Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#8351 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

samosingle wrote:sta je najbolje za uzeti trenutno na trzistu od ponude ovih operatera telemach. logosoft telekom i sta vec jos ima da bi odnos ulozenog i dobijenog bio dobar. Trenutno sam na telemachu obicna kablovska a trebao bi taj neki paket ima li neko prijedlog? za ovaj logosoft sam cuo da je dobar
Vidi na stranici www.lol.ba novu ponudu paketa pa ako te neki interesuje objasnit cemo.
Korisnik sam logosofta 3 godine, prvu godine samo osnovni internet a ostale dvije Trio Light koji nije vise u ponudi. Po starom za 60 KM imam 200 kanala, 10 MBps, uracunao racun telefona bez njega 52 KM. Sad po novom bi trebao, kad sve TV pakete uracunam, placat oko 80 KM.

Prvo ti vidi sta bi otprilike htio u paketu pa ti moze netko pomoci. Jel ti dostupan logosoft na tvojoj adresi?
Benq

#8352 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote:
samosingle wrote:sta je najbolje za uzeti trenutno na trzistu od ponude ovih operatera telemach. logosoft telekom i sta vec jos ima da bi odnos ulozenog i dobijenog bio dobar. Trenutno sam na telemachu obicna kablovska a trebao bi taj neki paket ima li neko prijedlog? za ovaj logosoft sam cuo da je dobar
Vidi na stranici http://www.lol.ba novu ponudu paketa pa ako te neki interesuje objasnit cemo.
Korisnik sam logosofta 3 godine, prvu godine samo osnovni internet a ostale dvije Trio Light koji nije vise u ponudi. Po starom za 60 KM imam 200 kanala, 10 MBps, uracunao racun telefona bez njega 52 KM. Sad po novom bi trebao, kad sve TV pakete uracunam, placat oko 80 KM.

Prvo ti vidi sta bi otprilike htio u paketu pa ti moze netko pomoci. Jel ti dostupan logosoft na tvojoj adresi?
Ispravka pogresnog (boldirano) navoda , "Uposlenik sam logosofta 3 godine" :pisnuo: :lol: :lol: izvini brate morao sam vidim na LOL temi te handre opasno :D

Sto se tice tih paketa , mislim da mu je najbolja opcija Trio Grande Family , dobije 40Mbps , 150 kanala + HD , telefon... Ali eto , neka preceslja sve ako ima opciju :)
MTV

#8353 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Benq wrote:
MTV wrote: Vidi na stranici http://www.lol.ba novu ponudu paketa pa ako te neki interesuje objasnit cemo.

Ispravka pogresnog (boldirano) navoda , "Uposlenik sam logosofta 3 godine" :pisnuo: :lol: :lol: izvini brate morao sam vidim na LOL temi te handre opasno :D

Sto se tice tih paketa , mislim da mu je najbolja opcija Trio Grande Family , dobije 40Mbps , 150 kanala + HD , telefon... Ali eto , neka preceslja sve ako ima opciju :)
Ovo tvoje boldirano: samo se slatko nasmijem ;-) A jos jace da sam uposlenik svega i svacega :lol: al sam se sad kreno zaj.... zezat s njima uz duz i poprijeko. :D

Hvala na suosjecanju
LP :)
Maharadza

#8354 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Benq wrote:
MTV wrote:
Vidi na stranici http://www.lol.ba novu ponudu paketa pa ako te neki interesuje objasnit cemo.

I obavezno neka provjeri u komšiluku kakva je situacija sa signalom/konekcijom, jer će i njemu 90% biti situacija kao u komšija - ako je njima udure bit će i njemu i obrnuto! :thumbup:
Benq

#8355 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Maharadza wrote: I obavezno neka provjeri u komšiluku kakva je situacija sa signalom/konekcijom, jer će i njemu 90% biti situacija kao u komšija - ako je njima udure bit će i njemu i obrnuto! :thumbup:
Znas ono : "More , al' i ne mora bit.." :) , ja sam na HS-u , komsinica u zgradi iznad mene izludi , stalno puca konekcija , kanali se gube i sl , komsija do mene malo-malo pa nema interneta nikako pogotovo u dane vikenda , a kod mene sve u najboljem redu :).
MTV

