http://www.index.hr/clanak.aspx?id=265442Odaziv građana na izbore bio je vrlo slab, pa je tako do 16 sati na izbore izašlo samo 28,5 posto birača.
Lokalni izbori u Hrvatskoj
-
savjest
#1 Lokalni izbori u Hrvatskoj
- 8. sekretar SKOJ-a
Uljepšaše mi dan vijesti o rezultatima lokalnih izbora u Lijepoj. U najvećim gradovima Zg, St i Ri, pobijedio SDP sa svojim koalicionim partnerima, a u 4. najvećem gradu, Osijeku, pobijedila je lista nezavisnog kandidata kojem sam zaboravio ime.
- Saian
Moze bit samo Glavash, a on je pomrchina samo takva8. sekretar SKOJ-a wrote:Uljepšaše mi dan vijesti o rezultatima lokalnih izbora u Lijepoj. U najvećim gradovima Zg, St i Ri, pobijedio SDP sa svojim koalicionim partnerima, a u 4. najvećem gradu, Osijeku, pobijedila je lista nezavisnog kandidata kojem sam zaboravio ime.
- 8. sekretar SKOJ-a
Jeste, da! Glavash.
-
Nenadv24
Izvini, a je li to meni bilo upućeno?JBT wrote:Eto, po tebi ne moze valjat da je neznamtikako u Hrvatskoj. A kazes da u Srbiji, eto, sve stima. A ono malo cetnika..... ma hajd bogati......ne moramo trazit dlaku u jajetu.
Ako jeste ja samo navodim ono što sam vidio na HRT-u pa ne znam koji ti je više.
-
aris_angelis
SDP dobio izbore u Zagrebu ,Splitu i Rijeci...
HDZ dobio u Sibeniku, Zadru, Dubrovniku ali ne i u dubrovackoj zupaniji...
HDZ dobio u Sibeniku, Zadru, Dubrovniku ali ne i u dubrovackoj zupaniji...
-
jebotenickname
Ma sve je OK sa izborima, jedino postoji opasnost da u Kninu vlast formira četnička SDSS.
-
jebotenickname
SDSS je definitvno četnička stranka. Radi se o stranci koja baštini četništvo i velikosrpstvo. Tu stranku vode isti ljudi koji su 1991 - 1995 bili na istaknutim mjestima u zločinačkoj "RSK" i koji su otvoreno tražili stvaranje Velike Srbije.Nenadv24 wrote:Nije četnička nego srpska. S vama je problem što su vam svi Srbi četnici jebli vas oni. Ovdje izgleda svakog jutra počinje bal kretena.
-
Nenadv24
Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.
Vama bi najbolje bilo da se pozabavite likovima kao Glavaš, Đapić &Co. kao i strankama pro ustaške ideologije.
Evo ako je SDSS po tebi"četnička" ima li i jedna druga stranka sa srpskim predznakom za koju su Srbi mogli glasati na izborima. Bila je mislim još jedna ne znam kako se zove ali predpostavljam i ta je po tebi četnička. Problem je u tvojoj glavi a on se zove Ne vidim dalje od nosa.
Vama bi najbolje bilo da se pozabavite likovima kao Glavaš, Đapić &Co. kao i strankama pro ustaške ideologije.
Evo ako je SDSS po tebi"četnička" ima li i jedna druga stranka sa srpskim predznakom za koju su Srbi mogli glasati na izborima. Bila je mislim još jedna ne znam kako se zove ali predpostavljam i ta je po tebi četnička. Problem je u tvojoj glavi a on se zove Ne vidim dalje od nosa.
-
jebotenickname
Milorad Pupovac je za vrijeme rata širio srpsku propagandu govoreći kako je u Hrvatskoj 100 000 srpske djece prevedeno na katoličku vjeru.Nenadv24 wrote:Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.
No nije tu samo Pupovac, šta je sa Gajicom i Stanimirovićem, a koji su danas zastupnici u hrvatskom saboru. Stanimirović je nakon pada Vukovara i masovnog pokolja nad hrvatskim življem, javno rekao za RTS kako je konačno oslobođen srpski Vukovar na srpskom Dunavu i kako je time palo najveće ustaško uporište. Isti je za vrijeme rata držao i šovinističko-nacističke mitinge sa Šešeljem tražeći stvanje Velike Srbije.
Svi su oni danas demokratski građani Hrvatske koju su godinama uništavali. Zahvaljujući Tuđmanovoj izdaji abolirana je većina bivših četnika u Hrvatskoj.
-
halo
#21 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj
Ma tu se jos nista nezna ali je bitno da svijest Hrvatskog naroda daleko iznad svijesti bosne i onih ravnogoracasavjest wrote:http://www.index.hr/clanak.aspx?id=265442Odaziv građana na izbore bio je vrlo slab, pa je tako do 16 sati na izbore izašlo samo 28,5 posto birača.
