Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
karanana

#9176 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

sport internet. retro dial up
Stari kenjac

#9177 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Stari kenjac »

Jbala vas snimalica u čmar! :twisted:
Naslovnica

#9178 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Stari kenjac wrote:Jbala vas snimalica u čmar! :twisted:
Samo da dodam - VAZDA!
Bronco_Billy

#9179 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Bronco_Billy »

Samo da se pridruzim klubu "pucanje konekcije".
Ovaj vikend je bio totalni haos, za 48 sati preko 60 prekida (oni provjeravali). Dolazili tehnicari, opet isto stanje. Znatno manje al prekida.
Borba sa vjetrenjacama.
shin

#9180 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by shin »

Od kada ih je preuzeo Mtel ovo je kurac od ovce, ping i konekcija mi je katastrofa, evo jebe me mjesec dana svaki dan konekcija sa prekidima. Dok je bio Logosoft nisam imao prekid jednom u pola godine. Treba ovo odjebat što prije.
Maharadza

#9181 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Da ovaj mtel nije došao da lol uništi i konkurenciju "pogura"?! :D
MTV

#9183 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Na resiveru AirTies HD vise ne svijetli HD oznaka kod kanala A1 HD. Kod drugih HD kanala svijetli.
A1 HD je sada SD.
LiP again

#9184 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

Koliko vidim (ili sam obnevidio), ukinuto slanje sms-a preko portala. (uklonjen link, ipak se moze doci do sms forme, ali je zavucena kao u prici)

Konekcija, dakako, opet prekida 250 puta u roku od sat vremena i sa njima definitivno gubim strpljenje... mislim da necu docekati kraj godine da predjem na HS (Telemach bih, najradije, ali nisu jos uvijek pruzili kablove).
Jednostavno nestaje signala, prekida usluga, pa se onda opet pojavi...
Naslovnica

#9185 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Logosoft postaje LOL ( :lol: ) u pravom smislu.
:lol: :lol: :lol:
Sakazulu

#9186 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Naslovnica wrote:Logosoft postaje LOL ( :lol: ) u pravom smislu.
:lol: :lol: :lol:
Kad te sudbina opali hehe
afannedim

#9187 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

LiP again wrote:Koliko vidim (ili sam obnevidio), ukinuto slanje sms-a preko portala. (uklonjen link, ipak se moze doci do sms forme, ali je zavucena kao u prici)

Konekcija, dakako, opet prekida 250 puta u roku od sat vremena i sa njima definitivno gubim strpljenje... mislim da necu docekati kraj godine da predjem na HS (Telemach bih, najradije, ali nisu jos uvijek pruzili kablove).
Jednostavno nestaje signala, prekida usluga, pa se onda opet pojavi...
Zovi ih. Ja problema nemam sa netom i još sam na starom paketu.
MTV

#9188 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mislio sam da je tema umrla.

Stari paket sve ok nepamtim reset resivera, rotuer extra.
novi.dan.nova.nafaka

#9189 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

LOL postaje sve lošiji sa uslugom.
Btw, nije da hejtam, ali jel neko primijetio da je odjednom puno više nebošnjaka u LOL-u, barem ono što sam par puta u zadnje vrijeme zvao. Odjednom Ivani, Tatjane (šalteruša u Igmanskoj) i sl.
Ono, Sarajevo treba itekako biti multietnički grad apsolutno to podržavam, al eto, usput mi zapalo za oko. :)
Ljakan

#9190 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Zna li neko ovaj super tv jel se moze spojit preko drugog modema ili samo preko ovog njihovog i to direkt kablom?
Rođak spojio na njihov modem wifi modem- ruter svoj i na njega super tv ali nema sliku ima epg i drugo??
MTV

#9191 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Akcija "A šta ti gledaš?" donosi nove popuste i pogodnosti
Image

Predstavljamo najnoviju ponudu u sklopu dobro poznate akcije "A šta ti gledaš?", koja uključuje IPTV uslugu sa najboljom ponudom TV kanala, kao i brojne povoljnosti koje korisnici mogu ostvariti uz LoGO! pakete.

Svi korisnici koji od 1. juna do 30. jula potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca, dobiće 50% popusta na pretplatu tokom prvih šest mjeseci.

Također, korisnici koji u navedenom periodu potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, moći će ostvariti popust na preplatu od 50% tokom prva tri mjeseca.

Podsjećamo da LoGO! integrisani paketi usluga sadrže i povoljnu fiksnu i mobilnu telefoniju sa najnižom jedinstvenom cijenom poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH, mobilnu telefoniju sa najnižom cijenom SMS poruka (0,05 KM) te fiksnu telefoniju sa besplatnim razgovorima ka svim fiksnim mrežama u BiH, kao i brz mobilni i fiksni Internet.

Tokom trajanja ove ponude nudimo vam i izbor uređaja po povoljnim cijenama.

Ako se do 30. jula odlučite za LoGO! Quadro+ paket, pored navedenih pogodnosti možete birati između pametnih uređaja iz ponude. Uz standarnu pretplatu LoGO! Quadro+ paketa pametni telefon Sony Xperia M2 dobićete po cijeni od samo 1 KM, a pametni televizor Samsung 32" H4000 ćete platiti svega 299 KM uz mogućnost otplate na rate.

Ako se pretplatite na LoGO! Quadro paket, u njegovoj posebnoj ponudi naći ćete sjajni pametni telefon Huawei G630 za samo 1 KM ili bežični telefon Philips D210 po istoj cijeni.

