Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#7551 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Qler wrote:Ili ja ne vidim ili nema nista za nas na trio paketima, neka pojeftinjenja paketa, povecanja brzina...
Dobro vidis za nas u integrisanim paketima nema nista, novi su opsti uslovi koristenja i ja mislim niza uspostava poziva na fer osnovi i povoljniji pozivi prema mobilnoj mrezi ako sam dobro shvatio
afannedim

#7552 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Kanal radi nadji ga na uredjenju kanala i dvaput dugme nazad :)
Radi tako al kad šaltam normalno kanale samo stoji poruka kanal iz tehničkoh razloga ne radi itd itd
MTV

#7553 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:
MTV wrote:Kanal radi nadji ga na uredjenju kanala i dvaput dugme nazad :)
Radi tako al kad šaltam normalno kanale samo stoji poruka kanal iz tehničkoh razloga ne radi itd itd
Zaboravili skloniti tu obavijest.
afannedim

#7554 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ja se obradovah reko novi kanal kad hayatovci opet jbg
muha_sa

#7555 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by muha_sa »

afannedim wrote:Ja se obradovah reko novi kanal kad hayatovci opet jbg
obradovah se i ja da ce nam pojeftinit kad šipak :-)

skuplje usluge neg u ŠveCkoj, alllllllllllllllllllllll :-) ko voli nek izvoli. naša posla.
Sakazulu

#7556 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:
Qler wrote:Ili ja ne vidim ili nema nista za nas na trio paketima, neka pojeftinjenja paketa, povecanja brzina...
Dobro vidis za nas u integrisanim paketima nema nista, novi su opsti uslovi koristenja i ja mislim niza uspostava poziva na fer osnovi i povoljniji pozivi prema mobilnoj mrezi ako sam dobro shvatio
Fakat ne vidim ni ja za Trio pakete da nešto nude bolje ovo ono... Odo sad plakat! Jedino da nam ostave ovaj povremeni vanzemaljski D/U speed...
afannedim

#7557 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Odoh se I ja zacenuti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MTV

#7558 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ovaj History/History HD se ubi reklamirajuci svoj novi treci po redu kanal H2.
Sad bi reklama od sada dostupan, kontaktirajte svog kabl operatera za vise informacija.
Inace drugi kanala je crime&investigation konkurencija ga ima.

Sakazulu nemoj plakat sad imas duple Hayatovce.
Sakazulu

#7559 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

afannedim wrote:Ja se obradovah reko novi kanal kad hayatovci opet jbg
Barem da je u HD... Ili da više RTL Kockicu skockaju, više me ubi Spužva Bob Skockani na Nicleodeonu :-) i ono silno kreveljenje...
Sakazulu

#7560 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:Ovaj History/History HD se ubi reklamirajuci svoj novi treci po redu kanal H2.
Sad bi reklama od sada dostupan, kontaktirajte svog kabl operatera za vise informacija.

Ma nisam ih ni gledao... klinci ne puštaju Nickle iz ruku... Nego vidi što nas je online, hajmo na vopi da se upišamo od ove ponude :izet:
MTV

#7561 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:
MTV wrote:Ovaj History/History HD se ubi reklamirajuci svoj novi treci po redu kanal H2.

Ma nisam ih ni gledao... klinci ne puštaju Nickle iz ruku... Nego vidi što nas je online, hajmo na vopi da se upišamo od ove ponude :izet:
:lol: :lol: :lol:
Meni je ljepse uradjena sinkronizacija Sundjer Bob Kockalone na b92
Da ovi "novi" Hayatovci nisu mozda za SD resivere. Ne znam jel moze onaj stari na SD.
lider

#7562 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

MTV wrote:
Nema odavno napretka na integrisanim paketima, tako da sam se ja nakon ovog jutrošnjeg obavještenja odlučio prebaciti na nešto drugo. Dal Telemach ili Hs vidjet ću, možda i Telekom.. Ali logosoft sada već kasni, naročito sa brzinama interneta.
Praetorious

#7563 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Kasne, naročito sa brzinama UL-a koje su smiješno niske za današenje potrebe.
Ovdje mislim na zvaničnu ponudu koju ima 99.99% korisnika, ne na par ovih pivopija sa extra brzinama :D
Sakazulu

#7564 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Praetorious wrote:Kasne, naročito sa brzinama UL-a koje su smiješno niske za današenje potrebe.
Ovdje mislim na zvaničnu ponudu koju ima 99.99% korisnika, ne na par ovih pivopija sa extra brzinama :D

Slažem se ili svima isto ili nemojte barem nas dirati :)
Praetorious

#7565 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

:lol:
Bio bih zadovoljan da dignu UL (bar) na 1.6 mbps, na ovom Kola-Kola Light paketu. Ubih se svakodnevno dižući na cloud sa ovom malom brzinom ... :(
MTV

