Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
neo7

#551 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neo7 »

BHT je izgleda sve ovo i pokrenuo poznavajuci njihov protokol...

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5cba3162b24.html
StupskaBitanga

#552 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

neo7 wrote:BHT je izgleda sve ovo i pokrenuo poznavajuci njihov protokol...

a telemach preduhitrio
neo7

#553 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neo7 »

vazda su bili nakaradni :lol: :lol:
iceman2010

#554 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

StupskaBitanga wrote:
neo7 wrote:BHT je izgleda sve ovo i pokrenuo poznavajuci njihov protokol...

a telemach preduhitrio
Pa culi ljudi da se nesto kuha, a proces odlucivanja u telemach-u je puno brzi i manje kompleksan, pa su bili brzi :-D
novi.dan.nova.nafaka

#555 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

karanana wrote:
shin wrote:Mene su zvali strucnjaci iz logosofta da prikljucim TV, mada ovi komentari sa STB-om me odvlace pravo.
ma nije to tako strasno. ja sam ovdje mozda i najvise opravdanih kritika iz prve ruke imao prema njima, ali opet kazem da su ok i kazem da imaju najbolju ponudu a da su problemi u vecini slucajeva relativno mali.
Upravo tako - mogla bi se tu i tamo naći neka zamjerka, ali kako god, misli da imaju i dalje najbolju ponudu, bez obzira na poboljšanje kod Telemacha. Lani je LOL sam od sebe poboljšavao pakete, bez ikakvih dodatnih naknada, i sigurno će to opet uraditi. I još nešto - mislim da svi koji imaju mogućnost trebaju dati prednost LOL-u iz razloga što je to domaća firma, i to je ono što joj daje kvalitet više, u vrijeme kada su ponude sa drugima tu negdje...
chuchumbamayumbe

#556 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chuchumbamayumbe »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
karanana wrote:
shin wrote:Mene su zvali strucnjaci iz logosofta da prikljucim TV, mada ovi komentari sa STB-om me odvlace pravo.
ma nije to tako strasno. ja sam ovdje mozda i najvise opravdanih kritika iz prve ruke imao prema njima, ali opet kazem da su ok i kazem da imaju najbolju ponudu a da su problemi u vecini slucajeva relativno mali.
Upravo tako - mogla bi se tu i tamo naći neka zamjerka, ali kako god, misli da imaju i dalje najbolju ponudu, bez obzira na poboljšanje kod Telemacha. Lani je LOL sam od sebe poboljšavao pakete, bez ikakvih dodatnih naknada, i sigurno će to opet uraditi. I još nešto - mislim da svi koji imaju mogućnost trebaju dati prednost LOL-u iz razloga što je to domaća firma, i to je ono što joj daje kvalitet više, u vrijeme kada su ponude sa drugima tu negdje...
LoL je za preporuku, ne kajem se niti trenutka što sam prenio ove usluge pod njihovo okrilje. :thumbup:
I razumijem da niko nije savršen.
plejka2

#557 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

meni ima nekih 10 min.jedva otvara sajtove.da to nije kakva nova pogodnost? :roll: :D
lider

#558 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lider »

Jesmol' ovo na bekapu
Nismo vala odavno :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#559 Re: Logosoft ALL ABOUT

plejka2 wrote:meni ima nekih 10 min.jedva otvara sajtove.da to nije kakva nova pogodnost? :roll: :D
I meni se isto to desilo...pa evo izgleda pročepilo.
8-)
vnm

#560 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vnm »

nije dugo bilo backup linka, zaboravio sam kako kriticno sporo bude :(
KPNCTNJAH

#561 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by KPNCTNJAH »

Nismo dugo cekali na odgovor Logosofta, 'ta ce Telemach :thumbup:

Image
plejka2

#562 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by plejka2 »

taman kontam mu izrezat malo suhotine reko nije jeo pa ustopo kad vidim i na telemah se zale.izgleda da je kolektivno sve otislo down :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#563 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

I mene. :o Dzaba do kraja Januara, sto da ne ? :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#564 Re: Logosoft ALL ABOUT

Raspad sistema, ocam! :-)
Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#565 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

i meni je sporo. ne toliko da ne mogu surfati, ali bilo koji multimedijalni sadržaj je onemogućen :-?
Edukator

#566 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Edukator »

Kazu pao link. Bit ce rijeseno veceras, eventualno tokom noci :( Ali prezivjet cemo... LOL :thumbup:
iceman2010

#567 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

Izgleda Telemach i Logosoft na istim linkovima :-D . Kod mene na Telecom-u sve frcera. Valjda ce to brzo popraviti.
afannedim

#568 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Koji ba raspad meni na SUPERTV nestaju kanali
jastuk1

#569 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by jastuk1 »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
karanana wrote:
Ekskjuz mi. I HS i BHT su isto tako domaće, ok možda malo seljačke, ali ipak domaće firme, las tajm aj čekt.

A što se tiče najbolje ponude, sve je to relativno. Nekome trebaju kojekakvi sportski i muzički kanali koje LOL ima - super - meni ne - meni treba 20 mbps - što HS daje kao i stvarni neograničen download, pa između ostalog VEVO može da (žd)dere bez ikakiJE 8-) problema.
afannedim

#570 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ma bravo pametni odkad nisi Enesa nahvalio :lol:
The Realist

#571 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

Pitanje za LOL/Telemach: Pošto vidim da se češće ovdje dešava da pukne link i obično neka kopanja i slično, desi li se ikada da se tuže ti koji su napravili štetu (ako je to već razlog)?

Dobro, nije se ovo već duže desilo, koliko sam upratio, ali je bio jedan period sa dosta problema. Možda bi onda i ti koji rade više pazili, kada bi neke kazne dobili.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#572 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Godinu dana na LOL-u i jos nikad mi se nije desilo da predjem tih famoznih 300 giga ( sumnjam i da sam onih 150 ikad pres'o :D ) a skidam sve sto pozelim, muziku slusam 24/7 na yt itd. Taj argument kako mi nemamo "pravi" flat zabijte negdje :D
The Realist

#573 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

leet wrote:Godinu dana na LOL-u i jos nikad mi se nije desilo da predjem tih famoznih 300 giga ( sumnjam i da sam onih 150 ikad pres'o :D ) a skidam sve sto pozelim, muziku slusam 24/7 na yt itd. Taj argument kako mi nemamo "pravi" flat zabijte negdje :D
:roll: :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#574 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Sta :roll:, ti kad meni dokazes da svaki mjesec skidas preko 300 giga, ja cu rec' da je LOL sranje. Ako te taj gore post napisan u tom stilu vrijedja, prijavi ga ! :D
The Realist

#575 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

leet wrote:Sta :roll:, ti kad meni dokazes da svaki mjesec skidas preko 300 giga, ja cu rec' da je LOL sranje. Ako te taj gore post napisan u tom stilu vrijedja, prijavi ga ! :D
Ja nisam na LOL-u i ne kažem da je sranje....

Ali znam da mogu do 300gb za 5mbps bez problema nagurati i to da ne skidam po cijeli dan. Tako da ako neko skida filmove od 30-40gb, a korisnik na kojeg se to odnosilo to i radi, će on svaki puta bez problema doći do 300gb.

Zato mu i treba velika brzina, da sve stigne, tako da ne vidim u čemu je tvoj problem.

Čak ni on nije napisao ništa što bi bilo pljuvanje LOL-a.... Stavio je da je "pravi Flat", ali je stavio i da je HS "seljačka firma" i eto ga....

Ma ustavari, nije ni bitno....
Post Reply