Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...semirsar wrote:Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?
Je l' to krenula taktika talasanja imaga/neJmaga... iliti u prevodu "predjite na novi paket i sve ce se samo od sebe sredit'"![]()
Kako drugacije objasniti to da sam od nove godine im'o 5x vise prekida nego u sve ove godine koliko sam korisnik.
Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#8326 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#8327 Re: Logosoft ALL ABOUT
Trio Light Cvila2 sve OK.
- semirsar
#8328 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja sam na starom paketu, i ne mislim ga mjenjati dok ne vidim na sta ce ovo sve izici.Sakazulu wrote: Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...
Ne pada mi na pamet da se vezem na 12/24 mjeseca i trpim sranja.
Trio+ paket je kod mene
-
moke_31
#8329 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.semirsar wrote:Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?
Je l' to krenula taktika talasanja imaga/neJmaga... iliti u prevodu "predjite na novi paket i sve ce se samo od sebe sredit'"![]()
Kako drugacije objasniti to da sam od nove godine im'o 5x vise prekida nego u sve ove godine koliko sam korisnik.
-
Nefs-i Mulhima
#8330 Re: Logosoft ALL ABOUT
moke_31 wrote: Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.
+1 dobrinja 4
- Maharadza
#8331 Re: Logosoft ALL ABOUT
Podsjeća na situaciju tj. probleme oko konekcije kod TM-a kada su nama povećali brzine net-a, opšti haos ali se sve "smirilo" nakon nekog vremena, sada je beton konekcija!Sakazulu wrote:Kod mene nema greška i sad ni unazad par mjeseci, ali sam još na starom paktu. Ali vjerujem da otkako su uveli nove pakete negdje zapinje. To mi nekako liči na logičan potez u balkanskom svijetu. Povećava se broj korisnika, ili jednostavno, nova tehnologija (ponuda) treba vremena da se ustabili...semirsar wrote:Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?
- mokra_carapa
#8332 Re: Logosoft ALL ABOUT
Torrent drzi fiksno 1mb/s ponekad 1.1mb/sSakazulu wrote:Big Ben wrote:Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš!mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Speedtest često laže zato raspali torrent i vidi koja je brzina!
Kad se covjek sjeti kako je bilo prije kad je limit bio na lolu 5gb i nekih 6mb/s brzina
- Big Ben
#8333 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam jucer imao neke probleme na Xboxu...raja mi javlja da sam cas online, cas offline. Toliko je strasno bilo da su me zvali da vide jel sve u duRe.
Inace, ja od Nove godine cesce moram resetovati modem. Chvila. Duo+
Inace, ja od Nove godine cesce moram resetovati modem. Chvila. Duo+
- Qler
#8334 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nefs-i Mulhima wrote:moke_31 wrote: Na Dobrinji 3 su prekidi i oscilacije u brzini zadnjih mjesec dana, bar kod mene.
+1 dobrinja 4
I dobrinja 5, vec sam pisao i zvao ih i zalio se... Sad kao malo bolje
Logo trio novi paket
- afannedim
#8335 Re: Logosoft ALL ABOUT
Chvila TRIO paket nikakvih problema.
- karanana
#8336 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
- Big Ben
#8337 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo sad sam ti provjerio. Meni je zaledio nakon 30 sekundi, pa nastavilo, pa opet zaledilo i tako u nedogled.karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
- MTV
#8338 Re: Logosoft ALL ABOUT
CV2 juce prekjucer mi je ledio RTL hrvatski, provjerio i viasat history stopa i to podobro. Jednom su mi nestali na 30 minuta ovi kanali: HRT 1, HRT 2, HRT 3, HRT 4, RTL, RTL 2 hrvatski. A nekad nece od prve da se prikaze slika na Fox Life treba sacekat jedno 10 sekudni da pocne.karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
-
Sakazulu
#8339 Re: Logosoft ALL ABOUT
Radi bez greške, i SD i HD, radi čak i onaj drugi History... Kad uštekam bilo koji kanal radi...karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
Baš u zadnje vrijeme previše ljudi kuka. LJUSKAAAAA nadam se da vaši rade nešto po ovom pitanju inačeeeeee sve će više biti tužnih radi vas.
