Ammarzinho wrote:Neko je ono kao spominjao konstantnu brzinu koja se nikad ne mjenja![]()
![]()
Logosoft
Moderator: Benq
-
A1B
#2826 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#2827 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni umanjena cijena za dodatni STB sa 9 i nešto na 5,85 KM
- ultima_palabra
#2828 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li kod vas Eurosporta?
- karanana
#2829 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fucking ne rade eurosportovi a us open. Ne rade rts. Mozda jos nesto a nisam naletio. Ma vazda vako. Kad se ima na kanalu sta pogledat ili ih nema ili mi nesto shteka i ledi.
- Qler
#2830 Re: Logosoft ALL ABOUT
neki dan ja kod rodjaka, i na net, ma nece meda, sporo katasrofa, odem na sped test, a inace je na telemach, kad brzina 1mb, sta je ovo, kaze on nemam ja pojma, meni je dobro. Ja nazovem telemach reko kakva je ovo brzina, kazu oni to je to, korisnik uplacuue neki skolski paket
a ping je bio u tri mjerenja okruglo 1111ms
- karanana
#2831 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hehe, na epg-u preveli film keeping mum iliti nikomu ni rijeci kao nista bez mame.
-
A1B
#2832 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koja je cijena ovog resivera-osnovnog ?
-
A1B
#2833 Re: Logosoft ALL ABOUT
Može li se kupiti zasebno, da ne placam najam ?Lud i ponosan wrote:Usluga najma dodatnog STB uređaja je dostupna po cijeni od 5,00 KM+PDV mjesečnoA1B wrote:Koja je cijena ovog resivera-osnovnog ?
-
A1B
#2834 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bezze to, pravo su ograničeni 
- semirsar
#2835 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima mogucnost otkupa, ali vjerovatno kao sto velis nisu jeftini.
Skroz na dnu pise...
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78
Napomena: Uključena terminalna oprema ostaje u vlasništvu Logosofta, ako ista nije otkupljena.
https://www.lol.ba/v4/userfiles/Ugovor%20SUPER%20TV.pdf
Obratiti paznju na clan 3 u dijelu "Terminalna oprema"
Skroz na dnu pise...
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78
Napomena: Uključena terminalna oprema ostaje u vlasništvu Logosofta, ako ista nije otkupljena.
https://www.lol.ba/v4/userfiles/Ugovor%20SUPER%20TV.pdf
Obratiti paznju na clan 3 u dijelu "Terminalna oprema"
-
A1B
-
neki
#2837 Re: Logosoft ALL ABOUT
Amino 110 koji iznajmljuju je proizveden 2003. Cisto sumnjam da danas kosta 250 kmLud i ponosan wrote:Ne smatram tako.A1B wrote:Bezze to, pravo su ograničeni
Da ti se uredjaj pokvari poslije godinu i po, sta bi onda uradio? Opet jos jedan kupio?
Drugo, ovo nisu jeftini uredjaji, tako da ne znam ko bi bio spreman izdvojiti recimo 250 maraka za isti...
-
A1B
#2838 Re: Logosoft ALL ABOUT
Oko 100 KM na eBay-u 
-
A1B
#2839 Re: Logosoft ALL ABOUT
O detaljima se može dogovoriti sa trgovcem.Lud i ponosan wrote:Pa na to dodaj shiping, pa onda carinu i pdv... I koliko izadje?A1B wrote:Oko 100 KM na eBay-u
I mozes mi samo link postaviti ...
http://i.ebayimg.com/t/Amino-AMINET110- ... ~60_57.JPG
Last edited by A1B on 05/09/2012 22:27, edited 1 time in total.
-
A1B
#2840 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je'l neko pokušao da poveže dva TV-a?
-
neki
#2841 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prica je bila oko iznajmljivanja/kupovine dodatnog receivera, koliko znam u ovu cijenu 5,0+PDV za dodatni receiver se moze dobiti samo aminet 110 (ispravi me ako grijesim)..Lud i ponosan wrote:Ko je tebi rekao da bi bas 110-ka bila na prodaju?neki wrote: Amino 110 koji iznajmljuju je proizveden 2003. Cisto sumnjam da danas kosta 250 km
Uostalom, nije mi jasno gdje nabavljaju receivere koji se vec godinama ne proizvode
- Ljuska_u_BaklaFi
#2842 Re: Logosoft ALL ABOUT
Oprema za XDSL dolazi na najam i uracunata je u cijenu kreiranih paketa, istu nije moguce otkupiti, barem je trenutno takva odluka na snazi.
Najam dodatnog SD STB je 5KM +PDV, najam dodatnog HD STB je 8KM+PDV, a zamjena SD STB kao osnovnog uredjaja u paketu za HD STB iznosi 3KM +PDV.
Najam dodatnog SD STB je 5KM +PDV, najam dodatnog HD STB je 8KM+PDV, a zamjena SD STB kao osnovnog uredjaja u paketu za HD STB iznosi 3KM +PDV.
- semirsar
#2843 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako korisnik vec posjeduje uredjaj koji je kompatibilan, da li se isti moze koristiti, bilo kao glavni uredjaj, bilo kao dodatni?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Oprema za XDSL dolazi na najam i uracunata je u cijenu kreiranih paketa, istu nije moguce otkupiti, barem je trenutno takva odluka na snazi.
Ako je odgovor da, da li se placa sta dodatno?
