Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
beni-bu-man

#19801 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Kockasti wrote:
beni-bu-man wrote:
Kockasti wrote:Neka se nose u pic.u materinu sa tim kanalom kao i sa RTS 3 I Poletarac
:thumbup:

da te korigujem " u 3 ljepe picke materne"
Moze li lijepe :lol:
brzi prsti od mozga :mrgreen:
Kockasti

#19802 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

Nervoza cini svoje :D
DoradO

#19803 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju :D

instalirali su mi ove nove uređaje i novi je sada "interfejs" sa novim daljincima a ono što me zanima je da li je kod Vas sve sada 3x sporije?

kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad :lol: :roll:

50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS :D

nema više kratice (zuto dugme) za mosaic :-) :?: a kada sam i našao mosaic ne mogu kursorima da biram kanale nego ukucaš broj kanala koji piše...

da svaki dan gledam televiziju tačno ne bih mogao izdržat ovako slab sistem... imam osječaj da su se vratili 10 godina unazad, eh sad da li je samo do moje navike :?
beni-bu-man

#19804 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Kockasti wrote:Nervoza cini svoje :D
pa jarane svako malo neko novo sranje ubacuju, nebi se ja bunio da je nesto sto valja
Kockasti

#19805 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

beni-bu-man wrote:
pa jarane svako malo neko novo sranje ubacuju, nebi se ja bunio da je nesto sto valja
Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.
animus

#19806 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by animus »

Hajde jos malo izdrzati dok ugovor istekne i onda definitivno aufwiedersehen. Telecom sa SK je trenutno ubjedljivo najbolja opcija. Još imaju i Mojatvsport koju sada uplacujem 2 KM po utakmici. Nek mami pustaju poletarce. Unistili su nekad najboljeg provajdera
MTV

#19807 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Kockasti wrote: Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.
Taj kanal (TDC) je posebno kreiran za exyu jer upravo te serije su nagledaniji sadrzaj kod nas.

Moje misljenje je da uskoro mozemo ocekivati:
- Kanale Prve TV
- Klasik & Dox TV
- Tropic TV (HD)
- pink HD
- BBC Earth
P.S. Sada ima 184 kanala od toga 31 HD kanal. Bice uskoro preko 200 kanala od toga 40 HD kanala u Osnovnom paketu :wink:

RTS 3 (kanal kulture) i RTS Poletarac (djeciji kanal) su vec placeni jer su oni sada dio RTS paketa kojeg mi odavno imamo. Jednog dana ce doci RTS 24/7, RTS Nauka i RTS Klasika, kanali koji su odavno u planu za pokretanje.
Isto tako kada je pink pokrenuo pink paket imali su 30tak kanala i kasnije svaki pokrenuti novi kanal dosao je u ponudu. Treba ocekivati i taj Mitrovicev ART kanal, mada nije ga spomenuo hvalio se HD-om i 4K kamerama.
beni-bu-man

#19808 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Kockasti wrote:
beni-bu-man wrote:
Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.
Ma budale
MTV

#19809 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

DoradO wrote:potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju :D

instalirali su mi ove nove uređaje i novi je sada "interfejs" sa novim daljincima a ono što me zanima je da li je kod Vas sve sada 3x sporije?

kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad :lol: :roll:

50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS :D

nema više kratice (zuto dugme) za mosaic :-) :?: a kada sam i našao mosaic ne mogu kursorima da biram kanale nego ukucaš broj kanala koji piše...

da svaki dan gledam televiziju tačno ne bih mogao izdržat ovako slab sistem... imam osječaj da su se vratili 10 godina unazad, eh sad da li je samo do moje navike :?
Da nije roditeljska zastiti?! Procackaj po postavkama mora negdje imati taj dio. Ja nemam te "nove" resivere tako da ti nazalost nemogu pomoci.

I zar TM nije na kraju dopusteno da prikljuci u Novu Otoku?! Ili sam tebe pomijesao sa nekim :lol: :mrgreen:
DoradO

#19810 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

MTV wrote:
DoradO wrote:potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju :D

Da nije roditeljska zastiti?! Procackaj po postavkama mora negdje imati taj dio. Ja nemam te "nove" resivere tako da ti nazalost nemogu pomoci.

I zar TM nije na kraju dopusteno da prikljuci u Novu Otoku?! Ili sam tebe pomijesao sa nekim :lol: :mrgreen:
hvala, našao sam i otuključao sve :D :D ...al užasno nervira ovaj spori odziv na komande :twisted:

pozdraav
semirsar

#19811 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

DoradO wrote:
hvala, našao sam i otuključao sve :D :D ...al užasno nervira ovaj spori odziv na komande :twisted:

pozdraav
A139 mi ne izgleda bas tako spor, ali mogu reci da je eon box kod komsije ono bas iritantno spor :-)
duffy_duck

#19812 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by duffy_duck »

Telemach cak i optiku ima na Novoj otoci.
Ne znam odakle vam ta informacija da Telemacha nema tu. I
Tesla Edison

#19813 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

duffy_duck wrote:Telemach cak i optiku ima na Novoj otoci.
Ne znam odakle vam ta informacija da Telemacha nema tu. I
Adro, ne piši što ne znaš.
okanomalo

#19814 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by okanomalo »

kako se brisu kanali? :D neke bih bas izbrisala...ako je predvidjeno. :roll:
MTV

#19815 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nikako.
Kockasti

#19816 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

okanomalo wrote:kako se brisu kanali? :D neke bih bas izbrisala...ako je predvidjeno. :roll:
Napravi favorit listu i uzivaj
Kockasti

#19817 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
Tesla Edison

#19818 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Kockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
Biće rješeno
Kockasti

#19819 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

TESLA_EDISON wrote:
Kockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
Biće rješeno
Hajde i neka mi malo osvjeze uslugu malo STB-ovi zezaju kod prebacivanja kanala. I hvala.
I jos jedno MAG351 ton na hayatplus kao da pod vodom pricaju da se i to rijesi po mogucnosti
Tesla Edison

#19820 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Kockasti wrote:
TESLA_EDISON wrote:
Biće rješeno
Hajde i neka mi malo osvjeze uslugu malo STB-ovi zezaju kod prebacivanja kanala. I hvala.
I jos jedno MAG351 ton na hayatplus kao da pod vodom pricaju da se i to rijesi po mogucnosti
Daj ime i prezime u PP :)
MTV

#19821 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Na kraju mu zamijenite za Amino 139 :mrgreen:
Tesla Edison

#19822 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

MTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139 :mrgreen:
Sve u svoj vakat, polahko :D
micki918

#19823 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by micki918 »

Ista situacija, kockanje njemackih kanala. Jucer sam zvao, rekoše da mjere paricu... Vala haman mi ne fali parici nista, samo Deutschland šteka?
MTV

#19824 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

TESLA_EDISON wrote:
Sve u svoj vakat, polahko :D
Moram ja malo njega da zekim :mrgreen:
Kockasti

#19825 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Kockasti »

Ovi su lancima MAGovi vezani