Logosoftov bezobrazluk!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
@Zlo

#1 Logosoftov bezobrazluk!

Post by @Zlo »

Jedva sam si skupio novac i kupio opremu za bezicni internet da bi danas nazavo Logosoft sa namjerom da se prijavim na ovu uslugu.

Ostao sam zaprepasten kada mi je radnik u Logosoftu otvoreno rekao da ne mogu biti korisnik usluge jer nisam iznajmio ili kupio opremu od njih!

Tip mi je pokusao prvo supljiranjem uvjeriti da mi oprema nije kompatibilna ali kad je shvatio da se razumijem u to sto prica rekao je ovo sto sam vec napisao...

Svaka im cast!
daduli_sa

Post by daduli_sa »

A sve je kod nas moguce.
Inace ne znam da je to tako pravilo, imam raje koja je sasvim normalno sama nabavila opremu i onda se prikljucila preko njih. Najbolje da ti odes njima drito u predstavnistvo i da se "prijavis", ako ti budu supljirali ne odustaj jer po ugovoru zaista nisi obavezan koristiti njihovu opremu. To je cisto do Logosofta.
mrak

Post by mrak »

Jedini argument koji ima smisla je taj da oni ne mogu imati drivere/support za svaku karticu, ovako kada ih nazoves znaju sta je raditi ako imas problem. E sad, ako bi ti ponudili nesto da potpises da nemas supporta zato jer je tvoja kartica, onda bi to bilo fer.
hare_sa

Post by hare_sa »

Ne znam zasto se prijavljujes u LOL za internet jer je to najgori ISP u drzavi definitivno. Ja sam korisnik LOLa vec godinu dana i jako sam razocaran njihovom uslugom. Na support se nemoj oslanjati osim do 16h kada rade momci koji i znaju nesto pa ti i pomognu. Ako nazoves navece i problem ne mogu rjesiti sa " Resetujte kompijuter i ponovo kreirajte konekciju " onda svejedno cekas do ujutro.
Ja sam sa LOL foruma banovan jedno 5 puta jer se naravno zalim na njihove usluge a oni to ne zele da slusaju/citaju, pa da neko drugi ne bi procitao oni to ljepo izbrisu i tebe banuju.

Ako imas mogucnost ADSLa ili Cable interneta ( cijene su svejedno bolje nego kod LOLa ) preporucujem ti da to uradis od sveg srca.

Kao drugo, s obzirom da radim sa racunarima i da imam prijatelja u EPN, LOL, BIhNeta ... susretao sam se sa svima i svime. Na prvom mjestu je EPN za support koji nude, na drugom ADSL i BihNet kao vrsta konekcije iako je support 0 bodova, a LOL i ne pomisljaj da uzmes.

Nadam se da se neces izraditi kao pojedinci i uzeti LOL jer i ja prelazim na ADSL ... a LOL nek se j*** i njihov bezobrazluk!

Imas jos more nezadovoljnih korisnika koji otkazuju LOL i prelaze na gore pomenute provajdere, samo sto se o tome suti i forum cisti da se nebi moglo citati.

Pa kakav je to ISP koji kad na forum ostavljas post zahtjeva provjeru administracije pa onda se objavi??? Zato jer je previse nezadovoljnih korisnika njihovih usluga!!!

BTW ako budes na Wirelessu kod LOLa ... izgubit ces zivce zbog neprestanog pucanja konekcije!!!

LOL NI U SNU!!!
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ja sam prvo bio na dialup-u Bihnet-a i presao sam kod LOL na dialup jer mi je bilo jeftinije placati njjihov paket od 15KM mjesecno. To dok sam bio naivan! Vec nakon pola godine sam skontao da nista od njih, doslovno nista ne nude, konekcija cak i dialup-ovcima svako malo puca, jedno vrijeme je bio toliko problem da je puicala svakih 3-4 min i to je zaista bilo uzas. O brzini konekcije ne trebam ni da pricam, download nocna mora, pogotovo sa takvom nestabilnoscu konekcije. A podrska korisnicima?! Imaginarni pojam!
Sad sam na ADSL-u i mogu reci da zaista ima svojih prednosti, stabilna konekcija, brza, freezona, besplatni SMS-ovi, a meni se ni podrska ne cini nimalo losom. U svakom slucaju daleko daleko ispred LOL-a.
stidljiv

