Lokalni izbori u Hrvatskoj

savjest

#1 Lokalni izbori u Hrvatskoj

Post by savjest »

Odaziv građana na izbore bio je vrlo slab, pa je tako do 16 sati na izbore izašlo samo 28,5 posto birača.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=265442
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Uljepšaše mi dan vijesti o rezultatima lokalnih izbora u Lijepoj. U najvećim gradovima Zg, St i Ri, pobijedio SDP sa svojim koalicionim partnerima, a u 4. najvećem gradu, Osijeku, pobijedila je lista nezavisnog kandidata kojem sam zaboravio ime.
Saian

Post by Saian »

8. sekretar SKOJ-a wrote:Uljepšaše mi dan vijesti o rezultatima lokalnih izbora u Lijepoj. U najvećim gradovima Zg, St i Ri, pobijedio SDP sa svojim koalicionim partnerima, a u 4. najvećem gradu, Osijeku, pobijedila je lista nezavisnog kandidata kojem sam zaboravio ime.
Moze bit samo Glavash, a on je pomrchina samo takva :roll:
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Jeste, da! Glavash.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Glavaš dobio u Osijeku. Jedino u Rijeci koalicija SDP&Co može samostalno formirati vlast, u Zagrebu im fali još jedan poslanik a u Splitu će se namučiti.
JBT

Post by JBT »

Eto, po tebi ne moze valjat da je neznamtikako u Hrvatskoj. A kazes da u Srbiji, eto, sve stima. A ono malo cetnika..... ma hajd bogati......ne moramo trazit dlaku u jajetu.
savjest

Post by savjest »

Treaba imati na umu da je izaslo manje pd 35% glasasaca!
JBT

Post by JBT »

Nije ni kod nas bilo puno vishe.
Demokratija izlazi iz mode. Pitam se zasto.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

JBT wrote:Eto, po tebi ne moze valjat da je neznamtikako u Hrvatskoj. A kazes da u Srbiji, eto, sve stima. A ono malo cetnika..... ma hajd bogati......ne moramo trazit dlaku u jajetu.
Izvini, a je li to meni bilo upućeno?
Ako jeste ja samo navodim ono što sam vidio na HRT-u pa ne znam koji ti je više.
JBT

Post by JBT »

Hebiga sad. Samo ti pokazujem kakvi se zakljucci izvlace nakon tvog argumentovanja po pitanju istok-zapad.
Nema razloga da se ljutis. Ako grijesim demantuj me. Bozemili, ne smije covjek ni progovorit.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Skoro svaki tvoj post je neka vrsta izazivanja zato mi smeta.
aris_angelis

Post by aris_angelis »

SDP dobio izbore u Zagrebu ,Splitu i Rijeci...
HDZ dobio u Sibeniku, Zadru, Dubrovniku ali ne i u dubrovackoj zupaniji...
Prince

Post by Prince »

Hrvatska je za Srbiju po svemu izmislila svijet.
jebotenickname

Post by jebotenickname »

Ma sve je OK sa izborima, jedino postoji opasnost da u Kninu vlast formira četnička SDSS.
Toozla

Post by Toozla »

Prince wrote:Hrvatska je za Srbiju po svemu izmislila svijet.
...ukljucujuci i fudbal.... :D :D :D
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Nije četnička nego srpska. S vama je problem što su vam svi Srbi četnici jebli vas oni. Ovdje izgleda svakog jutra počinje bal kretena.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Na b92.net forumu ima jedna zanimljiva tema koja glasi Da nema Srba bi li Hrvatima bilo dosadno

Istu je potrebno proširiti i na BiH.
jebotenickname

Post by jebotenickname »

Nenadv24 wrote:Nije četnička nego srpska. S vama je problem što su vam svi Srbi četnici jebli vas oni. Ovdje izgleda svakog jutra počinje bal kretena.
SDSS je definitvno četnička stranka. Radi se o stranci koja baštini četništvo i velikosrpstvo. Tu stranku vode isti ljudi koji su 1991 - 1995 bili na istaknutim mjestima u zločinačkoj "RSK" i koji su otvoreno tražili stvaranje Velike Srbije.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.

Vama bi najbolje bilo da se pozabavite likovima kao Glavaš, Đapić &Co. kao i strankama pro ustaške ideologije.

Evo ako je SDSS po tebi"četnička" ima li i jedna druga stranka sa srpskim predznakom za koju su Srbi mogli glasati na izborima. Bila je mislim još jedna ne znam kako se zove ali predpostavljam i ta je po tebi četnička. Problem je u tvojoj glavi a on se zove Ne vidim dalje od nosa.
jebotenickname

Post by jebotenickname »

Nenadv24 wrote:Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.

Vama bi najbolje bilo da se pozabavite likovima kao Glavaš, Đapić &Co. kao i strankama pro ustaške ideologije.

Evo ako je SDSS po tebi"četnička" ima li i jedna druga stranka sa srpskim predznakom za koju su Srbi mogli glasati na izborima. Bila je mislim još jedna ne znam kako se zove ali predpostavljam i ta je po tebi četnička. Problem je u tvojoj glavi a on se zove Ne vidim dalje od nosa.
Milorad Pupovac je za vrijeme rata širio srpsku propagandu govoreći kako je u Hrvatskoj 100 000 srpske djece prevedeno na katoličku vjeru.