Za više informacija posjetite najbližu poslovnicu Logosofta ili nas pozovite na 033/ 931-900.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=e872 ... 43e7b93610
MTV

#9192 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nove pogodnosti za poslovne korisnike LoGO! BIZ platforme: LoGO! BIZ NET i besplatan mobilni pristup cloud servisima Office365

Izuzetno nam je drago što od 01. juna možemo ponuditi novu uslugu i pogodnosti za sve poslovne korisnike LoGO! BIZ platforme, a to su LoGO! BIZ NET i besplatna Internet veza sa uslugom Office365.

LoGO! BIZ NET predstavlja uslugu koja omogućava prenos podataka i SMS bez mogućnosti uspostavljanja poziva, a korisnicima LoGO! BIZ platforme na raspolaganju je nekoliko tarifnih modela, i to od 1 GB, 5 GB ili 16 GB sa maksimalnom brzinom prenosa podataka od 21 Mb/s. Nakon što potroše saobraćaj iz svog tarifnog modela, korisnici LoGO! BIZ NET usluge mogu nastaviti koristiti Internet smanjenom brzinom ili aktivirati tarifni dodatak kako bi nastavili surfati maksimalnom brzinom.

Također, donosimo i novu pogodnost za sve poslovne korisnike mobilne telefonije, a koji koriste Office365. Spomenuta pogodnost omogućava besplatan data saobraćaj sa mobilnih telefona, usmjeren ka i od Office365 servisa, što znači da se ova vrsta Internet saobraćaja neće mjeriti, niti tarifirati.

Naglašavamo da je Logosoft jedina kompanija u regiji koja nudi ovu pogodnost kojom želi dodatno pomoći poslovanje svojih korisnika koji su u pokretu te im omogućiti nesmetanu komunikaciju prema ključnim poslovnim servisima sa svakog mjesta i u svako vrijeme.

Podsjećamo da je LoGO! BIZ platforma IT/komunikacionih servisa i usluga namijenjena kompanijama svih veličina i profila. Izgradite vaš IT na LoGO! BIZ platformi i na jednom mjestu ćete dobiti:razgovore u mobilnoj i fiksnoj telefoniji za 0 KM unutar vaše grupe, brz i pouzdan Internet link, Office365 rješenje licenciranih serverskih i kancelarijskih alata, vrhunsku IT podršku, pristup podacima sa bilo kog mjesta i bilo kog uređaja, Windows telefone i tablete po posebnim pogodnostima.

Kreirajte LoGO! BIZ paket po vašoj mjeri!

Za više informacija o LoGO! BIZ platformi pozovite nas na 033/ 931-987.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=fcdc ... 10c06b15ca
rizibizi

#9193 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

novi.dan.nova.nafaka wrote:LOL postaje sve lošiji sa uslugom.
Btw, nije da hejtam, ali jel neko primijetio da je odjednom puno više nebošnjaka u LOL-u, barem ono što sam par puta u zadnje vrijeme zvao. Odjednom Ivani, Tatjane (šalteruša u Igmanskoj) i sl.
Ono, Sarajevo treba itekako biti multietnički grad apsolutno to podržavam, al eto, usput mi zapalo za oko. :)
Ja i... Tako je kolega otisao da plati racun u Importane, krenuo komentarisati vidi mu glave, papak iz Lukavice, tamte vamte kad covjeku pise Mahir na prsima. Iskreno cuna me moja zaboli taman i da je Jose Luis De La Peña Martinez na salteru ako ce da mi pruzi kvalitetnu uslugu za pristojne pare ja cu da mu budem korisnik. Osim toga sta fali Tatjani, bar imas gdje oko baciti dok placas racun. :zdravkocolic:
MTV

#9194 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

rizibizi wrote:
Ja i... Tako je kolega otisao da plati racun u Importane, krenuo komentarisati vidi mu glave, papak iz Lukavice, tamte vamte kad covjeku pise Mahir na prsima. Iskreno cuna me moja zaboli taman i da je Jose Luis De La Peña Martinez na salteru ako ce da mi pruzi kvalitetnu uslugu za pristojne pare ja cu da mu budem korisnik. Osim toga sta fali Tatjani, bar imas gdje oko baciti dok placas racun. :zdravkocolic:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Sakazulu

#9195 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

A imam i ja primjera gdje inima ime zapne za oko, onako usput, ali zapne! Pa se kao čude jer znaju da im je komentar koji ispale ono šupački nimalo multi-sarajevski.

Ali, da primjere ne nabrajam, šta me briga ko radi samo nas ekonomija može izvuči a naci shit ulitati....
MTV

#9196 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Moram pohvaliti malo Logosoft to dugo nisam :)
Naime teleteksta nema na nekim kanalima na kojima bi trebao da radi (epg cesto nije tacan)i poslao sam im mail sa listom kanala:
OBN, Hayatu, BN TV, alternativnoj, RTS 1 i RTS 2, Rai Uno, Super RTL, Sat1, Pro7, Kabel eins, tve, TRT Turk

TTX je za sada proradio na: BN TV, Sat1, Pro7, Kabel eins.
al-em

#9197 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

Otkako sam presao na paket net,tv,kucni telefon nemam ama bas nikakav problem sa logosoftom.

Dok sam bio na duo paketu cesto je stekao internet i ponekad ledio tv, ali zadnja 3-4 mjeseca nijednu zamjerku nemam.
MTV

#9198 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ludilooo

Image

Treba 10/1MBps

Edit:
Pri ukljucivanju resivera dvaput je ispisivalo Greska:1023 i nije ucitavao kanal ni epg. Za minut dva bi sve proradilo.
Last edited by MTV on 05/06/2015 20:48, edited 1 time in total.
semirsar

#9199 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Image

treba volko :mrgreen:
MTV

#9200 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:gunjastajl:
Post Reply