I zaboravih na HRT.Challenger_ wrote:E jbg.
Evo sta kaze mtelov blic, takodjer bez SK kanala.
https://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=1105
Moderator: Benq
I zaboravih na HRT.Challenger_ wrote:E jbg.
Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.

Poserem im se na tu nadogradnju.MTV wrote:Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.
Takodjer u HR na Max tv resiverima dodje nadogradnja kad oni puste. Nemozes ti nista sam uraditi.
Dostojanstveno je otišlaMTV wrote:RIP Zenska TV
MTV wrote:RIP Zenska TV
Javnofusion_ba wrote:Jesu li je muskarci gledali javno ili krijuci?
Otkrio sam zensku stranu u sebifusion_ba wrote:Jesu li je muskarci gledali javno ili krijuci?
MTV wrote:Otkrio sam zensku stranu u sebifusion_ba wrote:Jesu li je muskarci gledali javno ili krijuci?
Ma necu nigdje, kad sam zadovoljan sa lolom samo da i oni nas pripaze sa SKMTV wrote:Prelazis na BHT?!
Kockasti wrote:Ma necu nigdje, kad sam zadovoljan sa lolom samo da i oni nas pripaze sa SKMTV wrote:Prelazis na BHT?!
Sve ijedan provajder ima svojih mana i nikad nećeš biti zadovoljan potpunosemirsar wrote:Kockasti wrote:Ma necu nigdje, kad sam zadovoljan sa lolom samo da i oni nas pripaze sa SKMTV wrote:Prelazis na BHT?!vala bas, ma taki san ti i sam
![]()
nesto gledam, ima jos dosti ovijeh lokalnih srbijanskih kanala... jb SK, daj nam jos narodnog veselja, veseo korisnik je dobar korisnik, konobaaar, deder jos jednu za sve a muzicarima duplo![]()
P.S. Nijesam ti ja sasvim zadovoljan s LoL-om, imade on jos ihahaaaj toga da popravi, ali otompotom
Mozes ako imas Mag 250 ili 254...MTV wrote:Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.
Takodjer u HR na Max tv resiverima dodje nadogradnja kad oni puste. Nemozes ti nista sam uraditi.
jos malo i nece ga niko imat'arhivasvega wrote:Mozes ako imas Mag 250 ili 254...MTV wrote:Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.
https://i.imgur.com/5bpRSM3.jpg
i sta sad, ne treba hi gonit' da budu barem na onom nivou na kojem su bili, ofalili su oni poprilicnoKockasti wrote: Sve ijedan provajder ima svojih mana i nikad nećeš biti zadovoljan potpuno
Ja imam MAG 351 al ne mozearhivasvega wrote:Mozes ako imas Mag 250 ili 254...MTV wrote:Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.
Ako ga koristis na Logosoftu ne mozes, ako zalutas u njegov meni i mozes ali onda TV ne radi. Moras zvat Logosoft pa onda da oni porave.arhivasvega wrote:Mozes ako imas Mag 250 ili 254...MTV wrote:Nisu ovo android Box vec IPTV resiveri. Par puta su nam pustili nadogradnje, jedna od njih je donijela ovu crvenu traku "Kanal otkljucan od strane korisnika".Kockasti wrote:Kako mi ne mozemo sami uraditi update softvera za resivere.
Ovdje ih stavljas na lomacu a na drugim temama hvalis SD i 1080p kanalesemirsar wrote:i sta sad, ne treba hi gonit' da budu barem na onom nivou na kojem su bili, ofalili su oni poprilicnoKockasti wrote: Sve ijedan provajder ima svojih mana i nikad nećeš biti zadovoljan potpuno![]()
Ne valjaju i tacka, nije im vadiona da nijesu najgori, ali bi mogli lako to da bidnu