- semirsar
#2845 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene vala nije, radi ko sivonja 
- Praetorious
#2846 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozdrav svim LoL-ovcima, a bogme i ostalim 
Evo me nakon 2 godine korištenja Telemacha na LoL-u. Zašto? Pa, T-mach je bio malo preskup, 50 KM za analognu TV (na kojoj je 15 kanala od ukupno 70 bilo negledljivo zbog lošeg signala) i internet M paket (12mbps/ 756kbps), a nije mi se vezivalo novim ugovorima na 2 godine i tako ... Ruku na srce, odavno sam 'namigivao' na LoL, a pojavom Trio Light paketa (valjda je bez šećera, ko i Koka-Kola Light) nađoh šta mi odgovara.
Utisci? Nakon 4 dana korištenja: prilično pozitivni. Internet DL radi, mada ga ne koristim puno. UL ... e tu je vrlo spor. Ne, nemam namjeru doplatiti za skuplji paket i imati brži UL, džaba ćete pisati 'savjet'. A TV - programa puno, ima se svašta pogledati. Telefon radi, a ni njega baš ne koristim, no neka ga.
Osnovna zamjerka: dobio sam polovni daljinski upravljač, koga je prethodni korisnik prilično razvalio. Stvar preskače, napravi 2-5 klikova za jedan moj pritisak tipke, oznake prilično izbrisane, razvaljen poklopac za baterije, često prestane potpuno reagirati ... Ne znam kako ljudi razvaljuju uređaje, moji godinama stari daljinski izgledaju očuvano i 100% ispravno kao da su taze iz radnje.
Eto, tako, puspasio se i javio utiske. Bravo LoL, ljudi su Vam izuzetno ljubazni i susretljivi, samo nastavite tako. Ako nekad povećate brzine UL-a - još bolje.
Evo me nakon 2 godine korištenja Telemacha na LoL-u. Zašto? Pa, T-mach je bio malo preskup, 50 KM za analognu TV (na kojoj je 15 kanala od ukupno 70 bilo negledljivo zbog lošeg signala) i internet M paket (12mbps/ 756kbps), a nije mi se vezivalo novim ugovorima na 2 godine i tako ... Ruku na srce, odavno sam 'namigivao' na LoL, a pojavom Trio Light paketa (valjda je bez šećera, ko i Koka-Kola Light) nađoh šta mi odgovara.
Utisci? Nakon 4 dana korištenja: prilično pozitivni. Internet DL radi, mada ga ne koristim puno. UL ... e tu je vrlo spor. Ne, nemam namjeru doplatiti za skuplji paket i imati brži UL, džaba ćete pisati 'savjet'. A TV - programa puno, ima se svašta pogledati. Telefon radi, a ni njega baš ne koristim, no neka ga.
Osnovna zamjerka: dobio sam polovni daljinski upravljač, koga je prethodni korisnik prilično razvalio. Stvar preskače, napravi 2-5 klikova za jedan moj pritisak tipke, oznake prilično izbrisane, razvaljen poklopac za baterije, često prestane potpuno reagirati ... Ne znam kako ljudi razvaljuju uređaje, moji godinama stari daljinski izgledaju očuvano i 100% ispravno kao da su taze iz radnje.
Eto, tako, puspasio se i javio utiske. Bravo LoL, ljudi su Vam izuzetno ljubazni i susretljivi, samo nastavite tako. Ako nekad povećate brzine UL-a - još bolje.
-
MC_82
#2848 Re: Logosoft ALL ABOUT
dešavali se nekom korisniku da konekcija puca kada se koristi telefon (fiksni, bh telecom priključak)? tv prestane da radi i puca internet konekcijam paket je duo+.
to mi se dešava otkako sam preselio na novu adresu, serviseri su dolazili 5 puta do sada, samo zamjene splitere i nakon par sati ista stvar. jednom su nešto riješili na duži period, 2 mjeseca ferceralo, doduše neki HD kanali se nisu mogli gledati, ali nedevano se opet problem pojavio. najgore je što serviser dođe i samo zamjeni spliter koji je navodno spržen. na moju konstataciju da mora biti neki uzrok koji nonstop dovodi do pregorjevanja splitera, obično ništa ne odgovore ili odgovore da vidimo kako će sad biti. prošli put spliter pregorio nakon pola sata. koliko god lol bio bolji od ostalih, ozbiljno razmišljam da raskinem ugovor, ne trude se baš da rješe problem.
to mi se dešava otkako sam preselio na novu adresu, serviseri su dolazili 5 puta do sada, samo zamjene splitere i nakon par sati ista stvar. jednom su nešto riješili na duži period, 2 mjeseca ferceralo, doduše neki HD kanali se nisu mogli gledati, ali nedevano se opet problem pojavio. najgore je što serviser dođe i samo zamjeni spliter koji je navodno spržen. na moju konstataciju da mora biti neki uzrok koji nonstop dovodi do pregorjevanja splitera, obično ništa ne odgovore ili odgovore da vidimo kako će sad biti. prošli put spliter pregorio nakon pola sata. koliko god lol bio bolji od ostalih, ozbiljno razmišljam da raskinem ugovor, ne trude se baš da rješe problem.
- drugtito2011
#2849 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesam ja preko antenskog kabla, i fercera sve. Samo sto je na jednom tv-u to je i na drugom.A1B wrote:Je'l neko pokušao da poveže dva TV-a?
Last edited by drugtito2011 on 07/09/2012 13:12, edited 1 time in total.
- drugtito2011
#2850 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene je bilo isto, samo sto su mi nakon drugog poziva zamijenili i STB. Od tada no problemMC_82 wrote:dešavali se nekom korisniku da konekcija puca kada se koristi telefon (fiksni, bh telecom priključak)? tv prestane da radi i puca internet konekcijam paket je duo+.