Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
opa22 wrote:samo da ne bude k'o sa HS kad sam prelazio na KID pakete, fol besplatno na kraju mi masno naplatise plati ovo plati ono
Nema toga kod Logosofta.
Moj ti je savjet da uzmes Trio paket, jer je najisplativiji: HD STB, brzi net, ukljucenih 15 KM za telefon.
Internet je stabilan. Bilo je nekada da su znali usporiti 4-5 sati, kada su na backup linku, ali toga nema vec skoro pola godine.
bankok wrote:I dobro jel sad taj novi STB HD frcera dobro ili ne frcera i usporava net,jel iko jos zamijenio,
ako jeste nek kaze kako frcera...
Ja upravo zamijenio, večeras javim kako radi....
Na TV-u HD Arena, gleda se Premier liga, a situacija na speedtest-u ovakva:
Meni lično štima. E samo još da skontam kako da sa tim daljinskim upravljam TV-om.
AirTies daljinski se ne može programirati za upravljanje TV-om...
Nebi loše bilo da nam se naši dragi LOL-ovci potrude i regulišu to. Tim više što nas je sad sa HD STB-ovima više nego je to bilo do 10.12....
novi.dan.nova.nafaka wrote:AirTies daljinski se ne može programirati za upravljanje TV-om...
Nebi loše bilo da nam se naši dragi LOL-ovci potrude i regulišu to. Tim više što nas je sad sa HD STB-ovima više nego je to bilo do 10.12....
Bojim se da logosoft nema nista sa tim... Treba vidjeti na stranici proizvodjaca da li moze.. A trebalo bi nekako da moze. Ne vidim onda cemu ove tipke.. Ako neko skonta, nek javi. Meni treba za Sony
novi.dan.nova.nafaka wrote:AirTies daljinski se ne može programirati za upravljanje TV-om...
Bojim se da logosoft nema nista sa tim... Treba vidjeti na stranici proizvodjaca da li moze.. A trebalo bi nekako da moze. Ne vidim onda cemu ove tipke..
Pa dobro, nije baš ni da nema - ako već tuše taj daljinski sa STB-ovima, onda bi ONI trebali tražiti zvanično objašnjenje od proizvođača kako se daljinski programira i za TV. Ja sam se obratio emailom ovima iz etisalat-a jer sam kod njih našao nepotpuni tutorijal, pa budemo vidjeli hoće li se javiti.
Evo usermanual-a sa zvanične stranice: http://www.airties.com/usermanuals/Air7120EN_QIG.pdf
"* if the remote control supports Universal Codes. Please check with your Service Provider"
Da li će nam se ljuska javiti sa informacijama, pitanje je sad. Ja više nemam obraza ništa da je pitam, ljuta je na mene.
Bojim se da logosoft nema nista sa tim... Treba vidjeti na stranici proizvodjaca da li moze.. A trebalo bi nekako da moze. Ne vidim onda cemu ove tipke..
Pa dobro, nije baš ni da nema - ako već tuše taj daljinski sa STB-ovima, onda bi ONI trebali tražiti zvanično objašnjenje od proizvođača kako se daljinski programira i za TV. Ja sam se obratio emailom ovima iz etisalat-a jer sam kod njih našao nepotpuni tutorijal, pa budemo vidjeli hoće li se javiti.
Evo usermanual-a sa zvanične stranice: http://www.airties.com/usermanuals/Air7120EN_QIG.pdf
"* if the remote control supports Universal Codes. Please check with your Service Provider"
Da li će nam se ljuska javiti sa informacijama, pitanje je sad. Ja više nemam obraza ništa da je pitam, ljuta je na mene.
Ljuskica nam se odavno ne javlja i na mene je ljuta izgleda odavno nikakav info ne dobih na neka pitanja.
da li je neko uspio nastimati daljinski od Amino HD STB da korisiti za TV. U pitanju je Samsung LCD FULL HD 40''. Probao sam sve Samsung kodove koji dodju na uputama SuperTV-a i niti jedan nije prosao?