Po toj logici jedino preostaje da se prebacim na BHT što se tiče mobilne, pa makar oni bili skuplji i lošiji od konkurencije?jastuk1 wrote:Znači pošto su političari mazohiste, ne rade za nas odnosno rade protiv nas, itd, mi mi onda trebamo isto da radimo protiv nas i pljujemo po sebi i osiromašujemo se i nastojimo svim silama da budemo što bolji ekonomski robovi vlasnicima izvan BiH. Treba da nastavljamo tamo gdje su političari počeli. Sramotno i kobno razmišljanje.TwistedX wrote:Ja radim za stranu kompaniju koja ima predstavnistvo ovdje. Zasto, zato sto nema posla ovdje kod nas. Zasto, zato sto nam pokrase politicari. Zasto, zato sto ih boli briga za nas. Zasto, zato sto hoce da stave sebi pare na racun pa kad ih pohapse da im djeca imaju od cega zivjeti a ne mi. Kad se te stvari srede kod nas i kada ja budem mogao raditi u domacoj firmi, e onda mozemo pricati o tome sto vi spominjete.
Pored takvih kao što si ti, PRAVA, ALI ONA PRAVA ekonomska propast nam je zagarantovana. I još jednom ne govorimo o operativnim ili nabavnim troškovima to je ok i ne može se sve ovdje nabaviti naravno, već o profitu, o onome što ostaje nakon operativnih i svih drugih troškova, koji strani vlasnici logično ispumpavaju izvan BiH.
Logosoft
Moderator: Benq
-
Naslovnica
#5826 Re: Logosoft ALL ABOUT
- daors
#5827 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma jok, ba! Najbolje je da sve svoje firme rasprodamo i drugima placamo proizvode/usluge.
Ako je stvarno istina o prodaji LOL-a "namah" se odjavljujem.
Ako je stvarno istina o prodaji LOL-a "namah" se odjavljujem.
- MTV
#5828 Re: Logosoft ALL ABOUT
@realist vrati se ti svom HSThe Realist wrote: Onako, po čemu je HS manji od Logosofta? Neka se oni ne prodaju nikome.
Ako mislis da je HS mnogo veci od logosofta nemoj zaboraviti da je preko 70% korisnika sami penzioneri koji koriste SAMO kablovsku od 13.50 KM, na kojoj nemas ama bas nista pogledati. Penzioneri nemaju zivaca se zajebavat sa digitalnom u kojoj svako malo kanal kocka, nema kvalitetnog epg, ponuda da ne govorim, istek kartice za moderne TV aparate, kante od resivera u koje treba da ide kartica za dekodiranje a nemaju ih (kineska smeca) o kojim nema ni recenice na internetu, internet ih nezanima. O telefonu nista ne znam, pa necu ni da pricam o toj grani HS. A nudu usluge ni u pola Sarajeva, po prigradskim naseljima gdje narod kuka kako nema para a kuce nicu kao pecurke poslije kise, i to ne sa jednim katom nego sa 3 ili 4. po Olovu, Gornjem i donjem Vakufu i Turbe (nikad cuo). Tu vecina ima total TV i razne satelitske antene.
Kanali koje logosoft ima u svojoj ponudi nisu tipa: KISS, Behar TV, mtv (al) igman, OSMTV, saudiske arabije, ntv ic kakanj, tv istocno sarajevo itd.
Koristio sam HS kad je bila osnovna ponuda bez MTV Adria, Hallmarka (sada Universal), TV 1000, kanala. Eto svi mi znamo njemacki pa nam bili ostavili VIVA, a kanali koji ima prevoda stave u digitalu, KAO ONI MI IDU PRVI, mozda po hidzretskim godinama, i stave mtv igman jer je trazilo par hodza.
A o prodaji ove kompanije, neko bacio kosku i svi zagrlizli, ako su ukinuli par kanala (Da vinci learning, poker chanel , Balkanika i CMC - zalim za obadva), i ukinuli mjesto u bbi centru, neznaci da se prodaju. Mozda su neprihvatljivi ugovori za te kanale i prevelika cijena za plac u bbi centru.
