Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izgleda da je u toku dana bilo dobro, a sad opet po starom...
jitter kad testiram preko mobitela ide 1,2,40,4,2,60,10... doslovno svako 1sec neka promjena i onda u igrama je da se ugasim... nista sutra cu ih zvat u toku dana da dobijem nekog drugog na telefon.
fakat nestala 2 posta, kritika lol-a, nista lose napisano, psovke, nista, samo realno stanje... znaci ako napises da lol ne radi kako treba obrisu ti post na nezavisnom forumu (osim ako lol/mtel nije kupio klix?)... a sto se tice konekcije i ja sam primjetio, pogotovo kod streaminga videa, nestabilna je, koristim ubiquiti ap koji je sigurno bolji od onog sto oni daju, dobro je konfigurisan, na relativno cistom kanalu (nema nista dovoljno jako da ga ometa)... e svasta, fakat ce nas ovim glupostima otjerat' na telemach
[OSTANI KUĆI]
Svakoga dana oni riskiraju svoje zdravlje da bismo mi mogli ostati kući. Naša vrijedna ekipa iz Poslova održavanja, unutar Službe za mrežnu infrastrukturu i servise se brine da usluge korisnicima nikada ne stanu, posebno sada kada su nam svima ove usluge najpotrebnije. Oni slušaju kako diše svako optičko ostrvo, daju mu "lijekove" i "priključuju infuziju" ako treba pomoć. Oni su "medicinski radnici" Logosofta. Iako je samo dio ekipe na slikama, zaslužuju jedan veliki aplauz i naklon. Hvala vam momci!
Azuriranu lista sa pratecim kanalima iz Logosoft ponude sa rednim pozicijama, timeshift kanalima koje nema na internet stranici, logotipima, audio i titl jezicima, informacijama u kojem se paketu nalaze određeni kanali, formatu u kojem se kanal emituje (SD ili HD), formatu enkodiranja i slike kao i informacije da li kanal posjeduje teletext i opciju TV Unazad uvijek je dostupna ovdje: https://tvchannellists.com/List_of_channels_on_Logosoft
[OSTANI KUĆI]
Kada odajemo počast herojima, ne smijemo zaboraviti ni vas, naše vjerne korisnike, koji se držite pravila i koji ste najveći borci protiv širenja virusa.
Vi ste naš ponos!
Zna lise procedura zamjene telefonske slušalice ne koja ne radi, ali mojom nepažnjom odletio mi kroz prozor i sad ja nikoga ne čujem sa druge strane kad me zove neko.
Kockasti wrote: ↑24/04/2020 17:22
Zna lise procedura zamjene telefonske slušalice ne koja ne radi, ali mojom nepažnjom odletio mi kroz prozor i sad ja nikoga ne čujem sa druge strane kad me zove neko.
Azuriranu lista sa pratecim kanalima iz Logosoft ponude sa rednim pozicijama, timeshift kanalima koje nema na internet stranici, logotipima, audio i titl jezicima, informacijama u kojem se paketu nalaze određeni kanali, formatu u kojem se kanal emituje (SD ili HD), formatu enkodiranja i slike kao i informacije da li kanal posjeduje teletext i opciju TV Unazad uvijek je dostupna ovdje: https://tvchannellists.com/List_of_channels_on_Logosoft
[OSTANI KUĆI]
Dodatne kanale iz Plus, HD, FilmBox i Arena paketa smo pustili za vas do 31.05.2020. kako bi lakše prebrodili vrijeme koje provodite kod kuće. Aktivirajte uslugu e-račun kako biste Logosoft račun dobili elektronskim putem. Preporučujemo da račun platite putem internet ili mobilnog bankarstva te na ovaj način svoje kretanje svedete na minimum.
Aktivirajte e-račun slanjem emaila na [email protected], pozivom na 033/931-999 ili Viber porukom na 067 130 20 29 (broj sa aktivnom Viber uslugom). Naše dežurne ekipe su vam na raspolaganju 24 sata.