Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijavljivanje nikova i IP adresa nadležnim institucijama.
Procesuiranje istih.
Promjeniti kompletan Moderacijski i Admin tim.
Krivicna prijava vlasnicima klix.ba zbog širenja rasne i vjerske mržnje kao i pružanja zaštite (podrške) i virtualnog utocišta celiji al kaide.
Ubacivanje naših ljudi u moderacijski tim koji ce imati zadatak pracenja islamskih terorista i fašista.
Još da zna ova balavurdija da vlasnici klix.ba nisu Bošnjaci...
Mislim da je ova tema zaslužila katanac zbog mase iznesenih nonsensa, laži i neosnovanih optužbi kako na račun korinika ovog portala tako i na račun vlasnika portala i uposlenika.
Nisam u toku.
Kakve Sirija ima veze sa ovim budalama i zasto je tema zatvorena?
Sirija ce biti otvorena danas ili sutra..A kakve veze ima,valjda misli sto na temi Siriji ima dosta vehabija koji tamo sire mrznju prema drugim muslimanima
mene cudi kako ova tema nije do sad zakljucana.?
radi se o par nazzi pubertetlija koji bolesnom logikom huskaju narod na mrznju i netrpljivost prema muslimanima.
jos uz to propagiraju linkove sa svoje fashisticke stranice. !/./.. wtf .?
iamia wrote:mene cudi kako ova tema nije do sad zakljucana.?
radi se o par nazzi pubertetlija koji bolesnom logikom huskaju narod na mrznju i netrpljivost prema muslimanima.
A ne smeta ti kada se postavljaju linkovi (tipa Sunni legija,al nusra itd.) koji poticu od teroristickih organizacija ?
iamia wrote:mene cudi kako ova tema nije do sad zakljucana.?
A ne smeta ti kada se postavljaju linkovi (tipa Sunni legija,al nusra itd.) koji poticu od teroristickih organizacija ?
ti ne slusas vijesti izgleda ?
ako ima takvih, oni su vec pod radarom CiA.
i uvijek ima granica za njihove komentare.
a ova tema je odavno presla granicu normalnog rezonovanja.