Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Cracked

#3176 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cracked »

na 136 je kod mene amino 110. reload uradis i tu je
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3177 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

da, ali mi je Fox Movies bio ubačen među Foxove :D
lenquist

#3178 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lenquist »

Ammarzinho wrote:Što se tiče TP Link rutera provjereno radi jer sam ga i sam jedno vrijeme koristio ;)
Hvala na odgovoru! Sječaš se možda tačnog modela?
karanana

#3179 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

a kako ono ranije kad uradis reload onda se oni programi odpozada smjeste na mjesta gdje pripadaju. sad uradio reload i ostje mi fox na 136 a arena i arena hd na 134 i 135. i kad hocu rucno arene da prebacim na 68 i 73, blokira mi se stb.
Cracked

#3180 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cracked »

hebote odlican fox. walking dead juce premijera u ameriKi a vec danas na ovom. Nema potrebe za ilegalnim downloadom :D
harph

#3181 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by harph »

ocel biti ista od novoga na polju HD kanala? :roll:
karanana

#3182 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

i na fox crimeu je tako bilo proslih sezona.
Sakazulu

#3183 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma super sve ali eto The Walking Dead pogledam danas uz ručak oko 4h i kasnije predvečer vidim obavijest da su FOX ubacili .... Nema veze skidamo i dalje :roll:
zilog

#3184 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zilog »

Domy31 wrote:
afannedim wrote:Ima li kod na FOX da je pušten ili hoće li biti
sta ce Fox gospodskom LOL-u, on i onako ima najbolju ponudu u regionu :lol: Fox je za seljacki Telemach :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

LOL nije gospodski, to je furka za istocnog susjeda. LOL je za raju,

a RAJA pustaju trolove da nalete...
coolkid

#3185 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by coolkid »

Imali nam skorog uvođenja SK PRIME u popis kanala?Ako može hrvatski IPTV H1TV,onda sigurno može i LOL.
karanana

#3186 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

e jos ako moze sk prime, htv3, comedy central, cnn i ona nova od halida sto je snimana u zemaljskom muzeju, i ja bih bio zadovoljan.
afannedim

#3187 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

I od keme i hanke nova
karanana

#3188 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

afannedim wrote:I od keme i hanke nova
e i ta bi bila dobra kad bi mogla. ali reko da ne pretjeramo i ne trazimo previse od jednom.
Esso_i_Ajla

#3189 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

@ LIP

Sad sam malo pretraziovao forum i naletih na ovo : http://www.klix.ba/forum/blic-net-novi- ... 74726.html. Ne mogu da vjerujem da si ti nekad hvalio nekog ISP-a a da to nije bio LOL. Sigurno ce snijeg sutra :lol: :lol: :lol:
nino90

#3190 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nino90 »

evo telemach sad nudi fixni tel sa besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrezama u bih
nadam internet tv
ista i cijene kao trio paket od lola
nadam se da ce uskoro i lol isto ponuditi :)
Esso_i_Ajla

#3191 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

reni-90 wrote:evo telemach sad nudi fixni tel sa besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrezama u bih
nadam internet tv
LOL & Telemach neuporedivo bolji od BHT-a. Napokon da im neko dohaka. 17 godina nas bezobrazno kradu u ime lažnog patriotizma a za bogačenje Tihića, Selimovića i ostale bande.
Esso_i_Ajla

#3192 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

Lud i ponosan wrote:
reni-90 wrote:evo telemach sad nudi fixni tel sa besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrezama u bih
nadam internet tv
Prije par mjeseci sam spominjao da prednost BHT-a (0 km unutar mreze) nece dugo trajati, a evo Telemach to samo potvrduje. ;) Toliko o besplatnim razgovorima prema BHT numeraciji, sad Telemach nudi besplatno prema svim mrezama u BiH.
Siguran sam da ce i LOL to uskoro uvesti. Najbolje stvar od svega toga je da su pozivi besplatni i prema mtel, eronet, AirABA, BlicNET, HS, LOL, T3,... tj prema svim fixnim u BiH.
Uskoro i LOL uvodi slicnu uslugu (siguran sam da hoce) i onda jedina prednost BHT-a ode na deponiju.
Praetorious

