Logosoft
Moderator: Benq
- ultima_palabra
#4001 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa Daring i Hustler razvaljuju
Dorcel nako...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4002 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dorcel nije ni kanal, nego reklama za Durex
a nikad nije viška...
a nikad nije viška...
- ultima_palabra
#4003 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo nek ne uvode onaj XXL što je bio na HS-u... pa mi se utorkom navečer znala večera vratiti nazad kad okrećem kanale
Ja bih predložio da uvedu CNN i Sport1... džaba kanali, a zna nešto korisno biti na njima.
Ja bih predložio da uvedu CNN i Sport1... džaba kanali, a zna nešto korisno biti na njima.
- bankok
#4004 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pratim ja sport itekako,zapravo najvise i gledam sportski sadrzaj,ali opet kazem sta je to i koja utakmica bilaultima_palabra wrote:Druže, možda ne pratiš sport, ali Real Madrid i Barcelona su najpopularniji klubovi na svijetu. A većina njihovih utakmica se može pratiti samo na ovom kanalu (ako se ne želiš patiti sa streamovima ili uvoditi card sharing).
a da je nisi mogao pogledati i na postojecim kanalima u reprizama,ja sam licno snoc,prekjucer gledao tu istu
Barcelonu i Real i kup utakmice i ligaske na sport klubu 1 i +.
Real i Barca jesu popularni ali da su najpolularniji to je diskutabilno,za onog ko navija za njih jesu za onog ko ne navija nisu,mada je dobro pogledati ih ali ja opcenito govorim o Spanskoj ligi koja je postala dosadna kao Formula 1 dok je
Sumaher vozio .
Ja opet ponavljam sve se to moglo gledati i na postojecim kanalima mozda ne u live verziji ali se moglo,
zar bi sad trebalo ubacivati jos neki kanal koji zasebno prenosi samo Tursku ligu jer neko voli Beshiktas i Galatasaraj
- ultima_palabra
#4005 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma kakve crne reprize, pitanje je postoji li 10% ljudi koji prate sport u reprizamabankok wrote:Pratim ja sport itekako,zapravo najvise i gledam sportski sadrzaj,ali opet kazem sta je to i koja utakmica bilaultima_palabra wrote:Druže, možda ne pratiš sport, ali Real Madrid i Barcelona su najpopularniji klubovi na svijetu. A većina njihovih utakmica se može pratiti samo na ovom kanalu (ako se ne želiš patiti sa streamovima ili uvoditi card sharing).
a da je nisi mogao pogledati i na postojecim kanalima u reprizama,ja sam licno snoc,prekjucer gledao tu istu
Real i Barca jesu popularni ali da su najpolularniji to je diskutabilno,za onog ko navija za njih jesu za onog ko ne navija nisu,mada je dobro pogledati ih ali ja opcenito govorim o Spanskoj ligi koja je postala dosadna kao Formula 1 dok je
Sumaher vozio .
Ja opet ponavljam sve se to moglo gledati i na postojecim kanalima mozda ne u live verziji ali se moglo,
zar bi sad trebalo ubacivati jos neki kanal koji zasebno prenosi samo Tursku ligu jer neko voli Beshiktas i Galatasaraj
Realno su najpopularniji klubovi, uz možda još jedan ili dva.
- novi.dan.nova.nafaka
#4006 Re: Logosoft ALL ABOUT
Baš tako! Ja recimo reprize nikad ne gledam, niti sam gledao. Jednostavno, nije to to. I tako većina ljudi. Nije to ona draž...ultima_palabra wrote:Ma kakve crne reprize, pitanje je postoji li 10% ljudi koji prate sport u reprizamaAko ne gledaš nešto uživo, kao da nisi ni gledao... pogledaj onda golove na netu i to je to.
- bankok
#4007 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma dobro sve ja to razumijem da je veci uzitak gledati live,pogotovo ako si fan nekog kluba,ultima_palabra wrote:Ma kakve crne reprize, pitanje je postoji li 10% ljudi koji prate sport u reprizamabankok wrote:Pratim ja sport itekako,zapravo najvise i gledam sportski sadrzaj,ali opet kazem sta je to i koja utakmica bilaultima_palabra wrote:Druže, možda ne pratiš sport, ali Real Madrid i Barcelona su najpopularniji klubovi na svijetu. A većina njihovih utakmica se može pratiti samo na ovom kanalu (ako se ne želiš patiti sa streamovima ili uvoditi card sharing).
Sumaher vozio .
zar bi sad trebalo ubacivati jos neki kanal koji zasebno prenosi samo Tursku ligu jer neko voli Beshiktas i GalatasarajAko ne gledaš nešto uživo, kao da nisi ni gledao... pogledaj onda golove na netu i to je to.
Realno su najpopularniji klubovi, uz možda još jedan ili dva.
ja navijam za United i ne mogu vise zamisliti a da ne mogu gledati njihove utakmice uzivo,
razumijem zato i ljude koji navijaju za Real,Barcu itd,trebaju imati mogucnost uzivati u
njihovim utakmicama a iskreno i ja volim pogledati bez laganja bez obzira sto navijam za United.
Al mi smo se tu uhvatili samo za SK Prime hajde eto neka je on ubacen,njega sam spomenuo u drugom kontekstu,
ali mi nije sasvim jasno zasto su od 4 kanala ubacena 2 crtana,hajde da ih vec nema dovoljno pa ok,
jedan bi bio savim dovoljan uz postojecu ponudu da se i najmladjima malo osvjezi ponuda .
- afannedim
#4008 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neka crtanih ima nas sa djecom heh, da hoće i boomerang
-
Ammarzinho
#4009 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka čast za LOL, napokon SK PRIME