#8356 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

@Maharadza sine brute zar i ti?
Sakazulu

#8357 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Benq wrote:
Maharadza wrote: I obavezno neka provjeri u komšiluku kakva je situacija sa signalom/konekcijom, jer će i njemu 90% biti situacija kao u komšija - ako je njima udure bit će i njemu i obrnuto! :thumbup:
Znas ono : "More , al' i ne mora bit.." :) , ja sam na HS-u , komsinica u zgradi iznad mene izludi , stalno puca konekcija , kanali se gube i sl , komsija do mene malo-malo pa nema interneta nikako pogotovo u dane vikenda , a kod mene sve u najboljem redu :).
Pa što si se njima nakačio na žicu i praviš smetnje :run: sram te bilo :skoljka:
Benq

#8358 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Sakazulu wrote:
Benq wrote:
Pa što si se njima nakačio na žicu i praviš smetnje :run: sram te bilo :skoljka:
Moze mi se :P :lol:
karanana

#8359 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

auuu mi sporog interneta. a ne rade ni hd kanali. je li jos neko ima problem ili je individualno. ch vila. interesantno je kako na lol-u nema kolektivnih problema nego ovi problemi se pojavljuju individualno.
afannedim

#8360 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

karanana wrote:auuu mi sporog interneta. a ne rade ni hd kanali. je li jos neko ima problem ili je individualno. ch vila. interesantno je kako na lol-u nema kolektivnih problema nego ovi problemi se pojavljuju individualno.
Image

evo chvila, HD kanali rade uredno sad gledao
karanana

#8361 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

nista, uradit cu restart svega.
afannedim

#8362 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

karanana wrote:nista, uradit cu restart svega.
Nazovi ih nek ti oni prvo resetuju karticu kod sebe ili ostrvo kako oni zovu, tako je meni urađeno.
karanana

#8363 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

evo restart u kuci je odradio svoje.
afannedim

#8364 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

karanana wrote:evo restart u kuci je odradio svoje.
:thumbup: :thumbup:
Sakazulu

#8365 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ima li šanse za neki novi paket ipak ide februar :)
Praetorious

#8366 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Jedino kakav humanitarni paket, upućen stradalnicima od poplava, a koji je, vidi čuda, misteriozno skrenuo sa svoga odredišta :D

Image
Sakazulu

#8367 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma nisu se u ovoj godini potrudili nešto ponuditi :izet:
MTV

#8368 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Trio Light 10/1 samo da se pozalim da se svaki dan mora obavezno resetovati resiver AirTies HD, internet OK radi. C Vila 2
Image
Dzontra_Volta

#8369 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Image

Trio Light 10/1
Odavno ništa nisam restartovao, čak i snimalica - da kucnem u drvo! :-D
Sakazulu

#8370 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:Trio Light 10/1 samo da se pozalim da se svaki dan mora obavezno resetovati resiver AirTies HD, internet OK radi. C Vila 2
Možda je vrijeme za novi risiver!
Intelinside

#8371 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Intelinside »

Da li logosoft ima ponudu rutera(wifi) uredjaja u paketima? ja koristim trio paket vec 2 godine
MTV

#8372 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Intelinside wrote:Da li logosoft ima ponudu rutera(wifi) uredjaja u paketima? ja koristim trio paket vec 2 godine
Ima, isto koristim trio light paket 2 godine. I na starom koji je crkao i na ovom novom ima wifi.
Sakazulu

#8373 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Intelinside wrote:Da li logosoft ima ponudu rutera(wifi) uredjaja u paketima? ja koristim trio paket vec 2 godine
Pitaj da zamijene, inače neka rikne pa ćeš dobiti!
afannedim

#8374 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
Ima, isto koristim trio light paket 2 godine. I na starom koji je crkao i na ovom novom ima wifi.
MTV

#8375 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jesul ovo poceli pravo tamljenje? Radio RTL do maloprije. Tamno i nema teleteksta.
Post Reply