Post by stidljiv »

Sta serete...ja koristim Wireless LOL vec dvije godine i nikad nisam imao vecih problema...Konekcija je ekstra stabilna i support je vise nego zadovoljavajuci...Nemoj globalizirati i stavljati u isti kos sve LOL korisnike...ti si jedan u masi...jedan koji nije zadovoljan...tako da...
Qler

Post by Qler »

stidljiv wrote:Sta serete...ja koristim Wireless LOL vec dvije godine i nikad nisam imao vecih problema...Konekcija je ekstra stabilna i support je vise nego zadovoljavajuci...Nemoj globalizirati i stavljati u isti kos sve LOL korisnike...ti si jedan u masi...jedan koji nije zadovoljan...tako da...
da mozda ti nisi jedan u masi :D:D:D
stidljiv

Post by stidljiv »

Qler wrote:
stidljiv wrote:Sta serete...ja koristim Wireless LOL vec dvije godine i nikad nisam imao vecih problema...Konekcija je ekstra stabilna i support je vise nego zadovoljavajuci...Nemoj globalizirati i stavljati u isti kos sve LOL korisnike...ti si jedan u masi...jedan koji nije zadovoljan...tako da...
da mozda ti nisi jedan u masi :D:D:D
:-)

Ovi su prosli postovi cisto ubijanje konkurencije na mizeran nacin...pa dajte ljudi...ima i drugih metoda da se omalovazava logosoft... :-)

A normalno da nisam jedan u masi...jer znam dosta ljudi koji su veoma zadovoljni logosoftovim uslugama i podrskom... :-D
Hendrix

Post by Hendrix »

Ja sam bio korisnik LOL dialupa dok bihnet nije uveo ovaj paket "cuclaj koliko možeš za 14 KM " a veza je pucala stalno i brzine su sranje ali ne zbog ljudi u LOLu nego zbog telecomovaca koji su ja sam uvjeren u to namjerno degradirali LOL pristupne brojeve.Koliko puta su im samo ukinuli vanjske linkove kao fol rade nešto,bez najave i onda nema interneta čitav dan?!?!Pa gdje to ima?Morao sam preći na Bihnet iz tehničkih a i finansijskih razloga jer su mi sad računi nekim čudom za telefon i do 30% manji.Monopol je čudna stvar zar ne?
debela

Post by debela »

koristila lol dial up godinama. nije bilo problema ni sa konekcijom ni sa podrskom. ne znam da li sam ih triput nazvala za svo to vrijeme. jedino su me razocarali kad sam se prijavila za kablovski pa me uhvatili zavlaciti da ne mogu stici, da nemaju modema....javise se nakon mjesec dana, no toliko ne bih ni majku cekala.
@Zlo

Post by @Zlo »

Nazalost, BIP mi je bio jedina sansa za brzi internet. Posto sam student podstanar nemam pravo na uvodjenje ADSL-a, kablovska nema interesa kopati do zgrade a pristupne tacke LOL-a su jedino sto vidim.

Sta ti je baksuz... :roll:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Logosoft je obicna,mamipara firma,znajuci da je vode vojni dezerteri,probisvjeti da im je support sastavljen od djecaka kojima niti placaju place niti doprinose,da forum pisu ljudi koji se isplacaju preko zadruge.Kad bi finansijska kontrola usla u tu firmu imala bi sta da nadje
Moja im je preporuka da to urade sto prije i da mladice zaposlene u Logosoft postede,robovlasnickog odnosa.
network_freak

Post by network_freak »

ti ocigledno imas neke inside informacije
podijeli sa svima da znamo s kakvom firmom radimo
iceman ze

Post by iceman ze »

sta je potrebno za ADSL konakciju preko BiH neta......ja sam isto sad na LOL pa i nisam bas zadovoljan sa njihovom uslugom.....
Haqqani

Post by Haqqani »

