Da me ne bi k'o sta pit'o, jerbo sam i ja je'an od onijeh sto se "zalu", sam cu da pojasnim, mada svakom ko je cit'o moj prethodni post bi trebalo u startu biti jasno, al' hajd'...
semirsar wrote:Da su u zadnje vrijeme poceli da brljave, jesu.
Nisam navikao da mi po desetak puta radnim danom pukne konekcija na netu u periodu od 17 h pa do otprilike 24h kad idem u prdekanu, dok vikendom to nije bas tako cest slucaj.
Nisam navikao da mi skoro pa svaki dan pri tel. razgovoru pukne veza pa sam sebi ispadam budala jer jos pricam a zvoni mob i sugovornik me pita sto sam prekinuo vezu?!
Nisam navikao da na kanalima na kojim sam imao ukljucen trajni nalog za snimalicu isti vise nemam.
Nisam navikao da kad nesto upisem da se snimi to snimljeno ne mogu pogledati zbog nekakve greske.
Nisam navikao da... Ne, nisam zvao, pitat' ce me neko, zasto? Pa zato sto
kontam da je to sve zbog ovih novih pogodnosti pa ljudi stimaju i riktaju da to bude jos bolje. E sad, hoce li biti ili ne, vidjecemo, strpljiv sam ja, jos uvjek.
Dakle, u ovijeh godinu i po dana koliko sam korisnik LOL-a nisam imao vecih problema, osim dvije sitne intervencije koje su odmah sutradan rijesene.
Od tada pa do sada, nikad nikakvih problema osim onih famoznih ispada sa linkovima koje su imali, ne samo LOL nego i ostali provajderi. Zato sam i pisao da sad imam probleme koje do sad nisam imao i da na takvo sto
nisam navikao i da se nadam, stavise siguran sam, da je to sve zbog radova na unaprijedjenju usluge.
Ako ne bude sta valjalo, javim se ja jopet, nije da necu, zna to dobro moj prethodni provajder.