Kako vidim, tako ni kod vas u TM nije, zasto bi bilo u LOL-u?Naslovnica wrote:Ja mislio vi ugovorom vezani za LoL, mislim, ono, oko radiš u LoL-u valjda ćeš ga i koristiti?
LOL ni korisnike ne veze minimalnim trajanjem ugovora.
Moderator: Benq
Kako vidim, tako ni kod vas u TM nije, zasto bi bilo u LOL-u?Naslovnica wrote:Ja mislio vi ugovorom vezani za LoL, mislim, ono, oko radiš u LoL-u valjda ćeš ga i koristiti?
Ne radim u TM-u, dapače, njih sam odjebao brije koju godinu (doduše, tada je još bio ELOB).zilog wrote:Kako vidim, tako ni kod vas u TM nije, zasto bi bilo u LOL-u?Naslovnica wrote:Ja mislio vi ugovorom vezani za LoL, mislim, ono, oko radiš u LoL-u valjda ćeš ga i koristiti?
![]()
![]()
LOL ni korisnike ne veze minimalnim trajanjem ugovora.
Sakazulu wrote:Sad nam prognoziraj i neke nove brzine!
Ama, nek vide šta raja najviše gleda od kanala i top10-15 puste u HD...Sakazulu wrote:Što već jednom ne puste i signal Nove TV u HD-u? Da ne spominjem RTL hr i HRT kanale...
abrinjaDonjo wrote:konekcija opet u q otisla!!! ne moze stranicu otvorit! sta je opet back-up? misevi pojeli opticke kablove?? Masoni umijesani??? Obama naredio napad na infrastrukturu logosofta?? sta je ovaj put, po 35435 put vise
The BEN10 wrote:Ama, nek vide šta raja najviše gleda od kanala i top10-15 puste u HD...Sakazulu wrote:Što već jednom ne puste i signal Nove TV u HD-u? Da ne spominjem RTL hr i HRT kanale...
A tek ovi crtani za odrasle, bilii bi prvi na listi i odmah bi zauzeli 6-7 pozicijaSakazulu wrote:The BEN10 wrote:Ama, nek vide šta raja najviše gleda od kanala i top10-15 puste u HD...Sakazulu wrote:Što već jednom ne puste i signal Nove TV u HD-u? Da ne spominjem RTL hr i HRT kanale...
Mislim da bi onda u tih top 15 ušli svi sportski kanali... što nije realno i fino...
A dobro, šta ja znam, mislio sam na normalan narod. To za odrasle je ionako za većinu zaključano, tako da se ne pika. U svakom slučaju, ne znam sad šta je problem za više HD kanala - paprena cijena !?bankok wrote:A tek ovi crtani za odrasle, bilii bi prvi na listi i odmah bi zauzeli 6-7 pozicijaSakazulu wrote:Mislim da bi onda u tih top 15 ušli svi sportski kanali... što nije realno i fino...The BEN10 wrote:Ama, nek vide šta raja najviše gleda od kanala i top10-15 puste u HD...
ma ja nemam uopste te kanale, nako te zajebavamafannedim wrote:Ima onako pišem![]()
![]()
, ma nema
Neradnik wrote:ma ja nemam uopste te kanale, nako te zajebavamafannedim wrote:Ima onako pišem![]()
![]()
, ma nema