Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
TerbijjetPaša

#4251 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TerbijjetPaša »

Maharadza wrote:
:lol: , pa ne mogu vjerovati! A mogu misliti kako je onima koji još te kanale imaju u HD-u, a primorani su da gledaju SD rezoluciju + slušati onoga kloca vugdalića! :run:
"Pleše na terenu kao mlada pred udaju", "Evo ide lopta na relaciji Zagreb - Split i upravo je presječen pas kod Zadra", "Poštovani gledaoci, ovo je bila utakmica u tri čina! Doviđenja i prijatno", "Ako sad Pedersen nije zaslužio karton, onda je Norveška zaslužila da večeras izgubi; ja ne znam koji kredit Morten Gamst Pedersen ima kod Rileya, ali ovo je prevršilo svaku mjeru!!!", "Taaaaaaaaaaako, duga lopta, pa nek' se sa njom pate domaći nogometaši!", "Fino suci reagiraju, stani, sačekaj, pogledaj, pa onda maši, znate kako kažu: samo da ne pobjegne dijete!", "Mandžukić je takav tip igrača, on je panter, on je dijete zagrebačkog asfalta. (Mandužkić je iz Slavonskog Broda op.a.)"..... :lol:
Sakazulu

#4252 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ha opet tamni kanali!
Maharadza

#4253 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

TerbijjetPaša wrote:
Maharadza wrote:
:lol: , pa ne mogu vjerovati! A mogu misliti kako je onima koji još te kanale imaju u HD-u, a primorani su da gledaju SD rezoluciju + slušati onoga kloca vugdalića! :run:
"Pleše na terenu kao mlada pred udaju", "Evo ide lopta na relaciji Zagreb - Split i upravo je presječen pas kod Zadra", "Poštovani gledaoci, ovo je bila utakmica u tri čina! Doviđenja i prijatno", "Ako sad Pedersen nije zaslužio karton, onda je Norveška zaslužila da večeras izgubi; ja ne znam koji kredit Morten Gamst Pedersen ima kod Rileya, ali ovo je prevršilo svaku mjeru!!!", "Taaaaaaaaaaako, duga lopta, pa nek' se sa njom pate domaći nogometaši!", "Fino suci reagiraju, stani, sačekaj, pogledaj, pa onda maši, znate kako kažu: samo da ne pobjegne dijete!", "Mandžukić je takav tip igrača, on je panter, on je dijete zagrebačkog asfalta. (Mandužkić je iz Slavonskog Broda op.a.)"..... :lol:
:lol: , mes'cini da su mu to još blagi "paceri" kakvih je imao!? :mrgreen:
bankok

#4254 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Jbm ti i OBN i sve sto na njega lici,
uhvatili se nasi papci LP pa mi ne mozemo gledati tamo gdje to ljudi rade profesionalno i kaklo treba,
Logosoftu nesali se sa zatamljivanjem, bit ce svega :x
karanana

#4255 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

wtf?
imam problem da pozovem broj koji je na HS-ovoj pretplati odnosno paketu. kada okrenem broj ima cudan zvuk u slusalici i pise na onom displayu voip status 404. wtf?
ima li jos ko problema sa pozivima prema HS-ovoj mrezi ili kako se to vec zove?
TerbijjetPaša

#4256 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TerbijjetPaša »

karanana wrote:wtf?
imam problem da pozovem broj koji je na HS-ovoj pretplati odnosno paketu. kada okrenem broj ima cudan zvuk u slusalici i pise na onom displayu voip status 404. wtf?
ima li jos ko problema sa pozivima prema HS-ovoj mrezi ili kako se to vec zove?
Taj zvuk je zbog toga sto HS koristi nekakve americke centrale pa se to svima desava a sto se greske tice to moze biti zbog toga sto zadnjih dana ima problema sa alternativnim operatorima. Slicno se desavalo i Telemachu mislim pa moze biti da je i kod tebe to u pitanju :)
ElRe

#4257 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ElRe »

SIP 404 znaci da destinacija (broj) koju zoves ne postoji ili je nesto na relaciji Logosoft - HS, u svakom slucaju obrati si Logosoftu.
ElRe

#4258 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ElRe »

TerbijjetPaša wrote:
Taj zvuk je zbog toga sto HS koristi nekakve americke centrale pa se to svima desava a sto se greske tice to moze biti zbog toga sto zadnjih dana ima problema sa alternativnim operatorima. Slicno se desavalo i Telemachu mislim pa moze biti da je i kod tebe to u pitanju :)
Ja kada sa Telemacha zovem HS ili Logosoft uvijek dobijem iz prve, znaci nemam bas nikakvih problema sa pozivanjem.
kanocale