- novi.dan.nova.nafaka
#4010 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pristaviš crtani i rahat si par sati...afannedim wrote:Neka crtanih ima nas sa djecom heh, da hoće i boomerang
- KPNCTNJAH
#4011 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bas slusajuultima_palabra wrote:Halal vam pitaLijepo je kad kompanija sluša glas korisnika... to je rijetkost kod nas.
mogli su uvesti igman 1, 2, 3 sto se mene tice... hebo vas tv kanali, sredite brzinu i ping

-
eeddiinn
#4012 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije ni konkurencija što se tiče pinga bolja. Ja dok sam imao adsl jedno vrijeme imao ping preko 300 i to prema serveru bhtelecoma. Sad zamisli koliko je bilo prema frankfurtu i sl. Jedva na jedvite jade to malo popeglali.
- KPNCTNJAH
#4013 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam desetak ljudi koji su ovo probali (uglavnom na moj nagovor) pa su nakon nerviranja s pingom presli negdje drugo... oni koji su imali srece i mogli su preci na Telemach tamo su prezadovoljni pingom, ja nazalost nemam tu mogucnost... mogu na raspali bihnet
jedino po cemu je Logosoft ispred ostalih je ljubaznost uposlenika (koji cesto stucaju zbog mene
) ostalo truba
- ultima_palabra
#4014 Re: Logosoft ALL ABOUT
Čine ti ljudi uslugu... pomažu da ti da se odvikneš gaminga i džabahljebarenja 
-
clarion_
#4016 Re: Logosoft ALL ABOUT
get a lifeKPNCTNJAH wrote:Znam desetak ljudi koji su ovo probali (uglavnom na moj nagovor) pa su nakon nerviranja s pingom presli negdje drugo... oni koji su imali srece i mogli su preci na Telemach tamo su prezadovoljni pingom, ja nazalost nemam tu mogucnost... mogu na raspali bihnetjedino po cemu je Logosoft ispred ostalih je ljubaznost uposlenika (koji cesto stucaju zbog mene
) ostalo truba
- KPNCTNJAH
#4017 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam im zahvalan na tomeultima_palabra wrote:Čine ti ljudi uslugu... pomažu da ti da se odvikneš gaminga i džabahljebarenja
@clarion hvala na savjetu
-
eeddiinn
#4018 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da je bitno naći neki balans i da Logosoft to itekako dobro radi. Nikada svi korisnici neće biti zadovoljni u potpunosti. Nekima je bitan TV i izbor kanala, drugima cijena poziva, dok trećima očigledno gaming i ping tako da ne mogu svi biti 100% zadovoljni. Bitno je da sve usluge budu stabilne i da za sviju ima po nešto.
- drugtito2011
#4019 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onda trazi mjesto gdje ces preseliti i imati TM...a ja te molim da te TM prevarante ne spominjes i ne upredjujes sa LOL-om.KPNCTNJAH wrote:Znam desetak ljudi koji su ovo probali (uglavnom na moj nagovor) pa su nakon nerviranja s pingom presli negdje drugo... oni koji su imali srece i mogli su preci na Telemach tamo su prezadovoljni pingom, ja nazalost nemam tu mogucnost... mogu na raspali bihnetjedino po cemu je Logosoft ispred ostalih je ljubaznost uposlenika (koji cesto stucaju zbog mene
) ostalo truba
Imas njihov forum pa tamo opiči sve što ti je na dzši, a nas pusti da uživamo u blagodetima LOL-a.
- KPNCTNJAH
#4020 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima njihov pdf, ali su tamo ovi sto hvale logosoft, pa onda se valjda i oni mogu spominjati ovdje 
- afannedim
-
zilog
#4022 Re: Logosoft ALL ABOUT
Objektivno ima i tvoje krivice. Koliko se sjecam, molio sam raju sa masinskog da detaljno ispitaju sta je problem kod tebe. Ako se dobro sjecam, nisi bio bas raspolozen za to (ti, ili neko kod kuce).KPNCTNJAH wrote:Znam desetak ljudi koji su ovo probali (uglavnom na moj nagovor) pa su nakon nerviranja s pingom presli negdje drugo... oni koji su imali srece i mogli su preci na Telemach tamo su prezadovoljni pingom, ja nazalost nemam tu mogucnost... mogu na raspali bihnetjedino po cemu je Logosoft ispred ostalih je ljubaznost uposlenika (koji cesto stucaju zbog mene
) ostalo truba
Izvini ako sam sta pogrijesio, nije problem da kazem ponovo.
- KPNCTNJAH
#4023 Re: Logosoft ALL ABOUT
@affannedim

ovo je prema bhtelecomu
@zilog mislim da si me zamijenio s nekim... kad god su kod mene dolazili, oni bi rekli da je sve kako treba ili ako nije onda bi popravili... ali ovako to izgleda popravljeno i to je problem

ovo je prema bhtelecomu
@zilog mislim da si me zamijenio s nekim... kad god su kod mene dolazili, oni bi rekli da je sve kako treba ili ako nije onda bi popravili... ali ovako to izgleda popravljeno i to je problem
-
eeddiinn
#4024 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo je ping prema serveru Sarajevo, hajde izmjeri prema Frankfurtu.
EDIT: Moja greška, nisam dobro pogledao mislio sam da je neko sa adsl-a mjerio prema telecomu.
Last edited by eeddiinn on 09/01/2013 14:31, edited 1 time in total.
- afannedim