Ja sam također VEOMA nezadovoljan LOL-ovom uslugom, da sad ne nabrajam. Najozbiljnije razmisljam da jos ovoga mjeseca predjem na europronet cable, ali ne znam kakva je kod njih situacija, pa ako neko zna neka javi :)
Zadig

Post by Zadig »

MIslim da ako se dosta ljudi zali na LOL da nije u pitanju neka vrst pljuvanja, nego zaista postoji baza nezadovoljnih musterija.
Kod nas nikako da uleti trzisna ekonomija dje je musterija bog, a usluge dobre.
Je ne znam jel to do mentaliteta ili stupnja razvoja trzista, ali problem evidentno postoji.
manijak1

Post by manijak1 »

Kod nas nikako da uleti trzisna ekonomija dje je musterija bog, a usluge dobre.
Je ne znam jel to do mentaliteta ili stupnja razvoja trzista, ali problem evidentno postoji.
Ovo je ......ujedno i dijagnoza i lijek za naše bolesti u bilo kojem dijelu uslužnih djelatnosti :oops:
nesquick_

Post by nesquick_ »

Pa dobro... Samo nemojmo zaboraviti činjenicu da je ovaj forum ipak pod nekom vrstom "jurisdikcije" EPN-a.... Mislim EPN je super naspram Logosofta, i svakako zaslužuje po koju pohvalu, ali budimo iskreni ADSL je ADSL...

A što se tiče LOL-a i opreme, mislim nije teško predpostaviti da ima mnogo ljudi koji kao moja malenkost skinuli njiogovu opremu vratili im i kulturno raskinuli ugovor, i sada levati imaju opreme na bacanje....
addem

Post by addem »

Ni EPN ni Logosoft nemaju kvalitet usluga kao BiHNet. Jednostavno veza ne puca, brza je od ostalih i pored svega toga FREE zona, gledas najbolje filmove. :-) :-) :-) :-)
Qler

Post by Qler »

ima sad i epn free zonu :P a evo meni da kucnem u drvo :) konekcija stabilna :) i ne puca ni nakon 7h :D:P:P

ipak ostaje cinjenica... ADSL je ADSL.... samo da je jeftiniji.....
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Ja sam medju prvim korisnisima logosoftovog cable neta ali napokon sam odlucio da izguram jos ovu pretplatu i caos lol...
Bas sam sebi nasao extra paket koji je malo skuplji (50 km bez pdv-a) a kad skontam i onako svaki mjesec uletim kod logoosofta u minus izmedju 10 do 15 km tako da mi cijena taman tu negdje dodje.
ali zato brzina je veca,limit downloada veci a upload koji mi puno znaci je neogranicen.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

i ja sam nezadovoljan LOLom :roll: :(
puca veza kad je najpotrebnija :(
nesquick_

Post by nesquick_ »

Kada te neko guzi onako kako ti ne voliš, raskineš brate... :D :D :D
nina2

Post by nina2 »

Korisnik sam Logosofta već par godina i PREZADOVOLJNA sam.
Ako je i bilo nekih problema sve je brzo riješeno.
Momci koji rade u podršci su u svakom trenutku susretljivi i pružaju max. pomoć.

A te priče o poslovanju Logosofta su čista šuplja.
Poznajem par ljudi koji rade u Logosoftu i znam da su im plate na vrijeme(doprinosi i sve ostalo).
Dušmanske priče ostavite za sebe jer otrovne strelice nepogađaju BETON.

Poruka za MATRIX-a: da nisi konkurisao u Logosoft pa ispao.
Možda si pokazao "znanje" citaj neznanje pa sad neznas kako da se ponasas.
Pooll

Post by Pooll »

Qler wrote:ima sad i epn free zonu :P a evo meni da kucnem u drvo :) konekcija stabilna :) i ne puca ni nakon 7h :D:P:P

ipak ostaje cinjenica... ADSL je ADSL.... samo da je jeftiniji.....
Tako je...

Ovim i LOL-a treba 7 dana da ti odgovore na mail... Ja sam cuo da se za ADSL ceka po mjesec i vise dana... meni su dosli 5 dana nakon prijave...
Post Reply