brzi prsti od mozgaKockasti wrote:Moze li lijepebeni-bu-man wrote:Kockasti wrote:Neka se nose u pic.u materinu sa tim kanalom kao i sa RTS 3 I Poletarac![]()
da te korigujem " u 3 ljepe picke materne"
Logosoft
Moderator: Benq
- beni-bu-man
#19801 Re: Logosoft ALL ABOUT
- DoradO
#19803 Re: Logosoft ALL ABOUT
potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju
instalirali su mi ove nove uređaje i novi je sada "interfejs" sa novim daljincima a ono što me zanima je da li je kod Vas sve sada 3x sporije?
kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad
50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS
nema više kratice (zuto dugme) za mosaic
a kada sam i našao mosaic ne mogu kursorima da biram kanale nego ukucaš broj kanala koji piše...
da svaki dan gledam televiziju tačno ne bih mogao izdržat ovako slab sistem... imam osječaj da su se vratili 10 godina unazad, eh sad da li je samo do moje navike
instalirali su mi ove nove uređaje i novi je sada "interfejs" sa novim daljincima a ono što me zanima je da li je kod Vas sve sada 3x sporije?
kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad
50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS
nema više kratice (zuto dugme) za mosaic
da svaki dan gledam televiziju tačno ne bih mogao izdržat ovako slab sistem... imam osječaj da su se vratili 10 godina unazad, eh sad da li je samo do moje navike
- beni-bu-man
#19804 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa jarane svako malo neko novo sranje ubacuju, nebi se ja bunio da je nesto sto valjaKockasti wrote:Nervoza cini svoje
- Kockasti
#19805 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.beni-bu-man wrote:pa jarane svako malo neko novo sranje ubacuju, nebi se ja bunio da je nesto sto valjaKockasti wrote:Nervoza cini svoje
- animus
#19806 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hajde jos malo izdrzati dok ugovor istekne i onda definitivno aufwiedersehen. Telecom sa SK je trenutno ubjedljivo najbolja opcija. Još imaju i Mojatvsport koju sada uplacujem 2 KM po utakmici. Nek mami pustaju poletarce. Unistili su nekad najboljeg provajdera
- MTV
#19807 Re: Logosoft ALL ABOUT
Taj kanal (TDC) je posebno kreiran za exyu jer upravo te serije su nagledaniji sadrzaj kod nas.Kockasti wrote: Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.
Moje misljenje je da uskoro mozemo ocekivati:
- Kanale Prve TV
- Klasik & Dox TV
- Tropic TV (HD)
- pink HD
- BBC Earth
P.S. Sada ima 184 kanala od toga 31 HD kanal. Bice uskoro preko 200 kanala od toga 40 HD kanala u Osnovnom paketu
RTS 3 (kanal kulture) i RTS Poletarac (djeciji kanal) su vec placeni jer su oni sada dio RTS paketa kojeg mi odavno imamo. Jednog dana ce doci RTS 24/7, RTS Nauka i RTS Klasika, kanali koji su odavno u planu za pokretanje.
Isto tako kada je pink pokrenuo pink paket imali su 30tak kanala i kasnije svaki pokrenuti novi kanal dosao je u ponudu. Treba ocekivati i taj Mitrovicev ART kanal, mada nije ga spomenuo hvalio se HD-om i 4K kamerama.
- beni-bu-man
#19808 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma budaleKockasti wrote:Ima ih koji ce se obradovati Turskim serijama i ovom novom kanalu. Umjesto paket PRVA TV, CMC, JUGOTON, TROPIK TV, BALKANIKA TV itd oni nas jebu sa RTS3 I POLETARCEM.beni-bu-man wrote:pa jarane svako malo neko novo sranje ubacuju, nebi se ja bunio da je nesto sto valjaKockasti wrote:Nervoza cini svoje
- MTV
#19809 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da nije roditeljska zastiti?! Procackaj po postavkama mora negdje imati taj dio. Ja nemam te "nove" resivere tako da ti nazalost nemogu pomoci.DoradO wrote:potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju![]()
kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad![]()
![]()
50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS![]()
nema više kratice (zuto dugme) za mosaic![]()
a kada sam i našao mosaic ne mogu kursorima da biram kanale nego ukucaš broj kanala koji piše...
