Lokalni terorizam u BiH

arte.fakt

#1 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by arte.fakt »

Nakšibendijski derviški red - Tarikat

pa dobro galijasevicu stvarno nema smisla za ovakve gluposti :D ... jel ovo dno il ima dalje :D
Arteta

#2 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Arteta »

Antivladinforum me :-)
Arteta

#3 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Arteta »

Teroristi iste koriste.
fantom slobode

#4 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by fantom slobode »

idi bre, leci se :lol:

Image
m_l

#5 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by m_l »

fantom slobode wrote:idi bre, leci se :lol:
Najgore je sto za njih nema lijeka.
Arteta

#6 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Arteta »

m_l wrote:
Kako nema.

Image
iamia

#7 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by iamia »

Arteta wrote:
m_l wrote:
Kako nema.

Image
:thumbup: !

jos se prestavlja kao' antivladin forum' ..
slobodan , revolucionaran..... a siri najveci smrad.
metak je preskup za takve. samo strik.. pa se moze koristiti vise puta.
Arteta

#8 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Arteta »

dadann wrote:nemam pojma zasto vam ovaj post smeta sigurno vas dira i pogodio je na mjesto, zna ovaj sta radi definitivno ne bih podcjenjivao ovaj antivladin forum ni u kom slucaju, jer na njemu mozete naci dokumente vlade federacije, suda, policije originalne, kako otkud nemam pojma ali znam da su potkovani vezama i znanjem ovakav post ne mozete izmislit, lik se bori protiv islamskog terorizma aferim i meni smetaju oni sto sire islam kroz ubistva civila kao najnoviji slucaj u iraku u sred dzamije pobio narod u sred molitve http://www.klix.ba/vijesti/svijet/irak- ... /130622085
Lik je prije svega terorista.
iamia

#9 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by iamia »

dadann wrote:nemam pojma zasto vam ovaj post smeta sigurno vas dira i pogodio je na mjesto, zna ovaj sta radi definitivno ne bih podcjenjivao ovaj antivladin forum ni u kom slucaju, jer na njemu mozete naci dokumente vlade federacije, suda, policije originalne, kako otkud nemam pojma ali znam da su potkovani vezama i znanjem ovakav post ne mozete izmislit, lik se bori protiv islamskog terorizma aferim i meni smetaju oni sto sire islam kroz ubistva civila kao najnoviji slucaj u iraku u sred dzamije pobio narod u sred molitve http://www.klix.ba/vijesti/svijet/irak- ... /130622085

medo,,, bolestan si.

shvati !.. bolestan.

i isti lijek propisujem kao i onom gore. :wink:
iamia

#10 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by iamia »

dadann wrote:nebi ja davao izjave slicne tvojima niposto jer predrasude su odlika neobrazovane osobe, a ovi sa antivladin foruma to sigurno nisu, meni je licno drago vidit da ima takvih portala, web stranica, foruma koji pisu ono sto drugi nesmiju, to je jedna vrsta slobode koja jos nije ukinuta.
ti ne vidis koliko si bezobrazan, jer si bolestan.
sigurno se radi o istoj osobi kao i postavljac ove teme.

pod pamfletom 'internet slobode' siris mrznju i netrpljivost prema muslimanima.
a ti ne mozes vidjeti svoju bolest... jer si bolestan. normalne osobe mogu da vide koliko si nakaradan.
lijek je opste poznat. malo ce te zategnuti... i onda ce bolest proci.. :lol:
nista ti drugo nece pomoci.
Drvosjeca iz Dejcica

#11 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

dadann wrote:
iamia wrote:

medo,,, bolestan si.

shvati !.. bolestan.

i isti lijek propisujem kao i onom gore. :wink:
svoje neinteligentno razmisljanje ostavi kod kuce pa ga glasno izgovaraj, ovde nije potrebno da svi znaju da si neinteligentna osoba
Tako je mladi jurišniku HDZ glasila i ekstremnog krila katoličke crkve.

Image
It_is_a_Leclerc

#12 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

O bogte neće, ovaj još uvijek "hakuje", "otkriva", "špijunira"... :-) :-) :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#13 Re: Lokalni terorizam u BiH

fdzhe5467 wrote:Originalan tekst prenesen sa http://z5t.net/1H9PYu

Mnogi nesmetano djeluju preko ovog foruma i provode svoje terorističke ideje, zahvaljujući istraživanju koje sam proveo otkriveni ste i svaki dan vas prijavljujem nadležnim službama.
Da, da, nije ti lako, kako podnosiš ove vrućine?

