LOKALNI IZBORI

Post Reply
mO k3

#351 Re: LOKALNI IZBORI

Post by mO k3 »

Onda slavimo i mi :)
convict

#352 Re: LOKALNI IZBORI

Post by convict »

kamen spoticanja wrote:
convict wrote:
kamen spoticanja wrote:slusa li iko zlatka...lik mrtav hlada proglasuje pobjedu :-)
Nije ti zasmetalo kad je isto uradio Tihić? Sačekat ćemo broj vijećnika, gdje će se vidjeti da su i jedni i drugi u značajnom padu u odnosu na 2008.
cekaj bolan zlatko prica o pobjedi kaukulisuci koalicijom s sbb-om kroz vijeca i to naziva pobijedom...pa u samoj zenici u gradu sda ima vise glasova od sdp-a najmanje duplo
Ma sve je to relativno. 2008. je u Zenici SDA imao 3 puta više glasova od SDP. Ako je sad duplo, to je pad SDA.

U svakom slučaju, ne vidim iz kojeg razloga bilo ko inteligentan i dobronamjeran, a tebe doživljavam kao takvog, može da se naslađuje pobjedom SDA koja je najodgovornija za stanje u kojem se nalazimo.
PapeSusic

#353 Re: LOKALNI IZBORI

Post by PapeSusic »

Baltazar_khan wrote:
PapeSusic wrote:Nazalost, rak BiH SDA se vraca. :(
neka bolan sad će nam AC/DC :mrgreen:
ma ko ce im vjerovati mozda lazu zbog izbora. Prico sam sa jaranom iz zenice i on reko da ce dovesti Mancester City na Bilino Polje u na pocetku augusta
gidora

#354 Re: LOKALNI IZBORI

Post by gidora »

Jbo mater ako i u jednom parlamentu(u opštinama) bude opozicije :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#355 Re: LOKALNI IZBORI

Post by JoseMujica »

Bisogna Vincere wrote:
JoseMujica wrote:
madner wrote:
Mah, bili su ofirni ovi razocarani. :D

Ako Memic pobjedi, onda je valjda jasno kakav je to standard.
najradije bi se iz državljanstva ispisao radi ovoga :-) pošto dobro znam ko je Memić mogu reći da je ovo poraz svih civilizacijskih vrijednosti :-)

Odron Opcina + Odron stanovnistvo = Načelnik po mjeri!
ne samo to ovo je pljuvanje u facu svakom borcu ARBiH...načelnik ratni profiter i trgovac oružjem koji je hladio muda u Turskoj :( stidim se samog sebe dans i mogu samo reći da svi mi što se nismo ispalili 92 jesmo najobičnije budale :(
sumirprimus

#356 Re: LOKALNI IZBORI

Post by sumirprimus »

jose mujica
ovako se ja osjecam godinama i ne kukam,slusajuc raznorazne "strucnjake"... :)
gidora

#357 Re: LOKALNI IZBORI

Post by gidora »

Ženski Dr.Med wrote:Onda slavimo i mi :)
Svi slavimo... :D
sekiracija

#358 Re: LOKALNI IZBORI

Post by sekiracija »

NAROD ZNA :D
kamen spoticanja

#359 Re: LOKALNI IZBORI

Post by kamen spoticanja »

convict wrote: U svakom slučaju, ne vidim iz kojeg razloga bilo ko inteligentan i dobronamjeran, a tebe doživljavam kao takvog, može da se naslađuje pobjedom SDA koja je najodgovornija za stanje u kojem se nalazimo.
cekaj jel vidis ko je alternativa?
i vidi sad tihi najavljuje koaliciju s sbb-om...dakle fahro nachuturio zlatka a tihi chuturi bakira...i idemo svi u mp3...
e o tome ja pricam...
dječak sa šibicama

#360 Re: LOKALNI IZBORI

Post by dječak sa šibicama »

Ja sam vizionar prakticno :D Tihic je vec veceras najavio mogucnost saradnje sa SBB-om

To ce biti zadnji udarac Lagumdziji, kad ga svi napuste.

Unistio je socijaldemokratsku ideju, uzalduno je koketirao i sa bosnjackim nacionalizmom, nista mu pomoglo nije.
Last edited by dječak sa šibicama on 07/10/2012 23:56, edited 1 time in total.
PapeSusic

#361 Re: LOKALNI IZBORI

Post by PapeSusic »

NAROD NEPISMEN
mO k3

#362 Re: LOKALNI IZBORI

Post by mO k3 »

gidora wrote:
Ženski Dr.Med wrote:Onda slavimo i mi :)
Svi slavimo... :D
Image
Opetja033

#363 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Opetja033 »

Kakvi su rezultati u Stocu? Tamo je kandidat SDP-a za nacelnika imao precutnu podrsku SDA, SBiH i SBB-a. Sada nase medjusobno prepucavanje na stranu, ali ako je fakat istina da je SDA pobjedila u Vukosavlju (Srbi tvrde da su oni u vodstvu), Bratuncu, Vitezu i Odzaku, ako je zajednicki kandidat Durakovic uzeo Srebrenicu (a to je gotovo 100% sigurno, i u SNSD-u to manje vise priznaju), ako je SDP fakat broj 1 u Brckom - onda su ovi izbori najbolji poslijeratni izbori za probosanske stranke. Uz to su jos zadrzani Jajce, N. Travnik i Busovaca.
Dakle, sta je sa Stocem, Bratuncem i Vukosavljem? Ima li iko svjezije informacije?
skafiskafsnjak

#364 Re: LOKALNI IZBORI

Post by skafiskafsnjak »

Ova drzava zajedno s narodom je dno svakog dna.

