Logosoft
Moderator: Benq
- karanana
#8526 Re: Logosoft ALL ABOUT
je li vama dosao na mail januarski racun?
meni obicno dodje vec 1. ili 2. u mjesecu a do sada nista. mozda me chaste.
meni obicno dodje vec 1. ili 2. u mjesecu a do sada nista. mozda me chaste.
- afannedim
#8527 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro je ovo oko upozorenja, bolje ovako nego da te isključe i da im se sve na kamaruMTV wrote:Mislim da bi bio red da su nas pocastili sa jednim kanalom umjesto reklamiranja iskljucivanja korisnika radi ne placanja i akcije reci da sam te ja poslao koja vrijedi do 1 maja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8528 Re: Logosoft ALL ABOUT
semirsar wrote:Ja platim kad se sjetim![]()
Ali neki korisnici nisu jos ni decembarski racun dobili, to pouzdano znam.
Racun dobijam na moj gmail, istovremeno i na LOL mail.MTV wrote:Meni racuni uopste ne dolaze, a e-racun ne znam ni gdje treba da se gleda.
Takodje mogu na LOL stranici, kad se ulogujem, vidjeti sve uplate, reverse i ostale podatke o svemu sto me zanima a vezano je za moj racun.
i ja platim kad se nakanim
-
Sakazulu
#8529 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni dođe čiko na vrata i kaže ja sam iz LOL, hoćete platiti, platim i ode... Sad da li u Igmansku u Sarajevu ili Vogošći - ne znam!Chmoljo wrote:semirsar wrote:Ja platim kad se sjetim![]()
Ali neki korisnici nisu jos ni decembarski racun dobili, to pouzdano znam.
Racun dobijam na moj gmail, istovremeno i na LOL mail.MTV wrote:Meni racuni uopste ne dolaze, a e-racun ne znam ni gdje treba da se gleda.
Takodje mogu na LOL stranici, kad se ulogujem, vidjeti sve uplate, reverse i ostale podatke o svemu sto me zanima a vezano je za moj racun.![]()
i ja platim kad se nakanimobično za dva mjeseca
- semirsar
#8530 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote: Meni dođe čiko na vrata i kaže ja sam iz LOL, hoćete platiti, platim i ode... Sad da li u Igmansku u Sarajevu ili Vogošći - ne znam!
E vala bi i ja dos'o po pare
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8531 Re: Logosoft ALL ABOUT
imaju u importaneu naplatno mjesto, ne znam je li neko pominjao...
- MTV
#8532 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jeste, pisano je na prethodnim stranicama, al nije na odmet ponovitiChmoljo wrote:imaju u importaneu naplatno mjesto, ne znam je li neko pominjao...
I pade moj prvi hiljaditi post
-
vnm
#8533 Re: Logosoft ALL ABOUT
mene u decembru zvali na mobitel. dobar dan, dobar dan, morate promijeniti paket (bio na beta paketu). koji hocete (odaberem omega), kontaktirat ce vas kolege te ce doci da donesu modem sa wireless routerom da postave (posto trenutno koristim vlastiti modem).
nit me ko kad zvao, nit su donijeli modem, a na omegu sam prebacen.
-
Sakazulu
#8534 Re: Logosoft ALL ABOUT
Presreo ih semirsar... kao što hoće ovog čiku koji dolazi do nasvnm wrote:mene u decembru zvali na mobitel. dobar dan, dobar dan, morate promijeniti paket (bio na beta paketu). koji hocete (odaberem omega), kontaktirat ce vas kolege te ce doci da donesu modem sa wireless routerom da postave (posto trenutno koristim vlastiti modem).
- MTV
#8535 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dial-up Internet paketi se povlače iz ponude Logosofta
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=fcab ... b4cafd35f1
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=fcab ... b4cafd35f1
- afannedim
#8536 Re: Logosoft ALL ABOUT
Joj dial up zar je to iko više koristio
-
Sakazulu
#8537 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesam ja, najsigurnije za skidanje torrenta, neeemaaa šanse da te provale!afannedim wrote:Joj dial up zar je to iko više koristio
PS
Dodatne informacije o navedenom dostupne su putem telefona +387 33 931 900 i +387 67 133 3333. - Da li je i ovaj broj besplatan, prilikom zvanja sa fiksnog, tj. bilo kojeg 06x iz bh mobilnih mreža?
