Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfa - Povećavamo brzinu na 6/512
Beta - Povećavamo brzinu na 14/1
Omega - Povećavamo brzinu na 20/1 Mbps uz snižavanje cijene na 32KM (+8+PDV)
Sigma - Povećavamo brzinu na 40/4 Mbps uz snižavanje cijene na 52KM (+8+PDV)
Trio + : Povećavamo brzinu Interneta na 30/3 Mbps
Trio : Povećavamo brzinu Interneta na 14/1 Mbps + HD STB
Duo+ : Povećavamo brzinu Interneta na 12/768 Mbps
damire, kako cemo taj hd stb za trio dobijati, mozemo li stari odnjeti i zamijeniti iednostavno ili moraju monteri doci?
i sta je sa telefonom jer je telemach uveo onaj flet uz uracunavanje za uspostavljanje poziva, sto je vazno mnogim korisnicima, s obzirom da vcina nas ima malo rodbine i prijatelja sa bht fiksnim.
Sakazulu wrote:Mislim da će sad da se raspale postovi i ovdje a i na drugim forumima
Ovdje treba da se raspale jer je ovo najbolja ponuda do sad u BiH.. Volio bi vidjeti dan liberalizacije TK trzista u BiH da moze Logosoft pokucati i na moja vrata.. Koristim mojatv bhtelecoma al ovo je vrhunac ponuda..
meni ti speedtestovi nista ne znace. ne kontam te cifre. haj dobro kontam download, ali ne kontam sta ce mi upload ili ping. to je valjda za gejmere. i reko haj da vidim povecanje brzine u praksi. evo skidam neki film i brzina skidanja je oko 1,5 mb/s. ovo je jedno duplo brze nego sto je bilo ranije. opet, brzina mi ne igra neku ulogu. nije mi bitno hoce li se film skinuti za 10 ili 20 minuta, ali kad skidas nesto veliko vjerovatno je bitno.
a i ta mobilna tv aplikacija bi bila super stvar. to je ono sto telemach reklamira sa onim d3go jelde? znaci gdje god ima internet, ukljcim tu aplikaciju i imam super tv na smartfonu ili laptopu ili tabletu? bas cool kad si na putu.
deder nam i tu aplikaciju poguraj ludi.
Komentari dobrodošli
Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Pozdrav Damire,
Svaka Vam cast sto i dalje idete naprijed i ne stajete sa brzina,a svako povecanje je uvijek dobro doslo
Jedina zamjerka je sto odvojeni paketi imaju vece brzine od integrisanih. Recimo Ovaj paket Duo+ je uvijek imao istu brzinu kao i Beta paket, jer je ustvari integrisan Beta paket i Super TV. A brzina 14/1 na Beti je presavršena
Pretpostavljam da Vam je cilj bio da korisnici pocnu prelaziti na Trio paket, ali kome nije potreban telefon, nece sigurno preci sa Duo+ na Trio zbog 2mbit više.
I jedno pitanje, zanima me zašto se ukinuli prikaz koliko je ukupno Download/Upload u toku mjeseca na korisnickim servisima? Baš je bilo zgodno ponekad provjeriti, da se stekne osjecaj koliko se podataka skine i posalje ukupno mjesecno.
Lp,
Edin
Last edited by edin.h on 06/11/2012 01:32, edited 3 times in total.
karanana wrote:meni ti speedtestovi nista ne znace. ne kontam te cifre. haj dobro kontam download, ali ne kontam sta ce mi upload ili ping. to je valjda za gejmere. i reko haj da vidim povecanje brzine u praksi. evo skidam neki film i brzina skidanja je oko 1,5 mb/s. ovo je jedno duplo brze nego sto je bilo ranije. opet, brzina mi ne igra neku ulogu. nije mi bitno hoce li se film skinuti za 10 ili 20 minuta, ali kad skidas nesto veliko vjerovatno je bitno.
a i ta mobilna tv aplikacija bi bila super stvar. to je ono sto telemach reklamira sa onim d3go jelde? znaci gdje god ima internet, ukljcim tu aplikaciju i imam super tv na smartfonu ili laptopu ili tabletu? bas cool kad si na putu.
deder nam i tu aplikaciju poguraj ludi.
P.S. Ludi nije zlatna ribica, ali bih vam rado ispunio zelju da jeste. I sebi bi... ali, ne meReeee...
Poznato je da nas slusaju. Pa je dobro da im na to skrenemo paznju. Volio bi da ponekad mogu gledat televiziju na tabletu i smartphone-u. To sto Logosoft ovo jos nije omogucio, a ona dva jesu, smatram veoma losim potezom. Obicno je Logosoft na trzistu bio first mover.
I da, meni skida po 5 megabajta u sekundi. Ja sumnjam da cu s ovim povecanjem osjetiti ista vece brzine.
Drago mi je da Vam se nasa nova ponuda dopada. Ovo ce vjerovatno biti na snazi od 1.12.2012, ali cemo u medjuvremenu testirati nove brzine, pa je moguce da neki od vas to vec i primijete .
Napomenuo bih jos nesto, posto je neko pitao. Uspostava poziva se na nasim servisima ne naplacuje. Sto se tice HD STB uredjaja, koje smo uveli na Trio paketu, postojecim ce korisnicima biti omogucena zamjena postojeceg SD za HD, bez naknade, ali Vas molim da za ovo sacekate da izmjene oficijelno stupe na snagu. Pratite nas portal, ubrzo ce sve biti objavljeno.
Hvala i pozdrav,
Eh... I sam znas da nove akcije ponude nesto vise i bolje, posebno za nove korisnike. I ja sam kupovao kablovski modem koji je danas beskoristan. Ne ocekujes valjda retroativni povrat sredstava za nesto sto je bilo aktuelno prije par mjesec?
Sve to stoji, ali nije danas lako zaraditi 70 KM. Besplatni mjesec bi ih donekle opravdao. Mogli su bolju akciju smisliti...