Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oti broj su korisnici, kolko hi je sa neproduzenim ugovorom
falahim pa nijesu dosadni sa pozivima za produzenje obvezatnog 12/24mj. ugovora... mislim, razumim hi, ne isplati him se, bolje him vako
Ne znam i meni se desavalo sve odlicno spojeno, signali sve tip top a prekidala konekcija sama od sebe. I sve izmijene (i to jos nedjeljom) bude sve OK i opet pocne zezat i samo prodje... bice gremlini nema druge...
U novom dokumentu kod RAKa za koje Logosoft ima rijesena autorska prava nalazi se dosta kanala koji su bili dio programske seme pa izbaceni (HEMA, MTV Music 24, Fight Sport, A1) dosta kanala koji su promijenili ime a ovdje su pod starim imenom (Pink 2, Pink 3 Info, MTV Dance, MTV Rocks...), kanali koji su prestali emitovat progrm (Fine Living, Discovery Showcase HD) a na kraju liste su popisani kanali onako kako su dolazi u programsku semu medjutim RTS Klasika i Arena 1x2 (jos) nisu ubaceni
Nakon svih ovih prekida konekcija drasticno mi se smanjio kapacitet downloada D:90442 U:48724 (Kbps), znalo je prije setat izmedju 104000, 120000, 132000. More bit i da je do tel kabla, star je 3-4 godine. Sve bi to rijesila optika... ali ali...