PS: tek su ti sada popravili 634 MHz frekvenciju nakon godine i po dana.
PPS: SVI SE VRATITE SVOJIM TEMAMA I NETROLAJTE VISE, na kraju krajeva i ako se prodaje predjite gdje hocete ionako niste ugovorom vezani.
-
The Realist
#5829 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne bih o tome ko šta nudi, jer ne mislim niti o tome raspravljati, niti o mogućoj prodaji Logosofta, no nikako mi nema logike da je Logosoft veći od HS-a (nisam rekao da nisu kvalitetniji, jer pojma nemam, nisam ih koristio). To opet ne znači da ovi neće kupiti HS.MTV wrote: @realist vrati se ti svom HS![]()
Ako mislis da je HS mnogo veci od logosofta nemoj zaboraviti da je preko 70% korisnika sami penzioneri koji koriste SAMO kablovsku od 13.50 KM, na kojoj nemas ama bas nista pogledati. Penzioneri nemaju zivaca se zajebavat sa digitalnom u kojoj svako malo kanal kocka, nema kvalitetnog epg, ponuda da ne govorim, istek kartice za moderne TV aparate, kante od resivera u koje treba da ide kartica za dekodiranje a nemaju ih (kineska smeca) o kojim nema ni recenice na internetu, internet ih nezanima. O telefonu nista ne znam, pa necu ni da pricam o toj grani HS. A nudu usluge ni u pola Sarajeva, po prigradskim naseljima gdje narod kuka kako nema para a kuce nicu kao pecurke poslije kise, i to ne sa jednim katom nego sa 3 ili 4. po Olovu, Gornjem i donjem Vakufu i Turbe (nikad cuo). Tu vecina ima total TV i razne satelitske antene.
Kanali koje logosoft ima u svojoj ponudi nisu tipa: KISS, Behar TV, mtv (al) igman, OSMTV, saudiske arabije, ntv ic kakanj, tv istocno sarajevo itd.
Koristio sam HS kad je bila osnovna ponuda bez MTV Adria, Hallmarka (sada Universal), TV 1000, kanala. Eto svi mi znamo njemacki pa nam bili ostavili VIVA, a kanali koji ima prevoda stave u digitalu, KAO ONI MI IDU PRVI, mozda po hidzretskim godinama, i stave mtv igman jer je trazilo par hodza.
A o prodaji ove kompanije, neko bacio kosku i svi zagrlizli, ako su ukinuli par kanala (Da vinci learning, poker chanel , Balkanika i CMC - zalim za obadva), i ukinuli mjesto u bbi centru, neznaci da se prodaju. Mozda su neprihvatljivi ugovori za te kanale i prevelika cijena za plac u bbi centru.
PS: tek su ti sada popravili 634 MHz frekvenciju nakon godine i po dana.
PPS: SVI SE VRATITE SVOJIM TEMAMA I NETROLAJTE VISE, na kraju krajeva i ako se prodaje predjite gdje hocete ionako niste ugovorom vezani.
Što se tiče frekfencije 634, meni nisu imali šta popravljati, jer radi bez problema svo vrijeme. Doduše, ja modul koristim pa možda radi toga, ali se ne mogu sjetiti da mi nije to radilo i na Hema recieveru
A ovaj PPS ti je toliko nelogičan, da se ne isplati ni objašnjavati
- TheHound
#5830 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zanima me zasto je HS 0?SAID5 wrote:ja sam silom prilika sve isprobao, i LOL je stvarno najbolje sto se moze imati. HS 0, BhTelecom i nije loš ali prodaju muda pod bubrege, telemach je isto OK, ali kao da si nazvao jarana da ti dođe popravit net, nikakve profesionalnosti ili odgovornosti.
