovanu piletinu, kao sto neko gore vec napisa, bila je napola ugljenisana a iznutra krvava.
Mozda mi se ucinilo, ali konobar kao da ima Krvacki naglasak, pa se pitam za taj vlasnik nije mogao zaposliti kakvog naseg momcica?
miikiica wrote:neku vece opet ajd reko da narucim oko pola 7 sam nazvala i sve kao ok, moze dostava itd, medjutim dostava nikad nije stigla, nakon sat vremena sam zvala dva, tri puta, niko se nije javio... Uglavnom NIKAD VISE!!!
Ovo je vrhunac poslovnosti. Meni su do sada narudzbe uvijek stizale. Neke su kasnile i po sat ali nikada se nije desilo da ne dodu. Do sada ih bije "dobar glas" samo.