Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smijesni_ste wrote:Odnosilo se, očigledno, na one kojima ne radi "kao mlijeko"...
Bez uvrede je bilo, znači nazovi ih
Poziv prema njima riješi sve. I ja bih kad nešto zapinje prvo htio pitati na forumu, ali umjesto toga, ugasim svu opremu, sačekam koji minut, upalim... I ako tad ne radi, zovem i kroz slušalicu davim ko se tamo javi, i gle čuda proradi.
Ja sam im se ja mislim ovih dana popeo na vrh glave. Jebi ga, treba mi brz i stabilan internet, a to nikako nemam, i to bukvalno od kako sam presao na logo trio paket. Do tada sve bilo super. I svaki put kazu, haj ugasi modem na 5-6 minuta da mi nesto podesimo i bit ce bolje, i bude bolje tu noc/dan i onda opet sve po starom... i evo izgleda da je danas OK, da nema problema...
i jos sam primjetio da TV1000 stopa pravo kad pocnu erotski filmovi nisam upratio jel jos neki, ali to mi je zapalo za oko...
meni su rekli da je do mog routera. kad sam im objasnio da imam dva routera i,da je jedan repeater, i da sve to godinama radi bez problema, onda su rekli da ce pogledati postavke njihovog modema...
Last edited by Qler on 31/01/2015 22:19, edited 1 time in total.
Qler wrote:Ja sam im se ja mislim ovih dana popeo na vrh glave. Jebi ga, treba mi brz i stabilan internet, a to nikako nemam, i to bukvalno od kako sam presao na logo trio paket. Do tada sve bilo super. I svaki put kazu, haj ugasi modem na 5-6 minuta da mi nesto podesimo i bit ce bolje, i bude bolje tu noc/dan i onda opet sve po starom... i evo izgleda da je danas OK, da nema problema...
i jos sam primjetio da TV1000 stopa pravo kad pocnu erotski filmovi nisam upratio jel jos neki, ali to mi je zapalo za oko...
Qler wrote:Ja sam im se ja mislim ovih dana popeo na vrh glave. Jebi ga, treba mi brz i stabilan internet, a to nikako nemam, i to bukvalno od kako sam presao na logo trio paket. Do tada sve bilo super. I svaki put kazu, haj ugasi modem na 5-6 minuta da mi nesto podesimo i bit ce bolje, i bude bolje tu noc/dan i onda opet sve po starom... i evo izgleda da je danas OK, da nema problema...
Trebalo bi da radi do kada rade i ostale radnje u Importanne-u (mislim do 21). Takav je obično ugovor u svakom tržnom centru, ne možeš otvarati i zatvarati kad ti je ćeif.
mogu li kakvi novi programi?
moze li H2 jer su sve sto valja pomjerili tu a na H ostavili trash tipa skladisnih ratova i slicnih sranja.
moze li bbc2 zbog dobrih bbc serija?
moze li taj cnn jebo ga ja vise? jebo mater cnn sam fato sa onom satelitskom od 20 maraka jer je dzaba kanal a ovi ga ne mogu ubaciti. a znaju krisom izbacivati kanale.
Dzontra_Volta wrote:Trebalo bi da radi do kada rade i ostale radnje u Importanne-u (mislim do 21). Takav je obično ugovor u svakom tržnom centru, ne možeš otvarati i zatvarati kad ti je ćeif.
Samo da se zahvalim baš je tako kako si napisao, tačnije do 8 ako ćemo cjepidlačiti