LOL ima sposobne tehničare i susretljivi su, poslije nove njihov signal u moje žice
Nisam dugogodisnji korisnik HS-a (koristim tek 2 godine) i imam KID 8 paket. Do sada nisam ima NI JEDAN jedini problem. Digitalna televizija je vrh (stabilnost, kvaliteta slike itd. - jedina mana koja nije zanemariva i koja mene najvise nervira je to sto nemaju SPORTKLUB), internet isto tako (od 00-17h brzina je 16Mbit a od 17-00h je 8Mbit), kablovsku ne koristim, i sve to kosta 36KM. Moguce da sam ja u nekom dijelu grada koji nema problema ili ljudi izmisljaju neke probleme.
Zanima me samo zasto neko kaze da je HS 0, kad je po meni duplo bolji od bhtelecom-a (ovo kazem jer sam imao oba, sa LOL-om ne mogu porediti jer nisam koristio njihov net ni tv)?
-
jastuk1
#5831 Re: Logosoft ALL ABOUT
Apsolutno ne. Svako ima pravo da vjeruje u šta hoće i da plaća za usluge kome hoće. Naravno, činjenica je da velika većina profita mtel-a odlazi iz BiH, a ostatak ide u investicione i penzione fondove u RS-u.Naslovnica wrote: Po toj logici jedino preostaje da se prebacim na BHT što se tiče mobilne, pa makar oni bili skuplji i lošiji od konkurencije?
- MTV
#5832 Re: Logosoft ALL ABOUT
Malo sam pratio temu i svi nesto kukaju (ima ih) da im nesto neradi, nece da poprave, a igrom slucaja tebi sve kao po loju, sve radi. Za 634MHz kad sam koristio HS preko televizora nije radila kao i mnogo ljudi na toj temi o HS. I ne znam odkut ti na ovoj temi, vidim nemas sta da kazes za ukidanje kanala kad sam je ja koristio i mnogi drugi koji su na logosoftu, to se kao nije desilo jel?The Realist wrote: A ovaj PPS ti je toliko nelogičan, da se ne isplati ni objašnjavati.
Logicno je, ne znam mozda da ti ponovo objasnim. I ti neko treci dosli ste sa HS, Telemacha, i BH Telecoma da pricate nesto i da pametujete i velis mi da nije logicno. Neko je izbacio info o prodaji, pa su svi zivi poceli kukat kako ne zele mtel itd. Nigdje nije napisao da se prodaje i kad ce biti prodan i po tome su totalne dezinformacije. A AKO SE I PRODA PREDJI KOD KOGA HOCES JER NISI UGOVOROM VEZAN NI SEKUNDE. AKO TI SE NESVIDJA MOZES IH ZA 5 MINUTA OTKAZAT.
Telemach ima ugovornu obavezu a bogami i tvoj dragi i jedini HS. Da se logosoft kaci po kucama po banderama imali bi i vise korisnika od HS, zato se ti fino vrati na HS temu i Enesu dragom koji je mozda snimio novi dokumentarni film sa kozama na zelenom proplanku i emituje to u full SD formatu.
-
The Realist
#5833 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izvini, ali nisi ti dobar.MTV wrote:Malo sam pratio temu i svi nesto kukaju (ima ih) da im nesto neradi, nece da poprave, a igrom slucaja tebi sve kao po loju, sve radi. Za 634MHz kad sam koristio HS preko televizora nije radila kao i mnogo ljudi na toj temi o HS. I ne znam odkut ti na ovoj temi, vidim nemas sta da kazes za ukidanje kanala kad sam je ja koristio i mnogi drugi koji su na logosoftu, to se kao nije desilo jel?The Realist wrote: A ovaj PPS ti je toliko nelogičan, da se ne isplati ni objašnjavati.
Logicno je, ne znam mozda da ti ponovo objasnim. I ti neko treci dosli ste sa HS, Telemacha, i BH Telecoma da pricate nesto i da pametujete i velis mi da nije logicno. Neko je izbacio info o prodaji, pa su svi zivi poceli kukat kako ne zele mtel itd. Nigdje nije napisao da se prodaje i kad ce biti prodan i po tome su totalne dezinformacije. A AKO SE I PRODA PREDJI KOD KOGA HOCES JER NISI UGOVOROM VEZAN NI SEKUNDE. AKO TI SE NESVIDJA MOZES IH ZA 5 MINUTA OTKAZAT.
