Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:svejedno osta tuzla ko i dosad na pustom ostrvu,a vi putujte u bolje sutra,imate mahanje,...
inace dje su oniiki glasovi bar za NS??? cccc koji lafinasi,...ne mislim na stranku nego na one koji su vikkali kako ce glasat za ns...
ma pisao sam ja o tome prije...NS i SDP razvaljuju na forumu, a kad treba glasati dede i nane odu glasat a ovi se ispušu na forumu i mrsko im maći od konfjutora.
+
glasači SDA nikad neće kazniti SDA dok glasači SDP će kazniti SDP za svaku sitnicu
Mah, bili su ofirni ovi razocarani.
Ako Memic pobjedi, onda je valjda jasno kakav je to standard.
PapeSusic wrote:Ko ce pobjediti u Srebrenici? Bila bi velika stvar da Srebrenica, prvi put nakon genocida, nije pod kontrolom fasiste.
o cemu ti pricas covjece?! Srpske stranke od 98 nemaju vlast u Srebrenici. I za tvoju informaciju: u Srebrenici je i ovaj put (kao i na svakim lokalnim izborima od 98, ali si ti to ocigledno prespavao) pobijedio kandidat probosanskih stranaka.
sumirprimus wrote:svejedno osta tuzla ko i dosad na pustom ostrvu,a vi putujte u bolje sutra,imate mahanje,...
inace dje su oniiki glasovi bar za NS??? cccc koji lafinasi,...ne mislim na stranku nego na one koji su vikkali kako ce glasat za ns...
ma pisao sam ja o tome prije...NS i SDP razvaljuju na forumu, a kad treba glasati dede i nane odu glasat a ovi se ispušu na forumu i mrsko im maći od konfjutora.
+
glasači SDA nikad neće kazniti SDA dok glasači SDP će kazniti SDP za svaku sitnicu
Mah, bili su ofirni ovi razocarani.
Ako Memic pobjedi, onda je valjda jasno kakav je to standard.
najradije bi se iz državljanstva ispisao radi ovoga pošto dobro znam ko je Memić mogu reći da je ovo poraz svih civilizacijskih vrijednosti
kamen spoticanja wrote:slusa li iko zlatka...lik mrtav hlada proglasuje pobjedu
Nije ti zasmetalo kad je isto uradio Tihić? Sačekat ćemo broj vijećnika, gdje će se vidjeti da su i jedni i drugi u značajnom padu u odnosu na 2008.
cekaj bolan zlatko prica o pobjedi kaukulisuci koalicijom s sbb-om kroz vijeca i to naziva pobijedom...pa u samoj zenici u gradu sda ima vise glasova od sdp-a najmanje duplo
U Bijeljini ocekivano Mico Micic iz SDS-a pobijedio ubjedljivo, a neocekivano, izgleda da ce SDA imati cak i vise od jednog odbornika, zahvaljujuci homogenizaciji bosnjackog birackog korpusa, jer SBB i SDP, bar u Janji nisu dobili zajedno ni 100 glasova. A tek sto je SNSD danas kupovao ofirno glasove, po pedesetka unaprijed...