nije loše
Logosoft wireless i cable novosti
Moderator: Benq
-
kame
Neki Lik, cuj nije lose.
Ovo je revolucija. Revolucija koju nisam ocekivao.
Paketi koji su ponudjeni povoljniji su od Bihnetovih. Povoljniji i prihvatljiviji.
Ja i ti cemo za 40,7 KM imati ono sto Pooll nece imati ni za 60 KM kad se prijavi na Bihnet.

Ovo je revolucija. Revolucija koju nisam ocekivao.
Paketi koji su ponudjeni povoljniji su od Bihnetovih. Povoljniji i prihvatljiviji.
Ja i ti cemo za 40,7 KM imati ono sto Pooll nece imati ni za 60 KM kad se prijavi na Bihnet.
-
kame
Ovdje nije bit snizenje cijena vec znatno povecanje transfera i veliko povecanje pristupne brzine.dario-x wrote:Cim bihnet snizi cijene, odmah i ostali...
Sto se tice smanjenja cijene, cijena je smanjena samo za Voyager i Galileo paket. Za Apollo i Magellan cijena je ostala ista.
Cudi me da i EuroproNET ne cini nesto slicno.
-
farky
Ja vec par mjeseci zovem HS kablovsku da ugrade pojacalo u moj ulaz da ukljucim cable net, ali neee... samo mi kazu kako sad uvode kablovsku u opstinu centar i da im je to sad prioritet
Dali su mi cak i mobitel od tehnicara koji radi na terenu pa da sa njim vidim, ali on se nikako ne javlja na tel 
-
kame
Meni su stavili pojacalo kad su dosli da naprave odcjepnik za internet.
Sto se tice toga sto ih ne mozes dobiti isto je bilo i sa mnom.
Naime, da bi ih dobio moras ih pozvati u 8-9 ujutro. U stvari, najbolje u 8.
Znaci, kad dobijes broj od tehnicara moras ga pozvati u osam ujutro jer on tad pije kafu u HS-u i drzi mob ukljucen. Kasnije ode na teren i iskljuci mob. Drzi ga iskljucenog citav dan.
Moras biti uporan i dosadan. Zvati svako jutro u 8 dok ne dodju.
Znaci, kad dobijes broj od tehnicara moras ga pozvati u osam ujutro jer on tad pije kafu u HS-u i drzi mob ukljucen. Kasnije ode na teren i iskljuci mob. Drzi ga iskljucenog citav dan.
-
kame
Zensko, pretpostavljam da si na Apollu?
Ako jesi, kad budes isla placati racun prebaci se na Apollo-M.
Dosad si imala pristupnu brzinu 512 kb/s i brzinu downloada 60 kb/s. Sada ces imati pristupnu brzinu 1024 kb/s (1 mb/s) i brzinu downloada 120 kb/s.
Znaci, duplo brze.
Dosad si imala pristupnu brzinu 512 kb/s i brzinu downloada 60 kb/s. Sada ces imati pristupnu brzinu 1024 kb/s (1 mb/s) i brzinu downloada 120 kb/s.
Znaci, duplo brze.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Eeeee farky, ne radi se to tako.Posaljes sms, "javite se, biti ce nesto na kafufarky wrote:Ja vec par mjeseci zovem HS kablovsku da ugrade pojacalo u moj ulaz da ukljucim cable net, ali neee... samo mi kazu kako sad uvode kablovsku u opstinu centar i da im je to sad prioritetDali su mi cak i mobitel od tehnicara koji radi na terenu pa da sa njim vidim, ali on se nikako ne javlja na tel
-
zensko
uh..kame wrote:Zensko, pretpostavljam da si na Apollu?
Dosad si imala pristupnu brzinu 512 kb/s i brzinu downloada 60 kb/s. Sada ces imati pristupnu brzinu 1024 kb/s (1 mb/s) i brzinu downloada 120 kb/s.![]()
![]()
![]()
Znaci, duplo brze.
Presla sam na nesto
Houston imam problem, ne znam vise sta da skidam od muzike/ sa neta
-
farky
hvala, potrudicu se sad, pogotovo da uhvatim ovu foru bez placanja prikljuckakame wrote:Meni su stavili pojacalo kad su dosli da naprave odcjepnik za internet.
-
La_Forge
... pa ovo je katastrofa... poludih vise od ovih ponuda...
i sa mnom je isti slucaj... zovem ih otkada sam cuo za kablovski internet.. stanujem na Grbavici i citavo je naselje vec dobilo kablovski osim moje zgrade..
bio mi je i tehnicar, uspio sam ga uganjati mada mi je on saopstio da ceka da mi ugrade neka pojacala...
prosla mi je i ova ponuda za besplatnu ugradnju, ma crnjak..
da ima neko drugi slicnu ponudu nebih nikad otisao u HS... evo bukvalno godinu dana visam tako po kancelarijama ...

i sa mnom je isti slucaj... zovem ih otkada sam cuo za kablovski internet.. stanujem na Grbavici i citavo je naselje vec dobilo kablovski osim moje zgrade..
bio mi je i tehnicar, uspio sam ga uganjati mada mi je on saopstio da ceka da mi ugrade neka pojacala...
prosla mi je i ova ponuda za besplatnu ugradnju, ma crnjak..
da ima neko drugi slicnu ponudu nebih nikad otisao u HS... evo bukvalno godinu dana visam tako po kancelarijama ...
-
La_Forge
ma barabe prave...
joj, konkurencija je zdravlje, kako bi im s merakom otisao tamo u kancelarija jednoga dana i pokazao frishko potpisan ugovor s konkurentskom firmom...
na bojim se da taj film necu zadugo vidjeti u ovom gradu, i ne samo po pitanju usluga privatnih firmi, tu je situacija jos dobra ...
kako je na salterima Poste ili Elektroprivrede, da ne govorim Opstina ili bilo kojeg suda...
joj, konkurencija je zdravlje, kako bi im s merakom otisao tamo u kancelarija jednoga dana i pokazao frishko potpisan ugovor s konkurentskom firmom...
na bojim se da taj film necu zadugo vidjeti u ovom gradu, i ne samo po pitanju usluga privatnih firmi, tu je situacija jos dobra ...
kako je na salterima Poste ili Elektroprivrede, da ne govorim Opstina ili bilo kojeg suda...