Telemach ima ugovornu obavezu a bogami i tvoj dragi i jedini HS. Da se logosoft kaci po kucama po banderama imali bi i vise korisnika od HS, zato se ti fino vrati na HS temu i Enesu dragom koji je mozda snimio novi dokumentarni film sa kozama na zelenom proplanku i emituje to u full SD formatu.
Kao prvo, nisam ja došao sa HS-a, jer niti je ovo HS-ov forum, niti Logosoftov, niti tvoj, niti moj, tako da mi ti sigurno nećeš određivati gdje ću pisati.
Ja čitam sve teme, ali ne komentarišem. Nisam komentarisao ni kada su ljudi hvalili, ni kada su probleme prijavljivali. Samo sam dao komentar da mi nije jasno kako neko neće kupiti Logosoft, nego manje operatere i onda spomenut HS. Niti je to bilo usmjereno protiv Logosofta, niti išlo u korist HS, ili bilo šta treće, jednostavno mi je čudna ta konstatacija bila.
Ovaj dio za ukidanje kanala apsolutno ne kontam? Kakvo ukidanje, gdje sam šta trebao napisati? Ja HS koristim u ovoj formi oko 3-4 godine (nisam siguran) i ne znam da su mi nešto sa digitalne televizije ukidali (osim stvari koje su morale otići).
A što se frekfencije tiče, nemam problema nikakvih i nisam jedini (da li je tome razlog modul, ili nešto drugo, ne znam, a nisam imao ni ranije, jer to su kanali gdje su NatGeo i History, koje sam ipak dosta gledao). Ja imam probleme sa HD kanalima (osim Arena, dok drugi ili nekada štekaju, ili stalno, zavisi).
Eh, nelogično ti je zato što istovremeno govoriš da se ljudi vrate odakle su došli, a uz to da se odjave ako žele, jer nisu ugovorom vezani (a to ne može biti ista grupa ljudi, jer ili su na Logosoftu, ili nisu).
Što se tiče ugovora, kakve to ima hebene veze sa bilo čim što je pisano. Kakav moj HS? Ti braniš ovdje Logosoft!? Od čega? Šta sam ja napisao protiv Logosofta (čak nisam ni na gluposti vezane za HS reagovao, jer nije tema za to)? Ako ništa, Logosoft je domaća firma i kao takva ima moju podršku (više od toga ne mogu imati, jer mi nisu dostupni).
- MTV
#5834 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kao prvo forum je Klix-ov, ne znam ciji je.The Realist wrote: Izvini, ali nisi ti dobar.
Kao prvo, nisam ja došao sa HS-a, jer niti je ovo HS-ov forum, niti Logosoftov, niti tvoj, niti moj, tako da mi ti sigurno nećeš određivati gdje ću pisati.
Ja čitam sve teme, ali ne komentarišem. Nisam komentarisao ni kada su ljudi hvalili, ni kada su probleme prijavljivali. Samo sam dao komentar da mi nije jasno kako neko neće kupiti Logosoft, nego manje operatere i onda spomenut HS. Niti je to bilo usmjereno protiv Logosofta, niti išlo u korist HS, ili bilo šta treće, jednostavno mi je čudna ta konstatacija bila.
Ovaj dio za ukidanje kanala apsolutno ne kontam? Kakvo ukidanje, gdje sam šta trebao napisati? Ja HS koristim u ovoj formi oko 3-4 godine (nisam siguran) i ne znam da su mi nešto sa digitalne televizije ukidali (osim stvari koje su morale otići).
Eh, nelogično ti je zato što istovremeno govoriš da se ljudi vrate odakle su došli, a uz to da se odjave ako žele, jer nisu ugovorom vezani (a to ne može biti ista grupa ljudi, jer ili su na Logosoftu, ili nisu).
Što se tiče ugovora, kakve to ima hebene veze sa bilo čim što je pisano. Kakav moj HS? Ti braniš ovdje Logosoft!? Od čega? Šta sam ja napisao protiv Logosofta (čak nisam ni na gluposti vezane za HS reagovao, jer nije tema za to)? Ako ništa, Logosoft je domaća firma i kao takva ima moju podršku (više od toga ne mogu imati, jer mi nisu dostupni).