- afannedim
#8340 Re: Logosoft ALL ABOUT
foliraš da radi, nesmiješ ni reći da radi odmah prozivaju neštoSakazulu wrote:Radi bez greške, i SD i HD, radi čak i onaj drugi History... Kad uštekam bilo koji kanal radi...karanana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
Baš u zadnje vrijeme previše ljudi kuka. LJUSKAAAAA nadam se da vaši rade nešto po ovom pitanju inačeeeeee sve će više biti tužnih radi vas.
- Praetorious
#8341 Re: Logosoft ALL ABOUT
Viasat History radi i kod mene. Al', ne lezi vraže, meni sinoć nesta' interneta. Ostalo mi 15-tak minuta da dogledam nešto na YT, kad stade i nije se više ni vratio. Pravo su mi se po**ali u ćeif! Naravno da sam resetovao sve, od njihove opreme do kompa, al' jok! neće pa neće.
Sad je vrlo očigledno da firma ima problema sa stabilnošću usluga, neće ovo na dobro ...
Sad je vrlo očigledno da firma ima problema sa stabilnošću usluga, neće ovo na dobro ...
-
neki
#8342 Re: Logosoft ALL ABOUT
Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.neki wrote:nis da brines...sad ce doci afan da ti kaze kako na cvili sve radi bez problemakaranana wrote:Moze li mi neko ucinit uslugu i provjeriti viasat history. Vec sedmicama imam problem. Prebacim na kanal i ne prodje ni minuta gledanja kanal se zaledi. Moze li neko prebaciti i vidjeti hoce li mu se u roku od minute gledanja slika zalediti? Viasat history obicni. Ne hd.
- afannedim
#8343 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.[/quote]
Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....
[/quote]
Koja djetinjasta duhovitost, grohotom se

Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....
-
neki
#8344 Re: Logosoft ALL ABOUT
Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.
kakva god da je isfrustrirala te
- afannedim
#8345 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koja djetinjasta duhovitost, grohotom seneki wrote:Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.
kakva god da je isfrustrirala te
jašta je je neznam hoću li moći spavati većeras
-
neki
#8347 Re: Logosoft ALL ABOUT
kakva god da je isfrustrirala teafannedim wrote:Koja djetinjasta duhovitost, grohotom seneki wrote:Naravno...ako radi kod tebe na cvili radi svuda....afannedim wrote:Je.o te afan, i radi sve kako treba da ne radi rekao bih i ja i kukao toliko.![]()
![]()
![]()
ma ne brini, proći će te huja do večeras, spavat ćeš ti ko veliki
- afannedim
#8348 Re: Logosoft ALL ABOUT
[/quote]
ma ne brini, proći će te huja do večeras, spavat ćeš ti ko veliki[/quote]
Umirem od smijeha na tvoje postove

ma ne brini, proći će te huja do večeras, spavat ćeš ti ko veliki[/quote]
Umirem od smijeha na tvoje postove
-
samosingle
#8349 Re: Logosoft ALL ABOUT
sta je najbolje za uzeti trenutno na trzistu od ponude ovih operatera telemach. logosoft telekom i sta vec jos ima da bi odnos ulozenog i dobijenog bio dobar. Trenutno sam na telemachu obicna kablovska a trebao bi taj neki paket ima li neko prijedlog? za ovaj logosoft sam cuo da je dobar
- Hajlac
#8350 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni nikad ne laže - maks. brzina u torrentima ili s Nvidia/AMD servera je 2,2MBps(a trebalo bi biti do 3MBps) što ispadne isto kao rezultati u Speedtestu - oko 18Mpbs.Sakazulu wrote:Speedtest često laže zato raspali torrent i vidi koja je brzina!Big Ben wrote:Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš!mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...