Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote:Evo nakon nekoliko dana korištenja slagalice mogu samo da konstatujem da je usluga od ku*čine postala ka*ina.
Amino A139 je govno na kvadrat. Bolji daljinski dođe uz Birin dvd od 29KM nego što je ovaj. Mora se odvrnuti śErafčić da se promijene baterije. PrEtisneš šaltanje kanala, isto kao da ga budiš iz zimskog sna, treba mu sekunda-dvije da reaguje. Pa kontaš nisi ni pritisnuo, a on najednom prebaci 2-3 kanala. Ako se duže drži dugme za prebacivanje, ne prebacuje brzo kanal po kanal nego prebacuje po 4-5 kanala, pa malo zastane, pa onda prebaci 5-6, pustim dugme on i dalje prebacuje narednih 5 sekundi.
U odnosu na onaj Airties koji sam imao ovaj Amino je kita od ovce, žešća.
Zaista sam isfrustriran i nezadovoljan sa TV uslugom koju sam dobio prelaskom sa starog Trio paketa na slagalicu.
Internet je korektan, telefon isto. Mobilnu karticu još nismo aktivirali.
Ja ne znam šta im je sve ovo trebalo da mijenjaju onako dobar STB sa ovim retardiranim smećem od STB-a?!
Jesam li ti reko
Jesi.
I šta da radim?
Mislim da nisam imao izbora osim da promijenim provajdera.
suti i pusi kao i ja
fakat mi nije jasno sto to rade od onak dobrih MAG stb-ova oni ovo smece uvaljuju
Naslovnica wrote:Može li se iskati neki drugi STB, ili mora ovaj?!
ma mora, ja kad sam prelazio na slagalicu sam trazio da mi ostave MAG-ove lafo price nemre ovo ono jaci internet, "gospodine ne pitam za modem nego za STB" ma guraju debili ovu novu platforum
Dozer wrote:Fakat su ovi novi-stari STB-ovi njesra...spori do bola... MAG picio k'o lud... I bilo ga lakse upariti s TV-om od ovog super sporog kina...
Dozer wrote:Fakat su ovi novi-stari STB-ovi njesra...spori do bola... MAG picio k'o lud... I bilo ga lakse upariti s TV-om od ovog super sporog kina...
dok presaltas prodje te volja za gledanjem
Ja sve kontam da nije do mene, a ono svaki kita od ovce.
Pa fakat kako ih nije sramota uvaljivati ljudima ovo smeće?!
Toliko je iritantno da mi dođe da uopšte ne koristim jbnu SUPER (al' u qrtzu) TV!
dok presaltas prodje te volja za gledanjem
Ja sve kontam da nije do mene, a ono svaki kita od ovce.
Pa fakat kako ih nije sramota uvaljivati ljudima ovo smeće?!
Toliko je iritantno da mi dođe da uopšte ne koristim jbnu SUPER (al' u qrtzu) TV!
Brate meni je na FOX Life i ne prebacujem a na drugom tv-u Nacionalna geografija
ali prije je bilo dovoljno kliknuti zuto dugme i automatski ides na sve mosaice...
a sada ako si negdje u kanalima prvo kliknut na keca pa cekas pa klikni dole pa cekas pa dole pa cekas pa ti dojadi pa kliknes vise puta onda ode na xxx a nedavno mi MTV rekao kako sve da otkljucam pa onda i taj belaj
citam i nem'rem povirovat... jeste ko djeca bas
sve vam smeta, handri, kara... onaj sa naslovne bokvicu privrce
vratio bi ja vama ona stara kanala od prije... TVSA 1 i TVSA 2 s tim da ovije drugi nikad prije 20:00h ne pocinjaje... i ne treba vam vise, kaste taki neza'valni.
nego, imade li kakijeh skrivenijeh kerefeka, skontaste li stogod, haaa
Proslo je 7 dana, 5 sati, 34 minute, 41 sekunda i 3 stotinke.
Kriziram
Samo da vam nešto usput ne zagine, ko nama danas "Disney XD"
Zagino je nama i Disney Junior i Disney XD prije par godina. Pa su nakon par mjeseci prvo uvrstili kao zamjenu nickelodeon i onda opet za par mjeseci nick jr. Ne bi se zalio da uvrste npr. nickelodeon HD.
Gledam HR operatere koji su cjenovno isti kao TM ili cak i skuplji, nema nijednog Disney, ni Discovery kanala...
semirsar wrote:citam i nem'rem povirovat... jeste ko djeca bas
vratio bi ja vama ona stara kanala od prije... TVSA 1 i TVSA 2 s tim da ovije drugi nikad prije 20:00h ne pocinjaje... i ne treba vam vise, kaste taki neza'valni.
Smeta mi jarane ovaj novi stb, neviđeno je loš, SMEĆE.
semirsar wrote:citam i nem'rem povirovat... jeste ko djeca bas
Smeta mi jarane ovaj novi stb, neviđeno je loš, SMEĆE.
vjeruj mi, nije to najgori stb koji te mere zapast
nest si ti men sumLjiv s otijem pisi brisi ponasanjem...
nego, dedera se spremte vi anamo u LoL-e nam naseg, STB u crvenoj boji da bidne sa mnostvom sljikica malijeh vrazicaka za crnognamvraga od T-macha, da ga dostojanstveno docekate kak niko nikad u anamotamohimunjiha ga doceko nije
valjda nece ga jopet preveslat cim suknjice zavijoru