zurba - krajnji rok za prijavu 22. juli.
sve informacije na http://www.izbori.ba.
apelovao bih na sve koji jos nisu znali da informisu one koji nemaju pristup internetu, te da im pomognu pri registraciji.
nema zivkanja, gubljenja vremena i cekanja pred ambasadama, samo popunis formular i posaljes mejlom, faksom ili postom - zavrsena prica.
tako da ne bi trebalo biti izgovora.
Lokalni izbori 2008
- ahuseino
#2 Re: Lokalni izbori 2008
Treba li frishak pasosh za ovo?
Ja ga i nemam od 2000-te...
Ja ga i nemam od 2000-te...
-
melb26sa
#3 Re: Lokalni izbori 2008
Jeste vec dobili izborni materijal tj glasacke listice? Meni juce doslo - Vi ste se prijavili za glasanje u konzulatu ali zbog nemogucnosti ispunjavanja uslova za odrzavanje glasanja u konzulatu, saljemo vam glasacki listic koji treba da se posalje najkasnije 5 oktobra - samo oni listici koji imaju zig poste sa tim ili ranijim datumom ce biti prihvaceni ili tako nesto.
Eto odoh sutra glasati pa mozda bude kakve nafake
Eto odoh sutra glasati pa mozda bude kakve nafake
-
bajadera82
#4 Re: Lokalni izbori 2008
koliko ih glasa iz dijaspore? 33,678. sta mislite o tome? i sta/ko je kriv da ih ne glasa vise???
-
melb26sa
#5 Re: Lokalni izbori 2008
Vidi, ja preselila privremeno u inostranstvo i prije nego sto sam krenula, fino pitam, trebam li se kome javiti (znam da se muz javljao svojoj ambasadi kad je dosao u Sa pa oni imaju listu ako se sta desi da ga mogu naci), konzulatu i slicno - kazu nikom nista. Nazovem CIK pa pitam sta treba da uradim da se registrujem, kazu kada bude objavljen datum izbora bice proces registracije pa cete se moci registrovati.bajadera82 wrote:koliko ih glasa iz dijaspore? 33,678. sta mislite o tome? i sta/ko je kriv da ih ne glasa vise???
Da je ovo uradjeno kako treba pa da se (ne pod moranjem vec dobrovoljno) javis konzulatu/ambasadi cisto da znaju da si u zemlji onda bi valjda i ovi iz ambasada mogli da posalju registracione formulare ili te obavijeste da su dostupni.