No nije tu samo Pupovac, šta je sa Gajicom i Stanimirovićem, a koji su danas zastupnici u hrvatskom saboru. Stanimirović je nakon pada Vukovara i masovnog pokolja nad hrvatskim življem, javno rekao za RTS kako je konačno oslobođen srpski Vukovar na srpskom Dunavu i kako je time palo najveće ustaško uporište. Isti je za vrijeme rata držao i šovinističko-nacističke mitinge sa Šešeljem tražeći stvanje Velike Srbije.

Svi su oni danas demokratski građani Hrvatske koju su godinama uništavali. Zahvaljujući Tuđmanovoj izdaji abolirana je većina bivših četnika u Hrvatskoj.
halo

#21 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj

Post by halo »

savjest wrote:
Odaziv građana na izbore bio je vrlo slab, pa je tako do 16 sati na izbore izašlo samo 28,5 posto birača.
Ma tu se jos nista nezna ali je bitno da svijest Hrvatskog naroda daleko iznad svijesti bosne i onih ravnogoraca
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

jebotenickname wrote:
Nenadv24 wrote:Milorad Pupovac nije sigurno četnik. Ako je on četnik onda je Mesić je ustaša.

Milorad Pupovac je za vrijeme rata širio srpsku propagandu govoreći kako je u Hrvatskoj 100 000 srpske djece prevedeno na katoličku vjeru.

No nije tu samo Pupovac, šta je sa Gajicom i Stanimirovićem, a koji su danas zastupnici u hrvatskom saboru. Stanimirović je nakon pada Vukovara i masovnog pokolja nad hrvatskim življem, javno rekao za RTS kako je konačno oslobođen srpski Vukovar na srpskom Dunavu i kako je time palo najveće ustaško uporište. Isti je za vrijeme rata držao i šovinističko-nacističke mitinge sa Šešeljem tražeći stvanje Velike Srbije.

Svi su oni danas demokratski građani Hrvatske koju su godinama uništavali. Zahvaljujući Tuđmanovoj izdaji abolirana je većina bivših četnika u Hrvatskoj.

Jesi li ti čuo kada je on to izjavio ili je to bazirano na rekla-kazala. Jesi li vidio i čuo tu njegovu izjavu na RTS-u. Ne vjerujem da je smio to izjaviti za vrijeme tuđmanovoe strahovlade s obzirom da je živio u Hrvatskoj. To je nešto što se zove propaganda i omiljena je metoda između zaraćenih strana. A koliko je samo toga bilo na HRT-u posebno za vrijeme rata u BiH a ni RTS nije zaostajao.

Nemoj mi reći da nije bilo abolicije ustaša. Ne govorim o onom zakonu protiv izjednačavanja ustaša i partizana već o aboliciji ustaša a toga je bilo na izvolite. Ne znam što si zapeo sa četnicima šta je sa ustašama. Takvih imate za izvoz. Puni su ih Zadar i Šibenik posebno je ovaj prvi poznat po tome.
Last edited by Nenadv24 on 17/05/2005 03:14, edited 1 time in total.
aris_angelis

#23 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj

Post by aris_angelis »

halo wrote:
savjest wrote:
Ma tu se jos nista nezna ali je bitno da svijest Hrvatskog naroda daleko iznad svijesti bosne i onih ravnogoraca
Slozio bih se sa tobom sto se tice svijesti Hrvatskoga naroda ali samo u Hrvatskoj ,sto se tice svijesti Hrvatskog naroda u BIH(zapadna Hercegovina)stanje nista nije bolje neg na Ravnoj gori ,ako nije i gore.
halo

#24 Re: Lokalni izbori u Hrvatskoj

Post by halo »

aris_angelis wrote:
halo wrote:
Slozio bih se sa tobom sto se tice svijesti Hrvatskoga naroda ali samo u Hrvatskoj ,sto se tice svijesti Hrvatskog naroda u BIH(zapadna Hercegovina)stanje nista nije bolje neg na Ravnoj gori ,ako nije i gore.
To si u pravu ali to je Tudzmanova bastina sa kojom alija pravi koaliciju kao i sa sds i dok ne bude gradjanska partija nema naprijed a izgleda nece bit zadugo "Hadjije su sebi podjelile reone"
jebotenickname

Post by jebotenickname »

Nenadv24 wrote:
Jesi li ti čuo kada je on to izjavio ili je to bazirano na rekla-kazala. Jesi li vidio i čuo tu njegovu izjavu na RTS-u.

Ne vjerujem da je smio to izjaviti za vrijeme tuđmanovoe strahovlade s obzirom da je živio u Hrvatskoj. To je nešto što se zove propaganda i omiljena je metoda između zaraćenih strana. A koliko je samo toga bilo na HRT-u posebno za vrijeme rata u BiH a ni RTS nije zaostajao.

Nemoj mi reći da nije bilo abolicije ustaša. Ne govorim o onom zakonu protiv izjednačavanja ustaša i partizana već o aboliciji ustaša a toga je bilo na izvolite. Ne znam što si zapeo sa četnicima šta je sa ustašama. Takvih imate za izvoz. Puni su ih Zadar i Šibenik posebno je ovaj prvi poznat po tome.
Stanimirović tada nije živio u Hrvatskoj već u "SAO KRAJINI", tj. u "SAO SBZS". Inače, vidim da s tobom nema smisla razgovarat.
Post Reply