mahircuko wrote:dino84 wrote:Sto se tice Vikica...
hamidkuric wrote:
Pa covjek je htijeo da ode u penziju za koju godinu ipak je on zasluzio prije mnogih drugih....A kakve onda ljudi gluposti pisu dragan je zaradio sebi penziju da moze mirno da zivi nikad on nije bio troskali... A sad sto je covjek usao u SBB valjda sto misli da moze pomoci kao sto je radio i ratu
Hhahhhhaha,dobar,dobar!!!
Eto,vidio kako narod lose zivi,i prelomio se konacno nakon jedno godinu dana razmisljanja pa odlucio da pomogne u vodjenju Opstine sa diplomom prof.tjelesnog odgoja.Ja se ne sjecam ni kada je otisao iz HSS-a,ali evo promijenio je dres vidim.
Gdje je onaj post o nekretninama,caffe Michelle,petosoban stan,trosoban stan,vikendica na Nisicima,penzija od 1500 KM plus otpremnina 25 000 KM,jesam fulio sta,pisalo se prije desetak dana ovdje.
Sav se polomio da ode u penziju sto prije
Fakat je jadno da ne moze biti jadnije kada
bilo koja stranka,znaci bilo koja koristi
neko poznato ime da uzme funkciju za koju je nekompetentna.
Joj kad se sjetim da je Dino "imam kljuc" Konakovic mogao biti nacelnik Opcine Centar ove 4 godine,lik koji je dao 10 ispita u otprilike isto toliko dana,o unistavanju KK Bosne da ne pricam i jos o drugim stavrima,fazon je samo sto je poznat.Masa drugih primjera i kod ostalih stranaka.
Poenta - samo strucni i obrazovani ljudi da budu na listama pa se onda moze covjek ako nista bar nadati necemu.U tom kontekstu,mozda ovaj mali iz SDA u Novom Gradu i ne bi bio los ali kada bi sam donosio odluke i kada mu se niko ne bi petljao u rad,sto je jako tesko poznavajuci nas mentalitet " 'ta ce on,balavac".
Moram se ukljuciti nisam planirao al ...
Pocev od Dine i njegovog duga sto je napravio 2.2 miliona u KK Bosni pa na dalje... Od toga da je menadzer Beobasketa bio a glavni u Bosni za dovodjenje igraca covjek je prao pare 2 godine ... Tako nemojte dine materevam... NEMA VECE LOPINE OD NJEGA... U DRZAVI....
A za Becirevica... evo vam ponesto citat njegov ako vec govorite te stvari,,,
Obecao je "dobar i siguran zivot,kontetan rad i konretne rezultate na poboljsanju sigurnosti,infrastrukture i ostanovnih opcinskih servisa i usluga...." pa reci mi sve vise placki i pucnjava u Centru svaka mu cast nemoj da mi on vise uvodi red i mir u Centru... Svaka mu cast svaki dan neko pogine nek kuci ga uvodi....
Onda imas projekat grad i mjesto novog biznisa Centar opcina interesantno mjesto za ulaganje, investicije i zaposaljavanje... A sve vise zatvorenih firmi a BAS SMO RAZVIJENI SVAKA MU CAST...
Kad cemo na bazen taj famozni na skenderiji to je obecao u sklopu Urbanistickog projekta SKENDERIJA a mogli bi da prespavamo u hotelu tom cuo sam da trebao je da napravi dobre garaze.... Ako nista da operem noge u tom bazenu....
Ili kad smo vec kod kupanja da se vratimo miljacki i to je htijeo da radi neki projek "vratimo se miljacki"....
I stvarno uzivam ljeti kad prodjem pored opstine u mirisu prirode od Miljacke tako svaka cast Becirevicu za uradjenom nemoj vise matereti...
Uredjenje svih parkova u Centru bas ih je uredio pored Opstine se skupljaju sami narkomani ljudi pascad kojekakva pustaju dok djeca se igraju.... Svaka cast lafe....
A cuo sam da ima i mreza javnog i privatnog sektora za unaprijedjenje turisticke ponude Centar pa bi zelio da se ukljucim da vidim mogu li kako doprinijeti tako ljudi.... Dajte covjek nista ne radi... A Konakovic dino.... Ma dajte nema vece lopine od njega...... Ja licno samo vjerujem VIkicu i samo on je osoba za koju ja licno glasam i u ratu sam bio uz njega i uvjek.... i njemu i svakome ko ima dobar projekt i viziju i ko je prije svega PATRIOTA!!!