Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Grof

#6776 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Grof »

Slika odlična, ali kod mene nema tona, samo nešto "pišti" :lol:
PIMP-Meister-2000

#6777 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by PIMP-Meister-2000 »

Grof wrote:Slika odlična, ali kod mene nema tona, samo nešto "pišti" :lol:
Uh, dobro je, znači ne pišti samo kod mene (na TM-u sam)! :D

PS. Mogli su vala još malo uvećati ovaj logo pa da skroz pokriju desnu polovinu ekrana! :-)
ado-šampion

#6778 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ado-šampion »

Zna li mi neko reci kakav je signal Logosofta na Cengic Vili, Gradacacka ulica, ako neko ima da koristi u toj ulici bilo bi super? Zbog supaka iz BHT hocu da predjem na Trio paket Logosofta...
MTV

#6779 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

ado-šampion wrote:Zna li mi neko reci kakav je signal Logosofta na Cengic Vili, Gradacacka ulica, ako neko ima da koristi u toj ulici bilo bi super? Zbog supaka iz BHT hocu da predjem na Trio paket Logosofta...
Cengic vila 2, ulica Gradacacka koristim TRIO Light. Prosle sedmice je bilo problema uslijed najavljenih servisnih radova.
Sve preporuke svijeta imam za njih, 20 HD kanala, nema paketa. :thumbup: Ukoliko ti nisu povolji mozes ih odmah odjavit. Bio sam prijasnji korisnik HS i nisu mi dragi kao ni BH Telecom. Eto ako sta jos treba pitaj slobodno. Signal je EKSTRA :-D
neki

#6780 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

Sa amino 110 na trio light se ovaj bht hd ne moze gledat jel tako?
jastuk1

#6781 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by jastuk1 »

MTV wrote:
ado-šampion wrote:Zna li mi neko reci kakav je signal Logosofta na Cengic Vili, Gradacacka ulica, ako neko ima da koristi u toj ulici bilo bi super? Zbog supaka iz BHT hocu da predjem na Trio paket Logosofta...
Cengic vila 2, ulica Gradacacka koristim TRIO Light. Prosle sedmice je bilo problema uslijed najavljenih servisnih radova.
Sve preporuke svijeta imam za njih, 20 HD kanala, nema paketa. :thumbup: Ukoliko ti nisu povolji mozes ih odmah odjavit. Bio sam prijasnji korisnik HS i nisu mi dragi kao ni BH Telecom. Eto ako sta jos treba pitaj slobodno. Signal je EKSTRA :-D
Ja sam bio na LOL-u i prešao na HS, jer mi nisu mogli davati ugovorenu brzinu. Sad se kontam vratiti na BH Telekom. Logosoft je podužnica mtela i ispumpava većinu profita iz BiH, a ne u budžet i tako nas osiromašuje jer su zaduživanja kod komercijalnih banaka proporcionalno veća veća.
Sakazulu

#6782 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

jastuk1 wrote:
MTV wrote:
Ja sam bio na LOL-u i prešao na HS, jer mi nisu mogli davati ugovorenu brzinu. Sad se kontam vratiti na BH Telekom. Logosoft je podužnica mtela i ispumpava većinu profita iz BiH, a ne u budžet i tako nas osiromašuje jer su zaduživanja kod komercijalnih banaka proporcionalno veća veća.
haha... dobra ova! Već je prošlo par mjeseci pa sam mislio da su svi koje je ovo pogodilo, zaključali ovu temu i otišli. Kad kupiš Orbit isti je slučaj, kad kupiš neke cigare (ako si pušač) ili naručiš kafu, isti slučaj, ako platiš putarinu na našem malenom autoputu isto dio ode vani radi opreme koja se koristi JER NIJE DOMAĆI PROIZVOD, ko ima djecu kad kupe pelene itd... i itd i itd... Dakle, dokle ćete prditi u istu svijeću, jer cijeli svijet ima ekonomiju koja o nekome tamo zavisi. Samo je pitanje koliko tebi država daje. A naša to radi jako tanko!
Sakazulu

#6783 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

neki wrote:Sa amino 110 na trio light se ovaj bht hd ne moze gledat jel tako?
Da jer je SD a ne HD uređaj. Naravno treba ti i tv za HD prijem :D

PS

Upravo sam vidio na HD kanalu BHT-a kako spikeri najavljuju prenose utakmica, i ostale fore i hvale HD signal... ALI... taj snimak je katastrofa. Nije u HD-u. Dakle, slika SP-a (njihov signal) će biti HD, a oni iz studija mrljavi... Jedino, nadam se, da nisu, jadni, imali HD kamere da snime ovu reklamu, pa je tako kako je.
Last edited by Sakazulu on 12/06/2014 20:13, edited 1 time in total.
MTV

