O ovome pričam, za 1 marku bi se prodao...6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
Logosoft
Moderator: Benq
- Cossack
#5951 Re: Logosoft ALL ABOUT
- drugtito2011
#5952 Re: Logosoft ALL ABOUT
Slažem se 100%, čak je lakše saradjivati sa neBošnjacima, ako već rasprava ide u tom pravcu...Svi mi znamo kako teško dolazimo do novca, i šta sve moramo uraditi da bi zaradili platu...e kad je već tako, onda očekujemo od gospode kod koje ostavljamo naš novac da nas cijene, jer žive od naših para...nažalost gospoda iz BH telecoma to ne razumije, jer kad se realno pogleda, oni radili ili ne radili, njima je plata svakog 1. u mjesecu, bez brige da li će je dobiti...zato, za MOJE PARE ja ću odlučivati gdje i kako ću ih trošiti, bez obzira ko je u pitanju..neću tračati u firme koje nisu domaće, ali ako domoaći misle da se prema nama odnose kao prema nepismenim ovcama, onda im to sigurno neću dopustiti...da im plaćam i da me j..u u zdrav mozak...e to neće ićiCossack wrote:Sarađivati se mora i treba. End of story.drugtito2011 wrote:Reci to Bakiru i njegovim kompanjonima...Možda su oni malo posenililiCossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
- EmiRem
#5953 Re: Logosoft ALL ABOUT
U ovome je sva poenta, bravo za post6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
-
moke_31
#5954 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ne vrijedi uopće pokušavati nešto reći odmah se nađe njih par da te poklopi "neoborivim" dokazima. Nekoliko forumaša je na prethodnim stranicama zaista detaljno protabirilo šta predstavlja ovo moguće preuzimanje LOL-a od mtela u svakom smislu, i ekonomskom i patriotskom i u smislu konkurencije, kvalitete usluga ali badava. Dođe par pametnih petokolonaša i poseru se na cijelu konstruktivnu diskusiju i još krenu izazivati nekim izjavama pa se neki bezze nalože...Cossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
Spas je u razvoju ruralnog interneta
Last edited by moke_31 on 23/12/2013 16:03, edited 1 time in total.
- karanana
#5955 Re: Logosoft ALL ABOUT
to je to.6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
i jos da nadodam: potaknite nase bosnjacke gazde da misle na duge staze i da ne prodaju imovinu i zadovolje se sa par miliona evrica na racunu. ali na zalost tesko je to nekoga nagovoriti. lijepo je unovciti i prodati nesto i onda namiriti par generacija da ne moraju nista raditi.
i zasto onda kriviti kupca bio on srbin, hrvat, shvabo, rus......? u kome je problem? da li je problem u kupcu ili u nama (bosnjackim gazdama)?
-
xarfaxusss
#5956 Re: Logosoft ALL ABOUT
A jel i tebi to vjera ne da da guzis pa si i ti nervozan kao i hube?moke_31 wrote:Ma ne vrijedi uopće pokušavati nešto reći odmah se nađe njih par da te poklopi "neoborivim" dokazima. Nekoliko forumaša je na prethodnim stranicama zaista detaljno protabirilo šta predstavlja ovo moguće preuzimanje LOL-a od mtela u svakom smislu, i ekonomskom i patriotskom i u smislu konkurencije, ali badava. Dođe par pametnih petokolonaša i poseru se na cijelu konstruktivnu diskusiju još krenu izazivati nekim izjavama pa se neki bezze nalože...Cossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
Spas je u razvoju ruralnog interneta![]()
![]()
-
xarfaxusss
#5957 Re: Logosoft ALL ABOUT
karanana wrote:to je to.6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
i jos da nadodam: potaknite nase bosnjacke gazde da misle na duge staze i da ne prodaju imovinu i zadovolje se sa par miliona evrica na racunu. ali na zalost tesko je to nekoga nagovoriti. lijepo je unovciti i prodati nesto i onda namiriti par generacija da ne moraju nista raditi.
i zasto onda kriviti kupca bio on srbin, hrvat, shvabo, rus......? u kome je problem? da li je problem u kupcu ili u nama (bosnjackim gazdama)?
Da nije prvo mtela bilo pa onda telemacha mi nikad ne bi flata vidjeli. Ljudi posteno rade, i cilj im je musterija za razliku od SDA bankomata koji hodze zaposljava.
