Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Cracked

#3151 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cracked »

jel se moze i u bbi otici i recimo sklopiti ugovor (ili promjeniti paket) ili samo u glavnoj kod merkatora?
Ljuska_u_BaklaFi

#3152 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Cracked wrote:jel se moze i u bbi otici i recimo sklopiti ugovor (ili promjeniti paket) ili samo u glavnoj kod merkatora?
U BBI se mozete prijaviti za uslugu (jer se svakako ugovor potpisuje na adresi prilikom prikljucka), platiti racun, promijeniti paket ako je u pitanju samo internet,sa manjeg na veci paket ili veceg na manji i raskinuti ugovor. Za promjenu paketa integrisanih usluga morate otici u centralu Igmanska 9 i to u slucaju prelaska sa veceg na manji, pri cemu vracate opremu onoga sto vise ne zelite koristiti. Ako je u pitanju nadogradnja usluge to mozete i telefonom jer u tom slucaju kolege svakako moraju izaci na teren.
Praetorious

#3153 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Sklapanje ugovora je izuzetno lako i to je veliki plus. Ni vrijeme čekanja nije veliko, a i usluga nije loša - sve se stabiliziralo, jes' da ponekad treba reset receivera i to je sve. Tople preporuke za zasnivanje Ugovora.

BTW
Kad bi ste razmislili o podizanju donjeg praga UL brzine sa 512 kbps na 756 kbps ili o mogućnosti (omanje) doplate za povećanje UL brzine - to bi bio još veći Plus.
Sakazulu

#3154 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Daj nam suuuu...uploaaadaaa dajj naaaamm uploada da nam download vječno ne sjaaaaaaa

PS
Prijedlog:

Evo vraćam vam 0,2 MBita dowloada od svojih 10, da za tu razliku dignete upload :lol: :D :-) :skoljka:
Qler

#3155 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Sta je sa facetv i stopanjem slike u hd-u sad dok je tekma?
The Realist

#3156 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

Qler wrote:Sta je sa facetv i stopanjem slike u hd-u sad dok je tekma?
Imao sam isti problem na HS-u. Arene mi fantastično rade, Eurosportovi isto, Food Network, dok Nat Geo HD i FaceTV HD mi štopaju.
1921

#3157 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 1921 »

The Realist wrote:
Imao sam isti problem na HS-u. Arene mi fantastično rade, Eurosportovi isto, Food Network, dok Nat Geo HD i FaceTV HD mi štopaju.
:?
Odakle ti Nat Geo HD? :-?
The Realist

#3158 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

1921 wrote:
The Realist wrote:
:?
Odakle ti Nat Geo HD? :-?
Na HS-u ima u ponudi :?
1921

#3159 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 1921 »

Hrkljus, do mene je. :-)
Ni ne registrovah da si napisao HS; LoL-ova tema pa pretpostavljam da smo svi "nasi". :mrgreen:
The Realist

#3160 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

1921 wrote:Hrkljus, do mene je. :-)
Ni ne registrovah da si napisao HS; LoL-ova tema pa pretpostavljam da smo svi "nasi". :mrgreen:
Ma jok :D, nego kontam da nije negdje drugo problem, dok i na lol-u i na hs-u problemi.
lenquist

#3161 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lenquist »

Pozdrav, imam jedno pitanje. Trebam promijeniti ruter (poćeo mi praviti probleme stari BH telekomov Paradigm), a ne želim da unajmljujem Logosoftov, pa me interesuje da li mogu kupiti bilo koji (TP-Link, Netgear itd.) ili postoje neki koji nisu kompatibilni sa LOL mrežom?
Sakazulu

#3162 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

lenquist wrote:Pozdrav, imam jedno pitanje. Trebam promijeniti ruter (poćeo mi praviti probleme stari BH telekomov Paradigm), a ne želim da unajmljujem Logosoftov, pa me interesuje da li mogu kupiti bilo koji (TP-Link, Netgear itd.) ili postoje neki koji nisu kompatibilni sa LOL mrežom?