Dabogda nam bilo jos gore !

:thumbup:
Baltazar_khan

#365 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Baltazar_khan »

evo jedna realna prognoza. u narednom periodu dolazi ponovo do aktivacije pokreta DOSTA :mrgreen:
SA 071

#366 Re: LOKALNI IZBORI

Post by SA 071 »

StupskaBitanga wrote:biće ovdje svega
Mogu imati u nekim OV SDP i SBB vecinu da smijene načelnike iz SDA
Cirkus tek počinje
Ne znam je li uljudno da ti kazem da lupas gluposti, ali upravo to cinis. OV ne moze smjeniti nacelnike, jer oni imaju direktni mandat od naroda. Ali se struktura OV moze izmjeniti ako dodje do prelazaka ili napustanja pojedinih vijecnika njihovih klubova. Ocekujem da SDP i na visim nivoima izgubi neke svoje delegate...
mO k3

#367 Re: LOKALNI IZBORI

Post by mO k3 »

Opetja033 wrote:Kakvi su rezultati u Stocu? Tamo je kandidat SDP-a za nacelnika imao precutnu podrsku SDA, SBiH i SBB-a. Sada nase medjusobno prepucavanje na stranu, ali ako je fakat istina da je SDA pobjedila u Vukosavlju (Srbi tvrde da su oni u vodstvu), Bratuncu, Vitezu i Odzaku, ako je zajednicki kandidat Durakovic uzeo Srebrenicu (a to je gotovo 100% sigurno, i u SNSD-u to manje vise priznaju), ako je SDP fakat broj 1 u Brckom - onda su ovi izbori najbolji poslijeratni izbori za probosanske stranke. Uz to su jos zadrzani Jajce, N. Travnik i Busovaca.
Dakle, sta je sa Stocem, Bratuncem i Vukosavljem? Ima li iko svjezije informacije?
ev sada sam gledo na bntv kao u vukoslavlju srbi pobijedili za citavih 5 glasova...
dječak sa šibicama

#368 Re: LOKALNI IZBORI

Post by dječak sa šibicama »

Opetja033 wrote:Kakvi su rezultati u Stocu? Tamo je kandidat SDP-a za nacelnika imao precutnu podrsku SDA, SBiH i SBB-a. Sada nase medjusobno prepucavanje na stranu, ali ako je fakat istina da je SDA pobjedila u Vukosavlju (Srbi tvrde da su oni u vodstvu), Bratuncu, Vitezu i Odzaku, ako je zajednicki kandidat Durakovic uzeo Srebrenicu (a to je gotovo 100% sigurno, i u SNSD-u to manje vise priznaju), ako je SDP fakat broj 1 u Brckom - onda su ovi izbori najbolji poslijeratni izbori za probosanske stranke. Uz to su jos zadrzani Jajce, N. Travnik i Busovaca.
Prava si ti "probosanska stranka" :-)

SDA je u Vitezu "pobijedila" sa 30% glasova. Vecina ostalog ide onima koje nazivas ustasama. U Stocu "ustase" uzeli i nacelnicko mjesto.

Tako da...
sumirprimus

#369 Re: LOKALNI IZBORI

Post by sumirprimus »

Baltazar_khan wrote:evo jedna realna prognoza. u narednom periodu dolazi ponovo do aktivacije pokreta DOSTA :mrgreen:
sreca PA SU LOKalni,njonju ce ista odlucivat dalje...
PapeSusic

#370 Re: LOKALNI IZBORI

Post by PapeSusic »

Opetja033 wrote:
PapeSusic wrote:Ko ce pobjediti u Srebrenici? Bila bi velika stvar da Srebrenica, prvi put nakon genocida, nije pod kontrolom fasiste.
:-) o cemu ti pricas covjece?! Srpske stranke od 98 nemaju vlast u Srebrenici. I za tvoju informaciju: u Srebrenici je i ovaj put (kao i na svakim lokalnim izborima od 98, ali si ti to ocigledno prespavao) pobijedio kandidat probosanskih stranaka.
Nisam znao.
Bisogna Vincere

#371 Re: LOKALNI IZBORI

Post by Bisogna Vincere »

Kakva je situacija sa Srebrenicom ?

Čak su i Fahri postavili pitanje šta misli o vodstvu SNSD-ovog kandidata.
hary

#373 Re: LOKALNI IZBORI

Post by hary »

Past ce sad stranica CIK-a :lol:
forum_selektor

#374 Re: LOKALNI IZBORI

Post by forum_selektor »

Baltazar_khan wrote:evo jedna realna prognoza. u narednom periodu dolazi ponovo do aktivacije pokreta DOSTA :mrgreen:
jos kad se ponovo digne kao fenix Bake uz druzenje sa muzicarima koji izvode suti i trpi
recto-verso

#375 Re: LOKALNI IZBORI

Post by recto-verso »

hary wrote:Past ce sad stranica CIK-a :lol:
vec pala :D
Post Reply