Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#1976 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gdje to pročita da se ARENE ukidaju?
- Qler
#1977 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne ukidaju se, nego ce se dodatno placati.
- afannedim
#1978 Re: Logosoft ALL ABOUT
znam jer koristim arene al nije isto ukinut i dodatno plačat
- novi.dan.nova.nafaka
#1979 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za mene se ukidaju - zato što ne želim plaćati 10 KM za 4 kanala. Dakle, za dežurne branitelje LOL-a (gdje bih se i ja ponekad mogao ubrojiti): zadovoljan sam internetom i telefonom. Zadovoljan sam i TV programom, osim ove dodatne gluposti da za HD STB moraš platiti 70 KM do 30.4 ili plaćati do besvijesti 5 KM/mjesečno. A imaš samo par HD kanala. Na tome dragi LOL-ovci morate itekako poraditi.afannedim wrote:Gdje to pročita da se ARENE ukidaju?
- afannedim
#1980 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne branim ih uopšte zadovoljan sam i to je to, svako ima svoje mišljene ko hoće nek plača ko neće ne mora, možda šta i promjene nikad se ne zna.
- Robot
#1981 Re: Logosoft ALL ABOUT
kada će(te) dobiti ove HD STB, navodno su ocrainjeni info od juče ???
- afannedim
#1982 Re: Logosoft ALL ABOUT
Krenu li vDSL, da li je već neko uveo
- Qler
#1983 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bilo bi lijepo kada bi bilo malo vise HD kanala...
- afannedim
#1984 Re: Logosoft ALL ABOUT
a valjda će i to biti bezveze da daju STB HD a nema kanala baš nešto za gledanje osim eto ARENA i još tri četri
-
zilog
#1985 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pouzdano znam da broj HD kanala, koji se dobija za ove pare, nece opasti, nego samo rasti. 
- afannedim
#1986 Re: Logosoft ALL ABOUT
daj bar info hoće li biti ubrzo koji 
-
Manager19sa
#1987 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svaka cast za postnovi.dan.nova.nafaka wrote:Za mene se ukidaju - zato što ne želim plaćati 10 KM za 4 kanala. Dakle, za dežurne branitelje LOL-a (gdje bih se i ja ponekad mogao ubrojiti): zadovoljan sam internetom i telefonom. Zadovoljan sam i TV programom, osim ove dodatne gluposti da za HD STB moraš platiti 70 KM do 30.4 ili plaćati do besvijesti 5 KM/mjesečno. A imaš samo par HD kanala. Na tome dragi LOL-ovci morate itekako poraditi.afannedim wrote:Gdje to pročita da se ARENE ukidaju?
Kvalitet konekcije, brzina, broj kanala, zasad za 10 . Ali, koliko sam upoznat, kod BH Telecoma se ADSL Router te HD STB mogu otkupiti jednokratnom uplatom, cini mi se da je router bio nekih 50-100 KM, a HD STB izmedju 200 i 300 KM, ako grijesim neka me neko ispravi, ili placanjem na rate na period od 12 ili 24 mjeseca. Kod Logosofta jos nemamo mogucnost ni otkupa HD STB a ni ADSL routera. Koja je svrha placanja koristenja uredjaja na rate, svaki mjesec po 5 KM, i tako placamo recimo, 10 godina, ukupno 600 KM, a ponovo nismo otkupili uredjaj ?
Dakle, sto se tice brzine pristupa internetu i broja kanala , zasad, je Logosoft, po meni ispred BH Telecoma. Ali kao sto ostali korisnici rekose, definitivno se mora poraditi na broju HD kanala, jer sve vise ljudi uzima LCD televizore, te se treba korisnicima ponuditi mogucnost otkupa ADSL routera i HD STB-a. Raduje cinjenica da na forumu imamo ljude iz Logosofta, kojima je , vjerujem, u cilju da imaju sto vise zadovoljnih korisnika, te se nadam da ce razmisliti o prijedlozima i sugestijama korisnika.