-
Nenadv24
jebotenickname wrote:Milorad Pupovac je za vrijeme rata širio srpsku propagandu govoreći kako je u Hrvatskoj 100 000 srpske djece prevedeno na katoličku vjeru.Nenadv24 wrote:Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.
No nije tu samo Pupovac, šta je sa Gajicom i Stanimirovićem, a koji su danas zastupnici u hrvatskom saboru. Stanimirović je nakon pada Vukovara i masovnog pokolja nad hrvatskim življem, javno rekao za RTS kako je konačno oslobođen srpski Vukovar na srpskom Dunavu i kako je time palo najveće ustaško uporište. Isti je za vrijeme rata držao i šovinističko-nacističke mitinge sa Šešeljem tražeći stvanje Velike Srbije.
Svi su oni danas demokratski građani Hrvatske koju su godinama uništavali. Zahvaljujući Tuđmanovoj izdaji abolirana je većina bivših četnika u Hrvatskoj.
Jesi li ti čuo kada je on to izjavio ili je to bazirano na rekla-kazala. Jesi li vidio i čuo tu njegovu izjavu na RTS-u. Ne vjerujem da je smio to izjaviti za vrijeme tuđmanovoe strahovlade s obzirom da je živio u Hrvatskoj. To je nešto što se zove propaganda i omiljena je metoda između zaraćenih strana. A koliko je samo toga bilo na HRT-u posebno za vrijeme rata u BiH a ni RTS nije zaostajao.
Nemoj mi reći da nije bilo abolicije ustaša. Ne govorim o onom zakonu protiv izjednačavanja ustaša i partizana već o aboliciji ustaša a toga je bilo na izvolite. Ne znam što si zapeo sa četnicima šta je sa ustašama. Takvih imate za izvoz. Puni su ih Zadar i Šibenik posebno je ovaj prvi poznat po tome.
Last edited by Nenadv24 on 17/05/2005 03:14, edited 1 time in total.
-
aris_angelis
#23 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj
Slozio bih se sa tobom sto se tice svijesti Hrvatskoga naroda ali samo u Hrvatskoj ,sto se tice svijesti Hrvatskog naroda u BIH(zapadna Hercegovina)stanje nista nije bolje neg na Ravnoj gori ,ako nije i gore.halo wrote:Ma tu se jos nista nezna ali je bitno da svijest Hrvatskog naroda daleko iznad svijesti bosne i onih ravnogoracasavjest wrote:http://www.index.hr/clanak.aspx?id=265442Odaziv građana na izbore bio je vrlo slab, pa je tako do 16 sati na izbore izašlo samo 28,5 posto birača.
-
halo
#24 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj
To si u pravu ali to je Tudzmanova bastina sa kojom alija pravi koaliciju kao i sa sds i dok ne bude gradjanska partija nema naprijed a izgleda nece bit zadugo "Hadjije su sebi podjelile reone"aris_angelis wrote:Slozio bih se sa tobom sto se tice svijesti Hrvatskoga naroda ali samo u Hrvatskoj ,sto se tice svijesti Hrvatskog naroda u BIH(zapadna Hercegovina)stanje nista nije bolje neg na Ravnoj gori ,ako nije i gore.halo wrote:Ma tu se jos nista nezna ali je bitno da svijest Hrvatskog naroda daleko iznad svijesti bosne i onih ravnogoracasavjest wrote: http://www.index.hr/clanak.aspx?id=265442
-
jebotenickname
Stanimirović tada nije živio u Hrvatskoj već u "SAO KRAJINI", tj. u "SAO SBZS". Inače, vidim da s tobom nema smisla razgovarat.Nenadv24 wrote:
Jesi li ti čuo kada je on to izjavio ili je to bazirano na rekla-kazala. Jesi li vidio i čuo tu njegovu izjavu na RTS-u.
Ne vjerujem da je smio to izjaviti za vrijeme tuđmanovoe strahovlade s obzirom da je živio u Hrvatskoj. To je nešto što se zove propaganda i omiljena je metoda između zaraćenih strana. A koliko je samo toga bilo na HRT-u posebno za vrijeme rata u BiH a ni RTS nije zaostajao.
Nemoj mi reći da nije bilo abolicije ustaša. Ne govorim o onom zakonu protiv izjednačavanja ustaša i partizana već o aboliciji ustaša a toga je bilo na izvolite. Ne znam što si zapeo sa četnicima šta je sa ustašama. Takvih imate za izvoz. Puni su ih Zadar i Šibenik posebno je ovaj prvi poznat po tome.