Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Sakazulu

#8326 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

semirsar wrote:Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?

Je l' to krenula taktika talasanja imaga/neJmaga... iliti u prevodu "predjite na novi paket i sve ce se samo od sebe sredit'" :evil:
Kako drugacije objasniti to da sam od nove godine im'o 5x vise prekida nego u sve ove godine koliko sam korisnik. :twisted:
Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...
MTV

#8327 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Trio Light Cvila2 sve OK.
semirsar

#8328 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote: Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...
I ja sam na starom paketu, i ne mislim ga mjenjati dok ne vidim na sta ce ovo sve izici.
Ne pada mi na pamet da se vezem na 12/24 mjeseca i trpim sranja. :evil:

Trio+ paket je kod mene
moke_31

#8329 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moke_31 »

semirsar wrote:Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?

Je l' to krenula taktika talasanja imaga/neJmaga... iliti u prevodu "predjite na novi paket i sve ce se samo od sebe sredit'" :evil:
Kako drugacije objasniti to da sam od nove godine im'o 5x vise prekida nego u sve ove godine koliko sam korisnik. :twisted:
Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.
Nefs-i Mulhima

#8330 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Nefs-i Mulhima »

moke_31 wrote: Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.

+1 dobrinja 4
Maharadza

#8331 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Sakazulu wrote:

Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...
Podsjeća na situaciju tj. probleme oko konekcije kod TM-a kada su nama povećali brzine net-a, opšti haos ali se sve "smirilo" nakon nekog vremena, sada je beton konekcija! :thumbup: Imam osjećaj da ovi naši prvo povećaju brzine da vide kako će mreža "reagovati" pa tamo gdje treba povećaju signal/zamijene opremu za jaču, ali ništa unaprijed ne troše...cicije! :P
mokra_carapa

#8332 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

Sakazulu wrote:
Big Ben wrote:
mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Image
Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš! :wink:

Speedtest često laže zato raspali torrent i vidi koja je brzina!
Torrent drzi fiksno 1mb/s ponekad 1.1mb/s
Kad se covjek sjeti kako je bilo prije kad je limit bio na lolu 5gb i nekih 6mb/s brzina :lol:
Big Ben

#8333 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Big Ben »

Ja sam jucer imao neke probleme na Xboxu...raja mi javlja da sam cas online, cas offline. Toliko je strasno bilo da su me zvali da vide jel sve u duRe.
Inace, ja od Nove godine cesce moram resetovati modem. Chvila. Duo+
Qler

#8334 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Nefs-i Mulhima wrote:
moke_31 wrote: Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.

+1 dobrinja 4

I dobrinja 5, vec sam pisao i zvao ih i zalio se... Sad kao malo bolje

Logo trio novi paket
afannedim

#8335 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Chvila TRIO paket nikakvih problema.
karanana

#8336 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
Big Ben

#8337 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Big Ben »

karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
Evo sad sam ti provjerio. Meni je zaledio nakon 30 sekundi, pa nastavilo, pa opet zaledilo i tako u nedogled.
MTV

#8338 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
CV2 juce prekjucer mi je ledio RTL hrvatski, provjerio i viasat history stopa i to podobro. Jednom su mi nestali na 30 minuta ovi kanali: HRT 1, HRT 2, HRT 3, HRT 4, RTL, RTL 2 hrvatski. A nekad nece od prve da se prikaze slika na Fox Life treba sacekat jedno 10 sekudni da pocne.
Sakazulu

#8339 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Radi bez greške, i SD i HD, radi čak i onaj drugi History... Kad uštekam bilo koji kanal radi...

Baš u zadnje vrijeme previše ljudi kuka. LJUSKAAAAA nadam se da vaši rade nešto po ovom pitanju inačeeeeee sve će više biti tužnih radi vas.
afannedim

#8340 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Sakazulu wrote:
Radi bez greške, i SD i HD, radi čak i onaj drugi History... Kad uštekam bilo koji kanal radi...

Baš u zadnje vrijeme previše ljudi kuka. LJUSKAAAAA nadam se da vaši rade nešto po ovom pitanju inačeeeeee sve će više biti tužnih radi vas.
foliraš da radi, nesmiješ ni reći da radi odmah prozivaju nešto
Praetorious

#8341 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Viasat History radi i kod mene. Al', ne lezi vraže, meni sinoć nesta' interneta. Ostalo mi 15-tak minuta da dogledam nešto na YT, kad stade i nije se više ni vratio. Pravo su mi se po**ali u ćeif! Naravno da sam resetovao sve, od njihove opreme do kompa, al' jok! neće pa neće.
Sad je vrlo očigledno da firma ima problema sa stabilnošću usluga, neće ovo na dobro ...
neki

#8342 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

afannedim wrote:
neki wrote:
nis da brines...sad ce doci afan da ti kaze kako na cvili sve radi bez problema :-)
Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.
Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda.... :lol:
afannedim

#8343 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.[/quote]

Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda.... :lol:[/quote]

Koja djetinjasta duhovitost, grohotom se :lol: :lol: :lol: :lol:
neki

#8344 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.
Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda.... :lol:[/quote]

Koja djetinjasta duhovitost, grohotom se :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

kakva god da je isfrustrirala te :D
afannedim

#8345 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

neki wrote:
afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.
Koja djetinjasta duhovitost, grohotom se :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

kakva god da je isfrustrirala te :D[/quote]

jašta je je neznam hoću li moći spavati većeras :mrgreen: :mrgreen:
MTV

#8346 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol:
neki

#8347 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

afannedim wrote:
neki wrote:
Koja djetinjasta duhovitost, grohotom se :lol: :lol: :lol: :lol:
kakva god da je isfrustrirala te :D[/quote]

jašta je je neznam hoću li moći spavati većeras :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma ne brini, proći će te huja do večeras, spavat ćeš ti ko veliki
afannedim

#8348 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

jašta je je neznam hoću li moći spavati većeras :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma ne brini, proći će te huja do večeras, spavat ćeš ti ko veliki[/quote]

Umirem od smijeha na tvoje postove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
samosingle

#8349 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by samosingle »

sta je najbolje za uzeti trenutno na trzistu od ponude ovih operatera telemach. logosoft telekom i sta vec jos ima da bi odnos ulozenog i dobijenog bio dobar. Trenutno sam na telemachu obicna kablovska a trebao bi taj neki paket ima li neko prijedlog? za ovaj logosoft sam cuo da je dobar
Hajlac

#8350 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hajlac »

Sakazulu wrote:
Big Ben wrote:
mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Image
Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš! :wink:
Speedtest često laže zato raspali torrent i vidi koja je brzina!
Meni nikad ne laže - maks. brzina u torrentima ili s Nvidia/AMD servera je 2,2MBps(a trebalo bi biti do 3MBps) što ispadne isto kao rezultati u Speedtestu - oko 18Mpbs.
Post Reply