- plejka2
#1988 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sto se tice tog uređaja ko uređaja je bezveze i nelogicno da se stalno placa 5km mjesecno.Tu ce nesto morat po tom pitanju sredit.A sto se kanala tice pa jbg na divljaka za cenera uz satelitsku i neki hd resiver mozes gledat mjesecno skoro pa sve hd i sd kanale al treba ti resiver i oprema koji takođe kostaju dok sama kartica za hrt kosta 270-300km godisnje znaci 3 kanala sto govori da ove 4 arene nisu uopste skupe na legalan nacin za cenera mjesecno.novi.dan.nova.nafaka wrote:Za mene se ukidaju - zato što ne želim plaćati 10 KM za 4 kanala. Dakle, za dežurne branitelje LOL-a (gdje bih se i ja ponekad mogao ubrojiti): zadovoljan sam internetom i telefonom. Zadovoljan sam i TV programom, osim ove dodatne gluposti da za HD STB moraš platiti 70 KM do 30.4 ili plaćati do besvijesti 5 KM/mjesečno. A imaš samo par HD kanala. Na tome dragi LOL-ovci morate itekako poraditi.afannedim wrote:Gdje to pročita da se ARENE ukidaju?
- novi.dan.nova.nafaka
#1989 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zilože prijatelju, svojim postovima ponekad praviš antireklamu LOL-u, koliko god ti nijjet bio čist. Želiš LOL-u najbolje, ali meni, koji je najzaslužniji za to da se LOL infrastruktura uvede u zgradu od 350 stanova (dakle, praktično sam učinio za LOL mnogo više od tebe i tebi sličnih što ih samo branite na forumu) to lagano počinje ići na živce. Dok se neko iz LOL-a zvanično ne oglasi po ovom pitanju, informacije iz pouzdanog izvora su antireklama za mene...zilog wrote:Pouzdano znam da broj HD kanala, koji se dobija za ove pare, nece opasti, nego samo rasti.
Kao što rekoh, nemam namjeru plaćati dodatnih 10 KM za 4 arene nakon 30.6.
Šta mi tada preostaje od HD kanala, 2-3, jel tako - složit ćeš se da i nije neka ponuda. A kako su zakovali tih 70 KM za 30.4, tj. 5 KM/mjesečno na neodređeni period nakon 1.5, nisam nešta optimističan ni na povećanje broja HD kanala na LOL-u - kad ćemo ih imati 15, ili 20, a da to ne bude Pink i slične gluposti, vjerujem za 2-3 godine (volio bih da se Damir ili neko drugi eksplicitno o tome izjasni, da budu iskreni kao i uvijek). Da se razumijemo, i da ponovim - isključivo sam nezadovoljan segmentom HD kanala i HD STB-a, ostalo je više nego OK. Tehničku podršku čak nisam imao ni potrebe kontaktirati do sada, hB.
Ja sam kao što rekoh odustao od HD-a na LOL-u i vjerujem da ću, budu li po tom pitanju zaostajali u neko dogledno vrijeme za konkurencijom, potražiti sebi selameta, bilo putem kupovine u vlastitom aranžmanu tog STB-a ako to bude dozvoljeno (u šta sumnjam), ili čak preći kod drugog ISP-a.
-
Xarfaxus
#1990 Re: Logosoft ALL ABOUT
A niko ne spominje Telemachovih 18 HD kanala za 8 KM. Telemach je za vas izmislio i internet i TV!
-
neki
#1991 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od kad to lol nudi usluge van nase zemlje pa je daleko od konkurencije?? Ustvari, od kad ih nudi van Sarajeva??Lud i ponosan wrote: I jos nesto, LOL sa ovim sto nudi kada je u pitanju TV segment je daleko bez konkurencije, ne samo u nasoj zemlji, ..
-
Xarfaxus
#1992 Re: Logosoft ALL ABOUT
neki wrote:Od kad to lol nudi usluge van nase zemlje pa je daleko od konkurencije?? Ustvari, od kad ih nudi van Sarajeva??Lud i ponosan wrote: I jos nesto, LOL sa ovim sto nudi kada je u pitanju TV segment je daleko bez konkurencije, ne samo u nasoj zemlji, ..