Da ne čekaš reply... call LOL tech support i pitaj... najbrže i najsigurnije zar ne?
lenquist

#3163 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by lenquist »

Sakazulu wrote:
lenquist wrote:Pozdrav, imam jedno pitanje. Trebam promijeniti ruter (poćeo mi praviti probleme stari BH telekomov Paradigm), a ne želim da unajmljujem Logosoftov, pa me interesuje da li mogu kupiti bilo koji (TP-Link, Netgear itd.) ili postoje neki koji nisu kompatibilni sa LOL mrežom?

Da ne čekaš reply... call LOL tech support i pitaj... najbrže i najsigurnije zar ne?

Pitao sam njih prvo, oni su mi rekli ono sto sam gore napisao, tj. da postoji mogućnost da ne bude radilo, nisu mi htjeli reći koji modeli bi mogli praviti probleme, a koji ne. Zato ovdje pitam da li neko ima iskustva sa drugim ruterima koji nisu iz LOL-a.
afannedim

#3164 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ima li kod na FOX da je pušten ili hoće li biti
Sakazulu

#3165 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

lenquist wrote:
Sakazulu wrote:

Pitao sam njih prvo, oni su mi rekli ono sto sam gore napisao, tj. da postoji mogućnost da ne bude radilo, nisu mi htjeli reći koji modeli bi mogli praviti probleme, a koji ne. Zato ovdje pitam da li neko ima iskustva sa drugim ruterima koji nisu iz LOL-a.

E onda sorry. Sram ih bilo! Takve informacije se ne kriju. Treba ih RAK-u tužiti.
Domy31

#3166 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Domy31 »

afannedim wrote:Ima li kod na FOX da je pušten ili hoće li biti
sta ce Fox gospodskom LOL-u, on i onako ima najbolju ponudu u regionu :lol: Fox je za seljacki Telemach :lol: :lol:
afannedim

#3167 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Domy31 wrote:
afannedim wrote:Ima li kod na FOX da je pušten ili hoće li biti
sta ce Fox gospodskom LOL-u, on i onako ima najbolju ponudu u regionu :lol: Fox je za seljacki Telemach :lol: :lol:
Kako duhovito
Ammarzinho

#3168 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

Što se tiče TP Link rutera provjereno radi jer sam ga i sam jedno vrijeme koristio ;)
afannedim

#3169 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dragi naši korisnici,

Od 15. oktobra u programskoj shemi SUPER TV-a možete pratit FOX, kanal posvećen najboljim televizijskim serijama koje već decenijama zabavljaju milione ljudi širom svijeta.

FOX je gledaocima donio animiranu seriju koja je stekla globalnu popularnost i postala omiljena među svim uzrastima. Upravo sa tom serijom će FOX započeti emitovanje 15.10. u 20:30.

Nakon Simpsona slijedi regionalna premijera fantastične TV serije Sinbad, a od 22:00 sve ljubitelje zombija očekuje premijera 3. sezone popularnog apokaliptičnog serijala Okružen mrtvima (The Walking Dead).

Vjerujemo da ćete uživati u programskim sadržajima kanala FOX u okviru Super TV-a.

Vaš LOL tim :)

Samo za karananu. :D :D :D
karanana

#3170 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Fino. Definitivno su najbolji s ponudom, a izgleda da mi se tehnicko stanje normalizovalo. Znaci ovo je dodatni fox, ostaju i oni drugi? Ali neke serije tipa ovih zombija prebacuju na ovaj novi.
afannedim

#3171 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

I kod mene tehničko stanje sad ok totalno ma jaki su nema šta.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3172 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

pa i nisu mi WD bili za Crime... a vala ni Life :roll:
afannedim

#3173 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Ubačen :bih:
karanana

#3174 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Na koji su ga broj stavili? Ili moram reloadovati set top box da se pojavi?
afannedim

#3175 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

reload
Post Reply