Prvo si poceo komentarisat na moju izjavu da drugi prestanu trolat o prodaji i da ima jos 20 malih operatera medju kojim je i HS. Zao mi je ali je i on mala riba. Mali operater kao i logosoft naspram bhtelecoma, telemacha, mtel, eroneta.
Za ukidanje kanala ne na digitali, vec na analognoj ponudi. Koristio sam kablovsku 10 godina (formirani 2002-2003), tj. od samog njihovog pocetka kad su imali top kanale u analognoj. Pa su oni kao "prvi" u regionu uveli digitalnu i tad ukinuli Hallmark (Universal), TV 1000, MTV Adria. Izvinjavam se nisam naveo period i napomenuo da je rijec o analognoj TV. Ako ti imas digitalnu, e pa nemaju je svi.
Ne znam sto se palis na frekvenciju, ali imas i ti nekih problema na HS, imam i ja nekad problema na logosoftu. Nista nije bez problema.
Za ugovore sam spomenuo da niko nije u logosoftu vezan ugovorom i da mogu slobodno kad god hoce preci na koga kod hoce/mogu AKO se logosoft prodaje. A to je za sada dezinformacija dok nebude nista u javnosti. Zato sto su svi u stilu: idu pare u srbiju, dodiku za placu itd. Isto bi ja sad mogao otici na bilo koju temu i reci ovog ce kupiti onaj, onaj onoga itd. Nisam se tebi obracao u vezi ugovora i prodaje i ne znam sta tu ti nisi shvatio.
I da branim logosoft od trolanja o nekakvim prodajama i bilo koga od dezinformacija. HS nevolim a koristio sam jer nisam imao alternative, tad nije imala moja tv, niti nisam mogao satelitsku nakacit, telemach je bio elob. Sada makar svako ima dvije ili tri alternative.
Radi li ikome a da je na logosoftu prevod na TLC? Ne radi mi od prije 2-3 dana.
-
pustinjak
#5835 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na linku koji ste postavili, rečenica počinje:
"Kompanija M:tel a namjerava da kupi 15 manjih kablovskih operatera u RS i FBiH"......
Logosoft nije kablovski operater, pametnom dosta!
"Kompanija M:tel a namjerava da kupi 15 manjih kablovskih operatera u RS i FBiH"......
Logosoft nije kablovski operater, pametnom dosta!
-
The Realist
#5836 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vala nisi, rekao si da ima manjih operatera OD Logosofta. A to HS nije. Naspram Telemacha (tj. one grupacije, Telekoma Srbije, BHT-a HS jeste manji operater, naravno).MTV wrote: Kao prvo forum je Klix-ov, ne znam ciji je.
Prvo si poceo komentarisat na moju izjavu da drugi prestanu trolat o prodaji i da ima jos 20 malih operatera medju kojim je i HS. Zao mi je ali je i on mala riba. Mali operater kao i logosoft naspram bhtelecoma, telemacha, mtel, eroneta.
0
Hebiga, kod njih se zna da je digitalna puno bolja od analogne, ali opet, digitalnu i analognu dobiješ za mislim 26,90KM, s tim što analognu možeš na drugi TV staviti (ako nemaš opciju modula, moraš doplatiti za reciever ako želiš HD kanale gledati).Za ukidanje kanala ne na digitali, vec na analognoj ponudi. Koristio sam kablovsku 10 godina (formirani 2002-2003), tj. od samog njihovog pocetka kad su imali top kanale u analognoj. Pa su oni kao "prvi" u regionu uveli digitalnu i tad ukinuli Hallmark (Universal), TV 1000, MTV Adria. Izvinjavam se nisam naveo period i napomenuo da je rijec o analognoj TV. Ako ti imas digitalnu, e pa nemaju je svi.