-
moke_31
#5958 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zar ti nisi već banovan... sad će moderacija valjdaxarfaxusss wrote:A jel i tebi to vjera ne da da guzis pa si i ti nervozan kao i hube?moke_31 wrote:Ma ne vrijedi uopće pokušavati nešto reći odmah se nađe njih par da te poklopi "neoborivim" dokazima. Nekoliko forumaša je na prethodnim stranicama zaista detaljno protabirilo šta predstavlja ovo moguće preuzimanje LOL-a od mtela u svakom smislu, i ekonomskom i patriotskom i u smislu konkurencije, ali badava. Dođe par pametnih petokolonaša i poseru se na cijelu konstruktivnu diskusiju još krenu izazivati nekim izjavama pa se neki bezze nalože...Cossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
Spas je u razvoju ruralnog interneta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
xarfaxusss
#5959 Re: Logosoft ALL ABOUT
moke_31 wrote:
Zar ti nisi već banovan... sad će moderacija valjda![]()
samo se nadaj. Ja nisam nacionalista kao ti i hube. Ti i hube idete pa pa u banovice u jednom pravcu
-
TwistedX
#5960 Re: Logosoft ALL ABOUT
Markica po markica, 101 marka. Meni tih 101 markica npr jako znaci jer nisam u tih 200 familija koje vode ovu zemlju. Dok sve poplacam ovdje (sve skuplje i skuplje) ostanem 2x -tog bez prebijene. Vidis moja akademska edukacija ne dozvoljava da mogu bolje zivjeti. Hmmmmm, mozda sam trebao smetljarsku neku skolu zavrsiti. Oni i vode zemlju a i medju tih 200 familija su.Cossack wrote:O ovome pričam, za 1 marku bi se prodao...6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
Balija nisam, cetnih nisam, ustasa nisam. Sve vrijeme rata sam bio ovdje i moj otac komunjara je branio ovu zemlju i drago mi je sto sam takav komunjara da mi niko ne smeta.
I da za kraj svim nacionalistima: SMRT NACIONALIZMU, SLOBODA NARODU!!!
-
moke_31
#5961 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad si i nacionalista ako voliš i podržavaš domaće kompanije i protiviš se kada se trebaju prodati "komšijama"xarfaxusss wrote:moke_31 wrote:
![]()
![]()
samo se nadaj. Ja nisam nacionalista kao ti i hube. Ti i hube idete pa pa u banovice u jednom pravcu
A ako tebe ne banuju zbog onog psovanja ...
-
Naslovnica
#5962 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ali fakat mi nije jasno kako niko od "patriota" da optuži vlasnika LoL-a za izdaju nacionalnih interesa, ili slično tome?!
Već sam jednom rekao - čovjek je vašim (i mojim) novcem stvorio to što je stvorio, prodaće mrskom neprijatelju, a vi opleli po neprijatelju (umjesto po izdajniku). I tako još 14 puta za po 14 izdajnika koji će se prodati mrskom mtelu.
Džaba patriotizam, kada su izdajice na svakom koraku.
Šta reći, koju poruku poslati, kome?

Već sam jednom rekao - čovjek je vašim (i mojim) novcem stvorio to što je stvorio, prodaće mrskom neprijatelju, a vi opleli po neprijatelju (umjesto po izdajniku). I tako još 14 puta za po 14 izdajnika koji će se prodati mrskom mtelu.
- Maharadza
#5963 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisi, već kada ljude nazivaš komunjarama, četnicima, ustašama, pobjeguljama itd. a sebe busaš u prsa kao da si Šeher Sarajevo oslobodio a što dotični čini (divi postove, psovanje njegovo neću ni komentarisati, bit' će Inšallah banovan kao što je bio i prije par dana na temi o GRAS-u)! I što je još gore, deklariše se kao Mu'min...da nije žalosno bilo bi smiješno! (Hint - ukucaj u google: Islam o nacionalizmu!moke_31 wrote:Sad si i nacionalista ako voliš i podržavaš domaće kompanije i protiviš se kada se trebaju prodati "komšijama"xarfaxusss wrote:moke_31 wrote:
![]()
![]()
samo se nadaj. Ja nisam nacionalista kao ti i hube. Ti i hube idete pa pa u banovice u jednom pravcu![]()
![]()
A ako tebe ne banuju zbog onog psovanja ...
Aferim, pogođaš ih "u sridu"!Naslovnica wrote:Ali fakat mi nije jasno kako niko od "patriota" da optuži vlasnika LoL-a za izdaju nacionalnih interesa, ili slično tome?!
![]()
-
made_in_sarajevo
#5964 Re: Logosoft ALL ABOUT
a sta ako ljudi kazu da prica o prodaji je suplja? ili prodat ce LOL ali nekoj firmi iz EU koja ce ovdje bas dar mar napraviti? 