-
zilog
#1993 Re: Logosoft ALL ABOUT
U ponudi pise 12 kanala, LOL nema mnogo manje, a ne placa se doplata.Xarfaxus wrote:A niko ne spominje Telemachovih 18 HD kanala za 8 KM. Telemach je za vas izmislio i internet i TV!
Sto se interneta tice, samo cu reci: "Jos pure morate pojesti, pa da porastete skoro ko LOL".
- afannedim
#1994 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti si fulio temu skroz razliguXarfaxus wrote:A niko ne spominje Telemachovih 18 HD kanala za 8 KM. Telemach je za vas izmislio i internet i TV!
- Radar71
#1995 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tih 12 kanala i plus 5 ovih http://www.telemach.ba/Obavjesti/1314/P ... CH-A.shtmlzilog wrote:U ponudi pise 12 kanala, LOL nema mnogo manje, a ne placa se doplata.Xarfaxus wrote:A niko ne spominje Telemachovih 18 HD kanala za 8 KM. Telemach je za vas izmislio i internet i TV!
Sto se interneta tice, samo cu reci: "Jos pure morate pojesti, pa da porastete skoro ko LOL".
-
zilog
#1996 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro, nisam vidio, ali se opet placa doplata.Radar71 wrote:Tih 12 kanala i plus 5 ovih http://www.telemach.ba/Obavjesti/1314/P ... CH-A.shtmlzilog wrote:U ponudi pise 12 kanala, LOL nema mnogo manje, a ne placa se doplata.Xarfaxus wrote:A niko ne spominje Telemachovih 18 HD kanala za 8 KM. Telemach je za vas izmislio i internet i TV!
-
neki
#1997 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro, po toj logici, ja nemam konkurencije po pitanju ponude u cijeloj drzavi a i sire, jer pruzam nezasticen i besplatan wifi signal u cijele tri sobe moga stana i u 4 stana okolo,iznad i ispodLud i ponosan wrote:Nisam spominjao da je daleko od konkurencije po pitanju pokrivenosti, vec po pitanju TV ponude (pa i kombinovane ponude)...neki wrote:Od kad to lol nudi usluge van nase zemlje pa je daleko od konkurencije?? Ustvari, od kad ih nudi van Sarajeva??Lud i ponosan wrote: I jos nesto, LOL sa ovim sto nudi kada je u pitanju TV segment je daleko bez konkurencije, ne samo u nasoj zemlji, ..Ali, ti to vrlo dobro znas.
![]()
Uporedis provajdere u BiH, Srbiji, Hrvatskoj,... pa fino vidis sta kazu.
- afannedim
#1998 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma telemach sve naplaćuje
nema guzovaće ni za šta pa ni HD kanale 
- Radar71
#1999 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da placa se 8km i 5 km resiver i jos 15 za kablovsku znaci 28 km za sve. Koliko kosta Super TV?zilog wrote:Dobro, nisam vidio, ali se opet placa doplata.Radar71 wrote:Tih 12 kanala i plus 5 ovih http://www.telemach.ba/Obavjesti/1314/P ... CH-A.shtmlzilog wrote:
U ponudi pise 12 kanala, LOL nema mnogo manje, a ne placa se doplata.
Ne uporedjuem kvalitet nego samo cijene
-
Xarfaxus
#2000 Re: Logosoft ALL ABOUT
Placa se i u vas isto koliko i kod nas stim da je kod nas jeftinija pretplata za HD paket. Kod nas je 18 HD za 8 KM + 5 KM STBzilog wrote:Dobro, nisam vidio, ali se opet placa doplata.Radar71 wrote:Tih 12 kanala i plus 5 ovih http://www.telemach.ba/Obavjesti/1314/P ... CH-A.shtmlzilog wrote:
U ponudi pise 12 kanala, LOL nema mnogo manje, a ne placa se doplata.
A za internet. hahahahahahaha davih dana smo mi vas prestigli. Pogledaj samo dostupnost mreze, brzine...