Ah, zaboravih te pitati, u naslovu ti stoji lokalni terorizam a u tekstu si svojim tezama i piskaranjem napravio cijelu šemu i povezao sa Pakistanom, Avganistanom i skim sve ne. Al' dobro, vjerujem da ti se to omaklo jer terorizam kao terorizam (koji je opet izmišljen i prvi put upotrijebljen na zapadu) je globalna pojava koja ne bira samo jednu religiju, etničku skupinu ili narod, već je prisutan gotovo kroz kroz cijelu ljudsku povijest i na svim kontinentima.
Nefs-i Mulhima

#14 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Nefs-i Mulhima »

fdzhe5467 wrote:
Arteta wrote:Antivladinforum me :-)
ako te buni šta je me to je off shore domen van dosega bilo koje vlasti, što znači domen je na privatnom serveru.
http://z5t.net/KJZ7Gd isti koriste i wikileaks

odavno se nisam nasmijao vise :lol: sve fol strucnjak a ne znas da je me domena crne gore... kakav strucnjak takav i antivladin hakerski forum :lol: hakuj sine hakuj :lol:

*privatnom serveru :lol: :lol:
Last edited by Nefs-i Mulhima on 23/06/2013 10:30, edited 2 times in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#15 Re: Lokalni terorizam u BiH

fdzhe5467 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Tako je mladi jurišniku HDZ glasila i ekstremnog krila katoličke crkve.

Image
vidiš koliko si neinteligentan to je objavljeno davno ovde http://z5t.net/BQdCW8 :lol: :lol: :lol: malo se informiši
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesam, priznajem da sam ne intaligentan ako će to biti satisfakcija. Drago mi je da odgovaraš i za korisnika pod nickom "dadann", vjerujem da on sjedi pored tebe ili se možda radi o dvije ličnosti u jednom fizičkom tijelu. :wink: :mrgreen: :lol:
Nefs-i Mulhima

#16 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Nefs-i Mulhima »

fdzhe5467 wrote:Ako misliš da sam ja admin koji postavlja teme na forumu onda tek sad vidim koliko ste neinteligentni, da pojasnim ukratko jedan sam od grupe osnivača istog foruma kojeg plaćamo mjesečno 50 eura hostan od http://z5t.net/VltysD, napredni smo korisnici interneta, koristimo napredni RSS News sistem, redovno šaljemo linkove sa temama na email admina koji sam odluči šta će postavit a šta ne, što se mene lično tiče svojim vezama nastojim da srušim islamske fundamentaliste i teroriste na ovom forumu, možete se kurčit ali ne dokle hoćete.Ako te još nešto interesuje pitaj :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar postoji "napredni RSS News sistem".... mislim helloouuuu sto bi rekli ljudi :lol:

napredan korsinik interneta, prica nebuloze ovakve... nego sinko, imas li ti kakave veze da nades posao i manis se ovih gluposti?

Preporuka kojoj od ovih organizacija da se prikljucim ? :kiss:
Drvosjeca iz Dejcica

#17 Re: Lokalni terorizam u BiH

fdzhe5467 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
fdzhe5467 wrote:Originalan tekst prenesen sa http://z5t.net/1H9PYu

Mnogi nesmetano djeluju preko ovog foruma i provode svoje terorističke ideje, zahvaljujući istraživanju koje sam proveo otkriveni ste i svaki dan vas prijavljujem nadležnim službama.
Da, da, nije ti lako, kako podnosiš ove vrućine?