-
Dzontra_Volta
#5965 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ne mogu da vjerujem cime se vi zamarate!?
Sve dok se taj LOL ne proda, nema potrebe o tome razmisljati gdje ce ko preci i sl. Pa nije "prelazni rok" pri kraju, pa da se unaprijed obezbijedite.
Ako se i kad se promijeni vlasnistvo, staviti karte na sto i vidjeti gdje i sta dalje. Neki drugi operater jedva ceka da se predje kod njih.
Sve dok se taj LOL ne proda, nema potrebe o tome razmisljati gdje ce ko preci i sl. Pa nije "prelazni rok" pri kraju, pa da se unaprijed obezbijedite.
Ako se i kad se promijeni vlasnistvo, staviti karte na sto i vidjeti gdje i sta dalje. Neki drugi operater jedva ceka da se predje kod njih.
-
Naslovnica
#5966 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja bih najiskrenije volio da je sva ova priča fakat šupljak, i da LoL ostane kako je i bio. 
- Maharadza
#5967 Re: Logosoft ALL ABOUT
hube-again wrote:Ti si paša moj davno provaljen i nema potrebe da dolaziš sa tim nickom. Odjavi se i uđi kao xarfax ako nije već banovan. Provaljen si ima mjesec većMaharadza wrote:
Aferim, pogođaš ih "u sridu"!.
Elem, ovdje vidimo klasičnu SDA-ovsku školu; "ako nemaš (kontra) argumente, napadni dotičnoga neutemeljenim optuživanjem i vrijeđanjem na ličnoj osnovi! Šta god ti padne na pamet, samo skreni sa teme/pitanja!"
Zašto ne odgovoriš gore čovjeku (Naslovnica) kojeg' sam citirao nego mene napadaš ti koji svega DAN nakon što su ti TRAJNO uklonili acc praviš novi?!
-
Nazif_Gljiva
#5968 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko to kupuje LOL? LOL
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- afannedim
#5969 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma niko bomba bacenaNazif_Gljiva wrote:Ko to kupuje LOL? LOL
-
Sakazulu
#5970 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo ja za 1 KM, preko certifikata!
- fortaleza
#5971 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za sva pitanja o prodaji privatne firme obratite se navodno bivšem vlasniku telibećireviću.
Sva ostala naklapanja, vrijeđanja i netrpeljivost su nepotrebna i valjda će biti sankcionirana od strane moderatora.
Ako je ovaj info o prodaji točan to znači da se područja pod tri telekoma počinju miješati (makar i ovako, a ne zakupom vodova) i da mtel računa i na tržište federacije što nekim bhteovcima naravno smeta (prepoznat će se). Patrioti nek plaćaju po nacionalnom ključu neovisno o ponudi, a ostali što je povoljnije i naravno što im više odgovara. Sva daljnja priča je suvišnja.
Sva ostala naklapanja, vrijeđanja i netrpeljivost su nepotrebna i valjda će biti sankcionirana od strane moderatora.
Ako je ovaj info o prodaji točan to znači da se područja pod tri telekoma počinju miješati (makar i ovako, a ne zakupom vodova) i da mtel računa i na tržište federacije što nekim bhteovcima naravno smeta (prepoznat će se). Patrioti nek plaćaju po nacionalnom ključu neovisno o ponudi, a ostali što je povoljnije i naravno što im više odgovara. Sva daljnja priča je suvišnja.
- afannedim
#5972 LOGOSOFT PONOVO
Zajeb.te politiku i politička prepucavanja, držite se teme.
-
Nazif_Gljiva
#5973 Re: LOGOSOFT PONOVO
Izgleda da je info tacan, sta je tu je...afannedim wrote:Zajeb.te politiku i politička prepucavanja, držite se teme.
- karanana
#5974 Re: LOGOSOFT PONOVO
vau. nikad vise stamparskih gresaka u jednoj recenici ne vidjoh.„Znamo da M:tel kupuje veći broj oepratere i da su kupili Logosoft, a mi pregopvaramo sa 7-8 preeduizeča, o tome čće javnost biti obvavještena kada prcoesi budu završeni, ali za nas jakao javnor epduzeče to je teče jer je potrebna saglasnost skupštine, upranvog odbroa i procedura duže traje“, pojasnio je Rešidbegović.
zaboli me neka stvar za nacionalisticku pricu. ali hajde da malo raspravimo sta ce nam ova promjena gazde donijeti u pogledu usluge.