To je cijena za BiH kod svih operatera koji su uveli ove kanale.malamirha wrote:
10 maruna za tres????neko se dobro zaigrao,ne mogu da vjerujem da ima zainteresovanih budala?
U Srbiji je cca 17 KM a u CG 11,90 eura. U BiH je najjeftinije
Moderator: Benq
To je cijena za BiH kod svih operatera koji su uveli ove kanale.malamirha wrote:
10 maruna za tres????neko se dobro zaigrao,ne mogu da vjerujem da ima zainteresovanih budala?
Sva sreća pa mi PINK kanali ne predstavljaju ništa u životu, sutra da ih izbace niko sretniji od mene. Ja inače govorim o kanalima koji su označeni kao "HD" ali to izgleda jako daleko od bilo kakvog HD-a (slika jeste primjetno bolja nego na SD kanalima, ali nije ni blizu onoga što smo imali na MAG254).beni-bu-man wrote:Zavisi na kakvom uredjaju gledas.MeanMachine wrote:Mogu potvrditi što se tiče Amino 139 STB-a da je definitivno slabija slika u odnosu na MAG254, te da povremeno neki kanali znaju da "zamrznu" na 10-20 sekundi pa da opet nastave sa reprodukcijom.
HD kanali su možda i najbolji pokazatelj slabijeg kvaliteta slike jer to sigurno nije na nivou MAG254.
Sama platforma jeste sporija od prethodne, ali nije nešto sa čim se ne može živjeti, međutim kvalitet slike bi se morao popraviti.
Pink kanali su odron teski sto se tice kvaliteta slike.
U pravu si ali opet ti kazem na kakvom uredjaju gledas, poredi Sony i VIVAXMeanMachine wrote:Sva sreća pa mi PINK kanali ne predstavljaju ništa u životu, sutra da ih izbace niko sretniji od mene. Ja inače govorim o kanalima koji su označeni kao "HD" ali to izgleda jako daleko od bilo kakvog HD-a (slika jeste primjetno bolja nego na SD kanalima, ali nije ni blizu onoga što smo imali na MAG254).beni-bu-man wrote:Zavisi na kakvom uredjaju gledas.MeanMachine wrote:Mogu potvrditi što se tiče Amino 139 STB-a da je definitivno slabija slika u odnosu na MAG254, te da povremeno neki kanali znaju da "zamrznu" na 10-20 sekundi pa da opet nastave sa reprodukcijom.
HD kanali su možda i najbolji pokazatelj slabijeg kvaliteta slike jer to sigurno nije na nivou MAG254.
Sama platforma jeste sporija od prethodne, ali nije nešto sa čim se ne može živjeti, međutim kvalitet slike bi se morao popraviti.
malo je rec'... ali, zabole to njih, sve se bojim, valjda nece bit i gore, mada, nijesam bas optimistaMeanMachine wrote:Sva sreća pa mi PINK kanali ne predstavljaju ništa u životu, sutra da ih izbace niko sretniji od mene. Ja inače govorim o kanalima koji su označeni kao "HD" ali to izgleda jako daleko od bilo kakvog HD-a (slika jeste primjetno bolja nego na SD kanalima, ali nije ni blizu onoga što smo imali na MAG254).beni-bu-man wrote:Zavisi na kakvom uredjaju gledas.MeanMachine wrote:Mogu potvrditi što se tiče Amino 139 STB-a da je definitivno slabija slika u odnosu na MAG254, te da povremeno neki kanali znaju da "zamrznu" na 10-20 sekundi pa da opet nastave sa reprodukcijom.
Ja ne znam ko će dati bilo koji iznos za ove kanale, ali vjerujem da cijena od 9,90 KM nije slučajno stavljena već je rezultat kakvog - takvog tržišnog istraživanja što je zapravo još gore (da ne kažem zastrašujuće) nego da su otprilike stavili neku cijenu pa "ko se upeca". Meni je svakako bitno da ovih kanala nema u osnovnoj ponudi jer bi to samo značilo dodatno prebacivanje kanala ili dodatni posao oko njihovog prebacivanja na kraj liste kanala.MTV wrote:[Ponuda] Nakon promotivnog perioda gdje ste se upoznali sa učesnicima najgledanijeg reality show-a u regionu, Zadruga LIVE kanali su sada dostupni svim LoGO! korisnicima u okviru dodatnog "Zadruga paketa" po cijeni od 9,90 KM sa PDV-om na mjesečnom nivou.
Najinteresantnije i najturbuletnije situacije nas tek očekuju, zato potražite “Zadruga paket“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.
Pozovite 033 931 900 ili 033 931 999.