Ah, zaboravih te pitati, u naslovu ti stoji lokalni terorizam a u tekstu si svojim tezama i piskaranjem napravio cijelu šemu i povezao sa Pakistanom, Avganistanom i skim sve ne. Al' dobro, vjerujem da ti se to omaklo jer terorizam kao terorizam (koji je opet izmišljen i prvi put upotrijebljen na zapadu) je globalna pojava koja ne bira samo jednu religiju, etničku skupinu ili narod, već je prisutan gotovo kroz kroz cijelu ljudsku povijest i na svim kontinentima.
Ako misliš da sam ja admin koji postavlja teme na forumu onda tek sad vidim koliko ste neinteligentni, da pojasnim ukratko jedan sam od grupe osnivača istog foruma kojeg plaćamo mjesečno 50 eura hostan od http://z5t.net/VltysD, napredni smo korisnici interneta, koristimo napredni RSS News sistem, redovno šaljemo linkove sa temama na email admina koji sam odluči šta će postavit a šta ne, što se mene lično tiče svojim vezama nastojim da srušim islamske fundamentaliste i teroriste na ovom forumu, možete se kurčit ali ne dokle hoćete.Ako te još nešto interesuje pitaj :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Nastavi dalje, nadmašuješ sam sebe. Nebitno da li je tvoj tekst ili je prenesen valjda bi trebao da znaš da terorizam ne poznaje lokalne okvire niti je ograničen samo na jednu skupinu tako da ti je naslov kao i sam tekst fula. No dobro, vjerovatno si mlad pa ti čovjek može oprostiti zaluđenost u suprotnom bojim se da je prekasno za tebe.
Cherry-Cherry

#18 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Cherry-Cherry »

jbt šta vam lik radi :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#19 Re: Lokalni terorizam u BiH

fdzhe5467 wrote: super kad sve znaš baš mi je drago da si me provalio :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet griješiš sinko, zar nisi u stanju sabrati 1+1. Ja ne znam sve, ali znam dosta toga. :wink:
Drvosjeca iz Dejcica

#20 Re: Lokalni terorizam u BiH

Hajde sada se malo loguj kao "dadann" pa udari citat sam sebi. :-)
Nefs-i Mulhima

#21 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Nefs-i Mulhima »

Običan program koji u nazivu ima advanced - cisto marketingski... Nego ti meni reci, sto koristite ovaj hosting
https://www.offshorewebspace.net/
?

Sine tebi na mjesecnom nivou dobro dere guzove :skoljka: , pobrini se ti za finansije a ne za terorizam... :kiss:
Danguba

#22 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Danguba »

najebali ste :D
Nefs-i Mulhima

#23 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Nefs-i Mulhima »

fdzhe5467 wrote: to je reverse proxy koji košta 2 dolara mjesečno nešto slično ovome http://www.wjunction.com/94-other/17490 ... uania.html a što se deranja guzova tiče nismo dotle došli :lol: :lol: :lol:
Sta nevin si :lol: u oba smisla, strejt i gej... vidim taj vam osnivac mjenja status polako :-)

oh izvini nisam znao da ste toliko opasni za bih, pa koristite crnogorsku domenu me, inace po vama ofshore kojoj vlada nema pristupa :lol: sad fuske sa reverse proxijem itd itd...

ajde bjezim, pokusao ti pokazat da si izlevacen al ne posustajes.

Nisi mi odgovorio na pitanje! Kojem udruzenju da se prikljucim :lol:

Fakat si me zainteresovao, procitao sam tekst ov ovoj aktivonoj islamskoj omladini ali mi nema toliko terorizma :( ja bi da mogu brm brm sa tenkom i tako te stvari...

Zelim brz i hitar odgovor :kiss:
Nefs-i Mulhima

#24 Re: Lokalni terorizam u BiH

Post by Nefs-i Mulhima »

Tako te naucio Faris Spahić da pricas :roll: sram te bilo....
nego, kako je na zapadu? nisam znao da tako brinete o nama :roll:

edit, necem dalje tipkat... ajde uz kafu sam imao finu zanimaciju :bih:
Drvosjeca iz Dejcica

#25 Re: Lokalni terorizam u BiH

fdzhe5467 wrote:Najbolje da se pridružiš nekoj ljubičastoj/Roze gay vahabijskoj organizaciji vidim ne prestaješ čmar spominjat, što se tiče toga da sve znaš i da sam izlevaćen ok i to prihvatam samo se malo više potrudi i mozak upotrjebi.

Ne sekiraj se biće ti ljepo u Guantanamo Bay_u :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Zakasnio si druže sa prijetnjma Guantanamo Bayem jer eno Obama imenovao šefa za zatvaranje tog zatvora izvan svakog pravnog sistema. :lol: :lol:
Post Reply