#7566 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote: Slažem se ili svima isto ili nemojte barem nas dirati :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lider

#7567 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Praetorious wrote:Kasne, naročito sa brzinama UL-a koje su smiješno niske za današenje potrebe.
I meni je to najveći problem, upload je smiješno nizak. Ali nije ni do njih, kablovskim operaterima je mnogo lakše povećati upload, dok je logosoft kod većine korisnika postigao maksimum, jer ADSL modemi ne dozvoljavaju upload veći od 1Mbps. A očito zamjena modema za toliko korisnika se logosoftu ne isplati. Tako da nek im je sa srećom.
Sakazulu

#7568 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

lider wrote:
I meni je to najveći problem, upload je smiješno nizak. Ali nije ni do njih, kablovskim operaterima je mnogo lakše povećati upload, dok je logosoft kod većine korisnika postigao maksimum, jer ADSL modemi ne dozvoljavaju upload veći od 1Mbps. A očito zamjena modema za toliko korisnika se logosoftu ne isplati. Tako da nek im je sa srećom.

Nekad davno se mogao iznajmiti ili kupiti modem ruter (to je sam i neku večer pisao u postu). Dakle ako je problem nabava da svima naprave zamjenu, onda bi mogli da se vrate toj staroj praksi. U svakom slučaju ne vjerujem da ne žele svima dati istu uslugu, jer prvo nije fer, a drugo to vodi do propasti!
MTV

#7569 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Praetorious wrote::lol:
Bio bih zadovoljan da dignu UL (bar) na 1.6 mbps, na ovom Kola-Kola Light paketu. Ubih se svakodnevno dižući na cloud sa ovom malom brzinom ... :(
Za marku ti pebacim sta oces i gdje oces po ovom
Image
Praetorious

#7570 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

E hFala care, treb'o bi' prebacit' klavir, pa taman mi fino dođe za markicu :D
Dobro, šalu na stranu, ne treba mi 10 mbps, ali 1.5-2 je neki minimum u današnje vrijeme. Jbg, svi su sa brzinama UL-a ostali u 20.v./st., s tim što je LoL ostao na začelju sa ubjedljivo najmanjim brzinama. Internet se promijenio, potrebe su se promijenile, treba pounudu prilagoditi današnjim uslovima. Ovo tim prije što se veći broj korisnika tuži na male brzine, dakle, problem nije subjektivan već vrlo, vrlo objektivan.
Pa kad je već tako, hajte malo podignite te brzine, ipak vam se mjesečno plaća solidna para.
MTV

#7571 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nisam dovoljno jak za klavira :lol: poklopio bi me ko misa :D
Znam sve razumijem ali ni ove brzne nisu 0-24 h mozda maksimalno 5-6 sati par dana pa ih onda nema 2-3 dana i tako. Ja sam ubjedjen da oni nesto miksaju gore jer par puta nece nista da mi otvori a ostale usluge u trio light rade itd.
Ja bi volio kao i vecina nas lolovaca da nam podignu download, pogotovo upload i tutnu koje kanalce :D
edin.h

#7572 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by edin.h »

Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...
A mogli su i to rijesiti da svako sebi kupi VDSL modem,ako je u tome problem...Ja bi prvi jednokratno uplatio za brzi modem, ako bi dobio vecu brzinu.

Kao sto ostali rekose i Upload im je zaista premal za danasnje standarde i Cloud servise...

Fakat mi je krivo sto su korisnike na integrisanim paketima zaboravili..... :sad: :sad: :(
Sakazulu

#7573 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

edin.h wrote:Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...
A mogli su i to rijesiti da svako sebi kupi VDSL modem,ako je u tome problem...Ja bi prvi jednokratno uplatio za brzi modem, ako bi dobio vecu brzinu.

Kao sto ostali rekose i Upload im je zaista premal za danasnje standarde i Cloud servise...

Fakat mi je krivo sto su korisnike na integrisanim paketima zaboravili..... :sad: :sad: :(

Koliko vidim ovaj zadnji što su mi zamijenili jer je stari riknuo je VDSL (VMG1312-B10A, Wireless N VDSL2 4-port Gateway with USB over POTS).

I još da napomenem, ovo me podsjetilo na BH Telekom i njihov najavljivani booom u augustu, a onda banana.
nevzad

#7574 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nevzad »

edin.h wrote:Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...

Još malo pa stižu i integrisani paketi sa novostima. Uvode GSM usluge uz ostalo :D . Provjerena informacija. Nemam info dali će biti i mobitela u ponudi a vjerovatno hoće.
LiP again

#7575 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

E ako bude i kakvih aparata mozda uzmem kakav na rate... :D
Post Reply