Vaš Logosoft
#Sarajevo
ma nece i kod mene je w75semirsar wrote: malo je rec'... ali, zabole to njih, sve se bojim, valjda nece bit i gore, mada, nijesam bas optimista
Bubuleja, ja gledam na XE8577, mislis li da je do tv, odoh na onu temu trazit preporuku za drugi, koji ce mi pokazat LoL-u u ruzicastom svjetlu![]()
Pa zapravo i ranije ako usluga kvalitativno i tehnički nije na zadovoljavajućem nivou, to se otkaže dok trepneš. Logosoftu bi bilo bolje da poslušaju glas korisnika na vrijeme jer ionaku imaju relativno malu bazu, ako se i to počne osipati začas mogu ostati na ledini po pitanju fizičkih lica (za pravna ne znam, ali to u ovom slučaju nije ni bitno). Konkurencija im ne spava, dok sam LOL u najboljem slučaju tapka u mjestu (a evo vidimo da mogu i nazadovati ako se baš potrude)beni-bu-man wrote:pa moze im se sve do isteka ugovora
pa nazaduju uvodjenjem retarditanim amino stb-omMeanMachine wrote:Pa zapravo i ranije ako usluga kvalitativno i tehnički nije na zadovoljavajućem nivou, to se otkaže dok trepneš. Logosoftu bi bilo bolje da poslušaju glas korisnika na vrijeme jer ionaku imaju relativno malu bazu, ako se i to počne osipati začas mogu ostati na ledini po pitanju fizičkih lica (za pravna ne znam, ali to u ovom slučaju nije ni bitno). Konkurencija im ne spava, dok sam LOL u najboljem slučaju tapka u mjestu (a evo vidimo da mogu i nazadovati ako se baš potrude)beni-bu-man wrote:pa moze im se sve do isteka ugovora
Od toga samo onaj OLED valjasemirsar wrote:nejma druge do kupit televizor sa OVOG LINKA jerbo su izgleda samo oni kompatibilni sa LoL-inom uslugom
Dogovor izmedju pinka i operatera je 60% pinku a 40% operateru. I kad se budu otkljucavali svi kanali sve ce biti otkljucano osim Zadruga live paketa.MeanMachine wrote: Ja ne znam ko će dati bilo koji iznos za ove kanale, ali vjerujem da cijena od 9,90 KM nije slučajno stavljena već je rezultat kakvog - takvog tržišnog istraživanja što je zapravo još gore (da ne kažem zastrašujuće) nego da su otprilike stavili neku cijenu pa "ko se upeca". Meni je svakako bitno da ovih kanala nema u osnovnoj ponudi jer bi to samo značilo dodatno prebacivanje kanala ili dodatni posao oko njihovog prebacivanja na kraj liste kanala.
vjerovatno i tujdi ide ona racunica 60/40%MTV wrote:Od toga samo onaj OLED valjasemirsar wrote:nejma druge do kupit televizor sa OVOG LINKA jerbo su izgleda samo oni kompatibilni sa LoL-inom uslugom
Ja sam ih danas zvao u vezi telefona samsung A50Sakazulu wrote:I šta sad da radimo kad je sve više sranja oko tv i polovnih uređaja za šaltanje. Ode mi ugovor za koji mjesec i kud ću, kad je svuda krš. Možda da otkažem sve osim interneta i deri torrente dok i to ne zabrane i ko fol uživaj u tv programu
PS
I ja se pitam kako obračunavaju ponudu mobitela ili tv ili veš mašine na slagalici?
Danas su sa liste obrisani i:MTV wrote:Sa liste na resiveru na staroj platformi su izbrisali:
Sport Klub 1
Sport Klub 2
Sport Klub 3
Jos uvijek su na listi a ne rade:
Hema TV
SK Golf
Lov i Ribolov
beni-bu-man wrote:Ja sam ih danas zvao u vezi telefona samsung A50Sakazulu wrote:I šta sad da radimo kad je sve više sranja oko tv i polovnih uređaja za šaltanje. Ode mi ugovor za koji mjesec i kud ću, kad je svuda krš. Možda da otkažem sve osim interneta i deri torrente dok i to ne zabrane i ko fol uživaj u tv programu
PS
I ja se pitam kako obračunavaju ponudu mobitela ili tv ili veš mašine na slagalici?
Pa ce mi javiti kad telefon stigne tj. Negdje u Decembru, tako mi teta rece
I kod mene je sve šljakalo dok mi nisu uveli novu platformu i umjesto AirTies-a instalirali Amino A139.MTV wrote:Meni se nista nije pokvarilo radi kao i sve ove godine do sada.
Doduse kod mene stara platforma i AirTies HD resiver.
ima l' sta novo ba, neki dodataka i tako, deder azuriraj toMTV wrote:Od kompletnog pink paketa radi samo Pink Music kojeg primaju nekim drugim putem vjer Total TV.