- semirsar
#8538 Re: Logosoft ALL ABOUT
Aj ba nek se neko usput javi i sa utiscima o mobilnoj telefoniji koju LOL nudi, dostupnosti mreze, numeraciji, je l' to 'vako ko ovo gori izgleda, ma ko ce tol'ke brojeve popamtitiSakazulu wrote:Jesam ja, najsigurnije za skidanje torrenta, neeemaaa šanse da te provale!afannedim wrote:Joj dial up zar je to iko više koristio
PS
Dodatne informacije o navedenom dostupne su putem telefona +387 33 931 900 i +387 67 133 3333. - Da li je i ovaj broj besplatan, prilikom zvanja sa fiksnog, tj. bilo kojeg 06x iz bh mobilnih mreža?
svi se usutili ko "ja se zajbo, pa nek i drugi, da ne bidnem sam"
-
Sakazulu
#8539 Re: Logosoft ALL ABOUT
I mene sve to zanima!semirsar wrote:Aj ba nek se neko usput javi i sa utiscima o mobilnoj telefoniji koju LOL nudi, dostupnosti mreze, numeraciji, je l' to 'vako ko ovo gori izgleda, ma ko ce tol'ke brojeve popamtitiSakazulu wrote:Jesam ja, najsigurnije za skidanje torrenta, neeemaaa šanse da te provale!afannedim wrote:Joj dial up zar je to iko više koristio
PS
- Praetorious
#8540 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kako sad da se kačim na broadband, kad su ukinuli dial-up? Vidim ja da je vakat da se pređe na optički wireless ... 
- ElRe
#8541 Re: Logosoft ALL ABOUT
Broj nije besplatan, radi se o MTEL broju ciji je Logosoft MVNO, isto kao da se zove bilo koji MTEL mobitel.Sakazulu wrote:Jesam ja, najsigurnije za skidanje torrenta, neeemaaa šanse da te provale!afannedim wrote:Joj dial up zar je to iko više koristio
PS
-
Sakazulu
#8542 Re: Logosoft ALL ABOUT
LOGOSOFT
RASPISUJE
K O N K U R S
za popunu sljedećeg radnog mjesta
1. Saradnik za razvoj softvera 1 izvršilac
Uslovi:
Poznavanje razvojnih alata sa .NET platforme
Poznavanje programskih jezika Pascal i Delphi
Iskustvo u radu sa SQL Server bazom podataka
Najmanje srednja stručna sprema (SSS)
Poželjno poznavanje osnovnih poslovnih procesa prodaje i nabavke
Poželjno, ali ne i obavezno, radno iskustvo na sličnim poslovima
Zainteresovani kandidati treba da dostave svoju profesionalnu biografiju (CV), te detaljne kontakt podatke putem opcije"PRIJAVI SE NA OGLAS". Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će pozvani na intervju i testiranje znanja.
Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.
Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti na telefon 931-917, svakim danom od 9 do 16 sati (kontakt osoba: Jadranka Kreševljak Deljković)
Broj pozicija:1
Datum objave:11.02.2015.
Trajanje oglasa:8 dana (ističe 19.02.2015.)
RASPISUJE
K O N K U R S
za popunu sljedećeg radnog mjesta
1. Saradnik za razvoj softvera 1 izvršilac
Uslovi:
Poznavanje razvojnih alata sa .NET platforme
Poznavanje programskih jezika Pascal i Delphi
Iskustvo u radu sa SQL Server bazom podataka
Najmanje srednja stručna sprema (SSS)
Poželjno poznavanje osnovnih poslovnih procesa prodaje i nabavke
Poželjno, ali ne i obavezno, radno iskustvo na sličnim poslovima
Zainteresovani kandidati treba da dostave svoju profesionalnu biografiju (CV), te detaljne kontakt podatke putem opcije"PRIJAVI SE NA OGLAS". Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će pozvani na intervju i testiranje znanja.
Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.
Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti na telefon 931-917, svakim danom od 9 do 16 sati (kontakt osoba: Jadranka Kreševljak Deljković)
Broj pozicija:1
Datum objave:11.02.2015.
Trajanje oglasa:8 dana (ističe 19.02.2015.)