Da, HD kanali su mi problem (neki, a i to vrlo lako da je "do mene"), ostalo je dobro (eh, EPG im nevalja recimo i to moraju popraviti za nas koji koristimo modul, ali o tome pišemo tamo na temi).Ne znam sto se palis na frekvenciju, ali imas i ti nekih problema na HS, imam i ja nekad problema na logosoftu. Nista nije bez problema.
Ali ja to nigdje nisam pisao, ali nigdje. Samo sam napisao ono za veličinu, a ni o tome nisam nešto mislio raspravljati, nego mi je bila čudna konstatacija. Kako god sagledaš, HS je veći od Logosofta (što opet ništa ne govori o kvalitetu neke firme). A mene si citirao i uvrstio u uljeze.Za ugovore sam spomenuo da niko nije u logosoftu vezan ugovorom i da mogu slobodno kad god hoce preci na koga kod hoce/mogu AKO se logosoft prodaje. A to je za sada dezinformacija dok nebude nista u javnosti. Zato sto su svi u stilu: idu pare u srbiju, dodiku za placu itd. Isto bi ja sad mogao otici na bilo koju temu i reci ovog ce kupiti onaj, onaj onoga itd. Nisam se tebi obracao u vezi ugovora i prodaje i ne znam sta tu ti nisi shvatio.
To je OK, ali opet, kud mene nađe u tom trollanju? HS nekome valja, nekome ne, ja sam stvarno zadovoljan uslugom, pogotovo kada cijenu pogledam (računam i TV i internet). Da ima prostora za napredak, itekako ima, ali da su "nula", to definitivno nisu, ni blizu.I da branim logosoft od trolanja o nekakvim prodajama i bilo koga od dezinformacija. HS nevolim a koristio sam jer nisam imao alternative, tad nije imala moja tv, niti nisam mogao satelitsku nakacit, telemach je bio elob. Sada makar svako ima dvije ili tri alternative.
I opet, Logosoft je domaća firma i zašto bih ja volio da ona propadne? Pa ne želim to ni Telemachu, iako ih ne volim, ali naši ljudi rade tu. A da pogledam i sa ugla korisnika, zar nije bolje da postoji konkurencija, onda se svi poprave. Kako je HS odjednom drastično povećao ponudu kanala, povećao brzine interneta, kada je to počela raditi konkurencija. Zato i volim konkurenciju. Pa ne radim ja u HS-u, niti sam ikada radio (iako neki misle suprotno) da bi mi odgovarao monopol.
I na kraju, možda i Logosoft i HS budu kupljeni od neke treće strane, jer kada se "manji" biznis pokrene cilj i jeste dovoljno ga razviti, da se može za veliki profit prodati.
- EmiRem
#5837 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo s mtel-om je istina i zavrseno,LOL je kupljen za 12 miliona eura.Provjerena informacija.
- van helsing
#5838 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izvor ?EmiRem wrote:Ovo s mtel-om je istina i zavrseno,LOL je kupljen za 12 miliona eura.Provjerena informacija.
- EmiRem
#5839 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izvor ne mogu pisati po forumu ali cuce se vrlo brzo istina je.
-
1921
#5840 Re: Logosoft ALL ABOUT
ako se to fakat obistini, imaju mahanje od mene i to momentalno.
-
Nefs-i Mulhima
#5841 Re: Logosoft ALL ABOUT
+11921 wrote:ako se to fakat obistini, imaju mahanje od mene i to momentalno.
- afannedim
#5842 Re: Logosoft ALL ABOUT
Smiješni su ovi što prodaju LOL po forumu
, troleri popustite više sa šupljom.