I zar TM nije na kraju dopusteno da prikljuci u Novu Otoku?! Ili sam tebe pomijesao sa nekim
- DoradO
#19810 Re: Logosoft ALL ABOUT
hvala, našao sam i otuključao sveMTV wrote:Da nije roditeljska zastiti?! Procackaj po postavkama mora negdje imati taj dio. Ja nemam te "nove" resivere tako da ti nazalost nemogu pomoci.DoradO wrote:potpisao sam opet ugovor, telemach-u nedaju u zgradi da priđe pa nisam imao bolju opciju![]()
kliknem kanal gore/dole dok prebaci na isti ja sam već opet kliknuo jer sam mislio da nije prihvaćena akcija pa ga vračaj nazad![]()
![]()
50% normalnih kanala zaključano i svaki put kad hoću da gledam moram otključavat - ima li opcija da se sve otključa - SOS![]()
nema više kratice (zuto dugme) za mosaic![]()
I zar TM nije na kraju dopusteno da prikljuci u Novu Otoku?! Ili sam tebe pomijesao sa nekim![]()
pozdraav
- semirsar
#19811 Re: Logosoft ALL ABOUT
A139 mi ne izgleda bas tako spor, ali mogu reci da je eon box kod komsije ono bas iritantno sporDoradO wrote:
hvala, našao sam i otuključao sve![]()
...al užasno nervira ovaj spori odziv na komande
![]()
pozdraav
-
duffy_duck
#19812 Re: Logosoft ALL ABOUT
Telemach cak i optiku ima na Novoj otoci.
Ne znam odakle vam ta informacija da Telemacha nema tu. I
- Tesla Edison
#19813 Re: Logosoft ALL ABOUT
Adro, ne piši što ne znaš.duffy_duck wrote:Telemach cak i optiku ima na Novoj otoci.
- okanomalo
#19814 Re: Logosoft ALL ABOUT
kako se brisu kanali?
neke bih bas izbrisala...ako je predvidjeno. 
- Kockasti
#19816 Re: Logosoft ALL ABOUT
Napravi favorit listu i uzivajokanomalo wrote:kako se brisu kanali?neke bih bas izbrisala...ako je predvidjeno.
- Kockasti
#19817 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
- Tesla Edison
#19818 Re: Logosoft ALL ABOUT
Biće rješenoKockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
- Kockasti
#19819 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hajde i neka mi malo osvjeze uslugu malo STB-ovi zezaju kod prebacivanja kanala. I hvala.TESLA_EDISON wrote:Biće rješenoKockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
I jos jedno MAG351 ton na hayatplus kao da pod vodom pricaju da se i to rijesi po mogucnosti
- Tesla Edison
#19820 Re: Logosoft ALL ABOUT
Daj ime i prezime u PPKockasti wrote:Hajde i neka mi malo osvjeze uslugu malo STB-ovi zezaju kod prebacivanja kanala. I hvala.TESLA_EDISON wrote:Biće rješenoKockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
I jos jedno MAG351 ton na hayatplus kao da pod vodom pricaju da se i to rijesi po mogucnosti
- MTV
#19821 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na kraju mu zamijenite za Amino 139 
- Tesla Edison
#19822 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve u svoj vakat, polahkoMTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139
- micki918
#19823 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ista situacija, kockanje njemackih kanala. Jucer sam zvao, rekoše da mjere paricu... Vala haman mi ne fali parici nista, samo Deutschland šteka?
- MTV
#19824 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moram ja malo njega da zekimTESLA_EDISON wrote:Sve u svoj vakat, polahkoMTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139
- Kockasti
#19825 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovi su lancima MAGovi vezaniMTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139