#6784 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

jastuk1 wrote:Ja sam bio na LOL-u i prešao na HS, jer mi nisu mogli davati ugovorenu brzinu. Sad se kontam vratiti na BH Telekom. Logosoft je podužnica mtela i ispumpava većinu profita iz BiH, a ne u budžet i tako nas osiromašuje jer su zaduživanja kod komercijalnih banaka proporcionalno veća veća.
Postovani jastuk1 prve dvije recenice postujem misljenje. Svako bira sta je ze njega bolje. Na trecoj crkajem od smijeha. :lol: :lol:
U bivsoj nam drzavi svi su se krajevi podjesnako razvijali i imali fabrike. Sad doslovno nemas nista. Sve dolazi od vana. Nemas domace proizvodje. Sto je sakazulu bolje objasnio.
I ako jeste preuzeo mtel nek je oni ce se truditi da osvoje trziste i da daju bolju usljugu. Sto sam financirao lopove u bh telecomu i hs financirao sam za izgradju dzamija i luksuzne aute za sefove i njihove sincice. Za to ispumpavanje love zahvali divnim i krasnim politicarima, a ne mtelu i logosoftu.
Bez uvrede.
Sakazulu

#6785 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

@MTV

Daj dodaj HD oznaku uz nick, sad kad imamo i MTV LIVE HD :D
MTV

#6786 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:@MTV

Hahahahahahahahaha :lol: :lol: ti si genije. Razmisljao sam o tome :-D
Nego hocu li MTV LIVE HD ili MTV HD? Mislim da je bolje MTV LIVE HD.

Ako Hrvatska zada jedan go mijenjam nick :-D
afannedim

#6787 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Hvala BHT1 na prijenosu ceremonije otvaranja prvenstva, stoko jadna ni to niste u stanju serem vam se na HD. Bar mogu to gledati na HRT2 I RTS 1 kao i utakmice.
EmiRem

#6788 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by EmiRem »

Jel i vama nestalo BHT "HD." Joooj države

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
afannedim

#6789 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

EmiRem wrote:Jel i vama nestalo BHT "HD." Joooj države

Evo proradi sad. Tanko je ovo HD i slika trzuka malo.
EmiRem

#6790 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by EmiRem »

Al šteka ko lud. A ovo je max 480p

afannedim

#6791 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Jao loše slike i trzanja, joj odrona i državne televizije.

Edit. evo popravilo se
thesting

#6792 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by thesting »

Ma nemojte puno obracati paznju na trenutnu sliku, mada bi bilo lijepo da je i ona bolja. Ali kad pocne prenos i preuzmu hd materijal vjerujem da ce to super izgledati. Samo da ne bude trzanja, pucanja zvuka i slicno.
Sakazulu

#6793 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Hihi biće prebacivanja na hrt...
Ljuska_u_BaklaFi

#6794 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

MTV wrote:
Sakazulu wrote:@MTV

Hahahahahahahahaha :lol: :lol: ti si genije. Razmisljao sam o tome :-D
Nego hocu li MTV LIVE HD ili MTV HD? Mislim da je bolje MTV LIVE HD.

Ako Hrvatska zada jedan go mijenjam nick :-D
MTV samo da znas cekamo promjenu :D :D :D :D
Sakazulu

#6795 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Evo samo da ode u trgovinu po slova i tranzicija počinje.

Eh LJUSKA - CMC naštimaj nazad!
MTV

#6796 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Evo samo da ode u trgovinu po slova i tranzicija počinje.

Eh LJUSKA - CMC naštimaj nazad!
Fali mu Miso Kovac :D
thesting

#6797 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by thesting »

Jel jos nekom puca zvuk na BHT HD? Meni svako pola minute, minut prekine ton na djelic sekunde. Nema neko pravilo, nekad prodje par minuta ali uglavnom dosta cesto. Zvao sam podrsku kazu proslijedit ce kome treba. Samo da do nase utakmice otklone. Ali onako me interesuje jel neki lokalni problem kod mene ili je svima na LOL-u isto?
LiP again

#6798 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

thesting wrote:Jel jos nekom puca zvuk na BHT HD? Meni svako pola minute, minut prekine ton na djelic sekunde. Nema neko pravilo, nekad prodje par minuta ali uglavnom dosta cesto. Zvao sam podrsku kazu proslijedit ce kome treba. Samo da do nase utakmice otklone. Ali onako me interesuje jel neki lokalni problem kod mene ili je svima na LOL-u isto?
Da, to je sinoc bilo, evo danas se opet ponavlja... :twisted: Pokusao sa restartom STB-a, situacija ista.

Mislio sam da ce LOL srediti danas to, ali nisu...
Sakazulu

#6799 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Zato se utakmica sinoć nije ni pratila na HD shitu, nego na HRT bez ikakvih problema.
karanana

#6800 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Puca ton. Je li to do lol-a ili bht-a?
Post Reply