zilog wrote:
Molim te navedi gdje to vidis.
Znam da to nervira, ali se o LOL-u ne moze govoriti na taj nacin. Kada bi moglo, nebi ni bilo razloga da ga hvalimo. Ja to radim zbog starog duga oko gradjevinskih dozvola u Novom Sarajevu, kada sam slusao lazi iz BHT-a. Poslije toga sam rekao da vise nikada necu praviti uravnilovku.
Evo ovako. Pricas o kanalima,internetu i televiziji i kao da sam sebi dokazujes da je Lol najbolji.Kad je iceman stavio svoj listing opet nadjes razlog i opravdanje i kazes nemaju svi u drugim kantonima rodbinu a da su kod tebe skoro svi presli na Lol pa besplatno razgovaraju. Po tome tvome svi zive na Alipasinom,Dobrinji ,Cengic vili dijelom,Hrasnom (cini mi se) i Grbavici. Kod mene 2 ljudi ima Lol tj. ispunjava uslove za dostupnost i sad ti kazes isplati se jer tvoji svi imaju dostupnost.
Opet usporedjujes BH telecom sa Lol-om. To je isto usporedjivati Siemens i Ei Nis. Jednostavno ti vidis da se Lol trudi iz petnih zila (sto je pohvalno) da je privatna tvrtka i da ima buducnosti ali brate telecom je drzavni i jednostavno im se moze da rade sto hoce jer imaju infrastrukturu u cijeloj BiH i imaju novac za kapitalna ulaganja (vec sam pricao kako provlace oni optiku a kako Lol,HS ,Telemachi itd) i tu zavrsava sva prica.Kad im zagusti preko noci ce samo napraviti poboljsanje kao sto se vidjelo iz prijasnjih primjera i to je to.
Laku noc