-
nevzad
#8543 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo ja da ti javim iz prve ruke. Čekao sam mjesec dana reko neću odmah dok to ne poštimaju sve kako treba. Preključe potpisao novi ugovor, QUADRO paket. Dugo sam dumao bil/nebil prešao, kanali ovo/ono i na kraju skontam da sam samo na dobitku sa ovim paketom. Što se tiče TV-a imam sve kanale osim HD paketa, ali ipak ima 15HD kanalasemirsar wrote:Aj ba nek se neko usput javi i sa utiscima o mobilnoj telefoniji koju LOL nudi, dostupnosti mreze, numeraciji, je l' to 'vako ko ovo gori izgleda, ma ko ce tol'ke brojeve popamtitiSakazulu wrote:Jesam ja, najsigurnije za skidanje torrenta, neeemaaa šanse da te provale!afannedim wrote:Joj dial up zar je to iko više koristio
PS
Ono što me iznerviralo na samom startu jeste da im je politika firme da prva tri mjeseca GSM nije moguće koristiti u roamingu. Kao to je u interesu korisnika radi nabijanja računa u roamingu i sl., ali vidio sam da i kod Mtel-a imaju istu politiku tako da to vjerovatno moraju tako. Srećom imam još par mjeseci broj po ugovorom BHT tako da mogu ovo testirati. Da, i ovo da kažem numeracija je sedmocifrena sa 067 pozivnim ali mogu prenjeti broj besplatno kad budem htio.
Eto, čim nešto interesantno primjetim, podjeliću sa ostalima
- MTV
#8544 Re: Logosoft ALL ABOUT
Otvaranje nove poslovnice na Dobrinji - Dobro nam došli!

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će usluge Logosofta od sutra biti na dohvat ruke stanovnicima općine Novi grad, jer na Dobrinji otvaramo našu novu poslovnicu.
Koristimo ovu priliku da vas pozovemo na otvaranje i prijateljsko druženje, koje će biti upriličeno 14.februara u 12 časova na adresi Hamdije Kapidžića 6.
Nakon otvaranja ćete imati priliku i da se igrate sa nama. Uz "Kolo sreće" provjerite koliko vam je fortuna naklonjena, a za najsrećnije Logosoft je pripremio preko 70 zanimljivih poklona.
Pored toga, kako bismo posebno obilježili subotnje popodne pozivamo vas da naše useljenje proslavimo i druženjem na ledu, jer Logosoft organizuje i "Dan za klizanje" na obližnjem klizalištu, i to od 10 do 16 sati.
Poseban dan zaslužuje i posebnu akciju, pa će prvih pet posjetilaca koji dođu u našu novu poslovnicu i potpišu ugovor zajedan od LoGo! paketa na 24 mjeseca na poklon dobiti Allview Nano tablet, dok će prvih pet naših korisnika koji dođu u našu novu poslovnicu i plate svoj zadnji mjesečni račun dobiti na poklon slušalice.
Dobro nam došli!
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=9e39 ... 0e95fb365e

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će usluge Logosofta od sutra biti na dohvat ruke stanovnicima općine Novi grad, jer na Dobrinji otvaramo našu novu poslovnicu.
Koristimo ovu priliku da vas pozovemo na otvaranje i prijateljsko druženje, koje će biti upriličeno 14.februara u 12 časova na adresi Hamdije Kapidžića 6.
Nakon otvaranja ćete imati priliku i da se igrate sa nama. Uz "Kolo sreće" provjerite koliko vam je fortuna naklonjena, a za najsrećnije Logosoft je pripremio preko 70 zanimljivih poklona.
Pored toga, kako bismo posebno obilježili subotnje popodne pozivamo vas da naše useljenje proslavimo i druženjem na ledu, jer Logosoft organizuje i "Dan za klizanje" na obližnjem klizalištu, i to od 10 do 16 sati.
Poseban dan zaslužuje i posebnu akciju, pa će prvih pet posjetilaca koji dođu u našu novu poslovnicu i potpišu ugovor zajedan od LoGo! paketa na 24 mjeseca na poklon dobiti Allview Nano tablet, dok će prvih pet naših korisnika koji dođu u našu novu poslovnicu i plate svoj zadnji mjesečni račun dobiti na poklon slušalice.
Dobro nam došli!
Vaš Logosoft
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=9e39 ... 0e95fb365e
-
Sakazulu
#8545 Re: Logosoft ALL ABOUT
E što otvaraju na sve strane... Da ne završe k'o Kerum!
-
StupskaBitanga
#8547 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prekoputa Mrkve kod taksista negdje gore je taj broj
- MTV
#8548 Re: Logosoft ALL ABOUT
Podijeljeno više od 70 poklona povodom otvaranja nove poslovnice!

Objavljeno 14.02.2015 u 13:48
U sarajevskom naselju Dobrinja danas je otvorena poslovnica kompanije Logosoft, piše novinska agencija Patria.