#4259 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kanocale »

afannedim wrote:Kad misle srediti kanal MGM tj. title i MTV MUSIC 24
kad sam ja to pitala,al niko ni habera.prodjose mi oni silni dobri filmovi.jazuk brate.
prvo kodiraju hrt2, pa rts1 ili 2, b92,malo,malo ne radi,kodiraju novu,rtl,pa jos ovi kanali koji ne mogu da se prate...sto je mnogo, mnogo je. cijena uvijek ista a toliki kanala nisu u funkciji. :-)
chemix

#4260 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by chemix »

Zna li neko da li je moguće koristiti alternativne provajdere sa LOL-ovog fiksnog telefona, ono sa predbrojem (1050 ili 1024 npr).
Isto i preko MojaTV BHT-a i Telemach fiksnog da li je moguće zvati preko predbroja (ako neko zna)?
L@BuD

#4261 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by L@BuD »

kanocale wrote:
afannedim wrote:Kad misle srediti kanal MGM tj. title i MTV MUSIC 24
kad sam ja to pitala,al niko ni habera.prodjose mi oni silni dobri filmovi.jazuk brate.
prvo kodiraju hrt2, pa rts1 ili 2, b92,malo,malo ne radi,kodiraju novu,rtl,pa jos ovi kanali koji ne mogu da se prate...sto je mnogo, mnogo je. cijena uvijek ista a toliki kanala nisu u funkciji. :-)
Ja sam zbog toga i odustao od njihove super tv. Jedino si siguran da vijesti možeš gledati na tim kanalima, šta god me interesuje zatamni se. Pošto rijetko gledam televiziju cijena mi je velika za ono što se nudi.
ElRe

#4262 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ElRe »

chemix wrote:Zna li neko da li je moguće koristiti alternativne provajdere sa LOL-ovog fiksnog telefona, ono sa predbrojem (1050 ili 1024 npr).
Isto i preko MojaTV BHT-a i Telemach fiksnog da li je moguće zvati preko predbroja (ako neko zna)?
Ne moze.
Asiklar

#4263 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Asiklar »

ElRe wrote:
chemix wrote:Zna li neko da li je moguće koristiti alternativne provajdere sa LOL-ovog fiksnog telefona, ono sa predbrojem (1050 ili 1024 npr).
Ne moze.
NE!

DA! (od augusta 2012 moguće)

NE!
Sakazulu

#4264 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

E super za boje haha
sanny

#4265 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by sanny »

Zna li ko ima li naznaka za povecanjem brzina, evo bht ce uskoro pa bio bi red da ih pratimo ;)
EmiRem

#4266 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by EmiRem »

sanny wrote:Zna li ko ima li naznaka za povecanjem brzina, evo bht ce uskoro pa bio bi red da ih pratimo ;)
Cuj pratit telecom.Pa oni kasne za svima godinu. Idemo zadnji ne dajemo nista.....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
bankok

#4267 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

sanny wrote:Zna li ko ima li naznaka za povecanjem brzina, evo bht ce uskoro pa bio bi red da ih pratimo ;)
E kad su oci gladne nista gore :D
Maharadza

#4268 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Pogledaj tačno šta oni i za koliko zapravo 'dižu' pa ćeš shvatiti ko zapravo koga 'prati', i opet zaostaje za nekoliko 'povećanja'. :mrgreen:

Tapatalked
Sakazulu

#4269 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Slažem se da kasne par godina, ali podržavam ovu ideju iz razloga da ih još više zamotamo u crno :lol: :lol:
Asiklar

#4270 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Asiklar »

Maharadza wrote:
Pogledaj tačno šta oni i za koliko zapravo 'dižu' pa ćeš shvatiti ko zapravo koga 'prati', i opet zaostaje za nekoliko 'povećanja'. :mrgreen:

Tapatalked
Maharadza sta te muci brate? :D
sanny

#4271 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by sanny »

Pa nemojte biti njihovi glasnogovornici, valjda ste i vi korisnici kojim je u cilju da bude bolje.
Sakazulu

#4272 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Rade li MSN kontatki ikome u Skypeu zadnjih par dana. Ovo ovdje pitam da nije slučano do LOL-a, jer kod prijateljice u Holandiji sve je OK!
Fuzzy Dunlop

#4273 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Fuzzy Dunlop »

Sakazulu wrote:Rade li MSN kontatki ikome u Skypeu zadnjih par dana. Ovo ovdje pitam da nije slučano do LOL-a, jer kod prijateljice u Holandiji sve je OK!
To je zato sto je Holandija u EU a mi nismo. :(
Sakazulu

#4274 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Fuzzy Dunlop wrote:
Sakazulu wrote:Rade li MSN kontatki ikome u Skypeu zadnjih par dana. Ovo ovdje pitam da nije slučano do LOL-a, jer kod prijateljice u Holandiji sve je OK!
To je zato sto je Holandija u EU a mi nismo. :(
Ha možda je i to hehe
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4275 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

brzina na torentu mi ne ide preko 0.5 mbit... jesam jedini?
Post Reply