#3193 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Telemach daje besplatne pozive prema fiksmin BH mrežama, s tim što doplaćuješ 10 KM na cijenu paketa koji imaš + uspostava poziva. Isplativo samo za one koji dosta koriste telefon, za sve ostale je povoljnija naplata kao i do sada.
Flat Fontele je cjenovno uključen samo u nove pakete.
Last edited by Praetorious on 16/10/2012 17:10, edited 1 time in total.
Esso_i_Ajla

#3194 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

Praetorious wrote:Telemach daje besplatne pozive prema fiksmin BH mrežama, s tim što doplaćuješ 10 KM na cijenu paketa koji imaš + uspostava poziva. Isplativo samo za one koji dosta koriste telefon, za sve ostale je povoljnija naplata kao i do sada.
Tih 10 km je zanemarljivo a uspostava poziva je smijesna (3 feninga). Moji ukucani mjesecno potrose i 30 KM prema fixnim, pogotovo sto zovu u druge gradove i mreze. Sada platim dodatno 10 KM i ne mislim vise.
zateznistub

#3195 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

Lud i ponosan wrote:
nadam internet tv
Prije par mjeseci sam spominjao da prednost BHT-a (0 km unutar mreze) nece dugo trajati, a evo Telemach to samo potvrduje. ;) Toliko o besplatnim razgovorima prema BHT numeraciji, sad Telemach nudi besplatno prema svim mrezama u BiH.
Nije besplatno, placas uspostavu pozivs, to je jos uvijek placanje spram bukvalno besplatnih razgovora unutar bht mreze
Praetorious

#3196 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Pa rekoh da je isplativo ko puno telefonira :D Ova opcija je onda za tebe idealna :wink:
Esso_i_Ajla

#3197 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

zateznistub wrote:
Lud i ponosan wrote:
nadam internet tv
Nije besplatno, placas uspostavu pozivs, to je jos uvijek placanje spram bukvalno besplatnih razgovora unutar bht mreze
A jesu se BHT-ovci upalili ko kutnjaci. Shvatite vec jednom. NEMA VISE GUZOVACE! Ulazite u infrastrukturu, prestanite lagati, krasti i pljackati korisnike i poboljšajte usluge i smanjite cijene. Tada mozete reci da ste konkurentni LOL-u Telemachu pa i HS-u. A do tada :dance: :dance: :dance:
Esso_i_Ajla

#3198 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Esso_i_Ajla »

Praetorious wrote:Pa rekoh da je isplativo ko puno telefonira :D Ova opcija je onda za tebe idealna :wink:
Pa dobro. Svako nadje ono sto mu odgovara. Hvala Bogu pa sad imamo dosta siroku ponudu. :)
zateznistub

#3199 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

Esso_i_Ajla wrote: A jesu se BHT-ovci upalili ko kutnjaci. Shvatite vec jednom. NEMA VISE GUZOVACE! Ulazite u infrastrukturu, prestanite lagati, krasti i pljackati korisnike i poboljšajte usluge i smanjite cijene. Tada mozete reci da ste konkurentni LOL-u Telemachu pa i HS-u. A do tada :dance: :dance: :dance:
Ja sam samo naveo cinjenicu i jebe me se i za bht i za lol i za sve ostale. Kad mi ne bude dobro na bht-u idem dalje, ne balim ni na koje ime, ne placaju me za to. A za :dance: , to znas kome ces. Nauci se konverzaciji
novi.dan.nova.nafaka

#3200 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

zateznistub wrote:
Lud i ponosan wrote:Prije par mjeseci sam spominjao da prednost BHT-a (0 km unutar mreze) nece dugo trajati, a evo Telemach to samo potvrduje. ;) Toliko o besplatnim razgovorima prema BHT numeraciji, sad Telemach nudi besplatno prema svim mrezama u BiH.
Kakve su informacije iz prve ruke što se tiče LOL-a: ima li kakvih šansi da i nas slično sunce ugrije ? :)
Ima li kakvih novosti u vezi sa Sportklub PRIME-om ?
Post Reply