Veliki broj korisnika usluga Logosofta prisustvovali su ovom svečanom trenutku, a mnogi su imali prilike zaigrati "Kolo sreće" te su osvojili vrijedne nagrade. Za najsrećnije učesnike Logosoft je pripremio više od 70 zanimljivih poklona.
Damir Dizdarević, izvršni direktor za usluge, prodaju i marketing Logosofta kazao je da prvenstveno cilj da njihovim korisnicima kojih je na Dobrinji jako puno približi fizički.
"Ali istovremeno da ponudimo sasvim jedan novi set usluga u odnosu na ono što je Logosoft nudio do sada. Mi smo od nedavno počeli i sa uslugama mobilne telefonije koje su upotpunile ovaj naš dosadašnji trio set usluga s kojima smo radili. Ovo je jedan od naših koraka koji smo planirali za budućnost u cilju približavanja korsnicima i fizički i u cilju ispunjavanja njihovih potreba. S obzirom da su IT tehnologije sastavni dio života želimo da budemo dio toga i da uljepšamo živote naših korisnika" kazao je Dizdarević.
On je istakao da je već na proljeće planirano i dodatno proširenje seta usluga. Ovim otvorenjem osigurana su i nova radna mjesta za 10 radnika.
"To proširenje odnosit će se kako na privatne tako i na biznis korisnike kojima ćemo ponuditi poprilično inovativan set usluga koji će i kod poslovnih korisnika pokušati objediniti pružanje svih IT usluga na jedno mjesto", dodao je Dizdarević.
Logosoft nije zaboravio ni na zaljubljene, koji danas proslavljaju praznik širom svijeta, te je pripremio i iznenađenje za odabrani zaljubljeni par koji je učestvovao u igri "Logosoft poklanja ljubav!".
Povodom otvaranja nove poslovnice, Logosoft je organizirao i Dan za klizanje za svoj novi komšiluk, i to u periodu od 10 do 16 časova.
http://www.mojportal.ba/novost/209058/P ... poslovnice

Objavljeno 14.02.2015 u 13:48
U sarajevskom naselju Dobrinja danas je otvorena poslovnica kompanije Logosoft, piše novinska agencija Patria.
Veliki broj korisnika usluga Logosofta prisustvovali su ovom svečanom trenutku, a mnogi su imali prilike zaigrati "Kolo sreće" te su osvojili vrijedne nagrade. Za najsrećnije učesnike Logosoft je pripremio više od 70 zanimljivih poklona.
Damir Dizdarević, izvršni direktor za usluge, prodaju i marketing Logosofta kazao je da prvenstveno cilj da njihovim korisnicima kojih je na Dobrinji jako puno približi fizički.
"Ali istovremeno da ponudimo sasvim jedan novi set usluga u odnosu na ono što je Logosoft nudio do sada. Mi smo od nedavno počeli i sa uslugama mobilne telefonije koje su upotpunile ovaj naš dosadašnji trio set usluga s kojima smo radili. Ovo je jedan od naših koraka koji smo planirali za budućnost u cilju približavanja korsnicima i fizički i u cilju ispunjavanja njihovih potreba. S obzirom da su IT tehnologije sastavni dio života želimo da budemo dio toga i da uljepšamo živote naših korisnika" kazao je Dizdarević.
On je istakao da je već na proljeće planirano i dodatno proširenje seta usluga. Ovim otvorenjem osigurana su i nova radna mjesta za 10 radnika.
"To proširenje odnosit će se kako na privatne tako i na biznis korisnike kojima ćemo ponuditi poprilično inovativan set usluga koji će i kod poslovnih korisnika pokušati objediniti pružanje svih IT usluga na jedno mjesto", dodao je Dizdarević.
Logosoft nije zaboravio ni na zaljubljene, koji danas proslavljaju praznik širom svijeta, te je pripremio i iznenađenje za odabrani zaljubljeni par koji je učestvovao u igri "Logosoft poklanja ljubav!".
Povodom otvaranja nove poslovnice, Logosoft je organizirao i Dan za klizanje za svoj novi komšiluk, i to u periodu od 10 do 16 časova.
http://www.mojportal.ba/novost/209058/P ... poslovnice
- mokra_carapa
#8549 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vala svaka im čast. Baš mi je drago što logosoft napreduje 
- ElRe
#8550 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTEL napreduje, ali nemam problem sa tim.