-
neki
#5843 Re: Logosoft ALL ABOUT
hube-again wrote:Meni su najsmiješniji dežurni lolofiti koji su uvijek kontra svih pa kad se nešta obistini nestanu sa foruma. Primjer su: "Lud i ponosan", "neki", "Ljuska u baklafi", "damir.d.",...afannedim wrote:Smiješni su ovi što prodaju LOL po forumu![]()
![]()
Meni je LOL drag i ne bih volio da se ovo desi. Nadam se da neće ipak al ovaj lik što govori da je prodat, dosta mi uvjerljivo zvuči.
mislim da se LiP, zilog, afan... i ostali lololjupci ospu od muke kad me stavis u istu grupu sa njima
- Ljuska_u_BaklaFi
#5844 Re: Logosoft ALL ABOUT
Niti sam bila kontra bilo koga niti sam nestala, samo rijetko uspijem uletiti ovdjehube-again wrote: Meni su najsmiješniji dežurni lolofiti koji su uvijek kontra svih pa kad se nešta obistini nestanu sa foruma. Primjer su: "Lud i ponosan", "neki", "Ljuska u baklafi", "damir.d.",...
Meni je LOL drag i ne bih volio da se ovo desi. Nadam se da neće ipak al ovaj lik što govori da je prodat, dosta mi uvjerljivo zvuči.
- Maharadza
#5845 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bolje zipa da te opet trajno ne uklone sa foruma radi tog 'dozivanja'.hube-again wrote:hahaha napokon sam uspio date dozovem. Ovo sam namjerno uradio kako bi se javila hehehe.Ljuska_u_BaklaFi wrote:Niti sam bila kontra bilo koga niti sam nestala, samo rijetko uspijem uletiti ovdjehube-again wrote: Meni su najsmiješniji dežurni lolofiti koji su uvijek kontra svih pa kad se nešta obistini nestanu sa foruma. Primjer su: "Lud i ponosan", "neki", "Ljuska u baklafi", "damir.d.",...
Reci nam ima li istine u ovome o prodaji?
Sent from my TPC-7125 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
The 51st State
#5846 Re: Logosoft ALL ABOUT
utopljen je 100 %. patriotski nastrojeni klijenti ce popizditi..., inace dobar poslovni potez m.tela, licenca za microsoft, najbolja usluga i odlicni kadrovi za prodor u fbih.
- MTV
#5847 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljuskice kad si vec tu, da te pitam gdje nestade prevod na TLC, s tim da meni ne radi a nekim radi na F&H i Disney XD.Ljuska_u_BaklaFi wrote: Niti sam bila kontra bilo koga niti sam nestala, samo rijetko uspijem uletiti ovdje
I oce li proraditii na MTV Adria. Ako mozes odogvori i preko pp.
-
The BEN10
#5848 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema razloga da se sad po tim ljudima udara - i ja sam čuo od bliskog prijatelja da je LOL prodat, a on sigurno ne bi bez razloga to razglasio ako nije provjereno. Džaba je, žao mi jeste, al po svemu sudeći istina je...afannedim wrote:Smiješni su ovi što prodaju LOL po forumu![]()
![]()
- LiP again
#5849 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve i da je istina, pozdravljam tu odluku.
M:tel će se svakako prodati u narednom periodu, tako da ce u Sarajevu konkurencija biti jos zesca, a i sada je pakleno.
Koliko korisnika u RS-u imaju pomenuti provajderi zavisi iskljucivo od njih.
M:tel će se svakako prodati u narednom periodu, tako da ce u Sarajevu konkurencija biti jos zesca, a i sada je pakleno.
Koliko korisnika u RS-u imaju pomenuti provajderi zavisi iskljucivo od njih.
-
Naslovnica
#5850 Re: Logosoft ALL ABOUT
Toliko o tome da Faruk Telibećirević nije lud, da nikada ne bi prodao LoL, i sl.
Naravno da nije lud, lik je pametan i razuman.
Drage moje patriote, LoL je narastao na to što jeste zahvaljujući vama, vašim parama.
Saqda će biti strovaljen mrskom mtelu za popriličnu pinku.
Slično kao što je uradio i VF.
A vi nastavite sa svojim patriotizmom do slijedećeg razočarenja.

Naravno da nije lud, lik je pametan i razuman.
Drage moje patriote, LoL je narastao na to što jeste zahvaljujući vama, vašim parama.
Saqda će biti strovaljen mrskom mtelu za popriličnu pinku.
Slično kao što je uradio i VF.
A vi nastavite sa svojim patriotizmom do slijedećeg razočarenja.